Page 1

Straat van Magelhaens 29

Amstelveen


ZOALS HET KLOKJE THUIS TIKT.... Aangenaam verrast zult u zijn bij het zien van deze brede drive-inwoning in de wijk Kostverloren. Hier is meer dan 23 jaar met veel genoegen gewoond. Een heerlijk ruime woonkamer met open haard en balkon op het zuiden, een woonkeuken met bijkeuken, vier slaapkamers en een goed formaat badkamer, een werkkamer (voormalige garage), een hobbykamer, het huis heeft het allemaal. Opvallend is de rust als u uitkijkt op het groen van de wijk.

2


Op de eerste verdieping is de lichte L-vormige woonkamer met een echte open haard. Prettig is de dichte woonkeuken.

KENMERKEN

Hier zult u menig uurtje aan de keukentafel doorbrengen. De tweede verdieping heeft vier slaapkamers en een badkamer met wastafel, toilet en douche. De begane grond is ingericht voor hobby en werk. Hier is eveneens een berging met de cv-ketel. Vanuit de hobbykamer wandelt u zo de patiotuin op het zuiden in. Indien u dit wenst kunt u hier uw eigen praktijk aan huis creëren. Kortom, veel woonoppervlak, overal dichtbij en een uitstekende kans om uw wensen over “heerlijk wonen” te laten uitkomen. Ons enthousiasme delen wij graag met u.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering

: € 398.000,-- k.k. : ca. 1966 : in overleg

GO wonen GGB ruimte Inhoud

: ca. 181 m2 : ca. 6 m2 : ca. 585 m3

OZB Rioolrecht Waterschap

: € 308,25 p.j. : € 198,00 p.j. : € 56,03 p.j.

3


OMGEVING De ligging van de woning ten opzichte van de openbaar vervoer voorzieningen is perfect. U kunt kiezen uit maar liefst drie winkelcentra: Bankras, Kostverlorenhof en het Stadshart Amstelveen. Alle zijn dichtbij. Ook dichtbij zijn de basisscholen en de sneltram. Binnen twintig minuten bent u in het centrum van Amsterdam. Maakt u veelvuldig gebruik van de snelwegen? In zeer korte tijd bent u op de weg naar de rest van Nederland. Zin in een wandeling in de natuur? Het recreatiegebied de Middelpolder ligt bijna om de hoek. U kunt er fietsen, wandelen en genieten van (weide)vogels, zoals de Kluut en de kleine Plevier.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: I Nummer: 3861 en 5231 Perceelgrootte: 76 m2 en 9 m2 Eigendom: volledig eigendom.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails Gordijnrails Gordijnen/vitrages Gordijnen/vitrages(behalve (behalvehoofdslaapkamer) hoofdslaapkamer) Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Kastenwand Kastenwandslaapkamer slaapkamer Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Plafondlampen Plafondlampenhuiskamer huiskamer Keuken, Keuken,overlopen, overlopen,toilet, toilet,badkamer badkamer CV CVmet mettoebehoren toebehoren Onderhoudscontract Onderhoudscontractcv-ketel cv-ketel Open Openhaard haardmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond: Entree met tochtportaal. Werkkamer: op de vloer parket; op de wanden behang. Met wasbak. Hobbykamer: met vloerbedekking; op de wanden behang. Met deur naar de tuin. Berging met cv-ketel. Tuin op het zuiden. Eerste verdieping: Woonkamer: met vloerbedekking; op de wanden behang. Met open haard, elekrisch zonnescherm en schuifdeuren naar het balkon. Keuken: op de vloer tegels; de wanden deels betegeld. Keukenapparatuur: 4-pits gasfornuis, oven, afzuigkap en vaatwasser. Bijkeuken met inbouwkast en aansluitingen wasmachine en droger. Balkon op het zuiden. Overloop met toilet met fontein.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Tweede verdieping: Slaapkamer 1: op de vloer laminaat; op de wanden behang. Met deur naar de badkamer. Slaapkamer 2: op de vloer vloerbedekking; op de wanden behang. Met inbouwkast en wastafel. Slaapkamer 3: op de vloer vloerbedekking; op de wanden behang. Met inbouwkast. Slaapkamer 4: op de vloer vloerbedekking; op de wanden behang. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de vloer tegels; op de wanden tegels.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 5 groepen; - cv-ketel Nefit Economy VR (huur, 2011); - Energielabel D; - cv-ketel recent onderhouden (2016); - gedeeltelijk kunststof kozijnen met dubbel glas; - elektrisch zonnescherm; - garage is in gebruik als werkkamer;

Overige voorzieningen: - vrij parkeren op openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenStraatvanMagelhaens29120487  
AmstelveenStraatvanMagelhaens29120487