Page 1

Nicolaas Witsenkade 31H Amsterdam


â‚Ź 700.000,- k.k. In het monumentale pand (bouwjaar 1892) de Roode Roos bieden wij een prachtig, stijlvol en licht drie kamer hoekappartement op de derde verdieping met uitzicht op de Singelgracht aan.


Indeling De entree van het pand is stijlvol met een prachtig trappenhuis, maar wij nemen comfortabel de lift naar de derde verdieping! Door de hoekligging heeft dit appartement een prachtige lichtinval. De woonkamer annex semi open keuken heeft een zeer royaal formaat van 52m² en kijkt met vijf ramen uit over de gracht. De semi-open keuken is voorzien van alle apparatuur.


Bijzonderheden - Een gemeenschappelijke fietsenberging en eigen berging van 12 m² in de souterrain - Mooie eikenhouten vloer woonkamer, slaapkamers en hal; - Geheel voorzien van dubbel glas; - Historisch pand, gerenoveerd in 1998; - Gelegen op eigen grond; - Complex voorzien van lift en videofoon; - Professionele en goedlopende VvE de Roode Roos; - Maandelijkse VVE kosten ₏213,- Oplevering in overleg.


Via de ruime hal is er toegang tot een apart toilet en de prachtige badkamer met inloop regendouche en tweepersoons whirlpool ligbad (2014). De master bedroom is ruim bemeten en heeft een ingebouwde kledingkast. De tweede slaapkamer(nu in gebruik als werkkamer) is toegankelijk via de woonkamer. Door het hele appartement ligt een mooie eikenhouten parketvloer.


Bereikbaarheid De bereikbaarheid van het appartement is uitstekend. Diverse openbaar vervoer verbindingen liggen op korte afstand van het appartement en met de auto bent u binnen enkele minuten op de uitvalswegen.

Buurt in Beeld Het appartement is gevestigd in het voormalig PvdA hoofdkantoor „De Roode Roos” dat in 1998 is gerenoveerd en verbouwd tot een complex met luxe appartementen. De Nicolaas Witsenkade is gelegen tussen de Weteringschans en het water van de Singelgracht. Het is een rustige straat met om de hoek de Pijp met al zijn cafés en restaurants en niet te vergeten de Albert Cuyp markt. Het ligt ook aan de rand van de binnenstad, via de Utrechtse straat (een waar café, restaurant en winkel walhalla!) loop je zo de grachtengordel op en de binnenstad in!


Ligging/ bereikbaarheid


“Heel kundig, gedegen en vooral met heel veel enthousiasme en passie. Altijd goed bereikbaar en waardevol advies tijdens mijn aankoopproces! Heel erg fijn!� Maaike de Jong

Kantoor Weteringschans 143 huis 1017 SE Amsterdam Centrum E: info@amsterdam-athome.nl T: 020 - 308 06 50

AmsterdamNicolaasWitsenkade31H126497  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you