Page 1

Boomgaard 57 IJsselstein

Bouwjaar: 2000 Woonoppervlak: 160 m² Perceeloppervlak: 289 m² Inhoud woning: 500 m³ Tuinligging: Zuidwesten Aanvaarding: In overleg

Aarendonk ERA Makelaardij IJsselstein 030 - 688 34 80


ERA-makelaars hebben als missie om de woonwensen van hun opdrachtgevers te vervullen. De manier waarop

Een huis kopen of verkopen is een belangrijke gebeurtenis waar een hoop bij komt

zij dat doen, moet aan de hoogste

kijken. Of u uiteindelijk de juiste prijs betaalt of ontvangt, hangt af van de staat van

kwaliteitseisen voldoen. Om dit te re-

onderhoud, (bouw)technische details, verkoopprijzen van vergelijkbare panden in

aliseren wordt de klanttevredenheid

de buurt, de periode dat een woning te koop staat en noem maar op. Het is daarom

voortdurend gemeten. De ERA dienst-

verstandig een erkende NVM makelaar in de arm te nemen die kennis van zaken

verlening dient door onze opdracht-

heeft én op de hoogte is van de lokale huizenmarkt. Zo’n makelaar is Aarendonk ERA

ge¬vers te worden beloond met een 9

Makelaardij.

op een schaal van 1 tot 10.

Aarendonk ERA Makelaardij is al meer dan 20 jaar een begrip in IJsselstein. Wij zijn

ERA-makelaars vormen een select

lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en maken deel uit van de

netwerk van kwaliteitsmakelaars. Dit

ERA groep. Daar zijn we trots op, want als ERA-makelaar kunnen we u veel extra’s

netwerk is actief in meer dan 35 landen

bieden. Steeds meer kopers en verkopers kiezen dan ook bewust voor de extra ser-

ter wereld en kent rond de 3.500 aange-

vice en succesvolle resultaten van Aarendonk ERA makelaardij.

sloten kantoren. Hoe verschillend al die 35 landen ook

Onze pluspunten op een rijtje:

zijn, opvallend is dat vrijwel alle verkopers van huizen in al die landen de

ERA Bord:

volgende behoeften met elkaar delen:

Onze opvallende ERA tuinborden trekken veel aandacht. Kandidaat kopers van buiten

1. snelle verkoop

de regio herkennen deze ‘te koop’ borden eerder dan lokale uitingen, omdat zij deze

2. optimale prijs

ooktegenkomen in hun eigen woonomgeving.

3. geen zorgen achteraf ERA-makelaars concentreren zich op

Omwonenden mailing:

deze drie basisbehoeften bij iedere

Wanneer uw huis bij ons te koop staat, dan verzorgen we een mailing bij u in de buurt.

opdrachtgever.

De hulp in roepen van buren en omwonenden is al vaak succesvol gebleken. Buurtbewoners blijken regelmatig iemand te kennen die graag in uw huis of wijk wil wonen.

Kijk voor meer informatie in deze brochure of op www.era.nl.

ERA Landelijke Open Huizen Route: Verkopers kunnen gratis deelnemen aan ERA’s Open Huizen Route die drie keer per

ERA. STERK DOOR SERVICE

jaar in heel Nederland wordt georganiseerd. Deze open dagen trekken altijd veel kijkers. Een uitstekende gelegenheid om uw huis te presenteren en potentiële kopers de kans te geven een kijkje te komen nemen. Woonwens: ERA heeft als enige makelaarsgroep een eigen woonmagazine dat in heel Nederland verschijnt. In WoonWens treft u een aanbod van ruim 1.000 woningen in heel Nederland. Makkelijk als u verhuist naar een andere regio in Nederland. WoonWens is gratis op te halen bij ons kantoor of aan te vragen via onze website www.aarendonk.nl Wij hebben ons best gedaan de informatie in deze brochure zo correct en volledig mogelijk weer te geven. Aan deze informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

www.era.nl


In de fraaie en geliefde woonwijk ‘De Boomgaard’ ligt deze bijzonder vormgegeven 2/1-dakwoning op 289 m² eigen grond. Deze zogenaamde ‘diagonaal-woning’ biedt 4 ruime slaapkamers, een gezellige (aparte) woonkeuken en woonkamer en veel bergruimte. Tevens bezit de woning een oprit. Hier kunnen 2 auto’s geparkeerd worden. Ook is er een tweede badkamer op de 2e verdieping aanwezig. De wijk is geliefd vanwege het kindvriendelijke karakter en de groene opzet met vele boomgaardjes. Er zijn voldoende fiets- en wandelpaden aanwezig en de woning ligt op korte afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en de historische binnenstad van IJsselstein.

De informatie in deze brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Bouwjaar: Woonoppervlakte Perceeloppervlak Inhoud woning Tuinligging Aanvaarding

: 2000 : 160 m² : 289 m² : 500m³ : Zuidwesten : In overleg


Royale en zeer lichte woonkamer vanwege de grote raampartijen.


Begane grond: Entree, hal met toegang tot een toiletruimte en garage/berging van circa 14 m². De aparte woonkamer en woonkeuken zijn met elkaar verbonden via een royale tussenhal van 6.5 m². In deze hal is ook de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is 28.5 m² groot en via een deur in de pui is ook de tuin bereikbaar. De keuken is circa 34 m² groot en voorzien van een groot keukenblok en diverse inbouwapparatuur. Zowel de woonkamer als de woonkeuken beschikken over grote raampartijen waardoor veel licht binnen valt. Op de gehele begane grond is een marmerenvloer aanwezig met vloerverwarming. De voor-en achtertuin zijn vanuit zowel de woonkamer als de keuken bereikbaar.


Zeer ruime woonkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur.


De tuin rond de woning is gelegen op het Zuidwesten en voorzien van houten schuur.


Eerste verdieping: Ruime overloop (11 m²) met toegang naar drie slaapkamers van respectievelijk 23, 13 en 11 m2 (allen voorzien van vaste kasten). Geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine, badmeubel, ligbad en een 2e toilet. Tweede verdieping: Kleine overloop met vaste kast met daarin opstelling voor cv-installatie en zonneboiler-opstelling. Ruime slaapkamer van 18.2 m² welke middels openslaande deuren toegang biedt tot het dakterras. Deze kamer is voorzien van een 2e badkamer voorzien van een douchecabine en een badmeubel met wastafel.


Slaapkamer eerste verdieping.

Slaapkamer eerste verdieping.


Slaapkamer eerste verdieping.

Straatbeeld.


Bijzonderheden: De keuken is voorzien van een vaatwasser, magnetron, oven, inductiekookplaat, rvs afzuigkap, koelkast, en granieten aanrechtblad. Gelegen in kindvriendelijke en groene wijk. Veel lichtinval in de woning. Extra houten schuur in de tuin aanwezig. Diverse elektrisch te bedienen zonneschermen en screens aanwezig aan de buitengevel rondom. Aanvaarding: In overleg.

Foto boven: slaapkamer tweede verdieping met toegang tot het dakterras. Foto links: tweede badkamer op de tweede verdieping.


De entree en garage.


Toegang tot de woning.


Roerende Zaken Blijft achter Gaat meeKan worden N.v.t. overgenomen

Uittreksel Kadastrale Kaart

Uw referentie: Boomgaard 57 1

276

38

0

276 5

2768

40

1

293 9

276

41

42

0

277

8

1

277

277 7

277

44

57 59

2

277

277

61

3

6

277

4 277

5

277 6

122

1977 197 8

9

198

197

0

1

198

Deze kaart is noordgericht Perceelnummer 25 Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 18 mei 2016 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers

12345

2

198

4

5

198

198

3 198

140

0m

5m

25 m

Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel

IJSSELSTEIN B 2772

Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging Voet droogmolen Overig tuin, te weten: -Bankje Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vlieghorren Raamdecoratie, te weten: -Gordijnrails/gordijnen/vitrages BG en 2e verd. -Gordijnen 1e verd. -Lamellen -Luxaflex binnendeuren 1e verd. -Losse horren/rolhorren achterdeur Vloerdecoratie, te weten: -Vloerbedekking -Parketvloer/laminaat -Plavuizen Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc,), te weten Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: -Alle inbouwapparatuur Keukenaccessoires: Verlichting, te weten: -Spotjes keuken en badkamer (lossen) kasten, legplanken, te weten: -In de keuken Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires: -Spiegelkast -Meubel Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overige zaken: Opmerkingen


Heeft u nog vragen?

Neem contact op met ons! U kunt ons bereiken op de volgende manieren:

• Bezoek ons kantoor; u bent van harte welkom. • Stuur ons een e-mail. • Bel ons.

ERA-makelaars verkópen huizen! Aarendonk ERA Makelaardij St. Nicolaasstraat 1 3401 BS IJsselstein 030 - 688 34 80 030 - 688 87 05 info@aarendonk.nl www.aarendonk.nl

IJsselsteinBoomgaard57116660  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you