Page 1

Meester Sixlaan 2

Amstelveen


EEN SUPERHUIS Onweerstaanbaar charmant. Zo kunt u het beste deze jaren dertig hoekwoning met garage en tuin rondom op het westen omschrijven. U zult zich direct thuis voelen bij binnenkomst in deze woning. Wat een statige entree met al dat glas in lood! Statig is ook de woonkamer met open haard (gas) en kamer-en-suite deuren en twee erkers. Vanuit de erker aan de voorzijde kijkt u op weelderig groen en sierwater. Dit geeft veel privacy. De inrichting van de dichte keuken is netjes. Uitermate praktisch is dat u vanuit de keuken rechtstreeks de tuin in kunt lopen naar de berging of garage. In deze tuin van 150 vierkante meter is het aangenaam vertoeven op een warme zomeravond.

2


Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Alle slaapkamers hebben nog

KENMERKEN

de originele inbouwkasten. De grootste slaapkamer heeft een inloopkast (voorheen badkamer) en een balkon. De twee andere slaapkamers zijn samengevoegd tot een kamer. De badkamer is keurig met ligbad, douche en wastafel. Bijzonder aantrekkelijk is de tweede verdieping met dakkapel, bereikbaar met een vaste trap en thans in gebruik als zolder. Hier is een grote overloop met de cv-ruimte, de wasmachine-opstelling en een werk/hobbyruimte. In onze optiek biedt de verdieping volop mogelijkheden om deze op verschillende manieren in te richten en bijvoorbeeld twee

Vraagprijs Bouwjaar Oplevering GO wonen GGB ruimte Ext. bergruimte Inhoud OZB Rioolrecht Waterschap

: € 595.000,-- k.k. : ca. 1935 : in overleg : ca. 144 m2 : ca. 2 m2 : ca. 17 m2 : ca. 518 m3 : € PM : € 183,-- p.j. : € PM

kamers te creëren. Onze conclusie: een superhuis!

3


OMGEVING Ligging en buurt zijn prachtig! De omgeving is lommerrijk. Het Amsterdamse Bos is op vijf minuten lopen. De wijk Elsrijk grenst aan Randwijck en Amsterdam Buitenveldert. Met de fiets bent u binnen tien minuten bij de winkels van het Gelderlandplein. Voor de dagelijkse boodschappen is het Stadshart Amstelveen de aangewezen locatie evenals de winkels aan de Rembrandtweg en de Bourgondischelaan. De basisscholen zijn vlakbij en de bus naar Amsterdam CS stopt om de hoek; in welgeteld 20 minuten bent u in hartje Amsterdam. Kortom, alle ingrediĂŤnten voor heerlijk woongenot.

4


5


KADASTER Gemeente: Amstelveen Sectie: H Nummer: 4890 Grootte: 247 m2 Eigendom: Volledig eigendom

6


LIJST VAN ZAKEN Blijft achter

Gaat mee

Kan worden overgenomen

N.v.t.

Tuinaanleg/bestrating/beplanting Tuinaanleg/bestrating/beplanting Rolluiken/zonwering Rolluiken/zonweringbuiten buiten Raamdecoratie, Raamdecoratie,teteweten: weten: Gordijnrails Gordijnrails Gordijnen/vitrage Gordijnen/vitrage Vloerdecoratie, Vloerdecoratie,teteweten: weten: Parket/laminaat Parket/laminaat Vloerbedekking Vloerbedekking Plavuizen Plavuizen Keukenblok Keukenblokenenkeuken keuken(Inbouw)apparatuur, (Inbouw)apparatuur,teteweten: weten: Vaatwasser Vaatwasser Oven Oven Magnetron Magnetron Fornuis Fornuis Afzuigkap Afzuigkap Koelkast/vriezer Koelkast/vriezer Losse Lossekasten, kasten,legplanken legplanken Legplanken Legplanken Verlichting, Verlichting,teteweten: weten: Opbouwverlichting Opbouwverlichting Inbouwverlichting Inbouwverlichting Tuinaccessoires Tuinaccessoires Toiletaccessoires Toiletaccessoires Badkameraccessoires Badkameraccessoires CV CVmet mettoebehoren toebehoren

7


Entree met hal naar woonkamer, keuken, toilet, meterkast

MEER INFORMATIE

en trap naar de eerste verdieping. Woonkamer (47 m ) en-suite met glas-in-looddeuren, open 2

haard (gas), inbouwkasten en deur naar de tuin. Dichte keuken (8 m2) met deur naar de tuin, vierpits gascomfoor en afzuigsysteem.

Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor fouten of onjuistheden. Aan de opgegeven maten en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toilet met fontein. Tuin op het westen met buitenkraan, schuur, garage en aparte fietsenstalling.

INDELING

8

Voor afspraken voor bezichtigingen en informatie kunt u ons kantoor bellen op 0206435588 of een e-mailbericht sturen aan info@ amstelhoven.com.


INDELING Slaapkamer 1 (16 m2) met deur naar balkon en inloopkast. Slaapkamer 2 (18 m2) met inbouwkast (voorheen twee kamers), beide slaapkamerdeuren zijn nog in gebruik. Badkamer (5 m2) met ligbad, douche, wastafel en designradiator. Toilet. Trap naar de tweede verdieping. Voorzolder met knieschotten, wastafel, cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine en droger. Zolderkamer (13 m2) met Velux dakraam en knieschotten.

9


BIJZONDERHEDEN Technische en bouwkundige voorzieningen: - meterkast met 5 groepen en 1 aardlekschakelaar; - CV-ketel Nefit Topline (2007); - gehele woning voorzien van dubbel glas, behalve glas-in-loodramen.

Overige voorzieningen: - stenen berging met raam; - garage met elektrische deur en elektra; - fietsenberging; - vrij parkeren voor de deur.

10


INFORMATIE BIJ AANKOOP Verkoper beschikt niet over een energieprestatie certificaat en zal deze voor de levering ook niet aanvragen. Biedingen kunnen in beginsel mondeling worden uitgebracht, maar dienen schriftelijk te worden bevestigd. De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële beroepsorganisatie, Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris kantoorhoudende in de regio Amsterdam of binnen een straal van 5 km van het ter verkoop aangeboden object.

OVER ONS...

Amstelhoven is een ‘full-service makelaarskantoor’. Het enthousiaste team van Amstelhoven bestaat uit een ervaren makelaar, een assistentmakelaar, een erkend hypotheekadviseur en vijf binnendienst medewerkers. Ieder van onze medewerkers zet zich onvermoeibaar in om de belangen van onze cliënten te behartigen.

HYPOTHEEK

Door het geven van advies, door rekening te houden met uw persoonlijke wensen of door razendsnel te handelen wanneer de situatie

Amstelhoven Makelaardij is

daarom vraagt. Dat maakt Amstelhoven tot een hecht team dat met

geen tussenpersoon voor

plezier met – en voor – elkaar en u werkt. Zes dagen per week en zon-

hypotheken en verzekerin-

der negen-tot-vijf-mentaliteit.

gen. Dat laten wij graag over aan de specialisten van JRB Financieel Adviesbureau, eveneens gevestigd in ons kantoor in Amstelveen. JRB beschikt over het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Daarnaast sluit de benadering van JRB prima aan op de wijze waarop Amstelhoven met haar cliënten wenst te werken. Direct, persoonlijk, accuraat en snel.

11


Burgemeester Haspelslaan 45 - 1181 NB Amstelveen - tel: 020-6435588 - info@amstelhoven.com - www.amstelhoven.com

AmstelveenMeesterSixlaan210425  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you