Page 1

Houtrijkstraat 224 Amsterdam


â‚Ź 190.000.- k.k. Leuk studio appartement van 37m2 gelegen in de Spaarndammerbuurt, een hippe omgeving met leuke restaurantjes en winkeltjes, op loopafstand van het Westerpark en het centrum. De woning is gelegen op eigen grond.


Het appartement, op de eerste verdieping, is gelegen in een charmant gebouw uit 1914. De woning is netjes onderhouden, heeft een gezellige woonkamer, keuken, moderne badkamer en een dakterras. Het heeft dubbele beglazing aan zowel de voor- als achterzijde, gestuukte wanden en plafonds en een laminaat vloer. Entree op de eerste etage. Hal met toegang naar de vernieuwde badkamer met toilet, douche en wastafel. De woonkamer, aan de voorzijde, heeft 2 grote openslaande ramen. Aan de achterzijde bevindt zich het eetgedeelte. De huidige eigenaar heeft gekozen om het woon- en eetgedeelte open te houden maar er kan zeer eenvoudig een aparte slaapkamer gecreĂŤerd worden.


Bijzonderheden - Studio met een gebruiksoppervlakte van 37m2 (NEN gemeten) - Eigen grond - Berging op de zolder etage - Oplevering in overleg, kan spoedig - Notaris: keuze aan koper echter in Amsterdam - Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend


De keuken aan de achterzijde is eenvoudig maar netjes en voorzien van losse apparatuur. Het heerlijke dakterras is via een deur vanuit de keuken te bereiken. In de hangmat is het hier zomers heerlijk toeven. Op de zolderverdieping bevindt zich nog een prima berging.

Vereniging van Eigenaren De VvE bestaat uit 8 appartementsrechten, Houtrijkstraat 214 t/m 228 (even nummers). De financiele administratie wordt door een professionele organisatie (De Huishouding) uitgevoerd, de overige taken in eigen beheer. De maandelijkse bijdrage is â‚Ź 115,-.


Bereikbaarheid De verbindingen met het openbaar vervoer zijn goed; diverse tram- en bushaltes zijn op loopafstand en ook het Centraal Station is dichtbij. Met de auto is men binnen enkele minuten op de ring A10.

Buurt in Beeld Leuke buurt vlakbij het Westerpark. Het Westerpark is het leukste park van Amsterdam met een grote diversiteit aan gezellige horeca en een groot aanbod van festiviteiten! Je woont hier vlakbij de Jordaan en bij het Centraal Station. Het Haarlemmerplein en de trendy Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk zijn op loopafstand.


Ligging/ bereikbaarheid


“Heel kundig, gedegen en vooral met heel veel enthousiasme en passie. Altijd goed bereikbaar en waardevol advies tijdens mijn aankoopproces! Heel erg fijn!� Maaike de Jong

Kantoor Weteringschans 143 huis 1017 SE Amsterdam Centrum E: info@amsterdam-athome.nl T: 020 - 308 06 50

AmsterdamHoutrijkstraat224126466  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you