Page 1

Laurierkerslaan 24

Amstelveen


ZONNIGE VIIJFKAMEREENGEZINSWONING Wie wil hier niet wonen? In dit vijf kamer gezinshuis. Het huis met tuin op het oosten is ingericht met oog voor detail. De uitgebouwde doorzon woonkamer van circa veertig vierkante meter met openhaard tussen de zit- en eetkamer, heeft een eikenhouten vloer en is heerlijk licht. De grote voortuin op het westen geeft de woonkamer een extra dimensie en veel privacy. Dit geldt ook voor de Siematic keuken met de nodige inbouwapparatuur. Je kunt hier naar hartelust koken, terwijl de familie in de woonkamer ongestoord kan kletsen.

2


Op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer met ligbad en twee wastafels. De slaapkamer aan de

KENMERKEN

voorzijde heeft een balkon op het westen. Prettig is dat de toiletruimte apart is. De tweede verdieping heeft een dakkapel aan de voor- en aan de achterzijde. Hierdoor is er een ruime vierde slaapkamer en een aparte wasruimte en bergruimte. Het staat als een huis dat dit een huis is met talloze mogelijkheden. Wij nodigen u uit om te komen kijken en de sfeer te proeven.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 349.000,-- k.k. : ca. 1958 : in overleg : ca. 123 m2 : ca. 3 m2 : ca. 7 m2 : ca. 456 m3 : € 294,44 p.j. : € 183,00 p.j. : € 52,91 p.j.

3


OMGEVING De ligging van de woning ten opzichte van het openbaar vervoer is prima. Het Stadshart Amstelveen ligt op minder dan tien minuten lopen evenals de halte voor de sneltram naar Amsterdam. Vijfentwintig minuten later ben je in hartje Amsterdam. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de winkels aan de Van der Hooplaan een uitkomst. Ook voor kinderopvang, scholen en sportclubs hoef je niet ver te zoeken.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: M Nummer: 1888 Perceelgrootte: 161 m2 Eigendom: volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Zonwering Zonweringbuiten buiten Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen Rolgordijnen Losse Lossehorren/rolhorren horren/rolhorren Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Open Openhaard haardmet mettoebehoren toebehoren Open Openhaard haardgereedschap gereedschap

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Hal met toegang tot alle vertrekken, trapkast en trap naar verdieping. Woonkamer met aanbouw, inbouwkast, openhaard, open keuken en deur en schuifpui naar de tuin. Keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals 6-pits gasfornuis (incl. wokbrander) met extra brede oven, afzuigkap,

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

vaatwasser, koelkast, twee spoelbakken en apothekerskast. Toilet met fontein. Tuin op het oosten met achterom, buitenkraan, elektra, elektrische zonwering beneden verdieping over de volle breedte van de woning en vrijstaande stenen berging.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com.


INDELING Eerste verdieping: Slaapkamer 1 aan de achterzijde. Slaapkamer 2 masterbedroom aan de achterzijde. Slaapkamer 3 met deur naar het balkon op het westen aan de voorzijde. Badkamer met ligbad, dubbele wastafels en designradiator. Toilet met fontein. Tweede verdieping: Slaapkamer 4 met dakkapel aan de voor- en achterzijde en inbouwkast onder de schuine wand. Wasruimte met dakkapel.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast 8 groepen; - cv-ketel Vaillant (2000); - close-in boiler 10 liter; - zonwering over volle breedte benedenverdieping (elektrisch); - zonwering voorzijde benedenverdieping en eerste verdieping balkon (handmatig); - berging met elektra. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenLaurierkerslaan2412139