Page 1

Leidschendam, De Ruyterstraat 5


UITGEBOUWDE HOEKEENGEZINSWONING MET CA. 124 M2 WOONOPPERVLAKTE OP EEN RUIM PERCEEL VAN CA. 194 M2 MET ROYALE ZONNIGE TUIN EN EIGEN GARAGE MET CARPORT. DE WONING HEEFT VRIJ UITZICHT AAN DE VOORZIJDE EN IS GELEGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE WIJK NABIJ ZOWEL HET OUDE CENTRUM VAN VOORBURG ALS DE LEIDSCHENDAMSE SLUISJES EN UITVALSWEGEN . INDELING: Entree woning. Vestibule met meterkast. Gang met vaste trapkast en separate toiletruimte met hangend wandcloset en fontein. Ruime L-vormige woonkamer met uitbouw aan de achterzijde met open woonkeuken en openslaande deuren naar de tuin. Tevens beschikt de woning over een riante garage met carport, welke direct toegang verschaft tot de tuin. De sfeervolle open woonkeuken bestaat uit hoogwaardige losse apparatuur (waaronder Amerikaans koelkast, vaatwasser, 5-pits gasfornuis)


1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast. Achterslaapkamer (ca. 2,8 x 2,2 m). Ruime slaapkamer aan de achterzijde (ca. 3,5 x 3,3 m) met vaste kast en schuifpui. Riante voorslaapkamer (ca. 3,5 x 3,4 m) met dubbele deur naar Frans balkon met vrij uitzicht over water en groen. Simpele badkamer met wastafel, toilet en ligbad.

ZOLDER: Overloop met opstelplaats voor de wasmachine en CV-combiketel. Dankzij de Dakkapel en zowel de voor- als achterzijde zijn er op de zolder nog 2 volwaardige slaapkamers gerealiseerd (resp. ca. 3,5 x 2,5 en 3,5 x 2,9 m).

BIJZONDERHEDEN: - Bouwjaar 1955 - Ca. 124 m2 woonoppervlakte - Ca. 194 m2 perceeloppervlakte - Garage met carport - Energielabel D - Volledig voorzien van dubbele beglazing - Nefit CV-combiktel uit 2016 - Hoekwoning - 5 slaapkamers


“wij zetten geen woningen te koop, maar verkopen ze!� Jasper Caminada en Tom Cees Doorschodt, de naamgevers en oprichters van C & D Makelaardij, hebben beiden vele jaren ervaring in de makelaardij, met name in Voorburg en omgeving. Wij zijn van mening dat een eerlijk advies en de juiste instelling van groot belang zijn bij de verkoop en aankoop van een huis. Deskundigheid, professionaliteit, integriteit en een persoonlijke aanpak staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Indien u meer wilt weten over onze veelzijdige dienstverlening met betrekking tot de aan- of verkoop van een woning of een vakkundige taxatie komen wij graag vrijblijvend een keer bij u langs of u bent van harte welkom bij ons op kantoor voor een persoonlijk gesprek.

De informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Toelichtingsclausule NEN2580: de meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Adres: Parkweg 245, 2271 BB Voorburg Tel.: (070) 762 0090 Fax: (070) 762 0091 Internet: www.cdmakelaardij.nl E-mail: info@cdmakelaardij.nl

LeidschendamDeRuyterstraat5130342  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you