Page 1

Poortwachter 97

Amstelveen


OOST WEST THUIS BEST Dit fijne familiehuis met vijf kamers en tuin ligt op twee minuten lopen van de sneltram en is een blijvertje. Het is tijd voor een nieuwe stap en met pijn in het hart heeft de eigenaar besloten het huis te verkopen. Bij binnenkomst in de entree, valt meteen je oog op de brede woonkamer. Het huis heeft een bijzondere lichtinval en dat merk je als je de uitgebouwde woonkamer met open haard en een Zuid-Europese tegelvloer binnen loopt. Het zicht op de tuin is prettig. In de tuin op het zuidoosten kun je heel wat uurtjes zon pikken.

2


De inbouwkeuken in de half open keuken heeft alle apparatuur om de lekkerste maaltijden te kunnen bereiden. En dat

KENMERKEN

zijn er in de afgelopen jaren veel geweest. Op de eerste verdieping zijn drie grote, ruime slaapkamers. De badkamer is standaard met een ligbad, douche, toilet en wastafel. De vierde slaapkamer met dakraam is op de tweede verdieping. Op deze verdieping kun je ook een goede werkplek

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering

: € 375.000,-- k.k. : ca. 1987 : in overleg

GO wonen : ca. 120 m2 Ext. bergruimte : ca. 6 m2 Inhoud : ca. 413 m3

creëren. Heerlijk rustig. Ook is hier de ruimte voor wassen en drogen, bergruimte (achter de knieschotten) en cv-ketel opstelling.

OZB Rioolrecht Waterschap

: € P.M. : € 198,00 p.j. : € P.M.

Kortom, een fijn huis, altijd keurig onderhouden, op een prima locatie, vlakbij openbaar vervoer, scholen en winkels. Kom snel kijken om zelf te voelen hoe het is.

3


OMGEVING Een pré is de centrale ligging ten opzichte van de openbare voorzieningen. De winkels voor de dagelijkse boodschappen in winkelcentrum Middenhoven zijn vlakbij. Het Stadshart Amstelveen, waar naast de grote warenhuizen ook één keer per week markt is, ligt op tien minuten fietsen. Basis- en middelbare scholen van verschillende signatuur zijn dichtbij en met de bus, de sneltram of zelfs de nachtbus bent je binnen 25 minuten in de binnenstad van Amsterdam.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: M Nummer: 4807 Perceelgrootte: 142 m2 Eigendom: volledig eigendom.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer(Amerikaans) (Amerikaans) (Losse) (Losse)kasten, kasten,legplanken, legplanken,teteweten: weten: Kasten Kastenkleine kleineslaapkamer slaapkamer Bedden Bedden Bureau Bureau Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Haard Haardmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond: Entree: hal met meterkast en garderobe. Woonkamer: op de vloer tegels; de wanden gestuukt. Met open haard en deur naar de tuin. Keuken: op de vloer tegels; op de wanden tegels. Keukenapparatuur: 5-pits gasfornuis met brede oven, afzuigkap, combi magnetron en Amerikaanse koelkast met vriezer. Toilet met fontein. Tuin op het zuidoosten met stenen berging met elektra en achterom.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Eerste verdieping: Slaapkamer 1: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Slaapkamer 2: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Slaapkamer 3: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Op de vloer tegels; op de wanden tegels. Tweede verdieping: Overloop met cv-ketel en aansluiting wasmachine en droger. Slaapkamer 4: op de vloer vloerbedekking; de wanden deels gestuukt, deels houten panelen. Met dakraam.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 9 groepen; - cv-ketel Vaillant (2007); - dubbel glas; - stenen berging met elektra in de achtertuin. Overige voorzieningen: - vrij parkeren op de openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenPoortwachter97114548  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you