Page 1

Voorburg, van Woudekade 7


UITZONDERLIJK ROYAAL 20-ER JAREN HERENHUIS MET KARAKTERISTIEKE INDELING EN ZONNIGE ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN MET ACHTEROM. DE UITSTEKEND ONDERHOUDEN WONING IS ENKELE JAREN GELEDEN KWALITATIEF HOOGWAARDIG GEMODERNISEERD MET BEHOUD VAN FRAAIE ORIGINELE STIJLDETAILS. INDELING: Entree woning. Vestibule, hal alwaar ruime toiletruimte met hangend wandcloset en fontein. Openslaande glas-in-lood deuren naar de woonkamer met een sfeervolle open gashaard in de originele marmeren schouw en vaste kastruimte. De zonnige eetkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin en doorloop naar de keuken. De moderne luxe Siematic keuken is rijkelijk uitgevoerd met kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur. De achtertuin is voorzien van een achterom en een ruime berging.


1E VERDIEPING: Overloop met grote vaste kast. Modern separaat toilet met zwevend wandcloset en fontein. Grote slaapkamer aan de voorzijde met openslaande deuren naar het balkon. Kleine slaapkamer aan de voorzijde, thans ingericht als royale inloopkast. Slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon en doorloop naar de badkamer en suite. Moderne, luxe en riante badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche, bidet, een dubbel wastafelmeubel, prachtige designradiator en VOLA kranen.

2E VERDIEPING: Overloop, ruime hal alwaar de opstelplaats voor de wasmachine, droger en CV-combiketel. Twee slaapkamers aan de voorzijde. Derde slaapkamer met grote dakkapel aan de achterzijde. Tweede badkamer met douche en wastafelmeubel. Ruime bergvliering met dakramen.

BIJZONDERHEDEN: • • • • •

Eigen grond Bouwjaar 1928 Circa 185 m2 woonoppervlakte (NEN-normen) Circa 152 m2 perceeloppervlakte Uitstekend onderhouden (schilderwerk buiten 2014) • Overal dubbel glas, met uitzondering van de voorkamers op de eerste verdieping • Knikarmscherm over gehele breedte van de achtergevel begane grond • Alarminstallatie • Woonkamer en eetkamer: rondom maatwerk artrail met spots • Atag E-serie CV-combiketel (2016) • Hoge plafonds en originele stijldetails


“wij zetten geen woningen te koop, maar verkopen ze!� Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Wij zijn van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

De informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580: de meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgvanWoudekade7171214  
VoorburgvanWoudekade7171214