Page 1

Wimbledonpark 37

Amstelveen


ZONNIG GELEGEN APPARTEMENT Kom langs en ontdek de voordelen van het hoge service niveau van dit drie kamer appartement op de tweede verdieping met balkon op het zuiden. Bij het binnenkomen valt direct de ruime entree op naar de woonkamer en alle andere vertrekken. In het gehele huis ligt een massief houten vloer. Het zicht op het groen van Amstelveen Zuid is rustgevend. Een woonkamer van circa achtentwintig vierkante meter met balkon op het zuiden waar u zomerdag van 11.00 tot 15.00 uur heerlijk kunt genieten, draagt tevens bij aan het woonplezier.

2

De keuken is meteen links als je vanaf de gang naar de woonkamer loopt. Het is een nette keuken met een inductiekookplaat, afzuigkap en op maat gemaakte buffetkast.


Naast de keuken is de badkamer en wc. Alles ziet er goed onderhouden uit; alle tegels zijn nog stralend wit. De

KENMERKEN

badkamer heeft een ligbad, douche en een wastafel. De twee slaapkamers zijn ruim en licht. De eerste slaapkamer van circa twintig vierkante meter heeft meer dan voldoende ruimte voor een twee persoonsbed en de maatwerk linnenkast. De tweede slaapkamer van circa veertien vierkante meter is nu ingericht als werkkamer met een groot bureau en een maatwerk boekenkast over de volle breedte van de kamer. De service van de flat heeft voor u als voordeel dat u kunt rekenen op een 24-uurs bewaking, alarmsysteem, hulp bij alarm en twee liften naar de verdiepingen. Kortom een uitstekend appartement in een prettige

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap Servicekosten

: € 106.000,-- k.k. : ca. 1975 : in overleg : ca. 104 m2 : ca. 7 m2 : ca. 5 m2 : ca. 280 m3 : € 122,98 p.j. : € 183,00 p.j. : € 21,38 p.j. : € 601,00 p.m. (incl. € 95,00 voorschot stookkosten.

omgeving voor een aantrekkelijke prijs. Wie wil dit niet. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken.

3


OMGEVING Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkelstrip aan de Van der Hooplaan en bij Albert Heijn op het bedrijventerrein Legmeer. Bus 172 stopt naast het gebouw. In zeven minuten bent u bij het Stadshart van Amstelveen, in twintig minuten bij het Concertgebouw in Amsterdam-Zuid en in veertig minuten staat u op het Centraal Station van Amsterdam.

4


5


KADASTER Gemeente: Amstelveen Sectie: M Nummer: 3321 Index appartement: A-10 Index berging: A-109 Eigendom: appartementsrecht op eigen grond

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails/gordijnen/vitrages Gordijnrails/gordijnen/vitrages Rolgordijnen/zonwering Rolgordijnen/zonweringbinnen binnen Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren Boiler Boiler

7


Begane grond:

MEER INFORMATIE

Gesloten entree met receptie met 24-uurs bewaking, brievenbussen, trappenhuis en twee liften naar de verdiepingen. Appartement op de tweede verdieping met een overdekte galerij op het noorden. Entree met ruime hal, massief houten vloer en toegang tot

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

alle vertrekken. Woonkamer (ca. 7,32 x 3,93 m) met massief houten vloer en deur naar het balkon. Keuken (ca. 3,18 x 2,60 m) aan de noordzijde met inductie kookplaat, afzuigkap en inbouwbuffetkast. Balkon (ca. 3,47 x 2,05 m) op het zuiden.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 0206435588 of een e-mailbericht sturen aan info@amstelhoven. com.


INDELING Slaapkamer 1 (ca. 5,87 x 3,89 m) aan de zuidzijde met maatwerk inbouwkasten en deur naar het balkon. Slaapkamer 2 (ca. 3,91 x 3,65 m) aan de noordzijde met op maat gemaakte inbouwkast. Badkamer (ca. 2,59 x 2,40 m) met ligbad, douche en wastafel. Toilet met fontein. Berging (ca. 2,23 x 1,79 m) met inbouwkasten en boiler.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 8 groepen; - blokverwarming; - boiler Daalderop 80 liter (2006, eigendom); - maatwerkkasten; - intercom systeem; - appartement heeft brandalarm systeem; - er zijn twee luxe logeerkamers in het complex tegen een zeer laag tarief te gebruiken; - in de maandelijkse servicekosten is inbegrepen: voorschot stookkosten, opstalverzekering, bewaking, hulp bij alarm, waterverbruik. Overige voorzieningen - berging in de onderbouw; - vrij parkeren naast het flatgebouw.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. JRB beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Daarnaast sluit de benadering van JRB prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenWimbledonpark3710833  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you