Page 1

Riek Blokland-Paterlaan 19

Amstelveen


WAANZINNIG UITZICHT Dit driekamer hoekappartement heeft nou wat je noemt een waanzinnig uitzicht. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex aan de rand van natuurgebied Middelpolder. Woorden schieten tekort bij het zien van dit appartement. Bij binnenkomst springt direct de woonkamer van bijna veertig vierkante meter in het oog. Wat ruim en licht. Dat kun je ook zeggen van de halfopen keuken met natuurstenen aanrechtblad. De keuken is modern met de nodige inbouwapparatuur.

2

Het terrasbalkon ligt op het zuiden en geeft je het gevoel dat je midden in de natuur woont. Hier heb je van ’s morgens vroeg tot 19 uur ‘s avonds zon en tegelijkertijd een fantastisch zicht op het stiltegebied dat erg in trek is bij weidevogels.


De slaapkamers hebben een afmeting van circa achttien en acht vierkante meter. De laatstgenoemde wordt nu gebruikt

KENMERKEN

als logeerkamer, maar kan natuurlijk ook als ruime werkkamer ingericht worden. De badkamer is verrassend groot met een ligbad, aparte douche, een wastafel en tweede toilet. Naast het toilet in de badkamer is er een apart toilet. De tegels in beide ruimten zijn wit met een fijn motief. Aan opbergmogelijkheden geen gebrek: handig is de inpandige berging voor wasmachine, droger. Onder het complex is de garage. Behalve voor een auto kun je die ook gebruiken voor fietsen, motoren en spullen, die je niet dagelijks nodig hebt.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 375.000,-- k.k. : 1996 : in overleg : ca. 98 m2 : ca. 12 m2 : ca. 14 m2 : ca. 303 m3 : € 324,75 p.j. : € 183,00 p.j. : € 58,35 p.j. : € 176,00 p.m.

Ten slotte, het is een plaatje dit appartement. Als je hier woont wil je niet meer weg. Het is te leuk met zo’n panorama. Overtuig jezelf en kom kijken.

3


OMGEVING De ligging nabij winkels, openbaar vervoer en snelweg is perfect: winkelcentrum Kostverlorenhof ligt op minder dan vijf minuten lopen. Hier kan je alle dagen van de week, met uitzondering van zondag, tot 22 uur ‘s avonds je boodschappen doen. Het natuurgebied Middelpolder grenst aan je appartement. De bus stopt om de hoek en de halte voor de sneltram naar Amsterdam en het Stadshart Amstelveen is vlakbij. In 25 minuten fiets je naar het centrum van Amsterdam en dat duurt net zo lang als een mooie wandeling naar een van de gezellige restaurants of terrasjes in Ouderkerk aan de Amstel.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: I Nummer: 5945 Index: A-3 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Balkonmeubilair Balkonmeubilair Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Luxaflex Luxaflex Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Marmoleum Marmoleum Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Combi Combioven/magnetron oven/magnetron Elektrische Elektrischekookplaat kookplaat Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Plafondspotjes Plafondspotjesslaapkamer slaapkamer Plafoniere Plafonierekleine kleinekamer kamer Losse Losselampen lampen Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Bank Bankenenstoel stoelwoonkamer woonkamer 4 4rijen rijenopbergplanken opbergplankengarage garage

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Gesloten entree met trappenhuis en lift naar verdiepingen. Appartement eerste verdieping: Entree met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met schuifpui naar het balkon en open keuken. Keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals een 4-pits

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

kookplaat (elektrisch), combi oven/magnetron, vaatwasser en koelkast. Balkon op het zuiden (12 m2) met speciale balkonbeglazing. Hierdoor kan je het balkon indien gewenst windvrij maken met behoud van 100% uitzicht.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Slaapkamer 1 aan zuidzijde met kastenwand en deur naar de badkamer. Slaapkamer 2 aan zuidzijde. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Inpandige berging met aansluiting voor de wasmachine. Toilet met fontein.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 7 groepen; - cv-ketel Nefit (bouwjaar 2010/2011); - videofoonsysteem; - ruime garage met electra in de onderbouw. Overige bijzonderheden: - vrij parkeren op de openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenRiekBloklandPaterlaan1913008  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you