Page 1

TE KOOP Gildestraat 5, 5262 BW Vught


EEN HUIS KOPEN IS EEN FEESTJE! Gildestraat 5, 5262 BW Vught

Gemoderniseerde tussenwoning in de Vughtse wijk ‘Schoonveld’ met een ruime woonkamer met open haard, open keuken, 3 slaapkamers en een grote tuin. De woning is gelegen in een rustige straat en biedt een mooi uitzicht op het Gildehof (gemeentelijk monument met leilindes en groot grasveld).

De centrale ligging biedt een fijne woonomgeving met op korte afstand diverse winkels, scholen, het NS station en diverse uitvalswegen zoals de A2 en de N65.

BOUWKUNDIG RAPPORT AANWEZIG!


KENMERKEN Tussenwoning Bouwjaar: Woonopp.: Perceelopp.: Inhoud: Slaapkamers:

1947 90 m2 185 m2 343 m3 3

BEGANE GROND Via de voortuin is de hal te bereiken die toegang biedt tot de woonkamer, de trapopgang naar de 1e verdieping en het toilet. De hal heeft een gezoet granieten vloer en houten lambrisering tegen de wanden. In het oog springende details zijn de authentieke trekbel en de paneeldeuren met bakkelieten klinken. Het toilet is recent gemoderniseerd en is voorzien van een raam.

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


WOONKAMER De woonkamer is over de volle diepte van de woning gelegen en heeft aan beide zijden raampartijen die voor een mooie lichtinval zorgen. De muren in de woonkamer zijn voorzien van stucwerk, op de vloer liggen eikenhouten planken (geolied). Blikvanger is de openhaard die voor extra sfeer zorgt.


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


(BIJ)KEUKEN De open keuken is geplaatst is een rechte opstelling en biedt toegang tot de bijkeuken en de verdiepte trapkast. De verdiepte trapkast met meterkast biedt veel extra bergruimte. De keuken is uitgerust met een spoelbak, oven, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap en boiler. In de bijkeuken is een wasbak met boiler en aansluitingen t.b.v. wasapparatuur aanwezig. Op de vloer ligt gezoet graniet.


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


SLAPEN De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de zolder. Ook op de 1e verdieping zijn authentieke paneeldeuren aanwezig. 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde van het huis. Alle slaapkamers beschikken over een inbouwkast, glad stucwerk op de wanden en een laminaat vloer.

Slaapkamer voorzijde

Hoofdslaapkamer


BADKAMER De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel, een radiator en een dakraam. De muren zijn in antraciet kleur geheel betegeld en de vloer is voorzien van gezoet graniet.

Badkamer

Slaapkamer achterzijde

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


2E VERDIEPING De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt veel bergruimte. Op de zolder staat een CV opstelling en de ruimte is voorzien van 2 Velux dakramen aan de achterzijde die voor voldoende licht en ventilatie zorgen.


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


BUITEN De fraaie achtertuin is gelegen op het oosten en is aangelegd met twee stenen terrassen, schuur met grote overkapping, een overdekte houtopslag, een gazon en diverse beplanting. De tuin heeft veel privacy en is achterin bereikbaar via een achterom (door de schuur) vanaf de Molhuijsensingel. De schuur is voorzien van elektra en een wasbak.


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting, muv hanglamp Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Buitenberging Kasten/werkbank in buitenberging Heater Plantenpotten aan de wand Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rolluiken/zonwering buiten Gordijnrails Gordijnen/vitrage Rolgordijnen Vloerbedekking Parketvloer/laminaat Plavuizen CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Keukenblok met bovenkasten Oven Gasfornuis Alle lampen lampen in buitenberging Legplanken kelder Legplanken washok Wastafel met accesoires Toiletaccessoires

Bijzonderheden: 2012: Badkamer, keuken, toilet en elektrische installatie vernieuwd. 2014: Schuur achterzijde tuin gebouwd. 2015: CV vernieuwd. Schilderwerk kozijnen en deuren uitegvoerd. Dubbel glas en nieuwe ramen gehele woning (in de woonkamer met dauerluftung). Vaste trap naar zolder. -Glasvezel in de gehele woning -Over de laatste meter van het perceel (achter de poort) loopt een recht van overpad naar de naastgelegen woning.

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


WWW.ATENZIJLSTRA.NL


ALLES DRAAIT OM

VERTROUWEN Wanneer u uw huis gaat verkopen of een nieuw huis gaat kopen gaat het vaak over emotionele beslissingen. Er komt veel op u af. De makelaars van Atenzijlstra begrijpen dat. Het vak van makelaar is niet voor niets mensenwerk. Wij zetten daarom graag een stapje extra en gaan niet over één nacht ijs. Waarom? Omdat we beseffen dat alles draait om vertrouwen en we graag met mensen omgaan. WAT WE DOEN aan- en verkoop verhuur taxaties nieuwbouw en innovatieprojecten financiële dienstverlening advies


Frank van Dongen

Tjeerd Zijlstra

Astrid van Wagenberg

U wilt er op kunnen vertrouwen dat Atenzijlstra uw belangen zo goed mogelijk zal behartigen. Dat vertrouwen willen wij graag winnen en waarmaken. We doen dat met een team van enthousiaste mensen.

Sacha Montfoort

Bianca van Wijck

Irene Beekman

Margriet Aten

WWW.ATENZIJLSTRA.NL


VUGHT: Dorpsstraat 33 • 5261 CJ Vught • Telefoon 073 656 48 17 • info@atenzijlstra.nl kijk voor meer informatie en aanbod op www.atenzijlstra.nl Aan deze folder kunnen geen rechten worden ontleend. De NVM voorwaarden zijn van toepassing. Alle maten zijn circa. Deze folder is een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

VughtGildestraat5121556  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you