Page 1

Noorddammerweg 32

Amstelveen


EEN OASE VAN RUST Een lust voor het oog is deze imposante, vrijstaande vijfkamer villa op een perceel grond van 722 m2 en een heel grote schuur van 263 m2 (bedrijfsbestemming), praktisch om de hoek bij het Amsterdamse Bos. Dit is wonen op topniveau. Je entree maak je via de zijdeur naar de woonkeuken. Je aandacht gaat steeds naar buiten, naar de tuin op het oosten. Heerlijk is het, om zodra de zon schijnt, de tuin in te lopen en te genieten van de rust en ruimte.

Super efficiĂŤnt is de naast de woonkeuken gelegen bijkeuken met onder andere de wasmachine en droger. Naast de bijkeuken is de dubbele garage. Het valt meteen op hoe prettig licht de woonkamer is.

2


Op naar boven. Er is nog genoeg te zien. Genieten doe je van de ruime eerste verdieping: drie droomslaapkamers, een

KENMERKEN

badkamer met ligbad, douche en toilet. De grootste slaapkamer heeft aan beide zijden een inbouwkast over de hele breedte. De tweede verdieping heeft een grote slaapkamer met twee dakramen, een bergzolder en cv-ruimte. De verdieping is ook zeer geschikt als werkplek. Op het gedeelte van het perceel met bedrijfsbestemming staat een schuur van 263 m2, nu in gebruik als opslag van motorvoertuigen. Wil je liever een hele grote tuin, kan de schuur in overleg met de eigenaar weggehaald worden.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering

: € 945.000,-- k.k. : ca. 2003 : in overleg

GO wonen OI ruimte Ext. bergruimte Inhoud

: ca. 166 m2 : ca. 28 m2 : ca. 263 m2 : ca. 668 m3

OZB Rioolrecht Waterschap

: € 562,54 p.j. : € 198,00 p.j. : € 102,26 p.j.

Wij zijn het erover eens: je droomhuis staat aan de Noorddammerweg 32. Overtuig jezelf en kom kijken.

3


OMGEVING Je blijft je verbazen. Over hoe het toch mogelijk is: zo dicht bij de stad en toch zo landelijk wonen in het dorp Bovenkerk, idyllisch gelegen aan de Amstelveense Poel en het Amsterdamse Bos. Een “rondje� Poel, zoals dat in de volksmond heet, is zo gemaakt. Je stapt je voordeur uit, loopt het pad af en bent in het Amsterdamse Bos voor een wandeling over de 18 bruggetjes. Voor de dagelijkse boodschappen kun je naar de grote supermarkt aan de Maalderij of het winkelcentrum Westwijk. Met de bus ben je in vijf minuten bij het busstation en het centrum van Amstelveen en in dezelfde vijf minuten bereik je de toerit voor de A9. Ook de sneltram is met de fiets op korte afstand; vanaf de halte Sportlaan ben je binnen 25 minuten op het Centraal Station van Amsterdam.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amstelveen Sectie: O Nummer: 5632 Perceelgrootte: 695 m2 Nummer: 5630 Perceelgrootte: 5 m2 Nummer: 5631 Perceelgrootte: 7 m2 Nummer: 6991 Perceelgrootte: 15 m2 Eigendom: volledig eigendom.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting(gedeeltelijk) (gedeeltelijk) Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven(combi) (combi) Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires Spiegelwand Spiegelwandhoofdslaapkamer hoofdslaapkamer CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond: Entree: hal met tochtportaal, toilet met fontein en meterkast. Woonkamer: op de vloer tegels met vloerverwarming; de wanden gestuukt. Keuken: op de vloer tegels; op de wanden deels tegels. Keukenapparatuur: 5-pits gasfornuis, combi magnetron, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. Bijkeuken met spoelbak en aansluitingen wasmachine en droger. Met deur naar de garage. Garage met elektra en vloerverwarming. Tuin op het zuidoosten.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Eerste verdieping: Slaapkamer 1: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Met dakkapel en twee inbouwkasten. Slaapkamer 2: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Slaapkamer 3: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Badkamer met douche, ligbad, wastafel en toilet. Op de vloer tegels; op de wanden tegels. Tweede verdieping: Overloop met dakraam, cv-ruimte, berging en bergzolder. Slaapkamer 4: op de vloer laminaat; de wanden gestuukt. Met twee dakramen.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 10 groepen en 3 aardlek; - cv-ketel Nefit Smartline (2003); - dubbel glas (HR++); - vloerverwarming op gehele begane grond, garage, overloop eerste verdieping en badkamer; - schuur van 263 m2 (21m x 12,5m) met krachtstroom en voorbereidingen gas en water; - gedeelte van het perceel heeft bedrijfsbestemming. Overige voorzieningen: - parkeerplaats op eigen terrein voor meerdere auto’s; - vrij parkeren op de openbare weg.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenNoorddammerweg32113874  
AmstelveenNoorddammerweg32113874