Page 1

Brederode 34

Amstelveen


DROOMHUIS GEVONDEN Het is een droom. Deze zeskamerwoning van het type twee-onder-een kap met garage en een tuin op het westen, is bijzonder in zijn prijsklasse. Het huis heeft een luxe en intieme uitstraling. Bij de afwerking is op elk detail gelet. De woonkamer heeft een opvallende tegelvloer. De kamerhoge ramen en de openslaande deuren geven een prettig zicht op de tuin, die u nog naar eigen idee verder kunt inrichten. Aan de woonkamer grenst de glazen

De woonkeuken aan de voorzijde heeft vrij zicht en vanaf

serre. Bij de eerste voorjaarszon zit u hier

de eettafel kijkt u op groen. De inbouwkeuken is opvallend

heerlijk beschut.

uitgebreid met veel opbergruimte en afzetruimte. Ook de laatste snufjes op keukengebied ontbreken niet.

2


Vanuit de woonkamer kunt u rechtstreeks naar de bijkeuken en aangrenzende garage. Dat is nou praktisch: u hoeft niet

KENMERKEN

buitenom naar de garage, maar kunt lekker binnendoor. In de bijkeuken staan de wasmachine en droger. Een trap bij de entree voert naar de eerste verdieping met keramisch parket over de hele verdieping. Op de eerste verdieping zijn vier ruime slaapkamers en een badkamer. De strakke badkamer heeft een ruime inloopdouche, een moderne wastafel, een toilet en een heerlijk ligbad.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering

: € 795.000,-- k.k. : ca. 2008 : in overleg

GO wonen OI ruimte Ext. bergruimte Inhoud

: ca. 185 m2 : ca. 26 m2 : ca. 4 m2 : ca. 785 m3

Op de tweede verdieping is een vijfde slaapkamer en een tweede badkamer met ligbad, wastafel, toilet en bidet. Deze verdieping heeft extra veel handige bergruimte: inbouwkasten onder de knieschotten en een inloopkast voor kleding. Kortom, een fantastisch huis voor degene die hoge eisen stelt

Zakelijke lasten 2015: OZB € 475,66 p.j. Rioolrecht : € 195,00 p.j Waterschap : € 86,30 p.j.

aan kwaliteit en wooncomfort en het liefst in een bijna gespreid bedje komt.

3


OMGEVING De centrale ligging van deze woning is een voordeel. Met het openbaar vervoer bent u binnen 35 minuten in hartje Amsterdam. In vijf autominuten bent u op de snelweg richting Schiphol of Utrecht. In de wijk is het heerlijk rustig en groen. Het uitzicht aan de voorzijde is vrij. Voor de dagelijkse boodschappen is het winkelcentrum Westwijk vlakbij of het Stadshart Amstelveen makkelijk te bereiken (volop parkeergelegenheid). Ontspanning en vertier vindt u eveneens in het Stadshart en voor de broodnodige beweging kunt u naar het nabij gelegen Amsterdamse Bos.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: O Nummer: 8054 Perceelgrootte: 278 m2 Eigendom: volledig eigendom.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Tegels Tegels Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond Entree: met meterkast en toilet. Woonkamer: op de vloer tegels ; de wanden gestuukt. Met openslaande deuren naar de serre. Serre met tegelvloer, heater en schuifdeuren naar de tuin. Keuken: op de vloer tegels; op de wanden stuukwerk. Keukenapparatuur: elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, combimagnetron en losse koelkast. Bijkeuken: met aansluitingen wasmachine en droger, spoelbak en deur naar de garage. Garage: met elektra en openslaande deuren. Tuin op het noordwesten.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Eerste verdieping Slaapkamer 1: op de vloer keramisch parket; op de wanden stuukwerk. Met deur naar het balkon. Slaapkamer 2: op de vloer keramisch parket; op de wanden stuukwerk. Slaapkamer 3: op de vloer keramisch parket; op de wanden stuukwerk. Slaapkamer 4: op de vloer keramisch parket; op de wanden stuukwerk. Met bergruimte achter knieschotten. Balkon op het zuidoosten. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Op de vloer tegels; op de wanden tegels. Tweede verdieping Slaapkamer 5: op de vloer keramisch parket; op de wanden stuukwerk. Met inloopkast. Badkamer met ligbad, wastafel, toilet en bidet.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 10 groepen; - warmtepomp Nefit (eigendom); - gehele woning voorzien van vloerverwarming; - volledig geĂŻsoleerd, dubbel glas; - serre aan woonkamer met heater en vloerverwarming (niet aangesloten); - garage met bijkeuken; - tweede badkamer op de tweede verdieping; - meubels ter overname. Overige voorzieningen: - parkeerplaats op eigen terrein; - vrij parkeren op de openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenBrederode34114898  
AmstelveenBrederode34114898