Page 1

Schanshoek 103

Amstelveen


A ROOM WITH A VIEW “Heerlijk, wat een uitzicht� denk je als je de woonkamer binnenkomt en naar buiten kijkt. Het adembenemende panorama doet je bijna vergeten, dat je komt kijken naar een drie kamer appartement op de achtste verdieping met een extra ruim balkon op het zuidwesten. De woonkamer met open keuken is ruim en licht. Heel handig is de bijkeuken voor voorraad en de wasmachine en droger. Meer bergruimte nodig? Geen probleem. Er is nog een berging met volop ruimte voor opslag plus nog een berging op de begane grond. De keuken is modern en uitgerust met de nodige inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi oven/magnetron koelkast en vriezer.

2


De badkamer heeft een inloopdouche en een dubbele wastafel met lekker veel plek voor de toiletartikelen. Het gasten-

KENMERKEN

toilet is apart. De twee even grote slaapkamers liggen op het zuiden en kun je bestempelen als behoorlijk groot. Dat wordt moeilijk kiezen voor de nieuwe eigenaar. In het appartement aan de Schanshoek is “the sky is the limit”. Wil je elke dag met je hoofd in de wolken lopen, dan is dit het appartement van je dromen. Helemaal als je weet dat het appartement eventueel snel opgeleverd kan worden. Kom snel, we laten het graag zien.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering

: € 279.000,--k.k. : 1990 : in overleg

GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud

: ca. 87 m2 : ca. 20 m2 : ca. 4 m2 : ca. 262 m3

OZB Rioolrecht Waterschap

: € 176,53 p.j. : € 198,00 p.j. : € 32,09 p.j.

Servicekosten : € 131,53 p.m.

3


OMGEVING Voor de dagelijkse boodschappen zijn de winkelcentra Middenhoven en Westwijk dichtbij. Voor het “luxe� shoppen kun je kiezen voor het Stadshart Amstelveen of Amsterdam, die beide gemakkelijk met tram 51 te bereiken zijn. Binnen 15 minuten ben je bij Station Zuid en binnen 30 minuten in hartje Amsterdam. Ook bus 170 (halte aan de overzijde tram 51), richting Uithoorn en Amsterdam en bus 199 naar Schiphol stoppen om de hoek.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: M Nummer: 4716 Index: A-52 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Balkon: Balkon:deels deelsbeplanting beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Gordijnrails Gordijnrails Gordijnen/vitrages Gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Vinyl Vinyl Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Combi Combioven/magnetron oven/magnetron Inductiekookplaat Inductiekookplaat Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Kast Kastslaapkamer slaapkamer Legplank Legplankslaapkamer slaapkamer Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond Entree met lift en trappenhuis. Appartement op de achtste verdieping Entree met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer: op de vloer vinyl; op de wanden behang. Met deur naar het balkon. Keuken: op de vloer marmoleum; op de wanden marmer tegels. Keukenapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en combi oven/magnetron. Met deur naar het balkon. Bijkeuken: met aansluiting voor de wasmachine. Balkon op het zuidwesten.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Slaapkamer 1: op de vloer tapijt; op de wanden behang. Slaapkamer 2: op de vloer vinyl; op de wanden behang. Badkamer met douche en brede wastafel met twee kranen. Op de vloer tegels; op de wanden tegels. Berging.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 6 groepen; - cv-ketel Nefit Economy (eigendom, 2004); - dubbel glas; - rondom mechanische zonwering; - hordeuren voor deuren naar balkon; - intercomsysteem; - berging in de onderbouw. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op de openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenSchanshoek103116224  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you