Page 1

Lindenlaan 354

Amstelveen


DROOMHUIS Het huis van je dromen ligt aan de Lindenlaan 354 te Amstelveen. Het is een vijfkamer hoekwoning met tuin op het westen op drie minuten fietsen van het Stadshart Amstelveen. De doorzon woonkamer is heerlijk licht. De grote voortuin op het oosten geeft de woonkamer een extra dimensie en veel privacy. Dit geldt ook voor de keuken met de nodige inbouwapparatuur. De keuken is in het uitgebouwde deel van het huis. Je kunt hier naar hartenlust koken, terwijl je tegelijkertijd een heel leuk zicht op de tuin hebt.

2


Op de eerste verdieping drie slaapkamers van goed formaat en een badkamer met douche, brede wastafel en toilet. Slapen, hobby, werken. Aan jou de keuze op de tweede verdieping met dakkapel aan de achterzijde. Handig is de grote overloop met voldoende ruimte voor de wasmachine, droger en cv-ketel. Hier is ook een kleine vliering met voldoende plek voor het opbergen van de je weet maar nooit spullen. Het staat als een huis dat dit een heerlijke woning is met talloze mogelijkheden. Wij nodigen je uit om te komen kijken en de sfeer te proeven.

KENMERKEN

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering

: € 429.000,-- k.k. : ca. 1959 : in overleg

GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud

: ca. 112 m2 : ca. 2 m2 : ca. 7 m2 : ca. 341 m3

OZB Rioolrecht Waterschap

: € 270,75 p.j. : € 198,00 p.j. : € 49,22 p.j.

3


OMGEVING De ligging van de woning ten opzichte van het openbaar vervoer is perfect: de halte voor sneltram, lijn 5 en het busstation naar Amsterdam en Schiphol zijn vlakbij. Vijfentwintig minuten later ben je in hartje Amsterdam of in 15 minuten op Schiphol. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de winkels aan de Van der Hooplaan een uitkomst. Shoppen doe je in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen, op 10 minuten lopen, lekker dichtbij. Dat geldt ook voor de scholen en de sportfaciliteiten, beide op loop- en fietsafstand.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: M Nummer: 1864 Perceelgrootte: 152 m2 Eigendom: volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Losse Lossepotten potten Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Gordijnrails Gordijnrails Rolgordijnen/Luxaflex Rolgordijnen/Luxaflex Gordijnen/vitrages Gordijnen/vitrages Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Combimagnetron Combimagnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Close-in Close-inboiler boiler Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond Entree Woonkamer: op de vloer eiken parketvloer; de wanden gestuukt. Met schuifpui naar de tuin. Keuken: op de vloer tegels; de wanden deels betegeld, deels gestuukt. Keukenapparatuur: 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, combi oven/magnetron, koel/vriescombinatie en closein boiler. Met deur naar de tuin. Toilet met fontein. Tuin op het westen.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Eerste verdieping Slaapkamer 1: op de vloer tapijt; de wanden gestuukt. Met schuifpui naar balkon. Slaapkamer 2: op de vloer tapijt; de wanden gestuukt. Slaapkamer 3: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Badkamer met douche, brede wastafel met twee kranen en toilet. Op de vloer tegels; op de wanden tegels. Met vloerverwarming (aangesloten op de centrale verwarming). Tweede verdieping Overloop met dakraam en aansluiting voor de wasmachine en droger. Slaapkamer 4: op de vloer tapijt; de wanden gestuukt. Met dakkapel.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 8 groepen; - cv-ketel Nefit smartline HR (eigendom, 2006); - HR++ glas (2010); - vloer en muurisolatie; - elektrische zonwering achterzijde (slaapkamer 3); - zonwering achterzijde woonkamer; - stenen berging met elektra. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenLindenlaan354116149  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you