Page 1

‘s-Gravesandestraat 90

Amsterdam


PENTHOUSE Een werkelijk fantastische plek is dit tweekamer appartement met dakterras van circa 28 m2 aan de ’s-Gravesandestraat 90 te Amsterdam. Bij binnenkomst op de vierde verdieping valt direct op hoe licht dit hoekappartement is. Het uitzicht op het Oosterpark en Hotel Arena is fenomenaal. Dit is op en top Amsterdam. In het hele appartement ligt een laminaatvloer. De dichte keuken is praktisch ingedeeld met voldoende opbergruimte.

2


De badkamer met toilet, douche, wastafel en wasmachine heeft genoeg ruimte voor het dagelijks badritueel en tegelijk

KENMERKEN

een wasje draaien. Heel handig is de grote bergkast in de hal: je jassen, schoenen, tassen, noem maar op, het past moeiteloos. Bijzonder prettig is de hoekligging van de slaapkamer aan het dakterras. Hier kun je je niet voorstellen, dat je in hartje Amsterdam woont. Kortom, een buitenkans voor wie in de binnenstad van Amsterdam in een leuk appartement wil wonen.

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering

: € 249.000,-- k.k. : ca. 1988 : in overleg

GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud

: ca. 51 m2 : ca. 28 m2 : ca. 2 m2 : ca. 158 m3

OZB Rioolrecht Waterschap

: € PM : € 150,90 p.j. : € PM

Servicekosten : € 42,47 p.m.

3


OMGEVING De ligging aan de ’s-Gravesandestraat is perfect: op loopafstand is de halte voor de tram, het vernieuwde Oosterpark is om de hoek, als ook de winkels aan het Beukenplein en de Eerste Oosterparkstraat met op redelijke afstand winkelcentrum Oostpoort. Wil je de binnenstad in? Een makkie, met acht minuten fietsen ben je op het Rembrandtplein.

4


5


KADASTER EN LIGGING Gemeente: Amsterdam Sectie: S Nummer: 9338 Index: A-68 Eigendom: Voordurend recht van erfpacht. Algemene bepalingen: 2000 Canon: afgekocht tot en met 30 april 2039.

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Begane grond Entree met trappenhuis naar verdiepingen. Appartement op de vierde verdieping. Entree met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer: op de vloer laminaat. Met deur naar het dakterras. Keuken: op de vloer laminaat, de wand deels betegeld. Met gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Terras op het zuidoosten.

INDELING

8

MEER INFORMATIE Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 020-6435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven.com. Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.


INDELING Slaapkamer: op de vloer laminaat. Met deur naar het dakterras. Badkamer met douche, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine. Op de vloer granito; de wanden deels betegeld. Aparte stookruimte.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 4 groepen; - cv-ketel Intergas VR (eigendom, 1988); - dubbel glas; - inpandige berging in het souterrain is bereikbaar van zowel de straat als de centrale hal. Overige voorzieningen: - parkeren op de openbare weg volgens vergunningstelsel.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. De benadering van JRB sluit prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmsterdamsGravesandestraat90113705  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you