Page 1

Voorburg, Spinozalaan 38R


UITERMATE SFEERVOL RUIM APPARTEMENT GELEGEN OP DE 8E ETAGE HET APPARTEMENT BIEDT SCHITTEREND PANORAMISCH UITZICHT OVER STAD EN PARK EN BESCHIKT TEVENS OVER EEN EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING IN DE AFGESLOTEN ONDERBOUW. INDELING: Entree woning. Gang met separate toiletruimte en wasruimte met opstelplaats voor de wasmachine, droger en CV-combiketel. Dubbele glas-in-roede deuren naar de ruime L-vormige woonkamer aan de voorzijde (ca. 6,7 x 5,2 / 7,4 m) met Frans balkon en schitterend weids uitzicht over Park ’t Loo. Royale luxe woonkeuken aan de achterzijde van het appartement (ca. 5,0 x 3,9 m) met L-vormige keukenopstelling voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur (waaronder vaatwasser, koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat en combi oven-/magnetron).


BIJZONDERHEDEN: Schuifpui naar het ruime balkon (ca. 3,9 x 1,6 m) met panoramisch uitzicht over Voorburg en Den Haag gelegen op het zuid-westen, waardoor indien gewenst nagenoeg de gehele dag van de zon genoten kan worden. Doorgebroken riante slaapkamer (ca. 5,8 x 5,4 m). De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en hoek douchecabine. DIT RUIME KWALITATIEF HOOGWAARDIGE APPARTEMENT IS VERRASSEND INGEDEELD EN BIEDT DANKZIJ DE ZEER GUNSTIGE LIGGING ADEMBENEMEND MOOI UITZICHT.

- Eigen grond - Bouwjaar 2002 - Volledig geïsoleerd - CV-combiketel (bouwjaar 2003) - Actieve en gezonde VvE (€183,- per maand) - Eigen parkeerplaats in de onderbouw


“wij zetten geen woningen te koop, maar verkopen ze!� Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Wij zijn van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

De informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580: de meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

VoorburgSpinozalaan38R130351  
VoorburgSpinozalaan38R130351