Page 1

Graaf Aelbrechtlaan 99

Amstelveen


HUIS MET EEN ZIEL Op 10 minuten lopen van het bruisende Stadshart Amstelveen ligt een idylle van rust en ruimte. Achter de heesters aan de Graaf Aelbrechtlaan ligt op nummer 99 deze zeer riante hoekwoning met garage, die uitkijk geeft op groen en sierwater. De woning is met oog voor detail en gevoel voor stijl afgewerkt. Daarbij springen de ruime woonkamer en keuken extra in het oog. Bij binnenkomst valt meteen op hoe bijzonder de lichtinval is vanwege de hoekligging. Uw aandacht gaat als vanzelf naar de omliggende tuin. De tuin, die praktisch rondom het huis loopt, biedt verscheidene zitjes.

2

Meer dan geschikt om in weg te dromen met een boek of met vrienden of gezin tot laat in te vertoeven. En als de avonden te fris worden, dan is er de mogelijkheid om in de ruime living rond de houtkachel te kruipen.


De keuken heeft alle gewenste keukenapparatuur om te koken met plezier. Superhandig is de grote keuken met veel

KENMERKEN

kastruimte voor alle voorraad enzovoort en niet te vergeten de wasmachine en droger. En hebt u daar niet voldoende aan, kunt u nog uitwijken naar de aan het huis grenzende garage. Op de eerste verdieping drie slaapkamers, toilet en badkamer. De badkamer is modern en heeft een bubblebad, douche met stoomcabine en wastafel. Met de vaste trap gaat u naar de tweede verdieping met de ruime vierde slaapkamer met een vloermaat van 7 meter en een dakkapel aan de achterzijde. Hier is ook een aparte ruimte voor de cv-ketel. Handig is de vliering met vlizotrap.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering

: € 775.000,-- k.k. : ca. 1939 : in overleg

GO wonen OI ruimte GGB ruimte Inhoud

: ca. 165 m2 : ca. 16 m2 : ca. 8 m2 : ca. 680 m3

OZB Rioolrecht Waterschap

: € 614,67 p.j. : € 198,00 p.j. : € 111,74 p.j.

Kortom, dit is een huis om heerlijk in rust van te genieten en met trots te tonen.

3


OMGEVING De centrale ligging van dit bijzondere huis is een voordeel. Met de sneltram bent u binnen 25 minuten in hartje Amsterdam. De bus naar Amsterdam Centraal Station stopt om de hoek. In vijf autominuten bent u op de snelweg richting Schiphol of Utrecht. In de wijk Elsrijk is het heerlijk rustig en groen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de winkels op de Amsterdamseweg en de Rembrandtweg vlakbij. Ontspanning en vertier vindt u in het Stadshart Amstelveen en voor de broodnodige beweging kunt u naar het nabij gelegen Broersepark, De Braak en het Amsterdamse Bos.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 5371 Perceelgrootte: 283 m2 Eigendom: volledig eigendom.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Zonwering Zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails Gordijnrails Gordijnen/vitrages Gordijnen/vitrages Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Combimagnetron Combimagnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Amerikaanse Amerikaansekoelkast koelkast Close-in Close-inboiler boiler(keuken) (keuken) Kledingkasten Kledingkasten(inloopkamer) (inloopkamer) Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting BadkamerBadkamer-enentoiletaccessoires toiletaccessoires CV CVmet metboiler boiler Wasmachine Wasmachineenendroger droger Houtkachel Houtkachel

7


Entree met tochtportaal. Hal met toegang tot keuken, woonkamer, toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Woonkamer: op de vloer laminaat; op de wanden glasweefselbehang. Met houtkachel, twee erkers en openslaande deuren naar de tuin. Keuken: op de vloer tegels; op de wanden glasweefselbehang. Met geĂŻntegreerde wasmachine en droger. Keukenapparatuur: 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron, oven, vaatwasser en Amerikaanse koelkast. Toilet met fontein. Tuin rondom het huis met garage en parkeerplaats.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Eerste verdieping Slaapkamer 1: op de vloer laminaat; op de wanden glasweefselbehang. Met inbouwkast met schuifdeuren en openslaande deuren naar het balkon. Slaapkamer 2: op de vloer laminaat; op de wanden glasweefselbehang. Met deur naar het balkon. Slaapkamer 3: op de vloer laminaat; op de wanden glasweefselbehang. Met deur naar het balkon. Badkamer met bubbelbad, stoomcabine en brede wastafel met twee kranen. Toilet. Tweede verdieping Slaapkamer 4: op de vloer laminaat; op de wanden glasvezelbehang. Met wastafel, opbergruimte onder schuine dak en dakkapel. Berging met cv-ketel en boiler. Vliering te bereiken met vlizotrap.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 10 groepen, 1 aardlekschakelaar; - cv-combiketel Nefit Ecomline HR met boiler (eigendom, ca. 1999); - close-in boiler Daalderop 15 (ca. 2002); - zonwering zijde Keizer Karelweg (handmatig); - dubbel glas; - dak- en spouwmuurisolatie; - mechanische ventilatie (suskasten); - garage met elektra; - fontein (molensteen); - buitenkraan en elektrische aansluiting in de tuin. Overige voorzieningen: - parkeerplaats op eigen terrein; - parkeren bezoekers betaald.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenGraafAelbrechtlaan99114819  
AmstelveenGraafAelbrechtlaan99114819