Page 1

Geuzenkade 56 III Amsterdam


â‚Ź 245.000,- k.k. Licht twee kamer appartement van 52m2, gelegen op de bovenste etage met een zonnig balkon op het Westen, berging in de onderbouw en gemeenschappelijke, door de VvE onderhouden en afgesloten binnentuin. De woning maakt deel uit van het populaire Geuzenhof 1 complex, zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum.


Indeling De woning heeft een gezellige woonkamer aan de voorzijde. Dankzij de zijramen (uniek) is deze ruimte heerlijk licht. Vanuit de woonkamer is er leuk uitzicht op de binnentuinen en de Kostverlorenvaart. Naast het woongedeelte een goede (slaap)kamer met grote inbouwkasten. De keuken is netjes en voorzien van een losse apparatuur. Via de keuken bereikt men het balkon waar men uitkijkt over de gemeenschappelijke binnentuin.


Bijzonderheden - Woonoppervlakte 51,30m2 (NEN 2580 gemeten) - Dubbel glas aan voor- en achterzijde - Het Geuzenhof I complex is aangemerkt als gemeentelijk monument - Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 augustus 2058 - Oplevering in overleg - Notariskeuze is aan koper, de notaris dient echter als standplaats Amsterdam te hebben - Er is pas een overeenkomst als de koopakte is ondertekend


Het balkon is gelegen op het Westen en heeft de middag en avondzon. De slaapkamer ligt tevens aan de achterzijde en heeft direct toegang naar de badkamer met douche en wastafel. De wasmachine zit verstopt in een kast in de slaapkamer (bovenlader). In de hal het separate toilet. Het appartement heeft een houten vloer en dubbele beglazing. In de onderbouw een lattenberging en toegang naar de gemeenschappelijke tuin (alleen te gebruiken voor bewoners). Men kan hier tevens de fiets of scooter veilig en droog stallen (toegang via een centrale, afgesloten poort).


VvE De actieve vereniging van eigenaren “Geuzenhof 1” omvat 360 woningen en wordt professioneel beheerd door Rappange VvE beheer. Maandelijks voorschot servicekosten momenteel € 125,- per maand, dit is inclusief € 50,00 spaarbedrag t.b.v. de aanleg van een (collectieve) warmtevoorziening.

Buurt in Beeld Het Geuzenhof I complex ligt in een groene, waterrijke omgeving aan de rand van De Baarsjes. Winkels voor dagelijkse boodschappen vind je in de Jan van Galenstraat en op de Admiraal de Ruijterweg/Jan Evertsenstraat. Er komen steeds meer goede restaurants en leuke café’s in de buurt, waar Café Cook, Speijkervet, BarBaarsch en Bar Spek enkele voorbeelden van zijn. Met de fiets ben je in circa vijf minuten in de Jordaan en bij de hippe De Hallen! De woning is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Een parkeervergunning is in dit deel van de stad nog snel verkrijgbaar. De woning ligt in een rustige straat en er passeert alleen bestemmingsverkeer.


Ligging/ bereikbaarheid


“Heel kundig, gedegen en vooral met heel veel enthousiasme en passie. Altijd goed bereikbaar en waardevol advies tijdens mijn aankoopproces! Heel erg fijn!� Maaike de Jong

Kantoor Weteringschans 143 huis 1017 SE Amsterdam Centrum E: info@amsterdam-athome.nl T: 020 - 308 06 50

AmsterdamGeuzenkade56III130250  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you