Page 16

Verleidelijke nieuwe mode ... 'Is dit niet te bloot?' 'Is dit niet te truttig?' ' Te veel decolleté?” Vragen die je ongetwijfeld bekend voorkomen en die in je opkomen bij het bepalen van de perfecte outfit voor een date. Want juist tijdens een date draait alles om verborgen boodschappen. Je probeert elkaars signalen te lezen om in te kunnen schatten wat de ander van je vindt of van je wil.

De verleidelijkste trend komend najaar is ‘boudoir crossing’. Oftewel, mode waarin elementen zijn verwerkt die doen denken aan lingerie. Kant, corsetten en zachte, glimmende stoffen. Er is dus genoeg keuze om je date te verleiden. Door deze kledingstukken op de juiste manier te combineren kun je zelf bepalen wat je uitstraalt.

Tekst: Renée ter Berg Tekstproducties | Beeld: Aubade, Cream, Object Collectors Item, Vila, Luisa Spagnoli, New Look

subtiel of supersexy? Subtiel & sexy Ben je iemand die houdt van de subtiele verleiding? Iemand die niet meteen te uitdagend wilt overkomen? Speel het dan op safe en ga voor verleidelijke, glimmende stoffen als zijde en fluweel. Een topje met een randje kant, kan precies de juiste suggestie wekken. Maar ook een net wat hogere hak dan normaal, zorgt voor een subtiele sexy touch aan je outfit. Stoer & sexy Je bent een vrouw die graag ‘in control’ is en je zoekt naar een combinatie van stoer en sexy? Kies bijvoorbeeld voor een broek in plaats van jurk of rok en combineer die broek met een kanten top waarover je een bolero draagt. Accessoires als een grote riem en een leuke tas, maken je stoere, sexy look compleet. Of combineer een tuniek met uitdagend decolleté met een stoer jasje, een legging en hoge hakken.

Super sexy Wil je je date duidelijk maken dat je helemaal voor hem gaat? Wil je de boodschap krachtig overbrengen? Ga dan voor de echte boudoirlook. Bijvoorbeeld een strakke zwarte jurk met een verleidelijk kanten, deels transparante top of een strapless jurkje met ruches en een strak bovenlijfje. Shoptip Bij de ‘boudoir crossing’ trend lopen lingerie en bovenkleding door elkaar heen. Vergeet dus ook zeker niet om eens te kijken bij de lingeriespeciaalzaken. Hier zijn volop hemdjes met prachtig kant te vinden, bustiers en bh’s waarvan de bandjes gezien mogen worden, of bodystockings die je prima als bovenkleding kunt gebruiken.

Utrecht Bruist...  

Editie September 2009

Utrecht Bruist...  

Editie September 2009

Advertisement