Page 1

Rembrandtweg 178B

AMSTELVEEN


TERRASAPPARTEMENT MET HUISMEESTER De leuze “gemak dient de mens” is overduidelijk van toepassing bij dit driekamer appartement op de begane grond met een enorm terras op het oosten, een lift en een berging in de onderbouw van het appartementencomplex “Cortile”. Een korte rondleiding willen wij u niet onthouden. Vanuit het Stadshart loopt u op de Rembrandtweg simpelweg de imposante entree van Cortile in. Bij het binnentreden in het appartement is het eerste wat opvalt de ruimte die het appartement biedt:

2

de riante woonkamer van ca. 50 vierkante meter met openslaande deuren naar het unieke terras van 31 vierkante meter met uitzicht op de prachtige, gemeenschappelijke binnentuin van het complex.


De keuken is in de doorgaande route naar de bijkeuken met de vaatwasmachine en cv. De keuken van ca. 11 vierkante

KENMERKEN

meter is netjes met veel werkruimte, standaard uitgevoerd met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi oven/magnetron en koel-vriescombinatie. De slaapkamers zijn met ca. 17 en ca. 12 vierkante meter zeer comfortabel. De slimme indeling met de kastenwand in beide slaapkamers zorgt voor veel kleding- en bergruimte. Één slaapkamer heeft een eigen toegang naar de badkamer. De royale badkamer heeft een douche, een tweede toilet en dubbele wastafel in een meubel met veel kastruimte. Kortom, het is een beleving dit appartement. Wij heten u van

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 350.000,-- k.k. : ca. 1996 : in overleg : ca. 113 m2 : ca. 31 m2 : ca. 6 m2 : ca. 366 m3 : € 306,21 p.j. : € 183,00 p.j. : € 53,24 p.j. : € 194,00 p.m.

harte welkom.

3


OMGEVING Het appartement combineert moeiteloos vertier en privacy, woongenot en uitgaansgelegenheden. De ligging op steenworp afstand van het Stadspark en het veelzijdige Stadshart met haar brede selectie aan winkels, uitgaansgelegenheden en horeca had niet beter kunnen zijn. Bovendien ligt het appartement op een ideale afstand van het openbaar vervoer: binnen 20 minuten bent u met de sneltram in het centrum van Amsterdam met alle geneugten van de metropool en vanaf het busstation bent u in 10 minuten op Schiphol Plaza.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 12814 Index: A-23 Eigendom: Appartementsrecht op eigen grond

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Buitenverlichting Kasten/werkbank Kasten/werkbankininberging berging Veiligheidssloten Veiligheidssloten Zonwering Zonweringbinnen binnen Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen Rolgordijnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen CV CVmet mettoebehoren toebehoren Keukenblok Keukenblokenen(inbouw)apparatuur, (inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Koel-vriescombinatie Koel-vriescombinatie Magnetron Magnetron Kookplaat Kookplaat Vaatwasser Vaatwasser Vriezer Vriezer Alle Allevaste vasteverlichting verlichting Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Vast Vastbureau bureau Badkameraccessoires Badkameraccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Veiligheidsschakelaar Veiligheidsschakelaarwasautomaat wasautomaat

7


Entree gebouw:

MEER INFORMATIE

Afgesloten entree met brievenbussen, trappenhuis en drie liften. Appartement: Entree op de begane grond. Hal: videofoonsysteem, tegels op de vloer, spachtelputz op de wanden. Woonkamer: tapijt op de vloer, spachtelputz op de wanden. Keuken: tegels op de vloer. Keukenapparatuur: 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi oven/magnetron en koel-vriescombinatie. Bijkeuken: cv, boiler en aansluiting vaatwasser.

INDELING

8

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Slaapkamer 1: tapijt op de vloer en spachtelputz op de wanden, inbouwkasten. Slaapkamer 2: tapijt op de vloer en spachtelputz op de wanden, inbouwkast. Badkamer: douche, dubbele wastafel, toilet en aansluiting voor wasmachine en droger. Gastentoilet met wastafelmeubel. Berging: eigen afsluitbare berging en gemeenschappelijke afsluitbare fietsenstalling in de onderbouw van het complex.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 6 groepen; - cv-ketel met balansventilatie-unit met warmte terugwin merk Ferroli (2010) - boiler Agpo Aquarius type 120; - videofoonsysteem; Overige voorzieningen: - betaald parkeren op de openbare weg; - parkeren bewoner middels vergunning (maximaal twee); - parkeren bezoeker middels bezoekerspas (maximaal twee); - eigen berging in de onderbouw; - gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AMSTELVEENRembrandtweg178B13970  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you