Page 1

TE KOOP Van Doernestraat 10, 5263 BD Vught


EEN HUIS KOPEN IS EEN FEESTJE! Van Doernestraat 10, 5263 BD Vught

Vrijstaand woonhuis (met garage geschakeld) op ruim perceel, gelegen in het geliefde Vught-Noord. De woning heeft een ruime woonkamer, maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. Kortom een ideaal familiehuis! De ruime en sfeervolle achtertuin is fraai aangelegd en ligt op het oosten.

De woning is gelegen in een rustige woonomgeving op korte afstand van de Vughtse Heide, De IJzeren Man en het centrum van Vught en ‘s-Hertogenbosch. Tevens is er een optimale verbinding naar de uitvalswegen A2 en N65. Bouwkundig rapport aanwezig!


KENMERKEN Type woning:

Vrijstaande woning

Bouwjaar: 1974 Woonopp.:

179 m2

Garage opp.:

30 m2

Perceelopp.:

467 m2

Inhoud:

711 m3

Aantal kamers:

6

Aantal sl. kamers: 5

INDELING

BEGANE GROND De entree geeft toegang tot de vestibule met meterkast, garderobe en toilet. Vanuit de vestibule is er toegang tot de hal met trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Vestibule

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


WOON KAMER De ruime woonkamer is speels ingericht door de splitlevel en erg licht door de grote raampartijen en lichte vloerbedekking. Zowel aan de voor- als achterzijde is er een zithoek gecreĂŤerd. De zithoek aan de voorzijde van de woning ligt op het verhoogde gedeelte. De tweede zithoek, aan de achterzijde van de woning heeft een openhaard en biedt via openslaande deuren toegang tot de tuin. Zithoek aan voorzijde


Zithoek aan achterzijde

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


KEUKEN In het midden van de woning bevindt zich de eethoek, welke in verbinding staat met de half open keuken. De keuken is voorzien van een keukenblok in L-opstelling met boven en onderkasten, een kastenwand en een aanrechtblad met daaronder de aansluitingen voor wasapparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de inpandige garage welke is voorzien van een kanteldeur en elektra. De garage geeft toegang tot de oprit en achtertuin. Keuken

Keuken

Eethoek


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


1STE ETAGE De ruime overloop geeft toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. 3 slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde en de grote ouderslaapkamer, met aansluitend een eigen badkamer en loggia, ligt aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van ĂŠĂŠn kantelraam en 3 slaapkamers hebben een tweede raam zonder kantelfunctie.

Slaapkamer I aan voorzijde

Slaapkamer II voorzijde

Slaapkamer III voorzijde


Slaapkamer VI achterzijde

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


BAD KAMER De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en raam voor natuurlijke ventilatie. De gehele eerste verdieping is voorzien van een linoleumvloer en gestucte wanden. Alle ramen op de eerste verdieping hebben enkel glas, met uitzondering van het raam in de trapopgang. De tweede badkamer aan de achterzijde is bereikbaar via de ouderslaapkamer en is voorzien van twee wastafels en een ligbad. ->

Badkamer I


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


2E ETAGE Op de 2e verdieping staat de CV-installatie opgesteld en er is aan de voorzijde 1 slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een dakraam en knieschotten. De zeer ruime voorzolder is ook voorzien van een dakraam en knieschotten wat de nodige bergruimte biedt. De voorzolder heeft de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer te creĂŤren.

Overloop op de eerste verdieping met trapopgang naar tweede verdieping.

Voorzolder

Voorzolder met CV-opstelling


Slaapkamer V

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


TUIN De woning is gelegen op een ruim perceel en heeft een achterzij- en voortuin. De achtertuin is gelegen op het oosten en fraai aangelegd met diverse paden, terrassen en volgroeide beplanting. Aan de voorzijde is de voortuin ook vakkundig aangelegd. De gevel rondom de woning is voorzien van de oorspronkelijke pergola. Via het tuinpad is de aangelegde zijtuin, de entree van de woning en de achtertuin (via een poort) bereikbaar.


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Houten overkapping aan garage Stenen bankje in tuin Kasten en werkbank garage Losse houten werkbank garage Voordeurbel Garderobemeubel met spiegel Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Zonwering buiten Zonwering binnen (luxaflex) Gordijnrails Gordijnen/vitrages Rolgordijnen Vloerbedekking CV met toebehoren Thermostaat Openhaard met toebehoren Keukenblok met bovenkasten Vaatwasser Koelkast Oven/magnetron Wastafel met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires: Waterslot wasautomaat

BIJZONDERHEDEN - Ligging in rustige woonstraat. - Vrijstaand (geschakeld aan garage) woonhuis op ruim perceel. - Ideaal familiehuis met 5 slaapkamers, 2 badkamers en ruime woonkamer (met 2 zithoeken). - De gehele begane grond is voorzien van dubbel glas. - De gehele 1ste en 2e verdieping is voorzien van enkel glas.

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


Plattegronden


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


ALLES DRAAIT OM

VERTROUWEN Wanneer u uw huis gaat verkopen of een nieuw huis gaat kopen gaat het vaak over emotionele beslissingen. Er komt veel op u af. De makelaars van Atenzijlstra begrijpen dat. Het vak van makelaar is niet voor niets mensenwerk. Wij zetten daarom graag een stapje extra en gaan niet over één nacht ijs. Waarom? Omdat we beseffen dat alles draait om vertrouwen en we graag met mensen omgaan. WAT WE DOEN aan- en verkoop verhuur taxaties nieuwbouw en innovatieprojecten financiële dienstverlening advies


Frank van Dongen

Tjeerd Zijlstra

Astrid van Wagenberg

U wilt er op kunnen vertrouwen dat Atenzijlstra uw belangen zo goed mogelijk zal behartigen. Dat vertrouwen willen wij graag winnen en waarmaken. We doen dat met een team van enthousiaste mensen.

Sacha Montfoort

Bianca van Wijck

Irene Beekman

Margriet Aten

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


VUGHT: Dorpsstraat 33 • 5261 CJ Vught • Telefoon 073 656 48 17 • info@atenzijlstra.nl kijk voor meer informatie en aanbod op www.atenzijlstra.nl Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. De NVM voorwaarden zijn van toepassing. Alle maten zijn circa. Deze folder is een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

VughtVanDoernestraat10130069  
VughtVanDoernestraat10130069