Page 1

Zomer 2012

Autocarvakanties

Word fan NECKERMANN belgium

coverA NEC_Autocar z12.indd 1

Costa Brava Costa Dorada

30/11/11 11:58


Inhoud SPANJE Costa Brava

9

Vertrekdag: dinsdag vanaf 01/05/12, vrijdag vanaf 27/04/12 Costa Dorada

22

Vertrekdag: dinsdag vanaf 01/05/12, vrijdag vanaf 27/04/12

FRANKRIJK

SPANJE

Costa Brava

Lloret de Mar

Santa Susanna

Salou

La Pineda

Cambrils

Costa Dorada

Middellandse Zee

Milieutip: je krijgt deze brochure gratis. De kostprijs bedraagt, verzendingskosten inbegrepen, ongeveer € 3. De brochure is gedrukt op milieuvriendelijk papier. Je kan ook jouw steentje bijdragen door deze brochure door te geven aan familie, vrienden of collega’s. Zo wordt er minder papier bedrukt en spaar je het milieu.

MALLORCA IBIZA

Deze brochure vormt één geheel met de prijsbijlage en samen maken zij de ‘brochure’ uit zoals bedoeld in artikel 5 e.v. van de Reiscontractenwet van 16.02.1994.

2

Info & reservatie op www.neckermann.be of op 070/233.966 of in uw Neckermann Vakantiewinkel

coverB NEC_Autocar z12.indd 2

5/12/11 10:33


Costa Brava

Gegarandeerd de laagste prijs

Neckermann voordelen

Annuleringsverzekering voor € 5 per persoon

€5

per persoon voor je annuleringsverzekering, geldig op boekingen tot en met 15 januari 2012. Een verzekering die normaal 4% van het totaalbedrag kost. Bij een vakantie ter waarde van bv. € 1.500 voor 2 personen, betaal je slechts € 10 i.p.v. € 60.

Vroegboekvoordeel

Als je op de hotelpagina’s van deze brochure goed op de pictogrammen bij ‘Neckermann Voordelen’ let, haal je nog meer vakantie uit je geld. korting

tot 3 kinderen

Neckermann biedt aantrekkelijke vroegboekvoordelen, indien je je boeking maakt vóór 1 april, voor sommige hotels zelfs vóór 1 mei. Let op het logo bij de ‘Neckermann Voordelen‘ op de hotelpagina.

Extra vakantiedagen

tot 15 jaar

Kinderen gaan voor een prikje mee op reis.

Tot 3 kinderen logeren met een flinke korting op de kamer van de ouders.

Jongeren tot en met 15 jaar reizen keivoordelig.

extra nachten

5 + 2 = 5 nachten betalen en 7 nachten genieten, 6 + 1 = 6 nachten betalen en 7 nachten genieten. Geldig op verschillende hotels gedurende het hele seizoen. Let op het logo bij de ‘Neckermann voordelen’ op de hotelpagina.

extra maaltijd

vroegboek

korting 1+2

1+2

SINGLE

groepen

55 plus

Voordeel voor 55-plussers.

5% voordeel voor 60-plussers als je vóór 1 april 2012 boekt. Geldig voor alle hotels en afreizen.

Elders goedkoper? Neckermann betaalt het verschil terug. Boek je vakantie bij Neckermann en betaal gegarandeerd de laagste prijs. Neckermann behoort tot een grote internationale groep die over een uitgebreide kennis en ervaring beschikt. Dit stelt ons in staat voor jou steeds de scherpste prijzen te bedingen, overal ter wereld. Vind je ondanks onze inspanningen toch een lagere prijs bij een andere reisorganisator in België? Neckermann betaalt je het verschil terug! Voorwaarden: www.neckermann.be/laagsteprijsgarantie

zeezicht

wijn & water

Boek vóór een bepaalde datum en krijg extra korting.

Voor éénoudergezinnen: goedkope gezinskamer voor ouder en 2 kinderen.

zonder suppl.

Extra nachten cadeau.

Kamers tegen promoprijs in talrijke hotels. Beperkt aantal kamers tegen een bijzonder scherpe promoprijs. Snel zijn is de boodschap. Op = op!

Extra maaltijden gratis. Vb. volpension voor de prijs van halfpension.

Kamer met uitzicht op de zee. Zonder toeslag.

Wijn en water gratis bij de maaltijden.

honeymoon

drank incl.

Singlekamer zonder toeslag.

Interessante groepstarieven en aangepaste groepsfaciliteiten.

Romantische huwelijksreizen tegen aantrekkelijke prijzen.

Diverse dranken gratis bij de maaltijden.

Zin om een weekje te feesten of lekker te sporten? Neckermann heeft speciaal voor jongeren de coolste, hipste en leukste plekjes uitgekozen. Veel plezier!

AANBEVOLEN RECOMMANDE

Kies voor een vakantie met het label “Neckermann aanbevolen”. Deze hotels bieden je de beste prijskwaliteitverhouding met de beste service.

Sommige zijn partnerhotels van Neckermann. Hierdoor ben je zeker van een optimale kwaliteit en service.

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

003_NEC_Autocar Z12.indd 3

3

30/11/11 10:09


Feest voor de kinderen!

Kindvriendelijk

Altijd feest voor de kinderen! - Talrijke hotels bieden voordelige prijzen voor éénoudergezinnen. Je herkent ze aan het pictogram in het Neckermann Voordelen kader bij de hotelbeschrijvingen. - Tot 80% kinderkorting in talrijke hotels: BESTEMMING

HOTEL

BLZ.

Costa Brava

Golden Taurus Resort***(*)

8

Costa Brava

Guitart Central Park II***

10

Costa Brava

Guitart Central Park Resort***

11

Costa Brava

Rosamar & Spa***(*)

13

Costa Brava

Anabel****

14

Het “OK for kids” logo wordt toegekend aan hotels die door onze klanten als zeer kindvriendelijk werden beoordeeld. Vele kinderfaciliteiten, kinderanimatie en sterke kinderkortingen zijn de grote troeven. BESTEMMING

HOTEL

BLZ.

Costa Brava - Pineda de Mar

Golden Taurus Park Resort***(*)

8

Costa Brava - Lloret de Mar

Guitart Central Park II***

10

Costa Brava - Lloret de Mar

Guitart Central Park Resort***

11

Costa Brava - Lloret de Mar

Evenia Olympic Park***(*)

16

Costa Brava - Lloret de Mar

Evenia Olympic Garden****

17

Costa Brava - Lloret de Mar

Evenia Olympic Suites****

18

Costa Brava - Lloret de Mar

Rosamar Garden Resort****

19

El Paso****

21

Estival Park****

26

Costa Brava

Ancla***(*)

14

Costa Dorada - Salou

Costa Dorada

El Paso****

21

Costa Dorada - La Pineda

Costa Dorada

H10 Salauris Palace****

27

Nederlandstalige animatie voor kinderen van 4 tot 12 jaar (periode: zie hotelpagina). Samen met andere vriendjes beleven ze een onvergetelijke tijd. Kinderen hebben het volledig naar hun zin.

4

BESTEMMING

HOTEL

Costa Brava - Lloret de Mar

Evenia Olympic Park***(*)

BLZ. 16

Costa Brava - Lloret de Mar

Evenia Olympic Garden****

17

Costa Brava - Lloret de Mar

Evenia Olympic Suites****

18

Costa Brava - Lloret de Mar

Rosamar Garden Resort****

19

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

004-005_NEC_Autocar Z12.indd 4

30/11/11 10:10


Altijd de beste kwaliteit Costa Brava

Garantie voor kwaliteit

Neckermann Host(ess)

Tevredenheidsformulier Neckermann besteedt alle aandacht aan opmerkingen en suggesties over je vakantie. Surf naar www.neckermann.be/tevredenheid en vul het tevredenheidsformulier in eenmaal terug thuis. Je maakt kans op een reiscadeaubon ter waarde van € 250.

Hotelclassificatie De officiële hotelclassificatie met sterren zegt niet alles over de kwaliteit van de accommodatie en de beschikbare voorzieningen. Daarom heeft Neckermann een eigen classificatie, gebaseerd op de bevindingen van de eigen kwaliteitscontroleurs en de feedback van onze klanten. De Neckermann hotelclassificatie is onderverdeeld als volgt:

eenvoudig met basis comfort

middenklasse

zeer goede middenklasse

eerste klasse

eerste klasse met net dat ietsje méér

Neckermann host(ess) op je vakantiebestemming: 24 uur per dag Tijdens de welkomstmeeting krijg je alle nuttige informatie over je verblijf, de excursiemogelijkheden, het huren van een auto enz. De hostess of host komt geregeld langs in je hotel en biedt een antwoord op al je vragen omtrent je verblijf en de terugreis. De hostess of host spreekt Nederlands en Frans (tenzij anders vermeld op de intropagina’s van de bestemming). Zij/hij is voor dringende gevallen 24 uur per dag bereikbaar per servicetelefoon. Meld je probleem ter plaatse: meld je probleem zo snel mogelijk aan de Neckermann host of hostess ter plaatse, zodat die een oplossing kan zoeken. Een snelle oplossing ter plaatse, zorgt voor een maximaal vakantiegenot! Indien je het probleem niet ter plaatse hebt gemeld en dit pas na je terugkeer doet, bestaat de kans dat de klacht onontvankelijk wordt verklaard.

Neckermann Service Center

topklasse, hoogstaand comfort

Neckermann: meest betrouwbare Belgische touroperator.

Op heel wat bestemmingen kan je altijd terecht in het Neckermann Service Center. De Neckermann host(ess) staat er dagelijks klaar om een antwoord te geven op al je vragen en om je met raad en daad bij te staan.

Dat is geen slogan, maar de mening van de lezers van Reader’s Digest. Elk jaar organiseert dit kwaliteitsmagazine een grootschalig Europees merkenonderzoek. De lezers hebben Neckermann daarin al elf keer op rij verkozen tot ‘meest betrouwbare Belgische touroperator’.

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

004-005_NEC_Autocar Z12.indd 5

5

30/11/11 10:10


De autocar: gezellig én voordelig

Costa Brava - Costa Dorada Gezellig, comfortabel én voordelig: met de Holiday Express autocar van Neckermann is de Spaanse zon in ieders bereik. Wij komen je ophalen bij jou in de buurt. Onze bekwame en ervaren chauffeurs-begeleiders brengen je vlot en veilig naar de bestemming, in een luxe-autocar van de nieuwste generatie.

Verzamelpunt

Optimale veiligheid

Smakelijk!

Onze autocars zijn uitgerust met perfect afgestemde luchtvering, drievoudig remsysteem met remvertrager en ABS. Bij elke reis staan twee bekwame en ervaren chauffeurs, gespecialiseerd in pendelreizen, tot je dienst. Je wordt altijd in het Nederlands en het Frans te woord gestaan.

Viersterrencomfort Al onze autocars behoren tot de 4-sterrencategorie en zijn uitgerust met toilet en wastafel, barservice (overdag) met warme en koude dranken, individuele verlichting en verluchting, dubbele geluiddempende beglazing, airconditioning, superzachte luchtvering, gsm.

Entertainment Muziek, dvd met 20 films in tweetalige versie, dvd met films uit het toeristisch aanbod van Neckermann, gps aangesloten op het interne videosysteem.

Opstapplaatsen Je vertrekt bij jou in de buurt vanuit één van onze talrijke opstapplaatsen over het hele land. Het op- en afhalen gebeurt door een autocar van Holiday Express, minibus of taxi. De lijst van de opstapplaatsen en de vertrekuren vind je op de volgende pagina. Je wordt 15 minuten voor vertrek op de door jou gereserveerde opstapplaats verwacht. Gelieve onmiddellijk het noodnummer (011/21.22.11) te contacteren in geval van oponthoud. Onze autocars wachten max. 5 minuten.

In Eghezée (gelegen langs de E411 Brussel-Namen, afrit Aischeen-Refail) komen onze autocars samen. Daar stap je over op de definitieve autocar naar je bestemming. Het is mogelijk dat een autocar door verkeersomstandigheden vertraging heeft.

We hebben ervoor gekozen je geen maaltijden aan te bieden aan boord, omdat de tijd tussen het klaarmaken en het opdienen van de maaltijden toch vrij lang is en talrijke klanten verkiezen zelf hun lunchpakket mee te nemen. Bovendien wordt er regelmatig gestopt aan een wegrestaurant, waar je even de benen kunt strekken en eventueel iets kan eten. Aan boord zijn tegen betaling ook warme en koude dranken verkrijgbaar. Het is verboden eigen alcoholische dranken mee te nemen. In geval van dronkenschap en/of wangedrag kunnen de chauffeurs je de toegang tot de bus weigeren.

Fooien De fooien voor de chauffeurs zijn inbegrepen in de reissom.

Bagage Toegelaten bagage: max. 1 reiskoffer van courante afmetingen (max.95 cm L, 60 cm Br, 25 cm H) en 1 handbagage per persoon. Totaal max. 20 kg per persoon. Meer bagage kan door de chauffeurs geweigerd worden. De klanten blijven verantwoordelijk voor eigen bagage/materiaal tijdens de volledige rit. Vouwrolstoelen, surfplanken en fietsen op aanvraag.

Praktisch Aan boord van de autocar mag niet worden gerookt. Er zijn echter verschillende stops voorzien onderweg, zodat ook de rokers aan hun trekken komen. Huisdieren zijn niet toegelaten aan boord van de autocar.

GRArTneIS kkussen

opblaasbaa

6

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

006-007_NEC_Autocar Z12.indd 6

30/11/11 14:12


Iedereen Koning!

Opstapplaatsen en vertrektijden Vertrek België Di/vrij 11.30 11.00 12.00 12.30 12.30 13.00 12.30 13.00 11.45 12.45 11.15 12.15 10.45 11.30 12.30 12.00 16.00 16.45 13.30 13.00 12.00 11.30 11.00 11.00 10.30 10.30 09.45

Opstapplaatsen PROVINCIE ANTWERPEN Borsbeeksebrug (richting Singel), hoofdingang Post Herentals Ingang station Mechelen Voorkant station PROVINCIE BRABANT Brussel Heizel, ingang Koning Boudewijnstadion, Houba de Strooperlaan Leuven Voorkant parking Philips (frituur), ring van Leuven, schuin tegenover de gevangenis Tienen Voorkant station Vilvoorde Voor ‘Videohouse’ (ex VitayaVTM), Luchthavenlaan 20 Waver Parking Pizzahut PROVINCIE HENEGOUWEN Bergen Ingang station Charleroi Place Buisset, Hotel Ibis Doornik Station La Louvière Centraal station Moeskroen Station PROVINCIE LIMBURG Hasselt Voorkant station PROVINCIE LUIK Luik Place de Bronckart, bushalte Verviers Station PROVINCIE LUXEMBURG Aarlen Parking GB (dichtbij station) GROOT HERTOGDOM LUXEMBURG Luxemburg Aire de Berchem, ingang restaurant PROVINCIE NAMEN Eghezée* Parking Q8-station, E411 Brussel-Namen Namen Centraal station PROVINCIE OOST-VLAANDEREN Aalst Industrie Zuid zone III, tankstation Gabriels (Erembodegem), Gent Parkings Play Beach Indoorspeeltuin/ Sporthal te Gentbrugge, Driebeekstraat St-Niklaas Hotel Serwir, zwembad PROVINCIE WEST-VLAANDEREN Brugge Kinepolis, Koning Albertlaan 200 Kortrijk Ingang station Oostende Hotel Melinda, autocarparking FRANKRIJK Rijsel Luchthaven Lille-Lesquin, Parking P1 Berchem

Aankomst België Do/zon 16.30 17.15 16.30 15.30 16.20 16.00 16.00 15.00 16.00 15.00 16.30 15.30 17.00 16.30 15.30 16.00 13.00 12.30

Vanaf zomer 2012 reist iedereen in de Royal Class-zetel en dit aan het hoogste comfort. Ergonomische zetel met 7 verstelmogelijkheden, verstelbare beensteun en regelbare voetsteun - opklaptafeltje - afstand tussen twee rugleuningen: 95 cm.

Vervoerprijs, heen en terug, per autocar Costa Brava vanaf € 129 per persoon Costa Dorada vanaf € 129 per persoon Kinderkortingen t.e.m. 14 jaar Kinderkortingen

27/4 t.e.m. 21/6

van 0 t.e.m. 1 jaar

22/6 t.e.m. 27/8

28/8 t.e.m. 28/9

gratis, eigen zetel

van 2 t.e.m. 11 jaar

100% korting

50% korting

100% korting

van 12 t.e.m. 14 jaar

50% korting

25% korting

50% korting

Heenreis op dinsdag en vrijdag. Op dinsdag: eerste heenreis op 1/5 en laatste heenreis op 18/9. Op vrijdag: eerste heenreis op 27/4 en laatste heenreis op 21/9. Terugreis op woensdag en zaterdag. Op woensdag is de laatste terugreis op 26/9. Op zaterdag is de laatste terugreis op 29/9. Haltes aan de Costa Brava: Lloret de Mar, Malgrat/Santa Suzanna, Pineda de Mar, Playa de Aro.

14.00 13.30

Haltes aan de Costa Dorada: Cambrills, Comarruga, La Pineda, Salou.

16.15

Flexibele verblijfsduur: Voor de meeste bestemmingen is het mogelijk om op dinsdag of vrijdag te vertrekken en op woensdag of zaterdag terug te keren. Zo kan je 7, 10, 11, 14, 17, 18, 21, 24, 25, 28... nachten ter plaatse blijven.

16.30 17.00 17.00 17.00 17.15 17.30

• Onze autocars komen samen in Eghezée, gelegen langs de E411 Brussel-Namen, afrit Aische-en-Refail. Daar stap je over op de definitieve autocar naar je bestemming. • Qua op-/afstapplaats zijn er drie mogelijkheden : u wordt afgehaald en gebracht door een autocar van Holiday Express, een minibus of een taxi.

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

006-007_NEC_Autocar Z12.indd 7

7

30/11/11 14:12


SPAANSE COSTA'S

Spaanse Costa's Spanje moet je zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Dit land spreekt al je zintuigen aan met z'n zonnig klimaat, zuiderse keuken, woeste landschappen en passionele mensen. Aan de Spaanse costa's strekken zich honderden kilometers zandstranden uit. Zonzoekers en winkelliefhebbers, nachtvogels en watersporters: in de Spaanse badplaatsen voelt iedereen zich thuis. Maar ook het authentieke binnenland is een ontdekking waard. Witte dorpjes uit de tijd van Don Quichot liggen tussen glooiende wijnheuvels. De erfenis van het verleden leeft voort in machtige steden met Moorse paleizen en barokke kathedralen. De Iberische keuken heeft een gezonde basis en is licht pikant. Van pata negra tot paella, van gazpacho tot zarzuela: lekker eten is voor de Spanjaarden een levensstijl.

Costa Brava

Costa Dorada

De geboorteplaats van Dalí met woeste rotsen, gouden stranden en schuimende golven.

Salou: strandplezier en zonvertier voor jong en oud, op maar 100 km van Barcelona.

Costa Brava

Costa Brava

Costa Dorada

Costa Dorada

SPANJE

SPANJE

Costa Blanca Costa de Huelva Faro

Costa Blanca Costa Costa Costa de Huelva del Sol de Almeria Faro Costa Costa de la Luz Tropical

Costa de Almeria

Costa del Sol Costa Costa de la Luz Tropical

De landschappen van de Costa Brava, met gouden zandstranden, vreemde rotsklippen en dichte bossen,waren een inspiratiebron voor Salvador Dalí. Deze schilder werd geboren in Figueres waar een museum aan hem is gewijd. Ook middeleeuwse stadjes zoals Pais, Peratallada en Púbol zijn een bezoekje waard.

Santa Susana

De Costa Dorada is een paradijs voor families dankzij de superbrede zandstranden, geleidelijk aflopende zeebodem, gezellige palmenboulevards en milde temperaturen. Ontdek het levendige Salou, de toffe visrestaurants van Cambrils en de Romeinse monumenten van Tarragona. Ook Barcelona is niet ver weg.

Gerona

Lloret de Mar Temp.°C

APR MEI

JUNI JULI AUG SEPT OKT

Salou strand Temp.°C

APR MEI

JUNI JULI AUG SEPT OKT

19° 24° 27° 29° 31° 26° 23°

18° 22° 25° 29° 29° 26° 22°

14° 16° 19° 21° 22° 22° 19°

14° 16° 19° 22° 24° 23° 20°

Bron: KMI

Bron: KMI Parc Guëll, Barcelona

8

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

8 - NEC_Bus z12.indd 8

01/12/11 17:14


SPAANSE COSTA'S

meer info zie p. 8

COSTA BRAVA

Pineda de Mar

Tossa de Mar

De geboorteplaats van Dalí met woeste rotsen, gouden stranden en schuimende golven. Pineda de Mar

Excursies Een greep uit ons aanbod: • Barcelona Fonteinen (1 dag): bezoek aan de wereldberoemde Sagrada Família, het indrukwekkende Camp Nou en het Olympische Stadion. Vrije tijd in Port Vell, het nieuwste winkelcentrum. ‘s Avonds spektakel van fonteinen, een show met licht en muziek. Ca. € 31. • Catamaran Cruise (1/2 dag): boottocht per catamaran. Met barbecue. Ca. € 42. • Marineland (1 dag): fantastisch waterpretpark met dolfijnen, zeeleeuwen en allerlei exotische dieren. Een tropisch huis, een minizoo en vooral een park met waterglijbanen, staan borg voor een dag vol plezier. Ca. € 26. Mogelijke creditcards: Visa en Mastercard Autoverhuur Ontdek de Costa Brava per huurwagen. Vooraf boeken is voordeliger. De tips van onze vakantie-adviseur • Breng een bezoekje aan Barcelona, een wereldstad met kunst, cultuur en vele trendy winkels, op slechts 70 km van de badplaatsen. • Ook de stad Gerona is een echte aanrader. De joodse wijk en de omwallingen zijn een bezoek meer dan waard. Voordeelkaart Met de Neckermann voordeelkaart krijg je kortingen en voordelen in tal van restaurants en winkeltjes. De lijst met voordelen ontvang je van onze reisleiding ter plaatse bij de welkomstmeeting. Jouw vakantie praktisch • Vereiste documenten: identiteitskaart, ook verplicht voor kinderen (met foto). Identiteitskaart dient geldig te zijn gedurende het ganse verblijf (incl. dag van terugreis). • Munteenheid: euro. • Plaatselijke tijd = Belgische tijd. Meer reisinfo Spaanse dienst voor Toerisme Koningsstraat 97 - 5e verdieping 1000 Brussel Tel. 02/280.19.26 - Email:bruselas@tourspain.es website: http://www.spain.info

Taurus Park

Lloret de Mar In deze bekende badplaats aan de Costa Brava vind je alle ingrediënten voor een levendige vakantie. Kasteel

Evenia Montevista/ Hawai

Rosamar Garden Rosamar & Spa Rosamar Maritim

Anabel

LLORET DE MAR

Lloret-Strand

Paseo Maritimo

Centrum

Service Center

Helios Garbi Olympic Park/ Gran Garbi Garden/Suites

Fanals-Strand

FRANKRIJK Figueras

Stranden: het kilometerslange strand in Pineda de Mar loopt steil af in zee. Op de schitterende boulevard kan je heerlijk kuieren in de zon. Sporten: karten, minigolf, bowling, (beach)volleybal, skatebaan, watersporten. Uitgaan: ontelbare winkeltjes, leuke restaurantjes en knusse terrasjes, ook in het oude gedeelte Poble Nou. Verschillende discotheken en bars. Pineda de Mar is tevens een ideaal vertrekpunt voor excursies en avontuurlijke uitstappen. Transfer: in het oorspronkelijke deel van Pineda de Mar ontdek je nog een authentiek stukje Catalonië. Ook de natuurliefhebber komt volop aan zijn trekken dankzij het prachtige natuurpark met diverse wandelpaden, gelegen in een heuvelachtige omgeving. Elke vrijdagochtend is er markt op de boulevard.

PINEDA DE MAR

Guitart Central Park Samba Ancla Middellandse Zee Surfmar

ANDORRA

COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S

In dit schilderachtig stadje is het heerlijk vertoeven in een oase van rust.

Stranden: het mooie en verzorgde Lloret-strand biedt ligstoelen, parasols, watersporten en mini-cruises naar romantische baaien. Fanals is de bosrijke zijde van Lloret. Sporten: tennis, surfen, zeilen, paardrijden, parasailing, waterskiën en jetskiën. Uitgaan: in het centrum kan je rondsnuffelen in de gezellige straatjes vol winkeltjes. 's Avonds verandert Lloret de Mar in een zee van licht en voel je de feestsfeer. De vele restaurants, pubs en discotheken zorgen voor een bruisend nachtleven. Pluspunten: In het Neckermann service center kan je terecht voor allerhande vragen aan onze reisleiding of voor het boeken van excursies.

Rosas

Middellandse Zee

COSTA BRAVA Gerona

Playa de Aro Tossa de Mar Lloret de Mar Malgrat de Mar / Santa Susana Playa de Fanais Pineda de Mar Calella Barcelona Lloret de Mar

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

9 - NEC_Bus z12.indd 9

9

05/12/11 10:10


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S

Kamer

GOLDEN TAURUS PARK RESORT Pineda de Mar

"Zeer kindvriendelijk hotel, gelegen op een uitgestrekt domein. Verschillende zwembaden en tal van sportfaciliteiten." Ligging: • door de promenade gescheiden van het strand van Pineda de Mar • ca. 1 km ten zuiden van het centrum van Pineda de Mar Faciliteiten: • 439 kamers • 8 verdiepingen • 6 liften • tv-ruimte • internethoek (tegen betaling) • wasmachine en droogkast (tegen betaling) • zonneterras • overdekt zwembad met bubbelbad (zoet water) • 2 openluchtzwembaden (zoet water, waarvan 1 met bubbelbad) • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • buffetrestaurant met terras • 1x/week thema-avond en 1x/week galadiner • snackbar • bar en poolbar Sport en ontspanning: • gratis: bubbelbad, volleybal, boogschieten • tegen betaling: tafeltennis, minigolf, biljart, tennis, fietsen, videospelletjes • animatie overdag en ‘s avonds: livemuziek Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant • speciaal buffet voor de kinderen • miniclub

vanaf 4 jaar en kinderanimatie (van 15.05 tot 15.10) • speeltuin Logies: • kamers (max. 2 volw. + 1 kind (2A) of 3 volw. (3A)) met bad/douche, haardroger, airconditioning, telefoon, satelliet-tv, safe (tegen betaling) en balkon • ruimere familiekamers zonder balkon (min. 2 volw. + 2 kind. (2C)) • eenpersoonskamers zonder zeezicht en zonder balkon (1B) Pluspunten: uitstekende en gevarieerde maaltijden, mooie kamers, uitgebreide animatie en 2 openluchtzwembaden. Officiële categorie: *** 72374A - prijzen zie p. 34

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 34

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • snacks en ijsjes (van 10 u. tot 12 u., van 16 u. tot 18 u. en van 22 u. tot 23 u.) • lokale dranken inbegrepen bij de maaltijden • niet-alcoholische en lokale alcoholische dranken (van 10 u. tot 23 u.)

ligging:

8,5/10

logies:

7,5/10

maaltijden:

8,5/10

10 dagen half pension vanaf €

10

289

GARBI Lloret de Mar

"Centraal gelegen, vlak bij de discotheken en op wandelafstand van het strand." Ligging: • in het centrum van Lloret de Mar • 200 m van het strand • bushalte op 50 m Faciliteiten: • 195 kamers • 2 gebouwen van 4 en 5 verdiepingen • 3 liften • tv-ruimte • internethoek (tegen betaling) • zonneterras • tuin • openluchtzwembad (zoet water) • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad • gebruik van de faciliteiten in het nabijgelegen hotel Garbi Park Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • bar/cafetaria Sport en ontspanning: • tegen betaling: biljart, elektronische spelletjes, tafeltennis • in de omgeving: tennis, minigolf, watersporten, bowling • animatie in hotel Garbi Park Kinderen: • geïntegreerd kinderzwembad • kinderstoelen in het restaurant • gratis: babybed Logies: • kamers (max. 2 volw. (2A)) met bad of douche of bad/douche, tegels, safe (tegen betaling) • eenpersoonskamers (1A) • ruimere kamers met bad of douche en balkon (max. 2 volw. + 1 kind (2B) of 3 volw. (3B)) Pluspunten: dit eenvoudige hotel kan prat gaan op de beste ligging in Lloret de Mar: pal in het centrum, vlakbij de discotheken en op een kort

eindje wandelen van het strand. Mogelijkheden zat dus voor jongeren. En dit alles tegen een zeer scherpe prijs. Officiële categorie: ** 72917A - prijzen zie p. 34

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 34

• boek voor 31/12/11: 1 voucher per boeking/verblijf (van min. 7 nachten) ter waarde van € 50 voor consumpties in de bar en het restaurant van het hotel (niet terugbetaalbaar) ligging:

7,5/10

logies:

6/10

maaltijden:

6/10

10 dagen half pension vanaf €

229

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

10 - NEC_Bus z12.indd 10

01/12/11 17:10


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S EVENIA MONTEVISTA/ HAWAI

SAMBA

Lloret de Mar

"Eenvoudig, maar verzorgd hotel met uitgebreide voorzieningen en ruime zwembadzone."

Lloret de Mar

"Eenvoudig hotel met levendige sfeer. Ideaal voor jongeren." Ligging: • levendige sfeer • aan de voet van de heuvel Roca Grossa • 400 m van het strand • 500 m van het centrum van Lloret de Mar • bushalte voor het hotel Faciliteiten: • 425 kamers in 3 gebouwen van 7, 6 en 4 verdiepingen • 5 liften • tv-ruimte • discotheek • wasserijservice (tegen betaling) • tuin • internethoek en wifi (tegen betaling) • 2 openluchtzwembaden (zoet water) • zonneterras • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad • tegen betaling: matrassen aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • dieetkeuken (op aanvraag) • bar en poolbar Sport en ontspanning: • gratis: tafeltennis, fitness • tegen betaling: biljart • in de omgeving: tennis, squash, watersporten aan het strand • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • 2 geïntegreerde kinderzwembaden • speeltuin • kinderstoelen in het restaurant • kinderanimatie • tegen betaling: babybed Logies: • gerenoveerde kamers (17 m2, max. 2 volw. + 1 kind (2A) of 3 volw. (3A)) met bad, tegels, telefoon, plasma lcd satelliet-tv, safe (tegen betaling), airconditioning, balkon • eenpersoonskamers met douche (1A)

Pluspunten: dit levendige jongerenhotel is met recht en reden geliefd: het biedt eenvoudige kamers op wandelafstand van het centrum en het strand en dat tegen uitstekende prijzen. Officiële categorie: *** 72176A - prijzen zie p. 34

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 34

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • dranken inbegrepen bij de maaltijden • ijsjes voor de kinderen en snacks van 01.05 tot 30.09 (van 10 u. tot 17 u.) • lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken (van 10 u. tot 23 u.)

Ligging: • 400 m van het strand van Fanals • 200 m van het centrum van Fanals • 350 m van het centrum van Lloret de Mar • bushalte op 200 m Faciliteiten: • 440 kamers • 6 verdiepingen • 3 liften • speelruimte • internethoek (tegen betaling) • wifi (tegen betaling) • tuin • openluchtzwembad (zoet water, open van mei tot september) • zonneterras • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • 3x/week themaavond (o.a. 1x/week galadiner, hoogseizoen) • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar (van mei tot september) • bar, Engelse pub (in hoogseizoen) en poolbar (van mei tot september) Sport en ontspanning: • tegen betaling: biljart, tafeltennis • in de omgeving: watersporten aan het strand, bowling, golf (5 km) • animatie overdag en ‘s avonds: dans Kinderen: • geïntegreerd kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie • miniclub van 4 tot 12 jaar (in juli en augustus) • kinderstoelen in het restaurant • gratis: babybed Logies: • kamers (max. 2 volw. + 1 kind. (2A) of 3 volw. (3A)) voor niet-rokers met airconditioning, bad, sommige met haardroger, telefoon, satelliet-tv, wifi (tegen betaling), safe

(tegen betaling) en balkon • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (2S, 3S) • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) • ruimere familiekamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2B) of 4 volw. (3B, 4B)) • eenpersoonskamers met douche (11 m2, 1C) Pluspunten: op zoek naar een eenvoudig hotel waar je naar hartelust kan zwemmen en uitgebreid kunt eten? Dan kan je terecht in dit driesterrencomplex met ruime zwembadzone. Dit hotel wordt ook aangeboden in all inclusive. Officiële categorie: *** 72243A - prijzen zie p. 35

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 35

ALL INCLUSIVE met toeslag ligging:

6,5/10

logies:

6,5/10

maaltijden:

6/10

10 dagen half pension vanaf €

249

Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • dranken inbegrepen bij de maaltijden • snacks (van 10 u. tot 18.30 u.) • lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken in de bar (van 9 u. tot 23 u.) • ijsjes voor de kinderen (tot 19 u.)

ligging:

7,5/10

logies:

7,5/10

maaltijden:

7,5/10

10 dagen half pension vanaf €

299

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

11 - NEC_Bus z12.indd 11

11

1/12/11 17:10


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S GUITART CENTRAL PARK II Lloret de Mar

"Dit hotel maakt deel uit van het Guitart Central Park Resort. Alle kamers in het Park II-gebouw werden volledig gerenoveerd. Zeer scherpe prijzen!" Ligging: • centraal in Lloret de Mar • 400 m van het strand van Lloret de Mar • 700 m van het strand van Fanals (te bereiken via trappen) • 200 m van restaurants, bars en winkels Faciliteiten: • Guitart Central Park II maakt deel uit van het Guitart Central Park Resort & Spa Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • dranken inbegrepen bij de maaltijden: water en tafelwijn • 2 buffetrestaurants • à-la-carterestaurant • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar • 2 bars o.a. poolbar Sport en ontspanning: • gratis: tafeltennis, petanque, aerobics, aquagym, volleybal • tegen betaling: tennis, biljart, mountainbikes, schoonheidsen gezondheidscentrum GEM (kuren, massage, sauna, fitness) • in de omgeving: watersporten, bowling • animatie overdag en ‘s avonds: dagelijks dans met livemuziek Kinderen: • 2 afzonderlijke kinderzwembaden • kinderstoelen in het restaurant • babybed (tegen betaling) • babysitterservice (op aanvraag, tegen betaling) • kinderanimatie • Super Club ‘Guitilandia’ (tegen betaling ca. € 15/kind/verblijf): Kids Club van 6 tot 12 jaar (open van 10 u. tot 18 u.), Club ‘JJ’ van 3 tot 5 jaar (open van 10 u. tot 18 u.), speeltuin ‘Rain Forest, huur van babymateriaal, video-speelzaal (tegen betaling), shows voor de kinderen Logies: • gerenoveerde Silver kamers*** in hotel Guitart Central Park II (15 m2, max. 2 volw.

12

Gerenoveerde Silver kamer Guitart Park II

+ 2 kind. (2C) of 3 volw. + 1 kind (3C)) met individuele airconditioning, bad of douche, parket, telefoon, gratis wifi, safe (tegen betaling) en balkon • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1C) Pluspunten: je geniet van alle faciliteiten en sport- en ontspanningsmogelijkheden van het kindvriendelijke Guitart Central Park Resort, waarvan Park II deel uitmaakt. Bovendien werden alle kamers in het Park II gebouw volledig vernieuwd. Het hotel wordt aangeboden tegen bijzonder scherpe prijzen. Officiële categorie: *** 72156A - prijzen zie p. 35

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 35

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • 1x/week thema-avond • alle lokale dranken en cocktails (van 10.15 u. tot 23.45 u.) • snacks in de bar (tot 23.45 u.) • kortingen in het restaurant Petit-Grill Sport en ontspanning: • kortingen in het schoonheids- en gezondheidsinstituut GEM en feestzaal Palas Atenea (dansavond met diner) • tennis, mountainbike, initiatie diepzeeduiken • gratis ligstoelen

ligging:

7/10

logies:

8/10

maaltijden:

6/10

10 dagen half pension vanaf €

295

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

12 - NEC_Bus z12.indd 12

1/12/11 17:10


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S GUITART CENTRAL PARK RESORT & SPA Lloret de Mar

"Kindvriendelijk hotel, met mooie tuin. Diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden en nieuwe all inclusive VIP!" Ligging: • centraal in Lloret de Mar • 400 m van het strand van Lloret de Mar • 700 m van het strand van Fanals (te bereiken via trappen) • 200 m van restaurants, bars en winkels Faciliteiten: • 629 kamers • 6 verdiepingen • liften • domein met niveauverschillen en veel trappen • grote tuin terrasvormig aangelegd • wasserij • gratis wifi • overdekt zwembad (zoet water, open vanaf 31.05 tot 01.10) • 2 openluchtzwembaden (zoet water) • zonneterras • gratis: ligstoelen (tegen betaling van 15.06 tot 15.09) en parasols aan het zwembad • matrassen aan het zwembad (tegen betaling) Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • dranken inbegrepen bij de maaltijden: water en tafelwijn • 2 buffetrestaurants • à-la-carterestaurant • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar • 2 bars o.a. poolbar Sport en ontspanning: • gratis: tafeltennis, petanque, aerobics, aquagym, volleybal • tegen betaling: tennis, biljart, mountainbikes, schoonheids- en gezondheidscentrum GEM (kuren,

massage, sauna, fitness) • in de omgeving: watersporten, bowling • animatie overdag en ‘s avonds: dagelijks dans met livemuziek Kinderen: • 2 afzonderlijke kinderzwembaden • kinderstoelen in het restaurant • babybed (tegen betaling) • babysitterservice (op aanvraag, tegen betaling) • kinderanimatie • Super Club ‘Guitilandia’ (tegen betaling ca. € 15/kind/ verblijf): Kids Club van 6 tot 12 jaar (open van 10 u. tot 18 u.), Club ‘JJ’ van 3 tot 5 jaar (open van 10 u. tot 18 u.), speeltuin ‘Rain Forest, huur van babymateriaal, video-speelzaal (tegen betaling), shows voor de kinderen Logies: • eenvoudige standaardkamers **(*) (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met bad of douche, tegels, telefoon, gratis wifi, satelliet-tv, safe (tegen betaling), airconditioning en balkon • superiorkamers Gold ***(*) met haardroger, minibar (tegen betaling) en parket (22 m2, max. 2 volw. + 1 kind (2A) of 3 volw. (3A)) • tweepersoonskamers voor alleengebruik (A1A, B1A) • juniorsuites ***(*) met zithoek (32 m2, 2 volw. + 3 kind. (2B) of 4 volw. + 1 kind (3B, 4B)) • appartementen GEM *** zonder airconditioning, met woonkamer met 2-pers. sofabed, afzonderlijke slaapkamer, keuken met (gratis) koelkast (max. 2 volw. + 2 kind (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) • appartementen voor alleengebruik (1A) Pluspunten: Guitart Central Park Resort & Spa is een 3-sterrenhotel in Lloret de Mar. Dit ruim opgezette complex heeft een perfecte ligging en veel faciliteiten. Je kunt hier ook verblijven op basis van All Inclusive. Een absolute familietopper! Officiële categorie: *** 72156A (kamers), B (superiorkamers en juniorsuites), E (appartementen) - prijzen zie p. 35

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • 1x/week thema-avond • alle lokale dranken en cocktails (van 10.15 u. tot 23.45 u.) • snacks in de bar (tot 23.45 u.) • kortingen in het restaurant Petit-Grill Sport en ontspanning: • kortingen in het schoonheids- en gezondheidsinstituut GEM en feestzaal Palas Atenea (dansavond met diner) • tennis, mountainbike, initiatie diepzeeduiken • gratis ligstoelen in Guitart Central Park II All inclusive VIP met toeslag • enkel in Gold kamers en juniorsuites: all inclusive zoals hierboven, alsook: • gratis toegang tot wellness GEM (watergedeelte) • gratis ligstoelen aan alle zwembaden • gratis safe • 1x/verblijf diner/barbecue met tafelbediening in restaurant Petit Grill • voor de kinderen: gratis toegang tot de miniclubs

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 35

ROSAMAR MARITIM Lloret de Mar

"Kleinschalig hotel direct aan de promenade. Prachtig uitzicht op de zee." Ligging: • 50 m van het strand • gescheiden van het strand door een weg • bushalte op 25 m • 200 m van het centrum van Lloret de Mar Faciliteiten: • 90 kamers en appartementen • 6 verdiepingen • 1 lift • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi in de tv-ruimte • terras met zeezicht • klein openluchtzwembad op het dak (zoet water, verwarmd en overdekt in laagseizoen) • gratis: ligstoelen aan het zwembad • tegen betaling: ligstoelen aan het strand • gebruik van de faciliteiten van hotel Rosamar Garden Resort Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • bar Sport en ontspanning: • gratis: sauna, kleine fitness (vanaf 16 jaar), Turks bad • tegen betaling: • in de omgeving: golf (2 km) • animatie overdag en ‘s avonds (hotel Rosamar & Spa, 6x/week) • gratis toegang tot de Rosamar Garden Club met zwembaden en glijbanen (op wandelafstand) Kinderen: • miniclub, open van 15.06 tot 15.09 (in Rosamar Garden Club) • gratis: kinderbed • kinderstoelen in het restaurant Logies: • kamers (max. 2 volw. + 1 kind (2B)) met bad, haardroger, airconditioning, satelliet-tv, safe (tegen betaling), telefoon, gratis koelkast

met minibar-service (op aanvraag, tegen betaling), gratis wifi, tegels en balkon • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1B) • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (max. 2 volw. (2S)) • appartementen met woon-/ slaapkamer met sofabed, kitchenette (waarborg ca. € 100 ter plaatse te betalen voor de kitchenette), 1 afzonderlijke slaapkamer en zeezicht (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) • appartementen: schoonmaak en handdoekwissel: dagelijks, lakenwissel 2x/week Pluspunten: voel je wel wat voor een vakantie in een kleinschalig hotel met zicht op zee? Reserveer dan een kamer in dit hotel direct aan de promenade en het strand. Bovendien kan je gebruik maken van de faciliteiten van de nabijgelegen zusterhotels. Officiële categorie: *** 72183A - prijzen zie p. 36

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 36

ALL INCLUSIVE met toeslag ligging: kamers & app.:

7/10 6,5/10

gold. & juniorsuites:

8/10

maaltijden:

6/10

10 dagen half pension vanaf €

295

Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • dranken bij de maaltijd inbegrepen: water, tafelwijn, bier en limonade • snacks: frietjes en hotdogs (van 10 u. tot 23 u.) • ijsjes en frisdranken voor de kinderen (van 10 u. tot 23 u.) • lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken (van 10 u. tot 23 u.)

ligging: logies: maaltijden:

8,5/10 7/10 6,5/10

10 dagen half pension vanaf €

285

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

13 - NEC_Bus z12.indd 13

13

01/12/11 17:10


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S

AANBEVOLEN RECOMMANDE

GRAN GARBI Lloret de Mar

"Verzorgd hotel met uitgebreide animatie in de zomermaanden. Geliefd bij de Belgen." Ligging: • centraal in Lloret de Mar • 300 m van het strand • dichtbij winkels, restaurants en bars • bushalte op 100 m Faciliteiten: • 325 kamers in 3 gebouwen van 6 verdiepingen • 7 liften • tv-ruimte • internethoek en wifi in het salon (tegen betaling) • overdekt zwembad (zoet water, verwarmd) • 2 openluchtzwembaden (zoet water) • zonneterras • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • snackbar • bar Sport en ontspanning: • gratis: kajak en zeilen (bij de animatie, 1x/week in juli en augustus), aerobics en aquagym (3x/week,van 15.06 tot 15.09), fietsgarage, fitness • tegen betaling: biljart • in de omgeving: watersporten aan het strand • animatie overdag (van 15.06 tot 15.09) en ‘s avonds: 2x/week livemuziek of flamenco-show, 4x/ week dansavond Kinderen: • geïntegreerd kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie • miniclub van 3 tot 12 jaar, van 15.06 tot 15.09, van 10 tot 13 u. en van 15 tot 18 u. • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant Logies: • kamers (17 m2, max. 2 volw. + 1 kind. (2A) of 3 volw. (3A)) met bad, haardroger, tegels of laminaat, telefoon, satelliet-tv, wifi (tegen betaling), koelkast (tegen betaling), safe (tegen betaling), airconditioning, balkon • eenpersoonskamers (14 m2, 1A) • familiekamers (17 m2, min. 2 volw. + 1 kind., max. 2 volw. + 2 kind. (2C)) • familiekamers: 2 kamers naast elkaar zonder verbindingsdeur (enkel voor families, min. 2 volw. + 2 kind., max. 2 volw. + 3 kind. (2B)) • kamers voor niet-rokers (op aanvraag)

14

Kamer

Pluspunten: dit verzorgde hotel, bestaande uit 3 gebouwen, ligt goed in de markt bij de Belgen. In de zomermaanden is er uitgebreide animatie. De kamers zijn mooi ingericht en de ligging is zeer centraal, op korte wandelafstand van het strand. Officiële categorie: *** 72147A - prijzen zie p. 36

ALL INCLUSIVE met toeslag

Neckermann voordelen

Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • dranken inbegrepen bij de maaltijden: water, huiswijn (per glas), bier en frisdranken • snacks: hamburgers, hotdogs, chips, olijven, gedroogd fruit (van 11 u. tot 12.30 u. en van 15.30 u. tot 18.30 u.) • niet-alcoholische en lokale alcoholische dranken in de bar (van 11 u. tot 23 u.) • ijsjes voor de kinderen in de bar (van 11 u. tot 23 u.)

Voorwaarden: zie p. 36

• boek voor 31/12/11: 1 voucher per boeking/ verblijf (van min. 7 nachten) ter waarde van € 50 voor consumpties in de bar en het restaurant van het hotel (niet terugbetaalbaar) ligging:

7,5/10

logies:

7,5/10

maaltijden:

7/10

10 dagen half pension vanaf €

285

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

14 - NEC_Bus z12.indd 14

1/12/11 17:10


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S Kamer met zeezicht

ROSAMAR & SPA Lloret de Mar

"Mooie zwembadzone, verschillende zonneterrassen, leuke activiteiten, ook voor de kinderen." HELIOS Lloret de Mar

"Verzorgd hotel in het centrum van Lloret de Mar en dicht bij het strand." Ligging: • in het centrum van Lloret de Mar • dicht bij restaurants, bars en winkels • 150 m van het strand Faciliteiten: • 228 kamers • 6 verdiepingen • 3 liften • tv-ruimte • internethoek en wifi (tegen betaling) • openluchtzwembad (zoet water, verwarmd en overdekt tot 01.05) • zonneterras • gratis: ligstoelen aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • dranken inbegrepen bij de maaltijden: 1/4 l tafelwijn en 1/4 l water (verblijven 4/4-24/6 en 15/9-10/10) • bar Sport en ontspanning: • tegen betaling: tafeltennis, biljart • in de omgeving: tennis, squash, watersporten, paardrijden • avondanimatie: livemuziek of flamenco voorstelling (1x/week) Kinderen: • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant Logies: • kamers (14 m2, max. 2 volw. + 2 kind (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met individuele airconditioning, bad of douche, tegels of parket, telefoon, satelliet-tv (met Nederlandstalige kanalen), safe (tegen betaling) en balkon • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (2S, 3S) • éénpersoonskamers (1A) • kamers toegankelijk voor rolstoelgebruikers (op aanvraag)

Pluspunten: een verzorgd hotel met mooie, nette kamers en dito zwembad in het bruisende hart van Lloret de Mar en dicht bij het strand. Officiële categorie: **** 72149A - prijzen zie p. 36

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p.36

• kortingsbon voor dranken in het hotel: € 20 per volwassene/week (min. verblijf 7 n., aankomsten 26.05 t.e.m. 30.06 en 01.09 t.e.m. 31.10) ligging:

7,5/10

logies:

8/10

maaltijden:

7/10

10 dagen half pension vanaf €

289

Ligging: • gescheiden van het strand door de weg • aan het begin van de promenade met zicht op de baai • 300 m van het centrum van Lloret de Mar • bushalte voor het hotel Faciliteiten: • 265 kamers in 2 gebouwen van 5 en 4 verdiepingen • 4 liften • tv-ruimte • leesruimte • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi • schoonheidssalon • wellnesscentrum (vanaf 18 jaar) • overdekt zwembad (zout water, hydromassage, verwarmd tot 31.05) • openluchtzwembad (zoet water) • zonneterras met zeezicht • gratis: ligstoelen en handdoeken (waarborg) aan het zwembad en op het zonneterras • tegen betaling: ligstoelen en parasols aan het strand Restaurants en bars: • ontbijt in buffetvorm, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • à-la-cartediner mogelijk in het grillrestaurant L’Avi Père (met toeslag) • thema-avond (2x/ week) • cafetaria • snackbar • 3 bars: o.a. poolbar Sport en ontspanning: • gratis: aquagym, aerobics, tafeltennis, petanque, boogschieten, volleybal, wellness centrum (vanaf 18 jaar) met bubbelbad, Turks bad, sauna, fitness

• tegen betaling: biljart, massage, solarium • in de omgeving: banana, watersporten, tennis, gratis toegang tot Rosamar Garden Club met zwembaden en glijbanen • animatie overdag en ‘s avonds (6x/week) Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie van juni tot september • kleine miniclub Pinoccio in het hotel van 3 tot 6 jaar • miniclub van 7 tot 12 jaar, open van juni tot september, in Rosamar Garden Club • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met airconditioning, bad of douche, haardroger, tegels, telefoon, satelliettv, gratis koelkast met minibar-service (op aanvraag, tegen betaling), gratis wifi, safe (tegen betaling), balkon • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (2S, 3S) • eenpersoonskamers (1A) • kamers met zeezicht (2B, 3B) Pluspunten: allerlei leuke activiteiten en ligging vlakbij een zonnig strand: het zijn vaste waarden voor een geanimeerde gezinsvakantie. Voeg daarbij nog een leuke zwembadzone en verschillende zonneterrassen. Een bekende naam bij het Belgische publiek. Officiële categorie: **** 72204B - prijzen zie p. 37

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 37

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • buffetten met show-cooking • dranken inbegrepen bij de maaltijden: water en karaf wijn of bier en limonade • snacks: sandwiches, frietjes en hotdogs (van 10 u. tot 23 u.) • ijsjes en frisdranken voor de kinderen (van 10 u. tot 23 u.) • lokale dranken (van 10 u. tot 23 u.)

ligging:

8,5/10

logies:

7/10

maaltijden:

7/10

10 dagen half pension vanaf €

319

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

15 - NEC_Bus z12.indd 15

15

01/12/11 17:17


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S ANABEL

ANCLA

Lloret de Mar

Lloret de Mar

"Modern complex, op slechts 200 meter van het strand. Comfortabele kamers, mooie wellness en tal van faciliteiten voor groot en klein."

"Relax hotel dicht bij strand en centrum."

Ligging: • in het centrum van Lloret de Mar • 350 m van het zandstrand • bushalte op 100 m Faciliteiten: • 240 kamers • 7 verdiepingen • 3 liften • tv-ruimte • internethoek (tegen betaling) • wifi (gratis) • wasserij • wellness centrum • 2 bubbelbaden • zonneterras • overdekt zwembad (zoet water, verwarmd) • openluchtzwembad (zoet water) • gratis: ligstoelen, parasols en handdoeken aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar • roomservice (van 8 u. tot 24 u.) Sport en ontspanning: • gratis: fitness, stoombad, sauna en bubbelbad (min. leeftijd 16 jaar), tafeltennis, petanque, minigolf • tegen betaling: hydromassage, massage, solarium, biljart, elektronische spelletjes • in de omgeving: tennis, paardrijden, golf (18 holes, op 15 km) • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • kinderanimatie van 01.07 tot 31.08 • miniclub van 4 tot 12 jaar, van 01.07 tot 31.08 • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant • verhuur babybad en kinderwagens, volgens beschikbaarbeid Logies: • kamers (15 m2, max. 2 volw. + 1 kind (2A) of 3 volw. (3A)) met individuele airconditioning, bad of douche, haardroger, tegels, telefoon, satelliet-tv, gratis wifi, safe (tegen betaling), minikoelkast (gratis) en balkon • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (2S, 3S) • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) • eenpersoonskamers met bad (10 m2, 1B) • ruimere familiekamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2B) of 3 volw. + 1 kind (3B)) • kamers met

16

verbindingsdeur en kamers toegankelijk voor rolstoelgebruikers (op aanvraag) Pluspunten: dit moderne driesterrencomplex kan uitpakken met een wellnesscenter en een mooi zwembad. Je logeert in nette en comfortabele kamers, op zo’n 200 meter van het strand. Officiële categorie: **** 72164A - prijzen zie p. 37

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 37

Ligging: • langs de hoofdweg • 350 m van het strand van Fenals • 500 m van het centrum van Lloret de Mar • dicht bij winkels, restaurants en bars Faciliteiten: • 153 kamers • 7 verdiepingen • 2 liften • tv-ruimte • salon voor gezelschapsspelen • internethoek (tegen betaling) • overdekt zwembad met bubbelbad • openluchtzwembad met bubbelbad • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad • tegen betaling: handdoeken aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • 3x/week themaavond • bar en snackbar Sport en ontspanning: • gratis: sauna, bubbelbad, stoombad • tegen betaling: biljart, tafeltennis, fietsen/mountainbikes • in de omgeving: watersporten, paardrijden, golf • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speelruimte • miniclub (van juli tot september) • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant Logies: • standaardkamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met bad of douche, telefoon, satelliet-tv, safe (tegen betaling) en balkon • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (max. 2 volw. (2S)) • gerenoveerde superiorkamers met individuele airconditioning en haardroger (max. 2 volw. +

Standaardkamer

2 kind. (2B) of 3 volw. + 1 kind (3B)) • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A, 1B) Pluspunten: gezellig hotel onder familiale leiding met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding! Officiële categorie: *** 62002A - prijzen zie p. 37

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 37

ALL INCLUSIVE met toeslag

ligging:

7/10

logies:

8,5/10

maaltijden:

8,5/10

10 dagen half pension vanaf €

375

Eten en drinken • ontbijt, lunch en diner buffetvorm • snacks (van 11 u. tot 23 u.) • koffie, thee en gebak (van 16 u. tot 18 u.) • lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken (van 11 u. tot 23 u.) • ijsjes voor de kinderen (van 11 u. tot 23 u.) Sport en ontspanning • gratis handdoeken aan het zwembad • fietsen/ mountainbikes

ligging: logies: maaltijden:

7/10 6,5/10 7/10

10 dagen half pension vanaf €

295

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

16 - NEC_Bus z12.indd 16

1/12/11 17:11


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S SURFMAR Lloret de Mar

"In een rustige wijk van Lloret de Mar, pal aan het strand. Weelderige tuin en verschillende voorzieningen voor jong en oud." Ligging: • door de weg gescheiden van het strand van Fanals • 1 km van het centrum van Lloret de Mar • bushalte op 20 m Faciliteiten: • 216 kamers • 5 verdiepingen • 4 liften • internethoek (tegen betaling) • wifi (tegen betaling) • tuin • openluchtzwembad (zoet water) • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad • tegen betaling: ligstoelen en parasols aan het strand Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking bij lunch en diner • thema-avonden • bar • poolbar in juli en augustus Sport en ontspanning: • gratis: bubbelbad • tegen betaling: biljart, tafeltennis, minigolf, tennis (2 courts), omnisportterrein • in de omgeving: watersporten aan het strand, golf (op 5 km) • avondanimatie 4x/week, dagelijks in juli en augustus Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant • speeltuin • miniclub van 4 tot 12 jaar (van 15.06 tot 30.09) Logies: • kamers (24 m2, max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met verwarming, bad, tegels of laminaat, telefoon, satelliet-tv, wifi (tegen betaling), safe (tegen betaling) en balkon met lateraal zeezicht • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (2S, 3S) • kamers toegankelijk voor rolstoelgebruikers (op aanvraag) Pluspunten: op slechts 1 km van het centrum van Lloret de Mar geniet u in dit hotel van een rustige

Kamer

ligging. In de mooie tuin komt u volledig tot rust terwijl de kinderen ravotten op de speeltuin. Officiële categorie: **** 72270A - prijzen zie p. 37

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 37

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking bij lunch en diner • dranken inbegrepen bij de maaltijden • snacks (van 10 u. tot 23 u.) • ijsjes voor de kinderen (van 10 u. tot 19 u.) • nietalcoholische en lokale alcoholische dranken (van 10 u. tot 23 u.)

ligging: logies: maaltijden:

8,5/10 8/10 7,5/10

10 dagen half pension vanaf €

299

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

17 - NEC_Bus z12.indd 17

17

1/12/11 17:17


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S EVENIA OLYMPIC PARK HOTEL & SPA Lloret de Mar

"Uitstekend hotel met professioneel sportcentrum." Ligging: • rustig • 600 m van het centrum van Lloret de Mar • 900 m van het strand • 150 m van restaurants en bars • bushalte op 50 m Faciliteiten: • 352 kamers • 5 verdiepingen • 3 liften • salons • tv-ruimte • internethoek (tegen betaling) • winkel • discotheek • wasserij (tegen betaling) • tuin • overdekt zwembad (zoet water, verwarmd) • 3 openluchtzwembaden (2 zoet water, 1 zout water) • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad • tegen betaling: matrassen aan het zwembad • gebruik van de faciliteiten van hotel Evenia Olympic Garden Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar • bar en poolbar Sport en ontspanning: • gratis: boogschieten, tafeltennis (waarborg) • tegen betaling: biljart, Olympic sportclub met 2 overdekte zwembaden, tennis (2 courts), squash (1 court), sauna, bubbelbad, massage, solarium, gym, aquagym, aerobics • in de omgeving: watersporten aan het strand • animatie overdag en ‘s avonds, ook in het Nederlands Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • kinderstoelen in het restaurant • tegen betaling: babybed • miniclub • kinderanimatie, ook in het Nederlands • sportactiviteiten voor jongeren van 13 tot 16 jaar Logies: • kamers (max. 2 volw. + 1 kind. (2A) of 3 volw. (3A)) met individuele airconditioning, bad/ douche, tegels, telefoon, satelliet-tv, safe (tegen betaling), balkon • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) Pluspunten: door zijn uitgebreide animatie en sportmogelijkheden en zijn grote tuin is dit hotel een voltreffer voor gezinnen en sportievelingen.

18

Bovendien kan je gebruik maken van de faciliteiten van het zusterhotel Evenia Olympic Garden.

Neckermann voordelen

Officiële categorie: **** 72165A - prijzen zie p. 37

Voorwaarden: zie p. 37

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • snacks: fast food en sandwiches (van 10 u. tot 17 u., van 01.05 tot 30.09) • voor de kinderen kiosk aan het zwembad met ijsjes en frisdrank • niet-alcoholische en lokale alcoholische dranken (van 10 u. tot 24 u.) Sport en ontspanning: • 1 u./dag gratis sport in de ‘Sport Club’: keuze uit body building, cardio room, sauna, bubbelbad en squash (met reservatie)

ligging:

7/10

logies:

7/10

maaltijden:

7/10

10 dagen half pension vanaf €

309

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

18 - NEC_Bus z12.indd 18

1/12/11 17:11


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S AANBEVOLEN RECOMMANDE

EVENIA OLYMPIC GARDEN HOTEL & SPA Lloret de Mar

"Clubhotel met professioneel sportcentrum, animatie en lekkere buffetten. Ook voor families." Ligging: • rustig • 600 m van het centrum van Lloret de Mar • 900 m van het strand • 150 m van restaurants en bars • bushalte op 50 m Faciliteiten: • 132 kamers • 5 verdiepingen • 2 liften • tv-ruimte • internethoek en wifi aan de receptie (tegen betaling) • winkel • wasserij (tegen betaling) • discotheek • tuin • overdekt zwembad (zoet water, verwarmd) • 3 openluchtzwembaden (2 zoet water, 1 zout water) • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad • matrassen aan het zwembad (tegen betaling) • gebruik van de faciliteiten van hotel Evenia Olympic Park naasst dit hotel Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • dranken inbegrepen bij de maaltijden: 1/4 l water en 1/4 l wijn of 1 frisdrank of 1 pils • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar • bar en poolbar Sport en ontspanning: • gratis: boogschieten, tafeltennis (waarborg) • tegen betaling: biljart, Olympic sportclub met 2 overdekte zwembaden, tennis (2 courts), squash (1 court), sauna, bubbelbad, massage, solarium, gym, aquagym, aerobics • in de omgeving: watersporten aan het strand • animatie overdag en ‘s avonds, ook in het Nederlands Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • babybed (tegen betaling) • kinderstoelen in het restaurant • kinderanimatie, ook in het Nederlands • miniclub • speeltuin Logies: • kamers (23 m2, max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met individuele airconditioning, bad/douche, tegels, telefoon,

satelliet-tv, safe (tegen betaling), terras of balkon • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) Pluspunten: dit clubhotel is sportliefhebbers op het lijf geschreven en is ook qua animatie een topper voor gezinnen. Doe je tegoed aan lekkere buffetten. Bovendien kan je gebruik maken van de faciliteiten van het zusterhotel Evenia Olympic Park, vlak ernaast gelegen. Officiële categorie: **** 72155A - prijzen zie p. 38

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 38

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • snacks (van 10 u. tot 17 u., van 01.05 tot 30.09) • voor de kinderen kiosk aan het zwembad met ijsjes en frisdranken • niet-alcoholische en lokale alcoholische dranken (van 10 u. tot 24 u.) Sport en ontspanning: • 1 u./dag gratis sport in de ‘Sport Club’: keuze uit body building, cardio room, sauna, bubbelbad en squash (met reservatie)

ligging:

7/10

logies:

7/10

maaltijden:

7,5/10

10 dagen half pension vanaf €

349

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

19 - NEC_Bus z12.indd 19

19

01/12/11 17:11


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S

AANBEVOLEN RECOMMANDE

Evenia Olympic Suites is het gebouw rechts

EVENIA OLYMPIC SUITES HOTEL & SPA Lloret de Mar

"Prachtig hotel met uitgebreide animatie en professioneel sportcentrum." Ligging: • rustig • 600 m van het centrum van Lloret de Mar • 150 m van winkels, restaurants en bars • 900 m van het strand • bushalte op 50 m Faciliteiten: • 162 suites en appartementen • 6 verdiepingen • 3 liften • tv-ruimte • winkel • discotheek • internethoek en wifi (tegen betaling) • wasserij (tegen betaling) • tuin • overdekt zwembad (zoet water, verwarmd) • 3 openluchtzwembaden (2 zoet water, 1 zout water) • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad • tegen betaling: matrassen aan het zwembad • gebruik van de faciliteiten van de hotels Evenia Olympic Park en Garden naast het hotel Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • dranken inbegrepen bij de maaltijden: 1/4 l water en 1/4 l tafelwijn of 1 pils of 1 frisdrank • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar • bar en poolbar Sport en ontspanning: • gratis: boogschieten, tafeltennis (waarborg) • tegen betaling: biljart, Olympic sportclub met 2 overdekte zwembaden, tennis (2 courts), squash (1 court), sauna, bubbelbad, massage, solarium, gym, aquagym, aerobics • in de omgeving: watersporten aan het strand • animatie overdag en ‘s avonds (3x/week dansavond) Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • babybed (tegen betaling) • kinderstoelen in het restaurant • speeltuin • Nederlandstalige kinderanimatie • miniclub Logies: • suites (27 m2, max. 2 volw. + 3 kind. (2A) of 3 volw. + 2 kind. (3A) of 4 volw. (4A)) met individuele airconditioning (in beide ruimtes apart regelbaar), bad, haardroger, woon-/slaapkamer met sofabed, 1 afzonderlijke slaapkamer,

20

Suite

2 satelliet-tv’s, telefoon, safe (tegen betaling), laminaat en balkon • beperkt aantal suites tegen promotieprijs (max. 3 volw. + 2 kind. (2S, 3S)) • appartementen met kitchenette, koelkast en eethoek (33 m2, max. 3 volw. + 2 kind. (2B, 3B)) Pluspunten: de prima service, de uitgebreide animatie en de Olympic Sportsclub in het prachtige Olympic Resort maken je verblijf hier tot een onvergetelijke vakantie. Je verblijft er in ruime suites of appartementen. Ideaal voor gezinnen! Bovendien kan je ook gebruik maken van de faciliteiten van de hotels Evenia Olympic Park en Garden, vlak ernaast. Officiële categorie: **** 72055A - prijzen zie p. 38

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p.38

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • snacks (van 10 u. tot 17 u., van 01.05 tot 30.09) • voor de kinderen kiosk aan het zwembad met ijsjes en frisdranken • niet-alcoholische en lokale alcoholische dranken (van 10 u. tot 24 u.) Sport en ontspanning: • 1 u./dag gratis sport in de ‘Sport Club’: keuze uit body building, cardio room, sauna, bubbelbad of squash (met reservatie)

ligging:

7/10

logies:

8/10

maaltijden:

8/10

10 dagen half pension vanaf €

379

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

20 - NEC_Bus z12.indd 20

1/12/11 17:11


COSTA BRAVA SPAANSE COSTA'S AANBEVOLEN RECOMMANDE

ROSAMAR GARDEN RESORT Lloret de Mar

"Een aanrader voor families! Talrijke faciliteiten en verschillende zwembaden. Nederlandstalige kinderanimatie." Ligging: • rustig • 300 m van het strand • 500 m van het centrum van Lloret de Mar • 100 m van winkels, restaurants en bars Faciliteiten: • 300 kamers en 50 appartementen • 7 verdiepingen • 4 liften • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi in de tv-ruimte • tuin • groot overdekt zwembad (zoet water) • kleiner overdekt zwembad in het wellnesscentrum, met hydromassage, niet toegankelijk voor kinderen) • 3 openluchtzwembaden (zoet water) • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • thema-avond (2x/ week) • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar aan het zwembad • 2 bars • poolbar Sport en ontspanning: • gratis: sauna, Turks bad, petanque, fitness, minigolf, tennis, tafeltennis, omnisportterrein met o.a. basketbal, volleybal • tegen betaling: elektronische spelletjes, biljart • in de omgeving: watersporten • animatie overdag en ‘s avonds (6 dagen/week) Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad met glijbanen en speeltuigen in het water • speeltuin • Nederlandstalige kinderanimatie in juli en augustus • speciaal kindermenu • miniclub van 3 tot 15 jaar (juni tot september, 6 dagen/week) • kinderstoelen in het restaurant • gratis: babybed Logies: • standaardkamers gerenoveerd in 2010 (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met airconditioning, bad/douche, haardroger, tegels, telefoon, gratis koelkast met minibar-service (op aanvraag, tegen betaling), sofabed voor de 3de persoon, satelliet-tv, safe

Gerenoveerde standaardkamer

(tegen betaling) en balkon • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (2S, 3S) • appartementen met woon-/slaapkamer met 3 eenpers. sofabedden, 1 afzonderlijke slaapkamer, kitchenette met koelkast/diepvries en oventje (35 m2, max. 2 volw. + 3 kind. (2B)) • waarborg ter plaatse te betalen voor de appartementen: € 100 per app. • schoonmaak/handdoekwissel app.: 7x/week, lakenwissel 2x/week Pluspunten: dit hotel, gelegen op 300 m van het strand is ideaal voor families met kinderen dankzij de ruime appartementen, de brede waaier aan faciliteiten en de centrale ligging. Er zijn verschillende zwembaden waaronder een uitgestrekt landschapszwembad en een zwembad met glijbanen.Tijdens de maanden juli en augustus is er Nederlandstalige animatie voor de kinderen, verzorgd door een professionele Neckermann animator.

Officiële categorie: **** 72283A - prijzen zie p. 39

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 39

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • dranken inbegrepen bij de maaltijden: water, tafelwijn, bier en limonades • snacks (van 10 u. tot 23 u. in Mary’s Bar) • ijsjes en frisdranken voor de kinderen (van 10 u. tot 23 u. in Mary’s Bar) • lokale alcoholische en niet-alcoholische dranken (van 10 u. tot 23 u. in Mary’s Bar)

ligging:

7,5/10

logies:

7,5/10

maaltijden:

7/10

10 dagen half pension vanaf €

315

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

21 - NEC_Bus z12.indd 21

21

01/12/11 17:12


COSTA DORADA SPAANSE COSTA'S

SPAANSE COSTA'S

meer info zie p. 8

COSTA DORADA

La Pineda Een vakantiebestemming die uitermate geschikt is voor wie op zoek is naar rust en kwaliteit.

Estival Park

LA PINEDA

Cap Salou Salou

Salou: strandplezier en zonvertier voor jong en oud, op maar 100 km van Barcelona. Excursies Een greep uit ons aanbod: • Montserrat (1 dag): midden in het woeste gebergte bevindt zich het pelgrimsoord Montserrat. In de namiddag volgt een bezoek aan de wijnkelders, uiteraard met degustatie! (ca. € 48) • Barcelona (1 dag): keuze uit o.m. stadsrondrit (ca. € 41), bezoek aan het Camp Nou stadion (ca. € 52). Mogelijke creditcards: Visa Card, Mastercard Autoverhuur Ontdek de Costa Dorada per huurauto. Vooraf boeken is voordeliger. Tips van onze vakantie-adviseur • De streek van de Costa Dorada biedt je volop mogelijkheden voor leuke daguitstapjes: o.a. de middeleeuwse stad Tarragona en de wereldstad Barcelona. • Typische visrestaurants vind je in Cambrils, proef eens een “zarzuela”, een stoofpot van verschillende vissoorten en schaaldieren met een heerlijke saus. • Waterratten dienen zeker het aquapark Aquópolis in La Pineda te bezoeken. Plezier voor de ganse familie! • Bezoek het 2de grootste themapark van Europa: PortAventura. Neckermann biedt je de mogelijkheid om toegangstickets aan een voordelig tarief te boeken. Voordeelkaart Met de Neckermann voordeelkaart krijg je kortingen en voordelen in tal van restaurants en winkeltjes. De lijst met voordelen ontvang je van onze reisleiding ter plaatse bij de welkomstmeeting. Jouw vakantie praktisch • Vereiste documenten: identiteitskaart, ook verplicht voor kinderen (met foto). Identiteitskaart dient geldig te zijn gedurende het ganse verblijf (incl. dag van terugreis). • Munteenheid: euro. • Plaatselijke tijd = Belgische tijd. Meer reisinfo Spaanse dienst voor Toerisme Koningsstraat 97 - 5e verdieping - 1000 Brussel Tel. 02/280.19.26 - Email:bruselas@tourspain.es website: http://www.spain.info

Middellandse Zee

Stranden: naast het 3,4 km lange strand ligt de mooie Paseo Marítimo waar je heerlijk langs het strand kan wandelen en kan genieten van de speciale bomen die men alleen in La Pineda aantreft, de Pinus Pinea. Uitgaan: aan de boulevard kan je, naast vele bars, restaurants en winkels, ook het waterpretpark Aquópolis met zijn vele glijbanen, golfslagbaden en dolfijnenshow vinden. Indien je een stapje in het nachtleven wil zetten, dan kan je terecht in Salou dat op slechts enkele minuten rijden ligt. Pluspunten: op slechts enkele minuten van Salou bevindt zich het rustigere La Pineda met zijn mooie strandpromenade en uitnodigende waterpretpark.

Salou De grootste en bekendste vakantieplaats aan de Costa Dorada is erg in trek bij het Belgische publiek. El Paso

SALOU

Best Negresco Mediterraneo Oasis Park

Villa Romana H10 Salauris Palace Villa Dorada Olympus Palace California Garden H10 Salou Princess Belvedere H10 Europa Park Middellandse Zee

Stranden: in Salou zijn verschillende zandstranden, die geleidelijk aflopen in zee. Het is heerlijk wandelen langs het strand op de brede wandelpromenade. Sporten: minigolf, bowling, karten, bananariding, watersporten. Uitgaan: Salou is hét uitgaansparadijs! Vele bars, restaurants, en winkeltjes. Het themapark PortAventura bevindt zich vlakbij. Een aanrader voor de ganse familie! Pluspunten: Salou is de ideale bestemming voor een budgetvriendelijke zonvakantie.

LA PINEDA

COSTA DORADA

Reus Salou/ La Pineda

Barcelona

San salvador Tarragona

Middellandse Zee

Salou strand

22

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

22 - NEC_Bus z12.indd 22

05/12/11 10:10


COSTA DORADA SPAANSE COSTA'S

PortAventura Park Een absolute must voor families. Geniet van fikse kortingen bij Neckermann.

PortAventura Park is Europa's tweede grootste themapark. Een absolute must voor families die hun vakantie doorbrengen aan de Costa Dorada. Het park is vlot bereikbaar per bus en te voet vanuit de hotelzone. Reserveer bij Neckermann je tickets in voorverkoop, dit levert een prijsvoordeel op en beperkt de wachttijd aan de kassa. De zonovergoten Spaanse Costa Dorada biedt je de kans om PortAventura Park te ontdekken, de ideale locatie voor een onvergetelijke familievakantie, net buiten Salou. Het themapark PortAventura Park neemt je mee doorheen 6 fascinerende werelden waar je sterke emoties beleeft in de talrijke attracties. Je kan er spetterende spektakels bekijken en met volle teugen genieten van een overheerlijke maaltijd in een gezellig restaurant. PortAventura Park is een fantastische plek voor een onvergetelijke dagje uit met vrienden of het hele gezin. Hier beleef je een onvergetelijk avontuur: ontdek het authentieke van het Middelllandse Zeegebied, het exotische karakter van Polynesië, het mysterie van China, het fabuleuze van Mexico of de spanning van het Wilde Westen en de nieuwe zone voor families 'Sésamo Aventura'. Sinds 2011 is er een zesde zone,

speciaal voor de allerkleinsten. Hier beleven kinderen de tijd van hun leven op speeltuinen, roetsjbanen… In een speciaal ontworpen amfitheater worden leuke kindershows opgevoerd. Misschien heb je hier het geluk om één van de karakters uit Sesamstraat 1 te ontmoeten! Je kan er professionele shows voor jong en oud bekijken of misschien verkies je wel één van de leuke attracties. Wilde parcours vol bochten en afdalingen, spannende achtbanen of met een ronde boot varen door een wilde rivier. Voor ieder wat wils in dit leuke pretpark. In 2012 komt er een nieuwe spectaculaire attractie, werkelijk uniek in Europa! Je hebt de keuze uit een ticket voor 2 opeenvolgende dagen en een 3-dagenticket (2 opeenvolgende dagen en de 3de dag te gebruiken uiterlijk binnen 7 dagen na de 1ste dag). Met het 3-dagenticket heb je bovendien ook gratis toegang tot het PortAventura Aquatic Park. Een fantastisch waterpretpark waar je heerlijk kan afkoelen en uren waterplezier beleeft. Ook de allerkleinsten zullen zich geen minuut vervelen in de speciaal voor hun ontworpen zones. 72336C/D/E (2 dagen); K/L/F (3 dagen) voor meer info zie p. 39

EL PASO Salou

"Ideaal hotel voor families met kinderen. Leuke zwembaden, uitgebreide all-in en gratis onbeperkte toegang tot PortAventura." Ligging: • op 800 m (5 min. te voet) van de ingang van het themapark PortAventura Park • 1 km van het centrum van Salou, op 500 m van winkels, restaurants en bars • 2,5 km van het strand • golf op 2 km Faciliteiten: • 500 kamers • 5 verdiepingen • 7 liften • gebouw in Mexicaans-koloniale stijl • wasserij (tegen betaling) • gratis wifi aan de receptie • 2 openluchtzwembaden (2.000 m2, van

ALL INCLUSIVE Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm in restaurant Mérida of in PortAventura Park (in sommige restaurants en gedurende bepaalde uren) • dranken inbegrepen bij de maaltijden: wijn, bier, water en frisdranken (self service) • diner in restaurant El Coyote: 1x/verblijf 4 tot 7 n., 2x/verblijf langer dan 7 n. • snacks en niet-alcoholische dranken (van 10.30 u. tot 23.30 u.), lokale alcoholische dranken vanaf 12 u., in de bars van het hotel • voorrang bij reservatie in de à-la-carterestaurants in het hotel en in PortAventura Park (tegen betaling) Sport en ontspanning: • tafeltennis • beachvolley • het hele seizoen onbeperkt gratis toegang tot PortAventura Park (tijdens de openingsuren) • gratis toegang tot PortAventura Aquatic Park in mei en september (juni, juli en augustus tegen betaling, zie kortingen ter plaatse) • pickup service: je aankopen in de boetieks van PortAventura Park worden naar het hotel gebracht

mei tot septemberi) • gratis: ligstoelen, parasols en handdoeken (waarborg) aan het zwembad Restaurants en bars: • zie all inclusive • buffetrestaurant Mérida • à-la-carterestaurant El Coyote: Tex-Mex • snackbar Club Maya aan het zwemba • 2 bars en poolbar Sport en ontspanning: • gratis: zie all inclusive • tegen betaling: biljart Kinderen: • gratis: babybed (volgens beschikbaarheid) • kinderstoelen in het restaurant • afzonderlijk kinderzwembad • kinderanimatie Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 4 volw. (3A,4A)) met airconditioning, bad/douche, haardroger, telefoon, satelliet-tv, gratis safe, balkon of terras • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) • kamers met verbindingsdeur en kamers toegankelijk voor rolstoelgebruikers (op aanvraag) Pluspunten: neem een verfrissende duik in één van de reuzezwembaden (maar liefst 2000 m3) of trek er met de ganse familie op uit naar PortAventura, Europa’s 2e grootste themapark. Dankzij de uitgebreide all in heb je gratis onbeperkt toegang tot het park. Plezier en fun gegarandeerd! Officiële categorie: **** 72423A - prijzen zie p. 40

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 40

ligging:

7/10

logies:

8/10

maaltijden:

8/10

10 dagen all inclusive vanaf €

759

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

23 - NEC_Bus z12.indd 23

23

1/12/11 17:12


COSTA DORADA SPAANSE COSTA'S VILLA DORADA Salou

"Gezellig hotel vlakbij het strand. Ruime, comfortabele kamers en kindvriendelijke faciliteiten." Ligging: • centraal in Salou • 300 m van het strand • bushalte op 50 m Faciliteiten: • 260 kamers en familiekamers • 5 verdiepingen • 2 liften • tv-ruimte • tuin • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi in de lobby • openluchtzwembad (zoet water) • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • dieetkeuken (op aanvraag) • thema-avonden • bar en poolbar Sport en ontspanning: • tegen betaling: biljart, tafeltennis • in de omgeving: watersporten aan het strand, golf • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • gratis: babybed (niet mogelijk bij kamerbezetting door 4 pers.) • kinderstoelen in het restaurant • speeltuin • kinderanimatie • miniclub van 4 tot 12 jaar • speciaal kinderbuffet Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met individuele airconditioning, bad, tegels, 2 queensize bedden, telefoon, satelliet-tv, safe (tegen betaling) en balkon • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) • familiekamers zijn 2 naast elkaar gelegen kamers (min. 2 volw. + 2 kind. (2B), max. 3 volw. + 1 kind (3B))

Pluspunten: in dit kindvriendelijke hotel voelen Belgische families zich onmiddellijk thuis, ook dankzij de budgetvriendelijke all inclusive. Officiële categorie: *** 72346A - prijzen zie p. 40

BELVEDERE Salou

"Gezellig hotel met prettige animatie en prima service."

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 40

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • dranken inbegrepen bij de maaltijden • niet-alcoholische en lokale alcoholische dranken (van 10 u. tot 23 u.) • snacks en ijsjes (van 10 u. tot 23 u., buiten de openingsuren van het buffetrestaurant)

24

ligging:

7/10

logies:

7/10

maaltijden:

8/10

10 dagen half pension vanaf €

279

Ligging: • in het toeristische centrum • 1,3 km van het oude centrum van Salou • 750 m van het fijnzandstrand • 350 m van PortAventura Faciliteiten: • 396 kamers in 2 gebouwen van 6 verdiepingen • 4 liften • winkel • internethoek (tegen betaling • gratis wifi in de lobby • wasserij • speelzaal • openluchtzwembad (zoet water) • zonneterras • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • 1x/week themaavond • bar • pianobar • poolbar Sport en ontspanning: • gratis: aerobics, tafeltennis, wellness centrum met o.a. sauna, bubbelbad, Turks bad • tegen betaling: biljart, elektronische spelletjes, tafelvoetbal • in de omgeving: watersporten • animatie overdag en ‘s avonds, ook in het Nederlands Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie (in hoogseizoen) • miniclub van 4 tot 10 jaar • minidisco • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met individuele airconditioning (van 15.06 tot 15.09), bad, haardroger, telefoon, satelliet-tv, safe (tegen betaling), tegels en balkon • geen babybed mogelijk bij bezetting

door 4 personen • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) • familiekamers: 2 kamers op dezelfde verdieping, soms met verbindingsdeur (2B, 3B) • kamers toegankelijk voor rolstoelgebruikers (op aanvraag) Pluspunten: dit hotel is een gevestigde waarde in Salou. Het ligt op zo'n 750 m van het zandstrand en biedt je gevarieerd entertainment. Ook de service mag er zijn. Officiële categorie: *** 72312A - prijzen zie p. 40

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 40

ligging: logies: maaltijden:

7/10 7,5/10 8/10

10 dagen half pension vanaf €

285

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

24 - NEC_Bus z12.indd 24

01/12/11 17:12


COSTA DORADA SPAANSE COSTA'S MEDITERRANEO Salou

"Tussen de dennen, dicht bij het strand en mooi zwembad."

CALIFORNIA GARDEN Salou

"Modern hotel dicht bij het centrum. Pretpark op 10 minuten wandelen." Ligging: • aan een drukke baan • 500 m van het zandstrand • 100 m van het nieuwe centrum van Salou • bushalte op 50 m Faciliteiten: • 469 kamers in 2 gebouwen van 6 verdiepingen • 3 liften • tv-ruimte • internethoek en wifi (tegen betaling) • 2 openluchtzwembaden (zoet water) • zonneterras • gratis: ligstoelen aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking voor het diner • bar • poolbar (van 15.06 tot 15.09) • roomservice (van 09 u. tot 15 u.) Sport en ontspanning: • gratis: aerobics (bij de animatie) • tegen betaling: minigolf, biljart, fitness, sauna, bubbelbad, fietsen • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • 2 geïntegreerde kinderzwembaden • speeltuin • kinderanimatie (van 01.05 tot 15.09) • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met individuele airconditioning (van 15.06 tot 15.09), bad, douche, tegels, telefoon, satelliet-tv, safe (tegen betaling)

en balkon, sommige met zicht op het zwembad • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) Pluspunten: dit moderne hotel is een geliefd adres. Het ligt op nog geen halve kilometer van het zandstrand en het winkelcentrum en op 10 minuutjes wandelen van het pretpark Universal PortAventura. Officiële categorie: *** 72332A - prijzen zie p. 40

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 40

Ligging: • 350 m van het zandstrand • 350 m van het toeristische centrum • 2 km van het oude centrum van Salou • bushalte op 20 m • 3 km van PortAventura Faciliteiten: • 262 kamers • 7 verdiepingen • 3 liften • internethoek (tegen betaling) • wifi in de lobby (tegen betaling) • tv-ruimte • openluchtzwembad (zoet water) • zonneterras • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking voor de lunch en het diner • lange broek verplicht voor het diner • 1x/week themadiner (van 15.05 tot 15.09) • bar en poolbar Sport en ontspanning: • gratis: aerobics, darts, aquagym (bij de animatie), tafeltennis • tegen betaling: biljart • in de omgeving: watersporten, minigolf • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • kinderanimatie (in juli en augustus) • kinderstoelen in het restaurant • gratis: babybed Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 4 volw. (3A, 4A)) aan de straatzijde met individuele airconditioning (van 15.06 tot 15.09), bad of douche, tegels of laminaat, 2 queensize bedden, telefoon, satelliet-tv, safe (tegen betaling) en balkon • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (max. 2 volw. (2S))

Pluspunten: met zijn gezellige allure, zijn ligging tussen de dennen en zijn lekkere buffetten tekent dit hotel voor een fijne vakantie. Je kan zowel profiteren van het zwembad met mooi zonneterras als van de nabijheid van het strand. Een verblijf in all inclusive is ook mogelijk! Officiële categorie: *** 72302A - prijzen zie p. 40

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 40

ALL INCLUSIVE met toeslag ligging:

7/10

logies:

7/10

maaltijden:

6,5/10

10 dagen half pension vanaf €

259

Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • snacks (van 10 u. tot 23 u., uitgezonderd tijdens openingsuren buffetrestaurant) • niet-alcoholische en voor volwassenen lokale alcoholische dranken (van 10 u. tot 23.30 u.) • ijsjes voor de kinderen (van 10 u. tot 18 u.)

ligging:

7/10

logies:

7/10

maaltijden:

7/10

10 dagen half pension vanaf €

269

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

25 - NEC_Bus z12.indd 25

25

1/12/11 17:16


COSTA DORADA SPAANSE COSTA'S

AANBEVOLEN RECOMMANDE

OASIS PARK Salou

"Prettige sfeer, centrale ligging. Een aanrader voor jongeren." Ligging: • in het toeristische centrum • 1,7 km van het oude centrum van Salou • 300 m van het zandstrand • 3 km van PortAventura • bushalte tegenover het hotel Faciliteiten: • 390 kamers • 6 verdiepingen • 3 liften • tv-ruimte • internethoek (tegen betaling) • wifi in de lobby (tegen betaling) • kapper in het wellnesscentrum • openluchtzwembad (zoet water) • openluchtzwembad aan het wellnesscentrum met watersproeier • zonneterras • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt en diner in buffetvorm met show-cooking • lange broek verplicht voor het diner • 1x/week gala-diner (15.05 tot 15.09) • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar • bar en poolbar Sport en ontspanning: • gratis: darts (bij de animatie), aerobics, tafeltennis, fitness, aquagym • tegen betaling: wellness centrum met massage, sauna, Turks bad, Schotse douche, neveldouche, voetbad en relaxruimte (ca. € 5/ 4 uren), biljart, elektronische spelletjes • in de omgeving: minigolf, watersporten • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie • miniclub van 4 tot 12 jaar (in juli en augustus) • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant

Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 4 volw. (3A, 4A)) aan de straatzijde of de zwembadzijde met airconditioning (15.06 tot 15.09), bad, tegels, telefoon, satelliet-tv, 2 queensize bedden (geen extra bedden mogelijk), safe (tegen betaling) en balkon • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (2S tot 4S) • eenpersoonskamers (1A) Pluspunten: dit Best-hotel heet je van harte welkom om volop vakantie te vieren. Het ligt centraal aan de uitgaansbuurt en biedt een interessante all inclusive-formule aan. Een aanrader voor jongeren. Officiële categorie: *** 72305B (kamers), A (promotiekamers) - prijzen zie p. 41

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 41

ALL INCLUSIVE met toeslag Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking bij ontbijt en diner • snacks (van 10 u. tot 23 u., uitgezonderd tijdens openingsuren buffetrestaurant) • niet-alcoholische en voor volwassenen lokale alcoholische dranken (van 10 u. tot 23.30 u., zelfbediening in de bar en aan het zwembad) • ijsjes voor de kinderen (van 10 u. tot 18 u.)

26

ligging:

7/10

logies:

7/10

maaltijden:

7/10

10 dagen half pension vanaf €

255

CAP SALOU Salou

"Mooie ligging, gezellige sfeer, sport en animatie." Ligging: • aan het kleine strand van Cap Salou • 100 m van het kleine centrum van Cap Salou • 3 km van het centrum van Salou en van PortAventura • bushalte op 100 m Faciliteiten: • 497 kamers • 6 liften • tv-ruimte • tuin • kapsalon • wifi aan de receptie (tegen betaling) • overdekt zwembad (zoet water, verwarmd) • openluchtzwembad (zoet water) • wellness centrum • zonneterras • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad • ligstoelen en parasols aan het strand (tegen betaling) Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking bij ontbijt en diner • lange broek verplicht voor het diner • 1x/ week galadiner (van 15.06 tot 15.09) • pizzeria • bar en poolbar Sport en ontspanning: • gratis: gym, tafeltennis, petanque • tegen betaling: sauna, Turks bad, bubbelbad, massage, biljart, tennis (1 court, verlicht), minigolf, fietsen • avondanimatie: 2x/week avondvoorstelling in laagseizoen, 3x/week in hoogseizoen Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie (van 15.05 tot 30.09) • kinderstoelen in het restaurant • gratis: babybed Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 4 volw. (3A, 4A)) met individuele airconditioning (van 15.06 tot 15.09), bad, tegels, 2 queensize

bedden (geen extra bedden mogelijk), telefoon, satelliet-tv, safe (tegen betaling) en balkon, sommige met lateraal zeezicht • eenpersoonskamers (1A) • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (max. 2 volw. (2S)) Pluspunten: zijn goede faam dankt dit hotel aan zijn sport- en animatiemogelijkheden, zijn klantgerichte gezelligheid en zijn mooie ligging tussen pijnbomen aan een baai. Officiële categorie: *** 72333A - prijzen zie p. 41

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 41

• 1 gratis diner p.p./verblijf in de pizzeria (met reservatie, verblijven van min. 7 nachten, van 01.06 tot 30.09, dranken niet inbegrepen) ligging:

8/10

logies:

7/10

maaltijden:

7/10

10 dagen half pension vanaf €

269

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

26 - NEC_Bus z12.indd 26

01/12/11 17:13


COSTA DORADA SPAANSE COSTA'S

AANBEVOLEN RECOMMANDE

OLYMPUS PALACE Salou

"Prachtig dakterras met magnifieke zichten. Graag bezocht door Belgen." Ligging: • levendige atmosfeer • 200 m van het Levantestrand • in het toeristische centrum • 1,2 km van het oude centrum van Salou • 1 km van PortAventura Faciliteiten: • 245 kamers • 5 verdiepingen • 2 liften • tv-hoek • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi • 2 openluchtzwembaden (zoet water, waaronder 1 klein zwembad op het dak) • 2 bubbelbaden op het dakterras • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad en op het dakterras • ligstoelen en parasols aan het strand (tegen betaling) Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking voor lunch en diner • 3x/week thema-avonden • galadiner elke vrijdag • dieetkeuken (op aanvraag) • cafetaria • 2 bars Sport en ontspanning: • gratis: bubbelbad, solarium, tafeltennis (waarborg) • tegen betaling: biljart • in de omgeving: watersporten aan het strand, golf (op 1 km) • avondanimatie: livemuziek en voorstellingen Kinderen: • geïntegreerd kinderzwembad • speeltuin • kinderstoelen in het restaurant • gratis: babybed (op aanvraag)

Kamer

Logies: • kamers (max. 2 volw. + 1 kind (2A) of 3 volw. (3A)) met individuele airconditioning, bad of bad/douche, haardroger, tegels, telefoon, satelliet-tv (met Nederlandstalige kanalen), gratis wifi, gratis safe, balkon • eenpersoonskamers (1A) • ruimere familiekamers (min. 2 volw. + 2 kind. (2B) of 3 volw. + 1 kind (3B), max. 2 volw. + 3 kind. (2B)) of 4 volw. + 1 kind (3B, 4B)) Pluspunten: in dit uitstekende hotel voel je je meteen thuis. De kamers zijn verzorgd en de gasten worden regelmatig op zuiderse ontspanning getrakteerd. Mooi dakterras waar je heerlijk kan zonnen en genieten van de omgeving. Een aanrader voor koppels. Officiële categorie: **** 72326A - prijzen zie p. 41

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 41

ligging:

8/10

logies:

8,5/10

maaltijden:

8,5/10

10 dagen half pension vanaf €

299

H10 SALOU PRINCESS Salou

"Modern, centraal gelegen hotel met mooi landschapszwembad." Ligging: • in het toeristische centrum • 1 km van het oude centrum van Salou • 200 m van het zandstrand • bushalte voor het hotel • 1 km van PortAventura Faciliteiten: • 327 kamers • 6 verdiepingen • 3 liften • tv-ruimte • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi in de bar • openluchtzwembad (zoet water) • zonneterras met bubbelbad • gratis: ligstoelen, parasols en handdoeken (waarborg) aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • vegetarische maaltijden en dieetkeuken (op aanvraag) • galadiner 1x/week in juli en augustus • cafetaria • bar • ‘Sports legends’ pub • poolbar van mei tot oktober • het hotel voorziet geen picknick voor uitstapjes Sport en ontspanning: • gratis: fitness, sauna, bubbelbad, tafeltennis (waarborg) • tegen betaling: biljart • animatie overdag en ‘s avonds: muziek, avondvoorstellingen en dans Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie • miniclub van 4 tot 12 jaar (in juli en augustus) • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant

'Sports legends' pub

Logies: • kamers (max. 2 volw. + 1 kind (2A) of 3 volw. (3A)) met airconditioning, bad, haardroger, telefoon, tegels, satelliet-tv, safe (tegen betaling), gratis koelkast en balkon • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (max. 2 volw. (2S)) • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) Pluspunten: dit eigentijdse hotel geniet een centrale ligging in Salou. Ook het prachtige landschapszwembad en de verzorgde kamers maken van je vakantie een succes. Officiële categorie: **** 72320A - prijzen zie p. 41

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 41

ligging: logies: maaltijden:

8/10 8,5/10 8/10

10 dagen half pension vanaf €

299

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

27 - NEC_Bus z12.indd 27

27

01/12/11 17:16


COSTA DORADA SPAANSE COSTA'S

AANBEVOLEN RECOMMANDE

ESTIVAL PARK La Pineda

"Geliefd hotel met uitgebreide sportfaciliteiten en nette kamers."

H10 EUROPA PARK Salou

"Mooie kamers, lekkere buffetten en prima service." Ligging: • 400 m van het zandstrand • 200 m van het toeristische centrum • bushalte op 50 m • 950 m van PortAventura Faciliteiten: • 325 kamers • 5 verdiepingen • 2 liften • tv-ruimte • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi in de lobby • wasserij • wasmachine • tuin • openluchtzwembad (zoet water) met bubbelbad • zonneterras • gratis: ligstoelen, parasols en handdoeken (waarborg) aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • 1x/week themaavond • cafetaria • bar Sport en ontspanning: • gratis: aerobics en aquagym (bij de animatie) • tegen betaling: biljart • in de omgeving: watersporten, minigolf, golf (op 14 km) • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • miniclub van 4 tot 12 jaar • kinderanimatie • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant • afzonderlijk kinderbuffet in hoogseizoen Logies: • kamers (max. 2 volw. + 1 kind (2A) of 3 volw. (3A)) met individuele airconditioning, verwarming, bad/douche, tegels, telefoon, satelliet-tv, safe (tegen betaling), balkon

28

• beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (max. 2 volw. (2S)) • kamers met zwembadzicht (2C,3C) • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A,1C) • kamers met verbindingsdeur (op aanvraag) Pluspunten: knap hotel van de H10-keten in het toeristische en commerciële centrum, op 400 m van het strand. In dit hotel met mooie kamers, lekkere buffetten en een schitterende service breng je gegarandeerd een fantastische vakantie door. Officiële categorie: **** 72310A - prijzen zie p. 41

Neckermann voordelen

Standaardkamer

met salon beneden, niet-afgesloten slaapkamer boven, 2 tv-toestellen en balkon of terras (max. 2 volw. + 2 kind. (2B) of 4 volw. (3B, 4B)) • appartementen aan de tuinzijde, met bad of douche, woon-/slaapkamer met sofabed, 1 afzonderlijke slaapkamer, kitchenette met elektrisch fornuis en koelkast, balkon, zonder telefoon (min. 2 volw. + 1 kind (2A), max 4 volw. (3A, 4A)) • appartementen met 2 afzonderlijke slaapkamers (min. 2 volw. + 2 kind. (2B), max. 2 volw. + 4 kind. (2B) of 6 volw. (3B tot 6B)) • dagelijks schoonmaak en handdoekwissel, lakenwissel 2x/week Pluspunten: dit schitterende complex is erg geliefd om zijn vele faciliteiten, zijn nette kamers en de nabijheid van het prachtige strand van La Pineda. De sportievelingen zullen met plezier gebruikmaken van het voortreffelijk uitgeruste sportcentrum. Ook de prachtige wellness is zeker een bezoekje waard. Leuke animatie, ook voor de allerkleinsten! Officiële categorie: **** 72303A (kamers), B (appartementen) - prijzen zie p. 42

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 42

ALL INCLUSIVE met toeslag

Voorwaarden: zie p. 41

ligging:

7,5/10

logies:

8,5/10

maaltijden:

Ligging: • 300 m van het zandstrand • 800 m van het centrum van La Pineda • 5 km van het centrum van Salou • bushalte op 200 m Faciliteiten: • 968 kamers en appartementen in 3 gebouwen van 5 verdiepingen • 10 liften • kapsalon • discotheek • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi in de lobby en in de bars • wellness centrum • wasserij • overdekt zwembad (tegen betaling, zoet water) • 3 openluchtzwembaden (zoet water) • gratis: ligstoelen, parasols en handdoeken (waarborg) aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • 3 buffetrestaurants, 1 met terras • 4 snackbars • pianobar, tapasbar en bodega • 3 poolbars (in hoogseizoen) • roomservice 24 u./24 (enkel dranken) Sport en ontspanning: • gratis: aerobics en volleybal (tijdens de animatie) • tegen betaling: squash (3 courts), paddle-tennis, fitness, aquagym, tai chi, wellness centrum Aquum met overdekt zwembad, sauna, Turks bad, bubbelbad, solarium, massage en kuren • in de omgeving: golf • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie • miniclub van 3 tot 12 jaar (openingsuren variëren naargelang aantal kinderen) • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant • babysitterservice (op aanvraag, tegen betaling) Logies: • standaardkamers (max. 2 volw. + 1 kind (2A) of 3 volw. (3A)) met individuele airconditioning, bad/douche, haardroger, tegels, telefoon, satelliet-tv, koelkast (tegen betaling, minibar op aanvraag), safe (tegen betaling), balkon • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A) • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (2S, 3S) • duplexkamers

8/10

10 dagen half pension vanaf €

299

Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • snacks (van 11 u. tot 23 u.) • frisdranken, water, koffie, thee (van 10 u. tot 23 u.) • huiswijn, sangria en lokale alcoholische dranken (enkel voor volwassenen, van 10 u. tot 23 u.) • ijslolly’s Sport en ontspanning: • gratis toegang tot het overdekt zwembad, bubbelbad, Turks bad en sauna in het sportcentrum (van 08 u. tot 17 u.) • fitness (minimum 16 jaar; van 08 u. tot 17 u.)

ligging:

8,5/10

logies:

8,5/10

maaltijden:

9/10

10 dagen half pension vanaf €

299

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

28 - NEC_Bus z12.indd 28

01/12/11 17:14


COSTA DORADA SPAANSE COSTA'S

AANBEVOLEN RECOMMANDE

H10 SALAURIS PALACE

BEST NEGRESCO

Salou

Salou

"Klassehotel met centrale ligging en schitterend landschapszwembad."

"Rustige ligging aan de promenade en het strand. Mooi zwembad met zeezicht en ruim zonneteras."

Ligging: • 800 m van het strand • 300 m van het toeristische centrum • 1,5 km van het oude centrum van Salou • 300 m van PortAventura • bushalte op 50 m Faciliteiten: • 351 kamers • 5 verdiepingen • panoramische liften • winkel • tv-ruimte • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi in de lobby en de bar • tuin • overdekt zwembad (zoet water) • landschapszwembad (zoet water) • zonneterras op het dak met bubbelbad • gratis: ligstoelen, parasols, matrassen en handdoeken (waarborg) aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • dieetkeuken (op aanvraag) • snackbar • bar • poolbar van mei tot september • het hotel voorzien geen picknick voor uitstapjes Sport en ontspanning: • gratis: fitness, aerobics, tafeltennis (waarborg), bubbelbad, sauna, Turks bad, omnisportterrein • tegen betaling: massage, biljart • in de omgeving: watersporten, minigolf • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie • miniclub van 4 tot 12 jaar, van 10 u. tot 17 u. • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant • afzonderlijk kinderbuffet in hoogseizoen Logies: • kamers (max. 2 volw. + 1 kind. (2A) of 3 volw. (3A)) met individuele airconditioning, bad, haardroger, tegels, telefoon, satelliet-tv, koelkast (tegen betaling), gratis safe en balkon • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (max. 2 volw. (2S)) • eenpersoonskamers (1A) • ruimere familiekamers (min. 2 volw. + 2 kind. (2B), max. 4 volw. (3B, 4B)) • juniorsuites aan de zwembadzijde met bubbelbad, salon en afzonderlijke slaapkamer (max. 2 volw. + 1 kind (2C) of 3 volw. (3C))

Pluspunten: dit centraal gelegen hotel schrijft kwaliteit hoog in zijn vaandel. Getuige de vele faciliteiten, het schitterende landschapszwembad en de prachtige kamers. Dit alles op wandelafstand van het pretpark. Officiële categorie: **** 72384A - prijzen zie p. 42

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 42

Ligging: • rustig • gescheiden van het Larga strand door de promenade • 200 m van winkels, restaurants en bars Faciliteiten: • 1 gebouw met 300 kamers, 5 verdiepingen en 4 liften • 1 gebouw met 100 kamers en 5 verdiepingen • kapsalon • tvruimte • internethoek (tegen betaling) • wifi aan de receptie (tegen betaling) • openluchtzwembad (zoet water) • gratis: ligstoelen en parasols aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking • lange broek verplicht voor het diner • snackbar • bar • poolbar Sport en ontspanning: • gratis: fitness • tegen betaling: biljart, tafeltennis, wellnesscentrum met overdekt zwembad, sauna, massage, Turks bad en schoonheidsbehandelingen, bubbelbad • in de omgeving: watersporten aan het strand, golf (op 1 km) • animatie overdag en ‘s avonds Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • kinderanimatie • miniclub van 5 tot 10 jaar • gratis: babybed • kinderstoelen in het restaurant

Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met airconditioning (van 01.06 tot 30.09), bad of douche, haardroger, tegels of laminaat, telefoon, satelliet-tv (met Nederlandstalige kanalen), 2 queensize bedden, gratis koelkast, safe (tegen betaling) en balkon of terras • beperkt aantal kamers tegen promotieprijs (max. 2 volw. (2S)) • kamers met lateraal zeezicht (2B tot 4B) • kamers met frontaal zeezicht (2C tot 4C) • tweepersoonskamers voor alleengebruik (1A, 1B, 1C) Pluspunten: in dit geliefde hotel van de Best-keten geniet je van een heerlijke vakantie. Zwemmen met zicht op zee of zonnen op het ruime terras: dit hotel weet iedereen te bekoren. Officiële categorie: **** 72315A - prijzen zie p. 42

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 42

ALL INCLUSIVE met toeslag ligging: logies: maaltijden:

7/10 8,5/10 8/10

10 dagen half pension vanaf €

319

Eten en drinken: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm met show-cooking bij ontbijt en diner • snacks (van 10 u. tot 23 u., uitgezonderd tijdens openingsuren buffetrestaurant) • niet-alcoholische en voor volwassenen lokale alcoholische dranken (van 10 u. tot 23.30 u.) • ijsjes voor de kinderen (van 10 u. tot 18 u.)

ligging: logies: maaltijden:

8/10 7,5/10 7/10

10 dagen half pension vanaf €

285

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

29 - NEC_Bus z12.indd 29

29

1/12/11 17:14


COSTA DORADA SPAANSE COSTA'S

AANBEVOLEN RECOMMANDE

VILLA ROMANA Salou

"Recent hotel met nette kamers, prachtig zwembad en lekkere keuken." Ligging: • rustig • 600 m van het strand • bushalte op 300 m • 500 m van PortAventura Faciliteiten: • 430 kamers • 5 verdiepingen • 4 liften • grote tuin • internethoek (tegen betaling) • gratis wifi in de bar • winkel • overdekt zwembad (zoet water) met 2 bubbelbaden • openluchtzwembad (zoet water) • zonneterras • gratis: ligstoelen, parasols, matrassen en handdoeken (waarborg) aan het zwembad Restaurants en bars: • ontbijt, lunch en diner in buffetvorm • buffetrestaurant met terras • 3x/week thema-avond • à-la-carterestaurant • snackbar • bar • poolbar (van 01.05 tot 31.08) Sport en ontspanning: • gratis: bubbelbad, sauna, Turks bad, fitness, petanque • tegen betaling: biljart, tafeltennis, paddle-tennis, massage (op aanvraag) • in de omgeving: golf, watersporten • animatie overdag en ‘s avonds: avondvoorstellingen Kinderen: • afzonderlijk kinderzwembad • speeltuin • gratis: babybed • kinderanimatie • miniclub van 4 tot 12 jaar (van mei tot oktober) Logies: • kamers (max. 2 volw. + 2 kind. (2A) of 3 volw. + 1 kind (3A)) met airconditioning, bad, haardroger, telefoon, satelliet-tv, 2 queensize bedden, gratis koelkast, safe (tegen betaling), tegels en balkon • eenpersoonskamers (1A) • familiekamers: bestaan uit 2 standaardkamers (min. 2 volw. + 2 kind. (2B), max. 4 volw. + 2 kind. (3B, 4B)) Pluspunten: het hotel Villa Romana is een schitterend viersterrenhotel en ligt in de nieuwe hotelzone van Salou. De nette kamers, het prachtige zwembad, de lekkere keuken en de prima service maken van dit hotel een echte aanrader. Officiële categorie: **** 72535A - prijzen zie p. 42

30

Kamer

Neckermann voordelen Voorwaarden: zie p. 42

ligging:

7/10

logies:

8,5/10

maaltijden:

8,5/10

10 dagen half pension vanaf €

319

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

30 - NEC_Bus z12.indd 30

01/12/11 17:14


Neckermann voordelen

Vroeg boeken is voordelig boeken!

Tot € 60 extra vroegboekvoordeel per dossier

5% voordeel voor 60-plussers

Als je voor 16 januari 2012 boekt, betaal je slechts €5 voor je annuleringsverzekering. Dit komt al gauw neer op een voordeel

Als je voor 1 april 2012 boekt. Geldig voor alle afreizen en alle hotels.

van €60 per boeking voor een familie van vier. Niet geldig indien je enkel een autocarticket boekt.

Vroegboekvoordeel: extra besparen op je vakantiebudget!

Tot 80% kinderkorting in talrijke hotels 1 kind dat de kamer deelt met 2 volwassenen. Leeftijd en kamertypes: zie prijstabel

Wij bieden aantrekkelijke vroegboekvoorwaarden, indien je je boeking maakt voor 1 april, voor sommige hotels zelfs voor 1 mei. Het bedrag van het voordeel en de juiste afloopdatum staat “per persoon per nacht” opgegeven in iedere prijstabel in deze prijsbijlage. Voorwaarden: 1. In geval van kinderkorting, geldt de procentuele kinderkorting (vb. 50%) op de reissom na aftrek van het vroegboekvoordeel. 2. De vroegboekvoordelen zijn uitsluitend van toepassing op de betaalde duren. Als je bijvoorbeeld een promotie van “14 nachten betalen, 21 nachten vakantie” reserveert, dan krijg je slechts 14 maal (=14 nachten) het vroegboekvoordeel en niet 21 maal. 3. Bij wijziging van een dossier na de einddatum van onze vroegboekactie, vervallen de vroegboekvoorwaarden automatisch.

BESTEMMING

HOTEL

BLZ.

Costa Brava

Golden Taurus Resort***(*)

8

Guitart Central Park II***

10

Guitart Central Park Resort***

11

Rosamar & Spa***(*)

13

Anabel****

14

Ancla***(*)

14

El Paso****

21

H10 Salauris Palace****

27

Costa Dorada

Neckermann aanbevolen Voor wie echt op zoek is naar “de beste koop” selecteerden onze vakantie-adviseurs een reeks hotels, vakantiewoningen, clubs en rondreizen die het Neckermann aanbevolen – logo meekregen.

4. Als de vroegboekactie niet cumuleerbaar is met promoties, wordt telkens de promotie toegekend en niet het vroegboekvoordeel. Deze gevallen staan telkens aangeduid in de desbetreffende prijstabel met “niet cum.”

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

031_NEC_Autocar Z12.indd 31

31

1/12/11 16:17


Neckermann beoordeling

Cum: vroegboekvoorwaarden wel cumuleerbaar met Neckermann Extra (niet cum: niet cumuleerbaar)

Goedkoopste prijs op bepaalde data

Vakantieplaats + code voor intern gebruik

HHHH

v € ana 51 f 9

Hotelnaam

IBEROSTAR HOTEL CHICH KHAN

5512 HAMMAMET YASMINE • brochure p. 134 NVB NVLI 55180 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, all inclusive, balkon

KORTING

per persoon/nacht (niet cum.)

BOEK voor

PERIODE 8d/7n 11d/10n 12d/11n 15,d/14n nacht 01.04

Code intern gebruik + kamertype Woningtype + aantal personen + regime Verblijfsduur

GEBRUIKTE AFKORTINGEN

Alfabetische lijst van de meest voorkomende afkortingen in deze ­informatie- en prijscatalogus. AFR = afreis AH = aparthotel AI = All Inclusive AIRC. = airconditioning APP. = appartement BALK. = balkon CUM=cumuleerbaar D = dagen DOUBLE-SINGLE-USE = tweepersoonskamers voor alleengebruik FRONT. ZZ = frontaal zeezicht HP = half pension INCL. = inclusief J = jaar KB = kinderbed LAT.ZZ = lateraal of zijdelings zeezicht LG = logies LO = logies+ontbijt MAX. = maximum N = nacht(en) NIET CUM=niet cumuleerbaar OVERW. = overwegend PP = per persoon PERS. = personen 1 PERSK. OF E.K. = éénpersoonskamer SINGLE = 0 = Single zonder toeslag SUPPL. = supplement TER. = terras VOLW. = volwassene VP = vol pension ZZ = zeezicht

31.03-03.04 A 706 - 845 963 34,90 -2,70 04.04-08.04 A 706 810 847 818 34,90 -2,70 09.04-10.04 A 706 - - 733 34,90 -2,70 11.04-27.04 A 519 627 670 738 34,90 -2,70 28.04-01.05 A 557 - 704 788 34,90 -2,70 02.05-11.05 A 527 634 668 768 34,90 -2,70 12.05-18.05 A 561 664 707 788 34,90 -2,70 19.05-25.05 A 527 637 668 778 34,90 -2,70 26.05-01.06 A 537 655 682 796 36,30 -2,90 02.06-22.06 B 544 660 697 831 37,60 -2,90 23.06-26.06 B 561 - 745 953 38,50 -3,00 27.06 B 633 823 - 1.031 43,10 -3,40 28.06-05.08 B 672 861 - 1.050 45,80 -3,60 06.08-19.08 C 787 992 1.055 1.238 63,20 -4,90 20.08-21.08 D 781 - - 1.091 63,20 -4,90 22.08-23.08 D 781 992 - 1.039 63,20 -4,90 24.08-31.08 D 781 951 876 998 63,20 -4,90 01.09-18.09 E 613 742 781 904 42,10 -3,30 19.09-25.09 E 606 735 764 873 42,10 -3,30 26.09-30.09 E 585 707 726 837 39,10 -3,10 KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON A B C D E

EN

IM C E

SP

3S 3 pers., stand., promoprijs 2S 2 pers., stand., promoprijs 3A 3 pers., balkon 1A 1 pers., double single use, balkon 3B 3 pers., 4pers.kamer, balkon 2B 2 pers., 4pers.kamer, balkon 2C 2 pers., 4pers.kamer

KINDERKORTING (%)

-5,20 -1,80 -3,60 +7,50 -3,60 +0,00 -2,30

Prijs per persoon (uitz. familiepakketten per familie) Periode van kortingen/ supplementen vermeld onderaan de tabel Afreisdata binnen deze periode Prijs per nacht te gebruiken voor de niet-gepubliceerde verblijfsduren (vb. 22 dagen) Logo van de Neckermann-aanraders Kortingen/supplementen per nacht per persoon in de vermelde periode (A,B,C,...)

-5,40 -7,30 -9,20 -1,90 -2,60 -3,20 -3,80 -5,00 -6,30 +7,50 +11,30 +15,00 -3,80 -5,00 -6,30 +0,00 +0,00 +0,00 -2,30 -2,30 -2,30

-6,10 -2,10 -4,20 +7,50 -4,20 +0,00 -2,30

Talrijke hotels bieden een beperkt aantal kamers, aan een bijzonder scherpe promotieprijs aan. Het gaat hier meestal om standaardkamers. Het kamertype wordt steeds bij de hotelbeschrijving vermeld.

-75% -40% -35% -75% -35% -30% -75%

-75% -40% -35% -75% -35% -30% -75%

Procentuele kinderkortingen per periode (A,B,C,…)

A B C D E

2B: 2 volw. + 1e kind 2-6j. (KB), min. 2 kind. -75% 2B: 2 volw. + 2e kind 2-6j. (KB), min. 2 kind. -35% 2B: 2 volw. + 1e, 2e kind 7-14j. (KB), min. 2 kind. -30% 2C: 2 volw. + 1e kind 2-6j. (KB), min. 2 kind. -75% 2C: 2 volw. + 2e kind 2-6j. (KB), min. 2 kind. -30% 2C: 2 volw. + 1e, 2e kind 7-14j. (KB), min. 2 kind. -25% 2A: 2 volw. + 1 kind 2-6j. (KB) -75%

Vroegboekkorting per persoon per nacht

-75% -50% -45% -75% -45% -45% -75%

-75% -50% -50% -75% -50% -50% -75%

1+1 2+1 2+2 3+1 Weekend +5EUR/traject. Afr. regionale luchthavens zie p. 61 PREMIUM SERVICE: + 10 EUR per persoon/traject (P-klasse) EXTRA BEENRUIMTE: + 8 EUR per persoon/traject (E-klasse)

NECKERMANN VOORDELEN:

Boek voor 1/6: 1e kind tot 6j incl -75%, zie p 3 6+1, 9+1, 12+2: afr 21/4, 23/4, 25/4, 16/5, 19/5, 3/10, 6/10, 8/10 (niet type 2S, 3S)(verlengbaar tot max 14n). Single=0: verblijf volledig tussen 23/4 en 19/5

Alle mogelijke combinaties voor families met kinderen worden vermeld. Vb. 2+2 = 2 volwassenen + 2 kinderen Eventuele supplementen/kortingen voor weekend, regionale luchthavens, premium service... Voordelen: vb. 6+1 = 6 nachten betalen voor 7 nachten vakantie

BASISPRIJZEN

KORTINGEN/SUPPLEMENTEN

VROEGBOEKVOORDELEN

Onze prijzen omvatten: busreis heen en terug, BTW, het kamertype, de kamerbezetting en de maaltijden die bovenaan iedere prijstabel aangegeven zijn, verplichte toeristenkaarten, assistentie van de Neckermann host(ess) of vertegenwoordiger van onze plaatselijke correspondent.

Voor andere kamertypes, kamerbezettingen en verzorgingen (maaltijden) De kortingen/supplementen voor andere kamertypes of andere verzorgingen zijn steeds per persoon en per nacht. Deze kortingen/supplementen zijn variabel volgens het verloop van je reis, d.w.z. dat deze kunnen veranderen indien je reis deels in een andere periode valt. Deze periodes zijn in de prijstabel aangegeven door de letters A, B, C, D, E. De overeenkomstige kortingen/supplementen per nacht vind je onderaan iedere prijstabel onder dezelfde letter terug.

De eventuele vroegboekvoordelen zijn aangegeven in de rechtse kolom(men) van de prijstabel. Deze voordelen zijn steeds per persoon per nacht (familiepakket per familie per nacht) of per persoon per verblijf (in dit laatste geval is het voordeel éénmalig). Bovenaan deze kolom vind je de datum waarop dit voordeel vervalt. Deze voordelen zijn variabel volgens het verloop van je reis, d.w.z. dat ze per periode (A, B, C, D, E) kunnen verschillen.In geval van kinderkorting geldt de procentuele kinderkorting (vb. 50%) op de reissom na aftrek van deze vroegboekkorting. Voorwaarden zie p. 2.

32

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

032-033_NEC_Autocar Z12.indd 32

1/12/11 16:18


Bereken zelf de prijs van je vakantie

KINDERKORTINGEN/ SENIORENKORTINGEN De kinder- en seniorenkortingen zijn procentueel uitgedrukt en zijn geldig op de totale reissom (inclusief het vroegboekvoordeel, de kortingen/supplementen voor andere kamertypes, andere bezettingen en andere maaltijdregimes). Deze kortingen variëren niet per periodeletter (A, B, C, D, E). Deze kunnen wel afwijken naargelang het gekozen kamertype. In dit geval staat de bijhorende code van dit kamertype vermeld (de code KB geeft aan dat het kind voor deze korting in een kinderbed wordt ondergebracht). Indien er een afwijkende toeslag is voor kinderen voor andere verzorgingen, staat deze vermeld in de tabel “kortingen/supplementen per nacht” en geldt de procentuele korting enkel het maaltijdregime van de basisprijs. De aangegeven leeftijden (2 – 11 jaar) moeten overeenkomen met de leeftijd van je kind op het moment van vertrek (dus niet op het moment van de boeking). Het eerste kind is altijd het jongste kind. Deze procentuele korting is niet van toepassing op eventuele brandstof- en weekendtoeslagen, eventuele toeristenkaarten en toeristenbelastingen, die inbegrepen zijn in de reissom. Baby’s jonger dan 2 jaar reizen altijd gratis en betalen slechts de luchthaventaksen. Ze hebben echter geen recht op een zitplaats op de bus en eventuele extra kosten ter plaatse (babybed, voeding, enz…) dien je ter plaatse te betalen.

SUPER KINDERKORTING In talrijke hotels logeren kinderen op bepaalde afreisdata gratis, in de kamer van de ouders. Dat betekent dat je kind alleen de vlucht en de transfers betaalt. Het gratis verblijf wordt omgerekend in een procentuele korting op de totale reissom. Deze korting vind je in de betreffende prijstabel. De hoogste procentuele korting stemt overeen met een gratis verblijf. Kijk dus naar de afreisperiode met de hoogste korting: op alle afreizen in deze periode geniet je kind van een gratis verblijf. Ook in de overige afreisperiodes zijn de kortingen in deze hotels vaak heel aantrekkelijk.

FAMILIEPAKKETTEN 2+1 = 2 volwassenen + 1 kind samen 2+2 = 2 volwassenen + 2 kinderen samen De prijzen in prijstabellen “familiepakket” zijn steeds per familie en niet per persoon, zo ook alle vermelde kortingen en supplementen, tenzij anders vermeld. De van toepassing zijnde kinderleeftijden staan bovenaan in iedere prijstabel.

De familiepakket-prijstabellen zijn slechts voorbeelden. In de meeste gevallen kunnen ook andere leeftijden, andere

pakketten of andere hotels met interessante kinderkortingen als familiepakket geboekt worden. Een overzicht vind je onderaan de prijstabel. Raadpleeg voor meer details je Neckermann Vakantiewinkel of bel 070/233.966.

NIET-GEPUBLICEERDE REISDUREN Reisduren van minder dan 7 nachten zijn steeds op aanvraag. Je neemt de basisprijs van 7 nachten min de niet verbleven nachten volgens de overeenstemmende prijsperiode. Op alle bestemmingen waar we meerdere vluchtdagen per week hebben, kan je ze met elkaar combineren. Zo kom je tot vakanties van 9 of 10 of 16 nachten. Om vluchttechnische redenen zijn verblijfsduren die afwijken van de 1- of 2-weekse vakanties op een beperkt aantal vertrekdata niet mogelijk. Informatie hieromtrent in je Neckermann Vakantiewinkel of op 070/233.966. Berekening van de verblijfsduren die afwijken ten opzichte van deze vermeld in de prijstabel: • neem steeds de net lagere reisduur als basis • vermeerder deze met het gewenste aantal extra nachten (aangegeven in de kolom “nacht”). De supplementen voor deze extra nachten variëren volgens de periode (A, B, C, D, E). Reisduren tussen 22 en 27 nachten zijn “daar waar toegelaten” steeds boekbaar.

beperkingen: 6+1, 12+2 (niet verlengbaar) of 6+1, 12+2 (LO) of 6+1, 12+2 (2A, 2B). Deze beperkingen zijn zowel geldig voor 6+1 als voor 12+2. Het eerste voorbeeld betreft een beperking in duur: het voordeel is niet verlengbaar, men kan enkel van de extra vakantiedag(en) genieten indien men een verblijf van 7 nachten of 14 nachten reserveert. Het tweede voorbeeld betreft een beperking in regime: men krijgt de extra vakantiedag(en) op basis van logies en ontbijt, het regimesupplement wordt voor alle dagen van het verblijf aangerekend. Het derde voorbeeld betreft een beperking in kamertype: men kan enkel van de extra vakantiedag(en) genieten indien men een kamertype 2A of 2B boekt. Opmerking ivm verlengbaarheid: indien er geen beperking staat i.v.m. verlengbaarheid (m.a.w. het voordeel is verlengbaar), dan geldt het volgende: promoties waarvan de totale verblijfsduur korter is dan 14 nachten zoals bv. 6+1 zijn verlengbaar tot max 13 nachten, promoties vanaf 14 nachten t.e.m. 20 nachten zijn verlengbaar tot max. 20 nachten, promoties vanaf 21 nachten zijn verlengbaar tot max. 27 nachten. Enkel indien het voordeel niet verlengbaar is of indien het voordeel verlengbaar is tot een duur die afwijkt van deze duren, zal dit expliciet vermeld worden bij het voordeel.

De mogelijkheid bestaat dat je voor deze niet-gepubliceerde reisduren een supplement moet betalen. Vakantieperiodes zijn in principe uitgesloten: uitzonderingen hierop zijn mogelijk, mits betaling van een supplement variërend van € 275 tot € 800. Meer info in je Neckermann Vakantiewinkel. Reisduren vanaf 28 nachten zijn steeds op aanvraag. Voor deze langere reisduren wordt een sup-plement (t.o.v. 3 weekse prijs!) aangerekend van € 50 per persoon.

NECKERMANN VOORDELEN De Neckermann voordelen zoals “extra nachten”, “single zonder supplement”, “extra maaltijden”, “honeymoon”, enz… staan onder iedere tabel indien van toepassing. Deze voordelen zijn nog niet ingerekend in de basisprijzen van de prijstabellen!

EXTRA VAKANTIEDAGEN Voorbeeld: 10 + 4 = 10 nachten betalen en 14 nachten genieten. Om van dit voordeel te genieten, dienen 14 nachten gereserveerd te worden. Prijsberekening: Je neemt de gepubliceerde prijs van 11 dagen/10 nachten. Indien we de 11-daagse prijs niet publiceren, dan neem je de kortere verblijfsduur + de extra nachten in de overeenstemmende prijsperiode. Indien er geen beperkingen vermeld staan, is het voordeel “extra vakantiedagen” algemeen geldig, d.w.z. geldig voor alle kamertypes, alle regimes, alle leeftijden en alle duren. Voorbeelden van

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

032-033_NEC_Autocar Z12.indd 33

33

1/12/11 16:18


34

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

034-042_NEC_Autocar Z12.indd 34

Vrijdag april : 27 mei : 4, 11, 18, 25 juni : 1, 8, 15, 22, 29 juli : 6, 13, 20, 27 augustus : 3, 10, 17, 24, 31 september : 7, 14, 21

Dinsdag mei : 1, 8, 15, 22, 29 juni : 5, 12, 19, 26 juli : 3, 10, 17, 24, 31 augustus : 7, 14, 21, 28 september : 4, 11, 18, 25

COSTA BRAVA - GERONA (GRO)

Spaanse Costa’s

A A A A A A A A A A A A A A B B B B C C C C D D D D D D D D E E E E B B B B B B A A A A

345 348 348 348 348 363 374 374 374 374 374 374 374 415 446 446 446 502 545 545 545 598 639 639 639 639 639 639 639 585 545 545 545 488 446 446 446 446 446 405 374 374 374 359

10d/7n

1+1 2+1 2+2

425 425 451 461 461 461 534 565 664 706 800 840 840 840 746 706 607 565 565 493 461 -

13d/10n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers., balkon, airco (zie br.) 1B 1 pers., airco 2C 2 pers., fam.kamer, balkon, airco (zie br.) vol pension vol pension, kind 2-12j. all inclusive all inclusive, kind 2-12j. KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2C: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2C: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2A: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE 527 527 527 542 553 568 579 579 579 579 579 620 651 693 724 780 822 878 921 974 1.015 1.068 1.109 1.109 1.109 1.109 1.109 1.055 1.015 961 921 864 822 766 724 724 724 682 651 610 579 564 -

17d/14n

A B C D -2,80 -4,00 -5,40 -6,70 +14,80 +14,80 +14,80 +14,80 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +6,20 +6,20 +6,20 +6,20 +3,10 +3,10 +3,10 +3,10 +19,80 +19,80 +19,80 +19,80 +12,40 +12,40 +12,40 +12,40 A B C D -10% -10% -10% -10% -60% -70% -75% -80% -30% -35% -40% -40% -60% -70% -75% -80%

451 451 465 491 491 491 532 605 661 759 813 907 907 907 853 759 703 605 605 563 491 476 -

14d/11n

NVB NACR 72374 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, balkon, airco (zie br.)

f GOLDEN TAURUS PARK RESORT na va 345 7235 PINEDA DE MAR • brochure p. 8 €

HHH ❨H❩

E -5,40 +14,80 +0,00 +6,20 +3,10 +19,80 +12,40 E -10% -75% -35% -75%

25,90 25,90 25,90 25,90 25,90 28,10 29,70 29,70 29,70 29,70 29,70 29,70 29,70 35,70 40,20 40,20 40,20 48,30 54,40 54,40 54,40 62,10 68,00 68,00 68,00 68,00 68,00 68,00 68,00 60,20 54,40 54,40 54,40 46,20 40,20 40,20 40,20 40,20 40,20 34,20 29,70 29,70 29,70 27,50

nacht A A A A A A A A A A A A A A B B B B C C C C D D D D D D D D E E E E B B B B B B A A A A

484 487 487 487 487 502 513 513 513 513 513 513 513 554 585 585 585 641 684 684 684 737 778 778 778 778 778 778 778 724 684 684 684 627 585 585 585 585 585 544 513 513 513 498

10d/7n

1+1 2+1 2+2

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers., balkon, airco (zie br.) 1B 1 pers., airco 2C 2 pers., fam.kamer, balkon, airco (zie br.)

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE 623 623 649 659 659 659 732 763 862 904 998 1.038 1.038 1.038 944 904 805 763 763 691 659 -

13d/10n 805 805 805 820 831 846 857 857 857 857 857 898 929 971 1.002 1.058 1.100 1.156 1.199 1.252 1.293 1.346 1.387 1.387 1.387 1.387 1.387 1.333 1.293 1.239 1.199 1.142 1.100 1.044 1.002 1.002 1.002 960 929 888 857 842 -

17d/14n 45,70 45,70 45,70 45,70 45,70 47,90 49,50 49,50 49,50 49,50 49,50 49,50 49,50 55,50 60,00 60,00 60,00 68,10 74,20 74,20 74,20 81,90 87,80 87,80 87,80 87,80 87,80 87,80 87,80 80,00 74,20 74,20 74,20 66,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 54,00 49,50 49,50 49,50 47,30

nacht

A B C D E -2,80 -4,00 -5,40 -6,70 -5,40 +14,80 +14,80 +14,80 +14,80 +14,80 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00

669 669 683 709 709 709 750 823 879 977 1.031 1.125 1.125 1.125 1.071 977 921 823 823 781 709 694 -

14d/11n

NVB NACR 72374 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, all inclusive, balkon, airco (zie br.)

HHH ❨H❩

f GOLDEN TAURUS PARK RESORT na va 484 7235 PINEDA DE MAR • brochure p. 8 €

HH

A A A A A A B B B B B B B B C C D D D D D D D D D D D D D D E E B B B B A A A A A A

229 232 232 232 232 237 240 287 287 249 249 249 245 273 294 379 477 482 482 501 512 512 491 491 491 491 471 471 445 397 361 341 258 299 299 287 273 273 268 268 268 268

A +9,00 -1,30 +0,50 +3,70 A -10% -50% -25%

307 307 312 320 364 329 353 435 648 658 688 652 652 629 568 464 330 374 348 343 343 -

B +9,10 -0,10 +2,10 +3,70 B -10% -55% -30%

332 332 332 336 340 344 348 401 401 378 378 406 423 525 529 666 743 752 763 783 794 794 773 757 757 768 737 689 638 569 409 388 373 428 420 408 394 394 389 389 -

C +8,90 -1,80 +0,80 +3,70 C -10% -65% -35%

17,60 17,60 17,60 17,60 17,60 18,30 18,80 18,80 18,80 18,80 18,80 18,80 18,80 22,90 25,90 30,80 34,40 34,40 34,40 36,60 38,10 38,10 38,10 38,10 38,10 38,10 38,10 38,10 38,10 31,20 25,90 22,90 20,60 20,60 20,60 18,90 17,60 17,60 17,60 17,60 17,60 17,60

nacht

D E +8,90 +8,90 -0,50 -1,80 +3,50 +0,80 +3,70 +3,70 D E -10% -10% -70% -60% -35% -30%

-1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,60 -1,60 -1,60 -1,60 -1,60 -1,60 -1,60 -1,90 -2,20 -2,60 -2,90 -2,90 -2,90 -3,00 -3,20 -3,20 -3,20 -3,20 -3,20 -3,20 -3,20 -3,20 -3,20 -2,60 -2,20 -1,90 -1,70 -1,70 -1,70 -1,60 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50

01.04

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

6+1: afr van 1/6 tot 15/6 incl, van 24/8 tot 7/9 incl, 11+3: afr van 1/6 tot 8/6 incl, van 24/8 tot 7/9 incl, 17+4: afr 1/6, van 24/8 tot 7/9 incl, Geen toeslag 1 pers (1A=2A): verblijf volledig tussen 5/5 en 26/5, min 3 nachten

1+1 2+1 NECKERMANN VOORDELEN

290 290 298 346 311 311 353 538 610 640 651 615 604 592 495 325 366 345 331 326 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 1A 1 pers., bad of douche 3B 3 pers., bad, balkon 2B 2 pers., bad, balkon vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2B: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 2B: 2 volw. + 1 kind 13-15j. (KB)

PERIODE

04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72917 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, bad of douche

f HOTEL GARBI na va 229 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 8 €

Boek voor 16/1: tot €100 extra voordeel per dossier, zie p. 2 (= annuleringsverzekering €5 per persoon)

A A A A A B B B B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D E E E E E E A A A A

249 249 249 249 269 284 284 284 331 331 294 294 322 338 338 338 390 463 468 468 510 537 537 516 516 516 516 495 495 469 469 469 405 289 331 331 331 326 306 285 285 285 285

367 367 388 403 423 438 438 438 491 491 496 517 545 562 604 562 666 718 749 776 818 845 845 824 808 808 819 788 788 772 708 551 487 438 506 506 486 465 445 425 425 -

20,40 20,40 20,40 20,40 23,40 25,60 25,60 25,60 25,60 25,60 25,60 25,60 29,70 32,70 32,70 32,70 32,70 32,70 32,70 32,70 38,00 42,00 42,00 42,00 42,00 42,00 42,00 42,00 42,00 42,00 42,00 42,00 32,60 25,60 25,60 25,60 25,60 25,60 22,60 20,40 20,40 20,40 20,40

nacht -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -2,00 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,50 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -3,20 -3,50 -3,50 -3,50 -3,50 -3,50 -3,50 -3,50 -3,50 -3,50 -3,50 -3,50 -2,70 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -1,90 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70

01.04

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

A B C D E -2,00 -2,50 -3,20 -4,10 -2,50 +11,10 +11,10 +11,10 +11,10 +11,10 +4,50 +4,50 +4,50 +4,50 +4,50 +2,30 +2,30 +2,30 +2,30 +2,30 +14,70 +14,70 +14,70 +14,70 +14,70 +9,80 +9,80 +9,80 +9,80 +9,80 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -55% -55% -35% -35% -60%

335 355 390 390 435 428 473 473 628 659 728 692 692 669 655 591 381 437 412 371 371 -

6+1: afr van 8/6 tot 15/6 incl, van 7/9 tot 21/9 incl, 12+2: afr 8/6, van 7/9 tot 21/9 incl.

1+1 2+1 NECKERMANN VOORDELEN

315 315 350 365 410 375 424 439 544 591 660 687 650 640 628 614 404 412 412 371 351 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers., bad 1A 1 pers., douche vol pension vol pension, kind 2-12j. all inclusive all inclusive, kind 2-12j. KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72176 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, bad

HH

f HOTEL EVENIA MONTEVISTA/HAWAI na va 249 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 9 KORTING €

SPANJE - COSTA BRAVA 1/12/11 16:22


HHH

A A A A A B B B B B B B B B B B B B C C D D D D D D D D D D E E B B B B B B B B A A

299 305 305 305 312 317 326 334 380 343 343 343 339 375 403 455 527 569 597 602 602 631 632 632 632 632 612 612 586 556 534 498 403 408 380 371 358 358 353 346 342 342

367 367 377 397 448 413 413 464 595 699 764 830 816 806 793 728 516 475 435 423 408 -

B -8,10 -5,20 -3,50 +17,80 -5,20 -3,50 +0,00 +11,10 +4,40 +2,20 +15,80 +11,90 B -10% -70% -35% -70% -30%

440 440 446 450 464 475 484 491 544 521 521 554 574 649 632 769 845 893 933 987 1.024 1.054 1.055 1.039 1.039 1.050 1.019 989 952 869 699 613 548 574 543 534 522 516 507 501 -

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

25,50 25,50 25,50 25,50 26,40 27,00 28,30 29,30 29,30 29,30 29,30 29,30 29,30 34,10 37,70 37,70 37,70 42,50 46,10 49,10 51,30 55,60 58,80 58,80 58,80 58,80 58,80 58,80 58,80 54,50 51,30 43,50 37,70 32,90 29,30 28,00 27,00 27,00 27,00 26,20 25,50 25,50

C -10,60 -6,80 -4,50 +17,80 -6,80 -4,50 +0,00 +11,10 +4,40 +2,20 +16,50 +12,10 C -10% -75% -35% -75% -0%

35

034-042_NEC_Autocar Z12.indd 35

D -12,70 -8,10 -5,40 +19,80 -8,10 -5,40 +0,00 +12,40 +4,90 +2,40 +18,30 +13,40 D -10% -50% -40% -50% -0%

-2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,20 -2,20 -2,30 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,80 -3,10 -3,10 -3,10 -3,50 -3,80 -4,10 -4,30 -4,60 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,50 -4,30 -3,60 0,00 0,00 -2,40 -2,30 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,10 0,00

E -11,80 -7,50 -5,00 +19,80 -7,50 -5,00 +0,00 +12,40 +4,90 +2,40 +18,30 +13,40 E -10% -75% -35% -75% -15%

-1,70 -1,70 -1,70 -1,80 -1,80 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -2,30 -2,50 -2,50 -2,50 -2,80 -3,10 -3,30 -3,40 -3,70 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,60 -3,40 -2,90 0,00 0,00 -1,90 -1,90 -1,80 -1,80 -1,80 -1,70 -1,70 0,00

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

nacht 01.03 01.05

Geen toeslag 1 pers (1C=2A): verblijf volledig tussen 28/4 en 25/5, tussen 22/9 en 29/9, Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 18/5, tussen 9/6 en 15/6, geen toeslag AI (AI=HP): verblijf volledig tussen 25/8 en 31/8, tussen 22/9 en 29/9

1+1 2+1 2+2 NECKERMANN VOORDELEN

A -5,90 -3,70 -2,50 +11,10 -3,70 -2,50 +0,00 +0,00 +4,40 +2,20 +13,70 +9,30 A -10% -60% -30% -60% -30%

392 392 398 416 432 477 441 470 528 716 789 858 873 873 851 808 703 480 470 449 438 428 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3S 3 pers., bad, promoprijs 2S 2 pers., bad, promoprijs 3A 3 pers., bad 1A 1 pers., double single use, bad 4B 4 pers., fam.kamer, bad 3B 3 pers., fam.kamer, bad 2B 2 pers., fam.kamer, bad 1C 1 pers., douche vol pension vol pension, kind 2-13j. all inclusive all inclusive, kind 2-13j. KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2B: 2 volw. + 1e kind 2-13j. (KB), min. 2 kind. 2B: 2 volw. + 2e kind 2-13j. (KB), min. 2 kind. 2A, 2S: 2 volw. + 1 kind 2-13j. (KB) 2A: 1 volw. + 1 kind 2-13j.

27.04-30.04 01.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE

NVB NACR 72243 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, bad

f HOTEL SAMBA na va 299 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 9 €

A A A A A B B B B B B B B B B B B B C C D D D D D D D D D D E E B B B B B B B B A A

395 401 401 401 417 428 437 445 491 454 454 454 450 486 514 566 638 683 713 725 731 760 761 761 761 761 741 741 715 685 663 617 514 519 491 482 469 469 464 449 438 438

504 504 529 555 606 571 571 622 753 862 942 1.013 999 989 976 911 682 633 593 581 552 -

632 632 647 657 679 697 706 713 766 743 743 776 796 871 854 993 1.072 1.130 1.177 1.238 1.281 1.311 1.312 1.296 1.296 1.307 1.276 1.246 1.209 1.116 938 842 770 796 765 756 744 729 714 700 -

39,20 39,20 39,20 39,20 40,10 42,80 44,10 45,10 45,10 45,10 45,10 45,10 45,10 49,90 53,50 53,50 53,50 58,30 62,60 65,60 69,60 73,90 77,10 77,10 77,10 77,10 77,10 77,10 77,10 72,80 69,60 61,80 53,50 48,70 45,10 43,80 42,80 42,80 42,80 42,00 39,20 39,20

-2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,20 -2,20 -2,30 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,80 -3,10 -3,10 -3,10 -3,50 -3,80 -4,10 -4,30 -4,60 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,50 -4,30 -3,60 -2,40 -2,30 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,10 -

-1,70 -1,70 -1,70 -1,80 -1,80 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -2,30 -2,50 -2,50 -2,50 -2,80 -3,10 -3,30 -3,40 -3,70 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,60 -3,40 -2,90 -1,90 -1,90 -1,80 -1,80 -1,80 -1,70 -1,70 -

nacht 01.03 01.05

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

Geen toeslag 1 pers (1C=2A): verblijf volledig tussen 28/4 en 25/5, tussen 22/9 en 29/9, Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 18/5, tussen 9/6 en 15/6, geen toeslag AI (AI=HP): verblijf volledig tussen 25/8 en 31/8, tussen 22/9 en 29/9

1+1 2+1 2+2 NECKERMANN VOORDELEN

A A A A A A A A B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D C C E E B B B B A A

295 296 296 296 296 296 296 308 317 364 364 327 327 403 456 456 456 508 580 586 586 611 625 606 570 570 570 645 680 680 654 654 654 579 456 461 434 394 359 359 354 341 332 332

382 382 382 403 457 422 555 606 712 759 799 779 728 848 892 878 650 587 489 454 428 -

462 462 462 462 462 474 483 495 504 557 557 611 668 744 797 839 797 901 953 967 982 987 987 968 932 991 1.047 1.133 1.158 1.158 1.142 1.067 902 791 708 699 642 602 567 554 540 528 -

27,30 27,30 27,30 27,30 27,30 27,30 27,30 29,10 30,40 30,40 30,40 30,40 30,40 41,50 49,90 49,90 49,90 49,90 49,90 49,90 49,90 52,80 55,00 52,10 49,90 49,90 49,90 60,90 69,10 69,10 69,10 69,10 69,10 58,10 49,90 44,60 40,60 34,80 30,40 30,40 30,40 28,60 27,30 27,30

-4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,90 -5,10 -5,10 -5,10 -5,10 -5,10 -7,00 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,90 -9,20 -8,80 -8,40 -8,40 -8,40 -10,20 -11,60 -11,60 -11,60 -11,60 -11,60 -9,80 -8,40 -7,50 -6,80 -5,80 -5,10 -5,10 -5,10 -4,80 -4,60 -4,60

-3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,70 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -5,20 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -6,70 -6,90 -6,60 -6,30 -6,30 -6,30 -7,70 -8,70 -8,70 -8,70 -8,70 -8,70 -7,30 -6,30 -5,60 -5,10 -4,40 -3,80 -3,80 -3,80 -3,60 -3,40 -3,40

nacht 01.03 01.04

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

6+1 (niet verlengbaar): verblijf volledig tussen 12/5 en 8/6, tussen 30/6 en 13/7, tussen 28/7 en 3/8, tussen 25/8 en 31/8 12+2 (niet verlengbaar): verblijf volledig tussen 12/5 en 8/6, tussen 30/6 en 13/7

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

A B C D E -2,70 -3,00 -5,00 -6,70 -4,00 +13,30 +14,80 +25,00 +33,70 +19,90 -3,80 -4,10 -6,10 -7,80 -5,10 -1,20 -1,20 -1,20 -1,20 -1,20 +11,50 +13,00 +23,20 +31,90 +18,00 +4,40 +4,40 +4,40 +4,40 +4,40 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -60% -65% -75% -80% -70% -30% -35% -40% -40% -35% -60% -65% -75% -75% -65% -15% -15% -20% -20% -15%

409 409 409 421 442 487 528 657 657 813 827 847 776 851 959 946 871 606 559 484 466 445 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3C 3 pers. 1C 1 pers., double single use 3A 3 pers., balkon, stand. 2A 2 pers., balkon, stand. 1A 1 pers., double single use, balkon, stand. vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2C, 2A, half pension: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2C, 2A, half pension: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3C, 3A, half pension: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 2C, 2A, half pension: 1 volw. + 1 kind 2-12j.

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72156 A 2C Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH

f GUITART CENTRAL PARK II na va 295 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 10 €

A A A A A A A A B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D C C E E B B B B A A

410 411 411 411 411 411 411 423 432 479 479 442 442 518 571 571 571 623 695 701 701 726 740 721 685 685 685 760 795 795 769 769 769 694 571 576 549 509 474 474 469 456 447 447

546 546 546 567 621 586 719 770 876 923 963 943 892 1.012 1.056 1.042 814 751 653 618 592 -

692 692 692 692 692 704 713 725 734 787 787 841 898 974 1.027 1.069 1.027 1.131 1.183 1.197 1.212 1.217 1.217 1.198 1.162 1.221 1.277 1.363 1.388 1.388 1.372 1.297 1.132 1.021 938 929 872 832 797 784 770 758 -

43,70 43,70 43,70 43,70 43,70 43,70 43,70 45,50 46,80 46,80 46,80 46,80 46,80 57,90 66,30 66,30 66,30 66,30 66,30 66,30 66,30 69,20 71,40 68,50 66,30 66,30 66,30 77,30 85,50 85,50 85,50 85,50 85,50 74,50 66,30 61,00 57,00 51,20 46,80 46,80 46,80 45,00 43,70 43,70

-4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,90 -5,10 -5,10 -5,10 -5,10 -5,10 -7,00 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,90 -9,20 -8,80 -8,40 -8,40 -8,40 -10,20 -11,60 -11,60 -11,60 -11,60 -11,60 -9,80 -8,40 -7,50 -6,80 -5,80 -5,10 -5,10 -5,10 -4,80 -4,60 -4,60

-3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,70 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -5,20 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -6,70 -6,90 -6,60 -6,30 -6,30 -6,30 -7,70 -8,70 -8,70 -8,70 -8,70 -8,70 -7,30 -6,30 -5,60 -5,10 -4,40 -3,80 -3,80 -3,80 -3,60 -3,40 -3,40

nacht 01.03 01.04

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

6+1 (niet verlengbaar): verblijf volledig tussen 12/5 en 8/6, tussen 30/6 en 13/7, tussen 28/7 en 3/8, tussen 25/8 en 31/8 12+2 (niet verlengbaar): verblijf volledig tussen 12/5 en 8/6, tussen 30/6 en 13/7

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

A B C D E -2,70 -3,00 -5,00 -6,70 -4,00 +13,30 +14,80 +25,00 +33,70 +19,90 -3,80 -4,10 -6,10 -7,80 -5,10 -1,20 -1,20 -1,20 -1,20 -1,20 +11,50 +13,00 +23,20 +31,90 +18,00 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10%

590 590 590 602 623 668 709 838 838 994 1.008 1.028 957 1.032 1.140 1.127 1.052 787 740 665 647 626 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3C 3 pers. 1C 1 pers., double single use 3A 3 pers., balkon, stand. 2A 2 pers., balkon, stand. 1A 1 pers., double single use, balkon, stand. KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j.

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72156 A 2C Prijs per pers. in 2-pers.kamer, all inclusive

HHH

f GUITART CENTRAL PARK II na va 410 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 10 €

Prijzen per persoon (familiepakketten per familie). BTW en luchthaventaksen inclusief.

A B C D E -5,90 -8,10 -10,60 -12,70 -11,80 -3,70 -5,20 -6,80 -8,10 -7,50 -2,50 -3,50 -4,50 -5,40 -5,00 +11,10 +17,80 +17,80 +19,80 +19,80 -3,70 -5,20 -6,80 -8,10 -7,50 -2,50 -3,50 -4,50 -5,40 -5,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +11,10 +11,10 +12,40 +12,40

543 543 558 590 606 651 615 644 702 893 978 1.060 1.075 1.075 1.053 1.010 895 654 644 623 604 579 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3S 3 pers., bad, promoprijs 2S 2 pers., bad, promoprijs 3A 3 pers., bad 1A 1 pers., double single use, bad 4B 4 pers., fam.kamer, bad 3B 3 pers., fam.kamer, bad 2B 2 pers., fam.kamer, bad 1C 1 pers., douche

PERIODE

27.04-30.04 01.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72243 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, all inclusive, bad

HHH

f HOTEL SAMBA na va 395 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 9 €

A A A A A B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D C C E E B B B B A A

329 334 334 334 358 376 423 423 386 386 503 588 588 588 640 712 717 717 742 756 737 702 702 702 774 808 808 782 782 782 709 588 560 508 460 418 418 413 392 376 376

437 437 479 542 506 712 795 900 947 986 967 916 1.032 1.074 1.061 836 717 580 538 497 -

538 538 562 580 604 623 675 675 770 859 977 1.061 1.102 1.061 1.164 1.216 1.230 1.245 1.250 1.250 1.231 1.196 1.252 1.307 1.390 1.413 1.413 1.397 1.325 1.161 1.020 914 864 775 727 685 664 643 623 -

32,90 32,90 32,90 32,90 36,40 39,00 39,00 39,00 39,00 39,00 56,30 69,20 69,20 69,20 69,20 69,20 69,20 69,20 72,00 74,10 71,30 69,20 69,20 69,20 79,80 87,70 87,70 87,70 87,70 87,70 77,10 69,20 59,10 51,50 44,40 39,00 39,00 39,00 36,00 33,70 33,70

-5,50 -5,50 -5,50 -5,50 -6,10 -6,60 -6,60 -6,60 -6,60 -6,60 -9,50 -11,60 -11,60 -11,60 -11,60 -11,60 -11,60 -11,60 -12,10 -12,50 -12,00 -11,60 -11,60 -11,60 -13,40 -14,70 -14,70 -14,70 -14,70 -14,70 -13,00 -11,60 -9,90 -8,70 -7,50 -6,60 -6,60 -6,60 -6,00 -5,70 -5,70

-4,10 -4,10 -4,10 -4,10 -4,60 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -7,10 -8,70 -8,70 -8,70 -8,70 -8,70 -8,70 -8,70 -9,10 -9,30 -9,00 -8,70 -8,70 -8,70 -10,10 -11,10 -11,10 -11,10 -11,10 -11,10 -9,70 -8,70 -7,40 -6,50 -5,60 -4,90 -4,90 -4,90 -4,50 -4,20 -4,20

nacht 01.03 01.04

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

-40% -80% -20% -80% -40% -80%

6+1 (niet verlengbaar): verblijf volledig tussen 12/5 en 8/6, tussen 30/6 en 13/7, tussen 28/7 en 3/8, tussen 25/8 en 31/8, 12+2 (niet verlengbaar): verblijf volledig tussen 12/5 en 8/6, tussen 30/6 en 13/7

-35% -70% -20% -70% -35% -70%

-35% -65% -15% -65% -35% -65%

-80%

1+1 2+1 2+2 2+3 3+1 3+2 4+1 NECKERMANN VOORDELEN

-75%

-70%

-40% -85% -20% -85% -40% -80%

-85%

-35% -75% -20% -75% -35% -70%

-75%

A B C D E -3,30 -3,80 -6,90 -8,60 -5,00 +16,30 +19,10 +34,40 +42,80 +25,20 -2,00 -1,70 -5,90 -7,70 -3,60 -0,30 +0,40 -2,30 -3,10 -0,90 +3,40 +4,70 +5,10 +6,00 +4,60 +4,40 +4,40 +4,40 +4,40 +4,40 +16,40 +16,40 +16,40 +16,40 +16,40 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10%

469 469 493 535 580 662 864 864 1.020 1.034 1.054 984 1.056 1.160 1.146 1.074 781 667 577 551 514 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers., sup. 1A 1 pers., double single use, sup. 4B 4 pers., jr-suite 3B 3 pers., jr-suite 2B 2 pers., jr-suite vol pension all inclusive KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2B, half pension: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2B, half pension: 2 volw. + 2e, 3e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2A, half pension: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 2A, half pension: 1 volw. + 1 kind 2-12j. 3B, half pension: 3 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 3B, half pension: 3 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 4B, half pension: 4 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72156 B 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, sup.

HHH

f GUITART CENTRAL PARK RESORT na va 329 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 10 KORTING €

SPANJE - COSTA BRAVA 1/12/11 16:22


HHH

36

A A A A A A A A A A A A A A B B B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C D D A A A A E E

325 327 327 327 327 327 327 343 355 402 402 365 365 451 512 512 512 564 636 641 641 656 663 654 626 626 626 689 715 715 689 689 689 626 512 513 482 436 397 397 392 371 356 356

427 427 427 455 511 476 627 686 792 838 861 851 807 907 941 928 721 659 548 508 468 -

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

525 525 525 525 525 540 552 568 580 633 633 697 762 848 909 950 909 1.012 1.064 1.069 1.076 1.081 1.081 1.072 1.044 1.091 1.138 1.211 1.227 1.227 1.211 1.149 993 889 812 793 728 682 643 622 602 582 -

31,90 31,90 31,90 31,90 31,90 31,90 31,90 34,20 36,00 36,00 36,00 36,00 36,00 48,60 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 59,50 60,50 59,10 58,10 58,10 58,10 67,20 74,10 74,10 74,10 74,10 74,10 65,00 58,10 52,10 47,70 41,00 36,00 36,00 36,00 33,00 30,80 30,80

-5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,70 -6,00 -6,00 -6,00 -6,00 -6,00 -8,20 -9,80 -9,80 -9,80 -9,80 -9,80 -9,80 -9,80 -10,00 -10,20 -9,90 -9,80 -9,80 -9,80 -11,30 -12,50 -12,50 -12,50 -12,50 -12,50 -10,90 -9,80 -8,80 -8,00 -6,90 -6,00 -6,00 -6,00 -5,50 -5,20 -5,20

-4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,30 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -6,10 -7,30 -7,30 -7,30 -7,30 -7,30 -7,30 -7,30 -7,50 -7,60 -7,40 -7,30 -7,30 -7,30 -8,50 -9,30 -9,30 -9,30 -9,30 -9,30 -8,20 -7,30 -6,60 -6,00 -5,20 -4,50 -4,50 -4,50 -4,20 -3,90 -3,90

nacht 01.03 01.04

6+1 (niet verlengbaar): verblijf volledig tussen 12/5 en 8/6, tussen 30/6 en 13/7, tussen 28/7 en 3/8, tussen 25/8 en 31/8, 12+2 (niet verlengbaar): verblijf volledig tussen 12/5 en 8/6, tussen 30/6 en 13/7

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

A B C D E -3,40 -5,80 -6,50 -4,70 -3,00 +17,10 +28,70 +58,80 +23,30 +15,00 +4,40 +4,40 +4,40 +4,40 +4,40 +16,40 +16,40 +16,40 +16,40 +16,40 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -70% -80% -80% -70% -65% -35% -40% -40% -35% -30% -70% -75% -80% -70% -60% -15% -20% -20% -20% -15%

458 458 458 474 502 547 598 745 745 900 905 917 864 927 1.014 1.000 938 690 629 543 518 483 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

034-042_NEC_Autocar Z12.indd 36

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers., app. 1A 1 pers., app. vol pension all inclusive KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A, half pension: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A, half pension: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A, half pension: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 2A, half pension: 1 volw. + 1 kind 2-12j.

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE

NVB NACR 72156 E 2A Prijs per pers. in 2-pers.appartement, half pension

f GUITART CENTRAL PARK RESORT na va 325 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 10 KORTING €

A A A A A A A A A A A A B B B B A A C C C C C C C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D

285 286 286 286 286 301 312 312 312 359 359 341 356 356 352 374 391 470 563 608 637 643 643 672 674 674 674 674 653 653 627 627 627 558 439 453 433 410 388 388 383 349 323 323

391 391 406 432 432 497 496 514 580 823 887 922 937 937 914 901 832 586 572 528 488 428 -

439 439 439 453 465 479 490 490 490 563 578 575 590 612 625 715 711 881 983 1.018 1.047 1.082 1.104 1.134 1.136 1.120 1.120 1.130 1.099 1.099 1.084 1.015 854 757 685 703 666 644 622 587 556 522 -

A -0,60 +22,50 +2,00 +5,00 +6,30 +17,50 +10,00 -5% A -10% -65% -30% -20% -60% -20% -60%

B -0,80 +73,80 +1,10 +5,00 +6,30 +17,50 +10,00 -5% B -10% -70% -35% -25% -70% -25% -65%

25,30 25,30 25,30 25,30 25,30 27,50 29,10 29,10 29,10 29,10 29,10 32,00 34,20 34,20 34,20 37,40 39,90 43,80 46,80 52,60 57,00 57,00 57,00 61,30 64,50 64,50 64,50 64,50 64,50 64,50 64,50 64,50 64,50 54,40 46,80 42,80 39,90 36,60 34,20 34,20 34,20 29,10 25,30 25,30

nacht

C -1,00 +33,80 -0,10 +5,00 +6,30 +17,50 +10,00 -5% C -10% -55% -40% -25% -50% -25% -55%

D -0,60 +22,50 +2,00 +5,00 +0,00 +17,50 +10,00 -5% D -10% -65% -30% -20% -60% -20% -60%

-3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,40 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,90 -4,20 -4,20 -4,20 -4,60 -4,90 -5,40 -5,80 -6,50 -7,00 -7,00 -7,00 -7,50 -7,90 -7,90 -7,90 -7,90 -7,90 -7,90 -7,90 -7,90 -7,90 -6,70 -5,80 -5,30 -4,90 -4,50 -4,20 -4,20 -4,20 -3,60 -3,10 -3,10

01.04

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

6+1, 12+2, 18+3: afr van 18/5 tot 15/6 incl, van 7/9 tot 21/9 incl, Geen toeslag VP (VP=HP): afr van 27/4 tot 15/5 incl, min 5 nachten Geen toeslag AI (AI=VP): afr 22/6, 6/7, 27/7, 24/8, 31/8, min 5 nachten

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

367 367 393 404 448 448 463 495 665 802 836 888 874 864 851 838 619 576 517 495 429 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 2S 2 pers., promoprijs 1B 1 pers., double single use 3A 3 pers., app., zeez 2A 2 pers., app., zeez vol pension all inclusive all inclusive, kind 2-12j. senioren (vanaf 60j.) KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 1e, 2e kind 13-17j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 13-17j. (KB) 2B: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72183 A 2B Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH

f HOTEL ROSAMAR MARITIM na va 285 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 11 €

A A A A A B B B B B B B B C C D D D D E E E E E E E E E E C C C C A A A A A A A A

285 288 288 288 303 314 361 361 324 324 324 319 357 386 464 556 562 562 610 642 642 622 622 622 622 601 601 575 505 453 453 386 389 361 346 330 330 324 324 324 310

371 371 397 453 418 418 478 658 724 805 838 801 791 778 643 494 483 429 412 407 -

396 396 411 438 482 447 481 573 775 813 894 857 857 835 752 630 495 469 438 433 419 -

446 446 461 472 487 498 551 551 528 528 566 591 696 703 833 905 943 975 1.023 1.056 1.056 1.035 1.020 1.020 1.030 999 929 862 792 631 593 565 579 540 525 508 508 503 489 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n 26,10 26,10 26,10 26,10 28,30 30,00 30,00 30,00 30,00 30,00 30,00 30,00 35,50 39,70 43,50 46,40 46,40 46,40 52,70 57,40 57,40 57,40 57,40 57,40 57,40 57,40 57,40 57,40 47,30 39,70 39,70 39,70 34,10 30,00 27,80 26,10 26,10 26,10 26,10 26,10 24,10

-3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -4,00 -4,30 -4,30 -4,30 -4,30 -4,30 -4,30 -4,30 -5,10 -5,70 -6,20 -6,60 -6,60 -6,60 -7,50 -8,20 -8,20 -8,20 -8,20 -8,20 -8,20 -8,20 -8,20 -8,20 -6,80 -5,70 -5,70 -5,70 -4,90 -4,30 -4,00 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -3,40

-3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,60 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -4,50 -5,00 -5,50 -5,80 -5,80 -5,80 -6,60 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -6,00 -5,00 -5,00 -5,00 -4,30 -3,80 -3,50 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,00

nacht 01.01 01.03

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

6+1 (HP), 11+3 (HP), 14+7 (HP): afr van 4/5 tot 11/5 incl, van 7/9 tot 14/9 incl.

1+1 2+1 2+2 2+3 NECKERMANN VOORDELEN

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON A B C D E 3A 3 pers. -1,90 -2,00 -2,60 -3,00 -3,70 1A 1 pers. +11,00 +11,00 +11,00 +11,00 +11,00 2B 2 pers., fam.kamer +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 2C 2 pers. +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 vol pension +4,90 +4,90 +4,90 +4,90 +4,90 vol pension, kind 2-15j. +2,40 +2,40 +2,40 +2,40 +2,40 all inclusive +17,10 +17,10 +17,10 +17,10 +17,10 all inclusive, kind 2-15j. +9,80 +9,80 +9,80 +9,80 +9,80 KINDERKORTING (%) half pension A B C D E 1 volw. + 1 kind 2-11j. -10% -10% -10% -10% -10% 2B: 2 volw. + 1e, 2e kind 2-15j. (KB), min. 2 kind. -25% -25% -30% -30% -30% 2B: 2 volw. + 3e kind 2-15j. (KB), min. 2 kind. -25% -25% -30% -30% -30% 2C: 2 volw. + 1e, 2e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. -60% -65% -70% -75% -75% 2C: 2 volw. + 1e, 2e kind 13-15j. (KB), min. 2 kind. -30% -30% -35% -35% -40% 2A: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) -60% -65% -70% -75% -75% 2A: 2 volw. + 1 kind 13-15j. (KB) -30% -30% -35% -35% -40% 2A: 1 volw. + 1 kind 2-15j. -20% -20% -20% -20% -25%

PERIODE

27.04-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72147 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH

f HOTEL GRAN GARBI na va 285 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 12 €

HHH

A B B B B B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C D D D D D D C C E E E E E E B B B B

289 291 291 291 291 291 291 310 324 370 370 333 333 333 329 357 400 480 553 558 558 563 563 563 542 608 657 657 636 636 578 512 495 466 376 397 381 381 376 360 344 344 344 344

26,60 26,60 26,60 26,60 26,60 26,60 26,60 29,30 31,30 31,30 31,30 31,30 31,30 31,30 31,30 35,50 41,70 45,80 45,80 45,80 45,80 45,80 45,80 45,80 45,80 55,40 62,60 62,60 62,60 62,60 57,80 48,20 45,80 41,50 38,20 35,20 32,90 32,90 32,90 30,60 29,00 29,00 29,00 29,00

nacht -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,50 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -3,00 -3,50 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -4,70 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -4,90 -4,10 -3,90 -3,50 -3,20 -3,00 -2,80 -2,80 -2,80 -2,60 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40

01.05

B C D E -1,40 -2,20 -3,10 -1,80 +0,00 +14,70 +14,70 +14,70 +1,30 -5,40 -21,80 +1,60 +2,90 -3,30 -19,70 +3,50 +2,10 +2,10 +2,10 +2,10 B C D E -10% -10% -10% -10% -65% -75% -75% -70% -35% -35% -40% -35% -65% -75% -75% -65% -30% -35% -35% -30% -65% -70% -70% -70% -30% -35% -35% -30%

452 452 452 452 452 470 484 503 517 570 570 547 547 575 614 712 713 845 897 892 892 897 897 963 991 1.041 1.091 1.101 1.037 971 906 811 664 613 575 621 606 590 574 559 542 542 -

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

Geen toeslag 1 pers (1A=2A): zie prijstabel Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 24/6, tussen 1/9 en 29/9

A -1,30 +14,70 +1,20 +2,60 +2,10 A -10% -60% -30% -60% -30% -60% -30%

401 401 401 420 452 497 461 486 585 769 764 769 798 913 890 778 667 496 515 495 463 463 -

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

375 375 375 408 466 431 431 496 672 719 724 724 803 842 796 668 502 499 483 452 435 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers., bad of douche 1A 1 pers., bad of douche 3S 3 pers., bad, ruimer, stand. 2S 2 pers., bad, ruimer, stand. vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A, 2S: 2 volw. + 1e, 2e kind 2-12j. (KB) 2A, 2S: 2 volw. + 1e, 2e kind 13-16j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 13-16j. (KB) 3S: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 3S: 3 volw. + 1 kind 13-16j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72149 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, bad of douche

f HOTEL HELIOS na va 289 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 13 €

Boek voor 16/1: tot €100 extra voordeel per dossier, zie p. 2 (= annuleringsverzekering €5 per persoon)

A A A A A A A A A A A A B B B B C C C C D D D D D D D D D D D D D D C C C C E E E E A A

319 321 321 321 321 340 354 354 354 401 401 385 402 402 398 429 453 524 611 650 675 680 680 709 710 710 710 710 690 690 664 664 664 601 486 508 494 475 455 455 450 397 357 357

417 417 451 466 510 513 529 578 741 861 892 943 928 918 905 892 684 660 611 592 493 -

448 448 467 501 501 567 570 597 671 894 948 982 997 997 974 960 898 671 674 635 577 484 -

511 511 511 530 545 564 579 579 579 653 670 668 685 716 735 828 824 981 1.073 1.101 1.127 1.161 1.183 1.212 1.213 1.197 1.197 1.207 1.176 1.176 1.161 1.098 942 860 798 827 798 779 759 706 661 608 -

31,60 31,60 31,60 31,60 31,60 34,50 36,70 36,70 36,70 36,70 36,70 40,00 42,40 42,40 42,40 47,10 50,60 53,50 55,70 60,70 64,50 64,50 64,50 68,90 72,10 72,10 72,10 72,10 72,10 72,10 72,10 72,10 72,10 62,70 55,70 52,80 50,60 47,70 45,60 45,60 45,60 37,60 31,60 31,60

nacht -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -4,20 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -4,90 -5,20 -5,20 -5,20 -5,80 -6,20 -6,60 -6,80 -7,50 -7,90 -7,90 -7,90 -8,50 -8,90 -8,90 -8,90 -8,90 -8,90 -8,90 -8,90 -8,90 -8,90 -7,70 -6,80 -6,50 -6,20 -5,90 -5,60 -5,60 -5,60 -4,60 -3,90 -3,90

01.04

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

-70%

-65%

-75%

-40%

-75%

-80%

-40%

-80%

6+1, 12+2, 18+3: afr van 18/5 tot 15/6 incl, van 7/9 tot 21/9 incl, Geen toeslag VP (VP=HP): afr van 27/4 tot 15/5 incl, 22/6, 6/7, 27/7, 24/8, 31/8

-35%

-35%

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

-70%

-70%

-70%

-35%

-70%

A B C D E -7,70 -9,50 -11,60 -15,40 -10,20 -4,90 -6,10 -7,40 -9,80 -6,50 -3,30 -4,00 -4,90 -6,60 -4,30 +18,30 +18,30 +18,30 +18,30 +18,30 +1,10 +0,30 -0,10 +0,60 +0,00 +4,90 +4,90 +5,50 +7,90 +4,90 +7,30 +7,30 +7,30 +7,30 +7,30 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10%

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3S 3 pers., promoprijs 2S 2 pers., promoprijs 3A 3 pers. 1A 1 pers. 3B 3 pers., zeez 2B 2 pers., zeez vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A, 2B, 2S, half pension: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A, 2B, 2S, half pension: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A, 3B, 3S, half pension: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72204 B 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH ❨H❩

f HOTEL ROSAMAR & SPA na va 319 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 13 €

SPANJE - COSTA BRAVA 1/12/11 16:22


HHHH

A A A A A A A A A A A A B B B B B B C C C C C C C C C C C C C D D D D A A A A E E E

375 376 376 386 393 393 393 440 440 403 403 437 458 458 458 510 583 637 674 679 679 679 658 682 701 701 680 680 654 617 563 526 458 483 457 440 435 423 399 387 387 387

496 513 521 521 565 530 590 609 715 847 889 889 895 903 891 786 597 610 567 532 496 -

621 630 638 647 655 655 655 708 708 719 745 779 800 842 800 953 1.041 1.085 1.122 1.127 1.127 1.151 1.149 1.158 1.176 1.186 1.155 1.119 1.048 975 811 757 732 765 739 710 686 662 639 626 -

38,30 38,30 38,30 39,70 40,80 40,80 40,80 40,80 40,80 40,80 40,80 45,70 49,40 49,40 49,40 49,40 49,40 56,50 61,80 61,80 61,80 61,80 61,80 65,30 68,00 68,00 68,00 68,00 68,00 62,70 54,70 49,40 49,40 46,90 43,20 40,80 40,80 39,00 36,40 34,60 34,60 34,60

nacht

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

37

6+1: verblijf volledig tussen 28/4 en 12/5, tussen 2/6 en 16/6, tussen 30/6 en 7/7, tussen 22/9 en 29/9, 12+2: verblijf volledig tussen 28/4 en 12/5, tussen 2/6 en 16/6 18+3: verblijf volledig tussen 28/4 en 12/5, Geen toeslag bad (1B=1A): verblijf volledig tussen 28/7 en 24/8 Geen toeslag 1 pers (1A=2A): zie prijstabel

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

034-042_NEC_Autocar Z12.indd 37

-3,20 -3,20 -3,20 -3,30 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,80 -4,20 -4,20 -4,20 -4,20 -4,20 -4,70 -5,20 -5,20 -5,20 -5,20 -5,20 -5,50 -5,70 -5,70 -5,70 -5,70 -5,70 -5,30 -4,60 -4,20 -4,20 -3,90 -3,60 -3,40 -3,40 -3,30 -3,10 -2,90 -2,90 -2,90

01.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

A B C D E -1,60 -2,10 -2,90 -2,10 -1,30 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 -1,60 -2,10 -2,90 -2,10 -1,30 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +19,80 +19,80 +19,80 +25,90 +19,80 -7,40 -7,40 -7,40 -7,40 -7,40 +7,40 +7,40 +7,40 +7,40 +7,40 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -70% -75% -80% -70% -65% -70% -75% -80% -70% -65% -70% -75% -80% -75% -65% -70% -75% -80% -75% -65% -30% -30% -30% -30% -25% -20% -20% -20% -20% -15% -70% -75% -80% -75% -65% -70% -75% -80% -75% -65% -35% -40% -40% -35% -35%

534 544 561 561 605 604 660 660 865 945 950 938 981 958 908 780 628 625 590 542 530 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers., bad of douche 1A 1 pers., double single use, bad of douche 3B 3 pers., fam.kamer, bad of douche 2B 2 pers., fam.kamer, bad of douche 1B 1 pers., bad logies&ontbijt vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 3B: 3 volw. + 1 kind 2j. (KB) 3B: 3 volw. + 1 kind 3-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 2A: 1 volw. + 1 kind 2j. (KB) 2A: 1 volw. + 1 kind 3-5j. (KB) 2A: 1 volw. + 1 kind 6-12j. (KB) 2B: 2 volw. + 1e, 2e kind 2j. (KB) 2B: 2 volw. + 1e kind 3-12j. (KB) 2B: 2 volw. + 2e kind 3-12j. (KB)

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE

NVB NACR 72164 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, bad of douche

f HOTEL ANABEL na va 375 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 14 €

A A A A A A A A A A A A A A B B B B C C C C C C C C D D D D D D B B E E E A A A A A

295 297 297 297 297 297 297 297 297 343 343 306 306 400 466 466 466 534 618 654 677 683 683 683 662 673 681 681 660 660 634 623 615 522 384 426 426 338 333 333 333 333

A -3,10 -2,10 +14,70 -1,10 +1,30 +16,10 +5,40 +2,70 +16,10 +12,10 -5% A -10% -60% -60% -55% -35%

402 402 402 402 402 447 505 666 681 895 944 949 924 943 920 896 783 522 438 438 -

B -6,80 -4,50 +14,70 -2,10 +3,40 +18,10 +5,40 +2,70 +16,10 +12,10 -5% B -10% -75% -75% -70% -40%

450 450 450 450 450 450 450 450 450 502 502 574 644 738 804 862 832 982 1.069 1.094 1.118 1.123 1.123 1.134 1.121 1.117 1.125 1.135 1.104 1.093 1.069 965 778 684 614 512 507 507 -

25,80 25,80 25,80 25,80 25,80 25,80 25,80 25,80 25,80 25,80 25,80 25,80 25,80 39,70 50,20 50,20 50,20 52,50 54,30 58,80 62,30 62,30 62,30 62,30 62,30 63,90 65,10 65,10 65,10 65,10 65,10 63,50 62,30 48,40 38,00 38,00 38,00 25,80 25,80 25,80 25,80 25,80

C -7,00 -4,70 +14,70 -1,80 +4,00 +18,70 +5,40 +2,70 +16,10 +12,10 -5% C -10% -75% -75% -75% -40%

D -7,80 -5,20 +14,70 -2,30 +4,00 +18,70 +5,40 +2,70 +16,10 +12,10 -5% D -10% -80% -80% -75% -40%

-3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -6,10 -7,70 -7,70 -7,70 -8,00 -8,30 -9,00 -9,50 -9,50 -9,50 -9,50 -9,50 -9,80 -10,00 -10,00 -10,00 -10,00 -10,00 -9,70 -9,50 -7,40 -5,80 -5,80 -5,80 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90

E -4,60 -3,00 +14,70 -0,10 +4,00 +18,70 +5,40 +2,70 +16,10 +12,10 -5% E -10% -65% -65% -65% -35%

-2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -3,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,80 -5,00 -5,40 -5,70 -5,70 -5,70 -5,70 -5,70 -5,90 -6,00 -6,00 -6,00 -6,00 -6,00 -5,80 -5,70 -4,40 -3,50 -3,50 -3,50 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40

nacht 01.02 01.04

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

A A A A A A A A A A A A A A A A B B C C C C D D D D D D D D D D E E A A A A A A A A A A

299 305 305 305 305 305 305 329 346 393 393 355 355 379 393 408 419 529 645 650 650 674 689 708 702 702 702 719 711 711 685 629 588 530 419 460 460 422 387 387 382 359 342 342

441 441 441 441 441 462 478 499 514 567 567 566 583 617 639 746 753 909 1.000 1.037 1.069 1.136 1.183 1.202 1.196 1.197 1.210 1.237 1.218 1.163 1.106 975 768 693 636 669 643 608 577 556 535 514 -

26,10 26,10 26,10 26,10 26,10 26,10 26,10 29,20 31,50 31,50 31,50 31,50 31,50 34,70 37,10 39,10 40,50 48,20 54,00 54,00 54,00 60,30 65,00 67,90 70,00 70,00 70,00 72,50 74,40 74,40 74,40 66,20 60,00 48,90 40,50 40,50 40,50 35,40 31,50 31,50 31,50 28,40 26,10 26,10

-2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,40 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,90 -3,10 -3,20 -3,40 -4,00 -4,50 -4,50 -4,50 -5,00 -5,40 -5,60 -5,80 -5,80 -5,80 -6,00 -6,20 -6,20 -6,20 -5,50 -5,00 -4,10 -3,40 -3,40 -3,40 -2,90 -2,60 -2,60 -2,60 -2,40 -2,20 -2,20

Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 18/5, tussen 1/9 en 21/9

E -12,10 -8,80 -3,90 +19,80 +6,20 +3,10 +18,50 +13,60 E -10% -75% -40% -70% -15%

-1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -1,90 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,30 -2,50 -2,60 -2,70 -3,20 -3,60 -3,60 -3,60 -4,00 -4,30 -4,50 -4,60 -4,60 -4,60 -4,80 -4,90 -4,90 -4,90 -4,40 -4,00 -3,20 -2,70 -2,70 -2,70 -2,30 -2,10 -2,10 -2,10 -1,90 -1,70 -1,70

nacht 01.03 01.05

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

A B C D -6,90 -8,20 -10,90 -14,30 -4,90 -5,90 -7,90 -10,40 -2,20 -2,60 -3,50 -4,60 +11,10 +11,10 +17,80 +19,80 +5,60 +5,60 +5,60 +6,20 +2,80 +2,80 +2,80 +3,10 +15,10 +16,70 +16,70 +18,50 +10,60 +12,20 +12,20 +13,60 A B C D -10% -10% -10% -10% -70% -75% -70% -45% -35% -40% -40% -40% -60% -70% -65% -40% -35% -15% -0% -0%

393 393 393 414 450 495 481 528 603 850 887 986 984 1.000 1.007 938 766 536 558 492 466 429 -

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

368 368 368 404 464 429 467 500 707 793 872 938 916 935 935 825 554 553 493 461 420 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3S 3 pers., promoprijs 2S 2 pers., promoprijs 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use vol pension vol pension, kind 2-13j. all inclusive all inclusive, kind 2-13j. KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A, 2S: 2 volw. + 1e kind 2-13j. (KB) 2A, 2S: 2 volw. + 2e kind 2-13j. (KB) 3S: 3 volw. + 1 kind 2-13j. (KB) 2A: 1 volw. + 1 kind 2-13j.

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72270 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHHH

f HOTEL SURFMAR na va 299 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 15 €

A B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D E E E E E E E E E E E E C C C C B B B B B B

309 322 322 322 322 345 363 363 363 409 409 372 372 416 446 446 446 498 570 575 575 620 649 649 628 628 628 628 607 607 581 581 581 506 382 424 424 393 364 364 359 359 359 359

503 513 513 536 553 576 593 593 593 646 646 668 701 745 775 816 775 878 930 964 994 1.038 1.067 1.067 1.046 1.031 1.031 1.041 1.010 1.010 994 919 754 679 622 658 635 604 575 575 570 570 -

29,40 30,90 30,90 30,90 30,90 34,20 36,80 36,80 36,80 36,80 36,80 36,80 36,80 43,30 48,10 48,10 48,10 48,10 48,10 48,10 48,10 53,90 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 47,10 38,90 38,90 38,90 34,30 30,90 30,90 30,90 30,90 30,90 30,90

nacht

6+1: afr van 8/6 tot 15/6 incl, van 14/9 tot 21/9 incl, 12+2: afr 8/6, 14/9, Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 17/5, min 5 nachten

E -5,70 +17,30 +7,30 +3,70 +19,10 +11,70 E -10% -40%

-2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,80 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,60 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,50 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -3,90 -3,20 -3,20 -3,20 -2,80 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60

01.04

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

A B C D -2,70 -3,00 -3,70 -4,70 +17,30 +17,30 +17,30 +17,30 +7,30 +7,30 +7,30 +7,30 +3,70 +3,70 +3,70 +3,70 +19,10 +19,10 +19,10 +19,10 +11,70 +11,70 +11,70 +11,70 A B C D -10% -10% -10% -10% -65% -65% -70% -70%

439 449 472 512 512 557 566 640 640 796 829 903 867 867 844 830 755 526 551 491 486 486 -

1+1 2+1 NECKERMANN VOORDELEN

419 419 459 477 521 486 564 591 697 743 817 846 810 800 787 774 544 544 489 461 456 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use vol pension vol pension, kind 2-12j. all inclusive all inclusive, kind 2-12j. KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72165 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH ❨H❩

f HOTEL EVENIA OLYMPIC PARK na va 309 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 16 KORTING €

Prijzen per persoon (familiepakketten per familie). BTW en luchthaventaksen inclusief.

6+1: verblijf volledig tussen 2/6 en 7/7, tussen 1/9 en 29/9, 12+2: afr van 28/4 tot 23/6 incl, van 30/6 tot 11/7 incl, van 1/9 tot 22/9 incl, Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 5/4, tussen 28/4 en 5/5, tussen 15/9 en 29/9

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

377 377 377 377 422 387 551 615 749 861 889 889 872 870 858 825 556 541 419 414 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 2S 2 pers., stand., promoprijs 3A 3 pers., stand. 1A 1 pers., double single use, stand. 3B 3 pers., airco, sup. 2B 2 pers., airco, sup. 1B 1 pers., double single use, airco, sup. vol pension vol pension, kind 2-15j. all inclusive all inclusive, kind 2-15j. senioren (vanaf 60j.) KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A, 2B: 2 volw. + 1e kind 2-15j. (KB) 2A, 2B: 2 volw. + 2e kind 2-15j. (KB) 3A, 3B: 3 volw. + 1 kind 2-15j. (KB) 1A, 1B: 1 volw. + 1e, 2e kind 2-15j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 62002 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, stand.

HHH ❨H❩

f HOTEL ANCLA na va 295 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 14 €

A B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D E E E E E E E E E E E E C C C C B B B B B B

443 456 456 456 456 479 497 497 497 543 543 506 506 550 580 580 580 632 704 709 709 754 783 783 762 762 762 762 741 741 715 715 715 640 516 558 558 527 498 498 493 493 493 493

610 610 650 668 712 677 755 782 888 934 1.008 1.037 1.001 991 978 965 735 735 680 652 647 -

771 781 781 804 821 844 861 861 861 914 914 936 969 1.013 1.043 1.084 1.043 1.146 1.198 1.232 1.262 1.306 1.335 1.335 1.314 1.299 1.299 1.309 1.278 1.278 1.262 1.187 1.022 947 890 926 903 872 843 843 838 838 -

48,50 50,00 50,00 50,00 50,00 53,30 55,90 55,90 55,90 55,90 55,90 55,90 55,90 62,40 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 73,00 77,20 77,20 77,20 77,20 77,20 77,20 77,20 77,20 77,20 77,20 77,20 66,20 58,00 58,00 58,00 53,40 50,00 50,00 50,00 50,00 50,00 50,00

nacht -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,80 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,60 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,50 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -3,90 -3,20 -3,20 -3,20 -2,80 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60

01.04

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

6+1: afr van 8/6 tot 15/6 incl, van 14/9 tot 21/9 incl, 12+2: afr 8/6, 14/9, Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 17/5, min 5 nachten

1+1 2+1 NECKERMANN VOORDELEN

A B C D E -2,70 -3,00 -3,70 -4,70 -5,70 +17,30 +17,30 +17,30 +17,30 +17,30

650 660 683 723 723 768 777 851 851 1.007 1.040 1.114 1.078 1.078 1.055 1.041 966 737 762 702 697 697 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72165 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, all inclusive

HHH ❨H❩

f HOTEL EVENIA OLYMPIC PARK na va 443 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 16 KORTING €

SPANJE - COSTA BRAVA 1/12/11 16:22


HHHH

38

A A A A A A B B B B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D E E E E A A A A A A

349 364 364 364 364 387 404 404 404 451 451 414 414 468 505 505 505 557 630 635 635 689 726 726 705 705 705 705 684 684 658 658 658 564 427 468 468 435 405 405 400 400 400 400

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

575 586 586 609 626 649 667 667 667 720 720 752 793 847 884 926 884 988 1.040 1.084 1.120 1.174 1.211 1.211 1.190 1.175 1.175 1.185 1.154 1.154 1.139 1.045 865 771 701 736 711 678 648 648 643 643 -

33,50 35,10 35,10 35,10 35,10 38,50 41,00 41,00 41,00 41,00 41,00 41,00 41,00 48,90 54,80 54,80 54,80 54,80 54,80 54,80 54,80 61,90 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 67,20 53,70 43,50 43,50 43,50 38,70 35,10 35,10 35,10 35,10 35,10 35,10

nacht

6+1: afr van 8/6 tot 15/6 incl, van 14/9 tot 21/9 incl, 12+2: afr 8/6, 14/9, Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 17/5, min 5 nachten

E -3,70 +23,50 +7,80 +3,90 +20,40 +12,50 E -10% -70% -35% -65%

-2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -3,10 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,90 -4,40 -4,40 -4,40 -4,40 -4,40 -4,40 -4,40 -4,90 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -4,30 -3,50 -3,50 -3,50 -3,10 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80

01.04

A B C D -2,80 -3,50 -4,60 -5,70 +23,50 +23,50 +23,50 +23,50 +7,80 +7,80 +7,80 +7,80 +3,90 +3,90 +3,90 +3,90 +20,40 +20,40 +20,40 +20,40 +12,50 +12,50 +12,50 +12,50 A B C D -10% -10% -10% -10% -65% -70% -70% -40% -35% -35% -40% -40% -65% -70% -70% -35%

498 509 532 572 572 617 636 728 728 883 927 1.018 982 982 959 946 852 590 613 550 545 545 -

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

474 474 514 532 576 541 637 672 777 824 915 952 915 905 893 879 617 603 545 515 510 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

034-042_NEC_Autocar Z12.indd 38

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use vol pension vol pension, kind 2-12j. all inclusive all inclusive, kind 2-12j. KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE

NVB NACR 72155 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

f HOTEL EVENIA OLYMPIC GARDEN na va 349 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 17 KORTING €

A A A A A A B B B B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D E E E E A A A A A A

492 507 507 507 507 530 547 547 547 594 594 557 557 611 648 648 648 700 773 778 778 832 869 869 848 848 848 848 827 827 801 801 801 707 570 611 611 578 548 548 543 543 543 543

678 678 718 736 780 745 841 876 981 1.028 1.119 1.156 1.119 1.109 1.097 1.083 821 807 749 719 714 -

861 872 872 895 912 935 953 953 953 1.006 1.006 1.038 1.079 1.133 1.170 1.212 1.170 1.274 1.326 1.370 1.406 1.460 1.497 1.497 1.476 1.461 1.461 1.471 1.440 1.440 1.425 1.331 1.151 1.057 987 1.022 997 964 934 934 929 929 -

53,90 55,50 55,50 55,50 55,50 58,90 61,40 61,40 61,40 61,40 61,40 61,40 61,40 69,30 75,20 75,20 75,20 75,20 75,20 75,20 75,20 82,30 87,60 87,60 87,60 87,60 87,60 87,60 87,60 87,60 87,60 87,60 87,60 74,10 63,90 63,90 63,90 59,10 55,50 55,50 55,50 55,50 55,50 55,50

nacht -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -3,10 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,90 -4,40 -4,40 -4,40 -4,40 -4,40 -4,40 -4,40 -4,90 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -4,30 -3,50 -3,50 -3,50 -3,10 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80

01.04

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

6+1: afr van 8/6 tot 15/6 incl, van 14/9 tot 21/9 incl, 12+2: afr 8/6, 14/9, Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 17/5, min 5 nachten

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

A B C D E -2,80 -3,50 -4,60 -5,70 -3,70 +23,50 +23,50 +23,50 +23,50 +23,50

723 734 757 797 797 842 861 953 953 1.108 1.152 1.243 1.207 1.207 1.184 1.171 1.077 815 838 775 770 770 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72155 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, all inclusive

HHHH

f HOTEL EVENIA OLYMPIC GARDEN na va 492 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 17 KORTING €

A A A A A A B B B B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D E E E E A A A A A A

379 391 391 391 391 416 436 436 436 482 482 445 445 501 539 539 539 591 664 669 669 730 773 773 752 752 752 752 731 731 705 705 705 615 481 522 522 474 432 432 427 427 427 427

512 512 558 577 622 586 685 721 826 873 977 1.019 983 972 960 946 692 680 596 554 549 -

628 640 640 665 685 711 730 730 730 783 783 816 858 915 953 994 953 1.056 1.108 1.159 1.201 1.263 1.305 1.305 1.284 1.269 1.269 1.279 1.248 1.248 1.232 1.143 966 877 809 828 792 744 702 702 697 697 -

37,30 39,00 39,00 39,00 39,00 42,80 45,60 45,60 45,60 45,60 45,60 45,60 45,60 53,70 59,80 59,80 59,80 59,80 59,80 59,80 59,80 67,90 74,00 74,00 74,00 74,00 74,00 74,00 74,00 74,00 74,00 74,00 74,00 61,00 51,30 51,30 51,30 44,30 39,00 39,00 39,00 39,00 39,00 39,00

nacht -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,40 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -4,30 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -5,40 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -4,90 -4,10 -4,10 -4,10 -3,50 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10

01.04

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

6+1: afr van 8/6 tot 15/6 incl, van 14/9 tot 21/9 incl, 12+2: afr 8/6, 14/9, Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 17/5, min 5 nachten

1+1 2+1 2+2 2+3 3+1 3+2 4+1 NECKERMANN VOORDELEN

A B C D E -6,00 -7,30 -9,60 -11,90 -8,20 -3,20 -3,80 -5,10 -6,30 -4,30 -4,70 -5,70 -7,60 -9,30 -6,50 -3,10 -3,80 -5,00 -6,20 -4,30 -2,60 -3,10 -5,00 -5,60 -1,30 +0,80 +0,90 +0,00 +0,80 +4,00 +7,80 +7,80 +7,80 +7,80 +7,80 +3,90 +3,90 +3,90 +3,90 +3,90 +20,40 +20,40 +20,40 +20,40 +20,40 +12,50 +12,50 +12,50 +12,50 +12,50 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -70% -70% -75% -50% -75% -40% -45% -45% -50% -45% -50% -55% -60% -60% -55% -65% -70% -70% -45% -70% -65% -70% -70% -50% -70% -40% -40% -45% -45% -40%

539 551 577 622 622 667 687 782 782 937 988 1.092 1.056 1.056 1.033 1.019 930 675 683 593 587 587 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3S 3 pers., suite, bad of douche, promoprijs 2S 2 pers., suite, bad of douche, promoprijs 4A 4 pers., suite, bad 3A 3 pers., suite, bad 3B 3 pers., app., bad 2B 2 pers., app., bad vol pension vol pension, kind 2-12j. all inclusive all inclusive, kind 2-12j. KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A, 2B, 2S: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A, 2B, 2S: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 2A, 2B, 2S: 2 volw. + 3e kind 2-12j. (KB) 4A: 4 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 3A, 3B, 3S: 3 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 3A, 3B, 3S: 3 volw. + 2e kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72055 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.suite, half pension, bad

HHHH

f HOTEL EVENIA OLYMPIC SUITES na va 379 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 18 KORTING €

HHHH

A A A A A A B B B B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D E E E E A A A A A A

522 534 534 534 534 559 579 579 579 625 625 588 588 644 682 682 682 734 807 812 812 873 916 916 895 895 895 895 874 874 848 848 848 758 624 665 665 617 575 575 570 570 570 570

716 716 762 781 826 790 889 925 1.030 1.077 1.181 1.223 1.187 1.176 1.164 1.150 896 884 800 758 753 -

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

914 926 926 951 971 997 1.016 1.016 1.016 1.069 1.069 1.102 1.144 1.201 1.239 1.280 1.239 1.342 1.394 1.445 1.487 1.549 1.591 1.591 1.570 1.555 1.555 1.565 1.534 1.534 1.518 1.429 1.252 1.163 1.095 1.114 1.078 1.030 988 988 983 983 -

C -9,60 -5,10 -7,60 -5,00 -5,00 +0,00

D E -11,90 -8,20 -6,30 -4,30 -9,30 -6,50 -6,20 -4,30 -5,60 -1,30 +0,80 +4,00

-3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,40 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -4,30 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -5,40 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -4,90 -4,10 -4,10 -4,10 -3,50 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10

01.04

6+1: afr van 8/6 tot 15/6 incl, van 14/9 tot 21/9 incl, 12+2: afr 8/6, 14/9, Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 17/5, min 5 nachten

B -7,30 -3,80 -5,70 -3,80 -3,10 +0,90

57,70 59,40 59,40 59,40 59,40 63,20 66,00 66,00 66,00 66,00 66,00 66,00 66,00 74,10 80,20 80,20 80,20 80,20 80,20 80,20 80,20 88,30 94,40 94,40 94,40 94,40 94,40 94,40 94,40 94,40 94,40 94,40 94,40 81,40 71,70 71,70 71,70 64,70 59,40 59,40 59,40 59,40 59,40 59,40

nacht

1+1 2+1 2+2 2+3 3+1 3+2 4+1 NECKERMANN VOORDELEN

A -6,00 -3,20 -4,70 -3,10 -2,60 +0,80

764 776 802 847 847 892 912 1.007 1.007 1.162 1.213 1.317 1.281 1.281 1.258 1.244 1.155 900 908 818 812 812 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3S 3 pers., suite, bad of douche, promoprijs 2S 2 pers., suite, bad of douche, promoprijs 4A 4 pers., suite, bad 3A 3 pers., suite, bad 3B 3 pers., app., bad 2B 2 pers., app., bad

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72055 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.suite, all inclusive, bad

f HOTEL EVENIA OLYMPIC SUITES na va 522 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 18 KORTING €

Boek voor 16/1: tot €100 extra voordeel per dossier, zie p. 2 (= annuleringsverzekering €5 per persoon)

A A A A A A A A A A A A B B B B B B C C D D D D D D D D D D D D D D E E B B A A A A A A

315 315 315 315 315 340 359 359 359 406 406 386 400 400 396 429 454 521 605 653 686 691 691 719 719 719 719 719 699 699 673 673 673 601 480 507 495 462 432 432 427 384 351 351

10d/7n 405 405 450 469 513 509 523 574 732 866 903 952 937 927 914 901 678 654 585 555 474 -

13d/10n 490 490 490 516 535 560 579 579 579 650 663 658 672 705 725 815 810 973 1.068 1.106 1.139 1.172 1.193 1.221 1.221 1.206 1.206 1.216 1.185 1.185 1.170 1.098 936 849 784 803 767 734 704 661 623 580 -

17d/14n

28,40 28,40 28,40 28,40 28,40 32,00 34,80 34,80 34,80 34,80 34,80 37,40 39,30 39,30 39,30 44,10 47,70 49,90 51,60 57,80 62,50 62,50 62,50 66,60 69,60 69,60 69,60 69,60 69,60 69,60 69,60 69,60 69,60 59,30 51,60 49,40 47,70 42,90 39,30 39,30 39,30 33,10 28,40 28,40

nacht

A B C D E -5,30 -7,40 -8,40 -10,80 -8,40 -4,20 -5,80 -6,50 -8,40 -6,50 -1,40 -1,90 -2,20 -2,80 -2,20 +20,60 +20,60 +30,90 +30,90 +30,90 +7,70 +7,70 +12,90 +12,90 +12,90 +7,70 +7,70 +7,70 +7,70 +7,70 +20,60 +20,60 +20,60 +20,60 +20,60 +12,90 +12,90 +12,90 +12,90 +12,90 -5% -5% -5% -5% -5% A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -70% -75% -60% -45% -75% -35% -40% -40% -40% -40% -65% -75% -55% -45% -75% -35% -35% -40% -40% -35% -65% -75% -55% -40% -75%

433 433 458 503 503 565 561 590 664 889 960 993 1.006 1.006 983 969 898 661 657 594 545 469 -

14d/11n

6+1, 12+2, 18+3: afr van 18/5 tot 15/6 incl, van 7/9 tot 21/9 incl, Geen toeslag VP (VP=HP): afr van 27/4 tot 15/5 incl. Geen toeslag AI (AI=VP): afr 22/6, 6/7, 27/7, 24/8, 31/8

1+1 2+1 2+2 2+3 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3S 3 pers., promoprijs 2S 2 pers., promoprijs 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use 2B 2 pers., app. vol pension all inclusive all inclusive, kind 2-15j. senioren (vanaf 60j.) KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2B: 2 volw. + 1e kind 2-13j. (KB) 2B: 2 volw. + 2e, 3e kind 2-13j. (KB) 2A, 2S: 2 volw. + 1e kind 2-13j. (KB) 2A, 2S: 2 volw. + 2e kind 2-13j. (KB) 3A, 3S: 3 volw. + 1 kind 2-13j. (KB)

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE

NVB NACR 72283 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHHH

f HOTEL ROSAMAR GARDEN RESORT na va 315 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 19 €

SPANJE - COSTA BRAVA 1/12/11 16:22


HHHH

A A A A A A A A A A A A B B B B B B C C D D D D D D D D D D D D D D E E B B A A A A A A

460 460 460 460 460 485 504 504 504 551 551 531 545 545 541 574 599 666 750 798 831 836 836 864 864 864 864 864 844 844 818 818 818 746 625 652 640 607 577 577 572 529 496 496

10d/7n

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

611 611 656 675 719 715 729 780 938 1.072 1.109 1.158 1.143 1.133 1.120 1.107 884 860 791 761 680 -

13d/10n

779 779 779 805 824 849 868 868 868 939 952 947 961 994 1.014 1.104 1.099 1.262 1.357 1.395 1.428 1.461 1.482 1.510 1.510 1.495 1.495 1.505 1.474 1.474 1.459 1.387 1.225 1.138 1.073 1.092 1.056 1.023 993 950 912 869 -

17d/14n

39

6+1, 12+2, 18+3: afr van 18/5 tot 15/6 incl, van 7/9 tot 21/9 incl, Geen toeslag VP (VP=HP): afr van 27/4 tot 15/5 incl. Geen toeslag AI (AI=VP): afr 22/6, 6/7, 27/7, 24/8, 31/8

034-042_NEC_Autocar Z12.indd 39

49,00 49,00 49,00 49,00 49,00 52,60 55,40 55,40 55,40 55,40 55,40 58,00 59,90 59,90 59,90 64,70 68,30 70,50 72,20 78,40 83,10 83,10 83,10 87,20 90,20 90,20 90,20 90,20 90,20 90,20 90,20 90,20 90,20 79,90 72,20 70,00 68,30 63,50 59,90 59,90 59,90 53,70 49,00 49,00

nacht

A B C D E -5,30 -7,40 -8,40 -10,80 -8,40 -4,20 -5,80 -6,50 -8,40 -6,50 -1,40 -1,90 -2,20 -2,80 -2,20 +20,60 +20,60 +30,90 +30,90 +30,90 +7,70 +7,70 +12,90 +12,90 +12,90

660 660 685 730 730 792 788 817 891 1.116 1.187 1.220 1.233 1.233 1.210 1.196 1.125 888 884 821 772 696 -

14d/11n

1+1 2+1 2+2 2+3 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3S 3 pers., promoprijs 2S 2 pers., promoprijs 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use 2B 2 pers., app.

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE

NVB NACR 72283 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, all inclusive

f HOTEL ROSAMAR GARDEN RESORT na va 460 7213 LLORET DE MAR • brochure p. 19 €

Vrijdag april : 27 mei : 4, 11, 18, 25 juni : 1, 8, 15, 22, 29 juli : 6, 13, 20, 27 augustus : 3, 10, 17, 24, 31 september : 7, 14, 21

Dinsdag mei : 1, 8, 15, 22, 29 juni : 5, 12, 19, 26 juli : 3, 10, 17, 24, 31 augustus : 7, 14, 21, 28 september : 5, 12, 19, 26

€ 54 € 44 € 44

Prijs/pp. € 15 € 12 € 12

Jouw voordeel

Boekingscode (Technische noot: 2 dagen inboeken) 72336C 72336D 72336E

€ 69 € 56 € 56

Prijs/pp.

€ 10 €8 €8

Jouw voordeel

Boekingscode (Technische noot: 3 dagen inboeken) 72336K 72336L 72336F

Geldig van 26/5 t.e.m. 09/9. Kinderen onder 4 jaar betalen niets en dienen niet geboekt te worden. Met deze actie kunnen 4 toegangen tot de parken verkregen worden op 3 dagen tijd: 1e dag Port Aventura, 2e opeenvolgende dag Port Aventura of Port Aventura Aquatic Park (afhankelijk van de drukte) of beide parken op dezelfde dag, 3e dag Port Aventura te nemen binnen een termijn van ten laatste 7 dagen na de eerste bezoekdag.

Volwassene 11-59 jaar Kind 4-10 jaar Volwassenen vanaf 60 jaar

Neckermann voordeelprijzen

TOEGANGSTICKET VOOR 3 DAGEN

Geldig van 31/3 t.e.m. 26/9, 2 dagen toegang tot park PortAventura opeenvolgend te nemen. Kinderen onder 4 jaar betalen niets en dienen niet geboekt te worden.

Volwassene 11-59 jaar Kind 4-10 jaar Volwassenen vanaf 60 jaar

Neckermann voordeelprijzen

TOEGANGSTICKET VOOR 2 DAGEN

Bij reservering van elk hotel in de Costa Dorada kan je aan voordelige prijzen je toegang boeken tot Europa’s tweede grootste themapark: PortAventura.

Voord e NECK liger bij ERMA NN!

Boek je tickets voor PortAventura en geniet van fikse kortingen!

Prijzen per persoon (familiepakketten per familie). BTW en luchthaventaksen inclusief.

COSTA DORADA - REUS (REU)

Spaanse Costa’s PORTAVENTURA VOORDELEN BIJ NECKERMANN

A A A A A A B B B B B B B B B B B B C C C C C C C C C D D D D

759 810 810 773 792 869 904 904 904 956 1.028 1.034 1.034 1.039 1.039 1.039 1.038 1.121 1.162 1.162 1.141 1.141 1.115 1.115 1.115 1.053 924 945 945 887 824

1.089 1.073 1.209 1.241 1.347 1.394 1.399 1.419 1.527 1.557 1.545 1.531 1.311 1.285 1.169 -

1+1 2+1 2+2 3+1

A -7,70 +37,60 A -10% -85% -40% -80%

1.137 1.181 1.242 1.354 1.354 1.510 1.505 1.510 1.576 1.699 1.676 1.663 1.601 1.360 1.338 -

1.385 1.438 1.457 1.511 1.569 1.647 1.681 1.722 1.681 1.785 1.837 1.831 1.831 1.837 1.857 1.939 1.980 2.046 2.088 2.098 2.067 2.067 2.051 1.990 1.819 1.737 1.676 1.665 1.607 -

95,00 95,00 95,00 95,00 97,90 109,30 115,00 115,00 115,00 115,00 115,00 115,00 115,00 115,00 115,00 115,00 118,10 130,20 136,30 136,30 136,30 136,30 136,30 136,30 136,30 127,20 118,10 115,00 115,00 106,50 97,90

C -11,10 +53,90 C -10% -85% -45% -85%

-19,70 -19,70 -19,70 -19,70 -20,30 -22,70 -23,90 -23,90 -23,90 -23,90 -23,90 -23,90 -23,90 -23,90 -23,90 -23,90 -24,50 -27,00 -28,30 -28,30 -28,30 -28,30 -28,30 -28,30 -28,30 -26,40 -24,50 -23,90 -23,90 -22,10 -20,30

D -9,40 +45,50 D -10% -85% -40% -85%

-15,80 -15,80 -15,80 -15,80 -16,20 -18,10 -19,10 -19,10 -19,10 -19,10 -19,10 -19,10 -19,10 -19,10 -19,10 -19,10 -19,60 -21,60 -22,60 -22,60 -22,60 -22,60 -22,60 -22,60 -22,60 -21,10 -19,60 -19,10 -19,10 -17,70 -16,20

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

nacht 01.03 01.04

B -9,40 +45,50 B -10% -85% -45% -85%

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-25.09

NVB NACR 72423 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, all inclusive

HHHH

f HOTEL EL PASO na va 759 7233 SALOU • brochure p. 21 €

SPANJE - COSTA DORADA 1/12/11 16:23


HHH

40

A A A A A A A A A A B B B B C C C C C C D D D D D D E E E E E E E E C C C C B B B B A A

279 282 282 282 282 282 282 282 282 364 390 353 353 391 416 416 416 468 541 564 577 583 583 583 562 600 629 629 609 609 583 583 583 526 416 458 458 419 385 385 380 345 318 318

357 357 357 357 463 454 521 544 650 728 747 747 778 797 785 771 574 588 520 486 420 -

380 380 380 380 415 521 524 588 588 761 788 793 795 863 840 827 770 573 590 518 477 416 -

422 422 422 422 422 422 422 457 483 571 597 613 642 681 705 747 705 827 893 906 919 924 924 963 971 994 1.023 1.034 1.002 1.002 987 930 779 722 679 708 679 641 606 571 540 505 -

23,80 23,80 23,80 23,80 23,80 23,80 23,80 23,80 23,80 28,90 32,80 32,80 32,80 38,50 42,80 42,80 42,80 42,80 42,80 45,50 47,50 47,50 47,50 47,50 47,50 53,20 57,50 57,50 57,50 57,50 57,50 57,50 57,50 49,10 42,80 42,80 42,80 37,10 32,80 32,80 32,80 27,60 23,80 23,80

-3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,60 -4,10 -4,10 -4,10 -4,80 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,70 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -6,60 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -6,10 -5,30 -5,30 -5,30 -4,60 -4,10 -4,10 -4,10 -3,40 -3,00 -3,00

6+1: verblijf volledig tussen 28/4 en 16/6, tussen 8/9 en 29/9 Geen toeslag 1 pers (1A=2A): zie prijstabel

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

E -5,60 +18,50 -5,60 +0,00 +7,40 +2,50 +17,30 +14,80 E -10% -75% -35% -75% -35% -70% -80% -40%

-2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,40 -2,70 -2,70 -2,70 -3,20 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,80 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -4,40 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,10 -3,60 -3,60 -3,60 -3,10 -2,70 -2,70 -2,70 -2,30 -2,00 -2,00

nacht 01.02 01.04

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

A B C D -2,30 -3,20 -4,20 -4,60 +0,00 +13,60 +13,50 +18,50 -2,30 -3,20 -4,20 -4,60 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +7,40 +7,40 +7,40 +7,40 +2,50 +2,50 +2,50 +2,50 +17,30 +17,30 +17,30 +17,30 +14,80 +14,80 +14,80 +14,80 A B C D -10% -10% -10% -10% -55% -65% -70% -70% -25% -30% -35% -35% -55% -65% -70% -70% -25% -30% -35% -35% -50% -60% -65% -70% -55% -70% -75% -75% -30% -35% -35% -40%

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

034-042_NEC_Autocar Z12.indd 40

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use 3B 3 pers., fam.kamer 2B 2 pers., fam.kamer vol pension vol pension, kind 2-12j. all inclusive all inclusive, kind 2-12j. KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2B: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2B: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2A: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A, 3B: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 1A: 1 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 1A: 1 volw. + 2e kind 2-12j. (KB)

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE

NVB NACR 72346 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

f HOTEL VILLA DORADA na va 279 7233 SALOU • brochure p. 22 €

A A A A A A A A A A B B B B C C C C C C D D D D D D E E E E E E E E C C C C B B B B A A

285 286 286 286 286 286 286 286 286 367 392 355 355 393 418 418 418 470 543 570 586 591 591 591 570 606 634 634 613 613 587 587 587 529 418 460 460 421 387 387 382 348 323 323

387 387 387 387 420 524 527 591 591 768 801 806 806 870 847 833 775 576 594 521 482 423 -

430 430 430 430 430 430 430 464 489 576 601 617 646 685 710 751 710 835 903 920 936 941 941 977 984 1.004 1.032 1.042 1.011 1.011 995 937 785 727 684 712 683 645 611 577 546 513 -

24,40 24,40 24,40 24,40 24,40 24,40 24,40 24,40 24,40 29,40 33,10 33,10 33,10 38,90 43,10 43,10 43,10 43,10 43,10 46,40 48,80 48,80 48,80 48,80 48,80 54,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 58,10 49,60 43,10 43,10 43,10 37,40 33,10 33,10 33,10 28,10 24,40 24,40

-3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,00 -3,70 -4,10 -4,10 -4,10 -4,80 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,80 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -6,70 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -6,20 -5,40 -5,40 -5,40 -4,70 -4,10 -4,10 -4,10 -3,50 -3,00 -3,00

-2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,40 -2,80 -2,80 -2,80 -3,20 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,80 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,00 -4,50 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,10 -3,60 -3,60 -3,60 -3,10 -2,80 -2,80 -2,80 -2,30 -2,00 -2,00

nacht 01.02 01.04

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

6+1: verblijf volledig tussen 28/4 en 3/6, tussen 22/9 en 29/9 Geen toeslag 1 pers (1A=2A): zie prijstabel

A B C D E -2,00 -2,90 -3,80 -4,40 -5,30 +0,00 +13,60 +13,60 +18,50 +18,50 -2,00 -2,90 -3,80 -4,40 -5,30 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -2,50 -2,50 -2,50 -2,50 -2,50 +7,40 +7,40 +7,40 +7,40 +7,40 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -55% -65% -70% -70% -75% -30% -30% -35% -35% -35% -55% -60% -65% -70% -70% -55% -70% -75% -75% -80% -30% -35% -35% -40% -40%

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

363 363 363 363 467 457 524 547 653 738 759 759 786 803 791 777 578 591 523 489 425 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use 3B 3 pers., fam.kamer 2B 2 pers., fam.kamer logies logies&ontbijt vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A, 2B: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A, 2B: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A, 3B: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 1A: 1 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 1A: 1 volw. + 2e kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72312 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH

f HOTEL BELVEDERE na va 285 7233 SALOU • brochure p. 22 €

A A A A A A A A B B B B B B C C C C D D D D D D D D D D D D D D E E B B B B B B A A A A

259 261 261 261 261 261 261 285 303 350 350 312 312 349 372 372 372 462 564 569 569 574 574 574 553 585 608 608 588 588 562 506 464 435 346 388 388 388 383 337 297 297 297 297

347 347 347 371 413 458 459 518 556 780 775 780 775 830 807 738 612 464 520 469 383 383 -

379 379 379 379 379 404 422 446 464 517 517 530 557 594 617 697 684 827 907 902 902 907 907 939 942 957 981 991 960 905 847 763 591 562 540 607 607 562 522 476 437 437 -

20,60 20,60 20,60 20,60 20,60 20,60 20,60 24,20 26,90 26,90 26,90 26,90 26,90 32,20 36,30 36,30 36,30 42,00 46,30 46,30 46,30 46,30 46,30 46,30 46,30 50,90 54,40 54,40 54,40 54,40 54,40 46,20 40,00 35,70 32,50 32,50 32,50 32,50 32,50 25,70 20,60 20,60 20,60 20,60

nacht -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -2,00 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,70 -3,00 -3,00 -3,00 -3,50 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -4,20 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -3,80 -3,30 -3,00 -2,70 -2,70 -2,70 -2,70 -2,70 -2,10 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70

01.04

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

Geen toeslag VP (VP=HP): verblijf volledig tussen 28/4 en 13/5, tussen 10/9 en 29/9

A B C D E -2,00 -2,90 -3,50 -4,90 -3,90 +12,40 +12,40 +12,40 +18,50 +12,40 +3,70 +3,70 +3,70 +4,30 +3,70 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -25% -30% -35% -35% -30% -20% -25% -30% -30% -25%

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

327 327 327 369 432 397 460 481 654 730 735 735 754 767 754 644 454 488 488 403 363 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1e, 2e kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72332 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH

f HOTEL CALIFORNIA GARDEN na va 259 7233 SALOU • brochure p. 23 €

HHH

A A A A A A A A A A B B B B C C C C D D D D D D E E E E E E E E D D D D D D D D B B B B

269 273 273 273 273 273 273 273 273 344 362 324 324 352 368 368 368 461 565 570 570 576 576 614 622 622 622 622 601 601 575 537 508 508 441 472 463 463 458 396 344 344 344 324

330 330 330 330 350 430 418 455 490 707 702 740 760 760 737 691 635 528 568 510 412 395 -

357 357 357 357 357 357 357 377 393 466 481 482 499 522 536 612 597 736 815 810 810 847 871 904 907 892 892 902 871 839 799 766 633 624 617 675 669 616 570 517 472 456 -

18,80 18,80 18,80 18,80 18,80 18,80 18,80 18,80 18,80 21,80 24,10 24,10 24,10 27,50 30,10 30,10 30,10 35,30 39,30 39,30 39,30 39,30 39,30 44,10 47,70 47,70 47,70 47,70 47,70 47,70 47,70 42,90 39,30 39,30 39,30 37,90 36,90 36,90 36,90 29,00 23,10 23,10 23,10 20,70

-3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,60 -4,00 -4,00 -4,00 -4,50 -4,90 -4,90 -4,90 -5,80 -6,40 -6,40 -6,40 -6,40 -6,40 -7,20 -7,80 -7,80 -7,80 -7,80 -7,80 -7,80 -7,80 -7,00 -6,40 -6,40 -6,40 -6,20 -6,10 -6,10 -6,10 -4,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,40

-2,30 -2,30 -2,30 -2,30 -2,30 -2,30 -2,30 -2,30 -2,30 -2,70 -3,00 -3,00 -3,00 -3,40 -3,70 -3,70 -3,70 -4,30 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -5,40 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,30 -4,80 -4,80 -4,80 -4,70 -4,50 -4,50 -4,50 -3,60 -2,80 -2,80 -2,80 -2,50

nacht 01.03 01.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

6+1: afr van 4/5 tot 25/5 incl, 8/6, 29/6, 27/7, van 14/9 tot 21/9 incl. Geen toeslag 1 pers (1A=2A): zie prijstabel

A B C D E -1,80 -2,40 -2,90 -3,70 -4,70 -2,30 -2,90 -3,70 -4,70 -5,80 -1,50 -2,00 -2,40 -3,10 -3,90 +0,00 +13,80 +13,80 +15,90 +15,90 +13,80 +13,80 +13,80 +15,90 +15,90 -5% -5% -5% -5% -5% A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -50% -60% -65% -70% -75% -25% -30% -30% -35% -35% -50% -55% -60% -65% -70% -25% -30% -30% -35% -35% -25% -30% -30% -35% -35%

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

311 311 311 311 392 372 412 424 591 664 669 726 714 704 691 621 499 539 532 434 389 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 2S 2 pers., promoprijs, stand. 4A 4 pers. 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use all inclusive 2A, 4A, 3A, 1A: senioren (vanaf 55j.) KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 2A: 1 volw. + 1e kind 2-12j. 2A: 1 volw. + 2e kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72302 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

f HOTEL MEDITERRANEO na va 269 7233 SALOU • brochure p. 23 €

Boek voor 16/1: tot €100 extra voordeel per dossier, zie p. 2 (= annuleringsverzekering €5 per persoon)

A A A A A A A A A A B B B B B B B B C C C C C C D D D D D D D D C C C C E E E E B B B B

255 256 256 256 256 256 256 256 256 329 349 312 312 331 342 342 342 436 540 545 545 550 550 581 583 583 583 583 562 562 536 501 475 475 407 401 364 364 359 350 339 339 339 312

338 338 338 338 364 455 440 470 512 741 735 771 789 789 766 717 656 510 481 467 447 420 -

315 315 315 315 315 315 315 336 352 426 442 435 446 462 470 545 528 666 743 737 737 767 786 810 808 792 792 803 772 743 707 679 549 510 481 510 481 474 463 456 446 425 -

6+1: afr van 1/6 tot 15/6 incl en afr 21/9

15,50 15,50 15,50 15,50 15,50 15,50 15,50 15,50 15,50 18,60 20,90 20,90 20,90 23,20 25,00 25,00 25,00 29,80 33,50 33,50 33,50 33,50 33,50 37,10 39,80 39,80 39,80 39,80 39,80 39,80 39,80 35,70 32,60 32,60 32,60 27,00 22,70 22,70 22,70 21,70 20,90 20,90 20,90 17,80

nacht -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -2,30 -2,60 -2,60 -2,60 -2,90 -3,10 -3,10 -3,10 -3,70 -4,20 -4,20 -4,20 -4,20 -4,20 -4,60 -5,00 -5,00 -5,00 -5,00 -5,00 -5,00 -5,00 -4,40 -4,10 -4,10 -4,10 -3,40 -2,80 -2,80 -2,80 -2,70 -2,60 -2,60 -2,60 -2,20

01.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

A B C D E -1,70 -2,60 -3,80 -4,60 -2,50 -1,10 -1,70 -2,60 -3,10 -1,70 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 +12,80 +12,80 +14,80 +14,80 +14,80 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -50% -60% -70% -70% -60% -25% -30% -35% -35% -30% -45% -60% -65% -70% -55%

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

319 319 319 319 410 394 429 438 616 695 700 754 740 730 717 642 519 490 454 433 421 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 4S 4 pers. 3S 3 pers. logies&ontbijt all inclusive KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2S: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2S: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3S: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72305 A 2S Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH

f HOTEL OASIS PARK na va 255 7233 SALOU • brochure p. 24 €

SPANJE - COSTA DORADA 1/12/11 16:23


HHH

A A A A A A A A A A B B B B C C C C D D D D D D D D D D D D D D D D D D E E E E B B B B

269 269 269 269 269 269 269 269 269 345 367 330 330 351 364 364 364 462 570 575 575 580 580 614 619 619 619 619 598 598 572 533 504 504 436 424 384 384 379 369 356 356 356 327

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

335 335 335 335 335 335 335 359 376 453 470 465 478 496 505 583 570 711 790 785 785 818 838 866 865 850 850 860 829 798 759 728 595 552 520 544 512 504 493 485 474 451 -

41

6+1: afr van 1/6 tot 15/6 incl en afr 21/9 Geen toeslag 1 pers (1A=2A): afr van 27/4 tot 1/6 incl

034-042_NEC_Autocar Z12.indd 41

17,00 17,00 17,00 17,00 17,00 17,00 17,00 17,00 17,00 20,40 23,00 23,00 23,00 25,60 27,50 27,50 27,50 32,90 37,00 37,00 37,00 37,00 37,00 41,00 44,00 44,00 44,00 44,00 44,00 44,00 44,00 39,40 36,00 36,00 36,00 29,70 25,00 25,00 25,00 23,90 23,00 23,00 23,00 19,60

nacht

-2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,50 -2,90 -2,90 -2,90 -3,20 -3,40 -3,40 -3,40 -4,10 -4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,60 -5,10 -5,50 -5,50 -5,50 -5,50 -5,50 -5,50 -5,50 -4,90 -4,50 -4,50 -4,50 -3,70 -3,10 -3,10 -3,10 -3,00 -2,90 -2,90 -2,90 -2,40

01.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

A B C D E -1,80 -2,60 -3,10 -4,50 -2,80 -1,20 -1,70 -2,10 -3,00 -1,90 +0,00 +7,90 +7,90 +21,70 +21,70 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 +12,80 +12,80 +12,80 +14,80 +14,80 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -50% -60% -65% -70% -60% -25% -30% -30% -35% -30% -50% -55% -60% -70% -60%

358 358 358 358 387 483 470 504 551 788 782 822 845 845 822 770 702 550 512 497 475 446 -

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

337 337 337 337 433 420 458 469 656 737 742 802 792 781 769 687 560 522 482 459 447 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 4A 4 pers. 3A 3 pers. 1A 1 pers. logies&ontbijt all inclusive KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE

NVB NACR 72305 B 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

f HOTEL OASIS PARK na va 269 7233 SALOU • brochure p. 24 €

A A A A A A A A A A A B B C C C C D D D D D D D D D D D D D D D E E E E C C C B B B B

269 273 273 273 273 273 273 273 319 319 302 317 350 371 371 371 472 581 586 586 591 591 624 628 628 628 628 607 607 581 563 511 458 390 429 421 413 408 374 344 344 344 324

6+1: afr van 1/5 tot 1/6 incl Geen toeslag 1 pers (1A=2A): zie prijstabel

A -1,80 -2,20 -1,50 +0,00 +3,70 A -10% -50% -25% -50%

363 363 363 363 427 460 515 563 804 799 837 858 858 835 804 681 528 565 518 454 434 -

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

342 342 342 342 387 386 460 479 669 752 757 815 803 793 780 696 493 538 522 458 428 -

355 355 355 355 355 355 355 355 425 437 460 494 522 540 622 612 757 839 834 834 867 888 916 916 901 901 911 880 865 805 745 591 544 537 595 588 553 526 497 471 454 -

B -2,20 -2,80 -1,80 +7,40 +4,90 B -10% -60% -30% -55%

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 2S 2 pers., promoprijs, stand. 4A 4 pers., stand. 3A 3 pers., stand. 1A 1 pers. vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72333 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, stand.

HHH

f HOTEL CAP SALOU na va 269 7233 SALOU • brochure p. 24 €

18,10 18,10 18,10 18,10 18,10 18,10 18,10 18,10 18,10 18,10 20,50 22,30 26,40 29,50 29,50 29,50 35,50 40,00 40,00 40,00 40,00 40,00 44,00 47,00 47,00 47,00 47,00 47,00 47,00 47,00 44,90 38,40 31,90 31,90 31,60 30,50 29,50 29,50 25,40 22,30 22,30 22,30 19,90

-1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,50 -1,70 -1,90 -2,20 -2,50 -2,50 -2,50 -2,90 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,70 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,90 -3,70 -3,20 -2,60 -2,60 -2,60 -2,50 -2,50 -2,50 -2,10 -1,90 -1,90 -1,90 -1,70

A A A A B B B B B B B B B B B B B B C C C C D D D D D D D D D D C C C C E E E E E E A A

299 303 303 332 354 354 354 354 354 410 417 380 380 380 376 376 376 464 564 569 569 643 694 694 673 673 673 673 653 653 627 561 511 511 443 454 431 431 426 426 421 386 361 361

464 493 515 544 565 565 565 575 582 645 652 629 629 629 625 703 688 828 907 971 1.022 1.096 1.147 1.147 1.127 1.111 1.111 1.121 1.090 1.024 959 893 734 704 681 717 694 694 689 655 624 589 -

26,90 26,90 26,90 31,20 34,40 34,40 34,40 34,40 34,40 35,80 36,90 36,90 36,90 36,90 36,90 36,90 36,90 42,20 46,30 46,30 46,30 56,40 64,00 64,00 64,00 64,00 64,00 64,00 64,00 64,00 64,00 54,20 46,90 46,90 46,90 42,40 38,90 38,90 38,90 38,90 38,90 33,80 30,00 30,00

-2,20 -2,20 -2,20 -2,60 -2,90 -2,90 -2,90 -2,90 -2,90 -3,00 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,50 -3,80 -3,80 -3,80 -4,70 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -4,50 -3,90 -3,90 -3,90 -3,50 -3,20 -3,20 -3,20 -3,20 -3,20 -2,80 -2,50 -2,50

-1,60 -1,60 -1,60 -1,80 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,00 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,10 -2,50 -2,70 -2,70 -2,70 -3,30 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70 -3,20 -2,70 -2,70 -2,70 -2,50 -2,30 -2,30 -2,30 -2,30 -2,30 -2,00 -1,70 -1,70

nacht 01.03 01.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

-10% -10% -5% -30%

-15% -10% -5% -30%

-15% -10% -10% -35%

6+1, 12+2: verblijf volledig tussen 28/4 en 4/8

-15% -10% -10% -40%

-15% -10% -5% -30%

A B C D E -1,90 -2,30 -3,10 -4,20 -2,50 +8,50 +10,60 +13,80 +19,00 +11,60 -2,80 -3,50 -4,60 -6,30 -3,80 -1,90 -2,30 -3,10 -4,20 -2,50 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +4,30 +4,30 +4,90 +4,90 +4,30 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10%

413 442 493 493 502 564 529 524 561 780 843 968 932 932 909 829 714 586 588 583 543 483 -

1+1 2+1 2+2 2+3 3+1 3+2 4+1 NECKERMANN VOORDELEN

387 438 460 460 521 493 493 487 656 730 855 906 870 860 847 718 571 573 550 545 480 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers. 4B 4 pers., fam.kamer 3B 3 pers., fam.kamer 2B 2 pers., fam.kamer vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2B: 2 volw. + 1e, 2e, 3e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 3B: 3 volw. + 1e, 2e kind 2-12j. (KB) 4B: 4 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72326 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension A A A A B B B B B B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D C C E E E E A A A A

299 307 307 358 396 396 396 396 396 443 443 405 405 458 494 494 494 546 619 624 624 687 730 730 710 710 710 710 689 689 663 663 663 605 494 490 455 455 450 392 344 344 344 344

472 523 561 612 650 650 650 650 650 703 703 733 773 826 862 903 862 965 1.017 1.070 1.113 1.177 1.220 1.220 1.199 1.184 1.184 1.194 1.163 1.163 1.147 1.089 937 833 755 777 743 685 636 578 529 529 -

27,50 27,50 27,50 35,00 40,60 40,60 40,60 40,60 40,60 40,60 40,60 40,60 40,60 48,50 54,40 54,40 54,40 54,40 54,40 54,40 54,40 63,00 69,40 69,40 69,40 69,40 69,40 69,40 69,40 69,40 69,40 69,40 69,40 60,80 54,40 47,60 42,50 42,50 42,50 33,90 27,50 27,50 27,50 27,50

-4,60 -4,60 -4,60 -5,80 -6,70 -6,70 -6,70 -6,70 -6,70 -6,70 -6,70 -6,70 -6,70 -8,10 -9,00 -9,00 -9,00 -9,00 -9,00 -9,00 -9,00 -10,50 -11,50 -11,50 -11,50 -11,50 -11,50 -11,50 -11,50 -11,50 -11,50 -11,50 -11,50 -10,10 -9,00 -7,90 -7,10 -7,10 -7,10 -5,60 -4,60 -4,60 -4,60 -4,60

-2,30 -2,30 -2,30 -2,90 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -4,00 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50 -5,20 -5,80 -5,80 -5,80 -5,80 -5,80 -5,80 -5,80 -5,80 -5,80 -5,80 -5,80 -5,00 -4,50 -4,00 -3,50 -3,50 -3,50 -2,80 -2,30 -2,30 -2,30 -2,30

nacht 01.03 01.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

6+1: afr van 27/4 tot 11/5 incl, van 29/6 tot 6/7 incl, 12+2, 18+3: afr van 27/4 tot 11/5 incl, van 29/6 tot 6/7 incl.

A B C D E -2,70 -4,00 -5,30 -6,80 -4,20 -1,80 -2,60 -3,50 -4,50 -2,80 +13,60 +20,10 +26,90 +34,30 +21,00 +7,20 +7,20 +7,20 +7,20 +7,20 -5% -5% -5% -5% -5% A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -30% -35% -35% -40% -35%

420 470 559 559 559 604 622 710 710 866 919 1.025 989 989 966 953 895 650 626 563 456 456 -

1+1 2+1 NECKERMANN VOORDELEN

393 482 520 520 565 529 622 656 762 808 915 958 922 912 899 886 687 619 585 478 430 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 2S 2 pers., promoprijs 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use vol pension senioren (vanaf 60j.) KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72320 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH ❨H❩

f HOTEL H10 SALOU PRINCESS na va 299 7233 SALOU • brochure p. 25 €

Prijzen per persoon (familiepakketten per familie). BTW en luchthaventaksen inclusief.

C D E -2,90 -4,30 -3,20 -3,60 -5,40 -3,90 -2,40 -3,60 -2,60 +7,40 +23,40 +23,40 +4,90 +4,90 +4,90 C D E -10% -10% -10% -65% -70% -65% -30% -35% -30% -65% -70% -60%

-2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,60 -2,80 -3,30 -3,70 -3,70 -3,70 -4,40 -5,00 -5,00 -5,00 -5,00 -5,00 -5,50 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,90 -5,60 -4,80 -4,00 -4,00 -3,90 -3,80 -3,70 -3,70 -3,20 -2,80 -2,80 -2,80 -2,50

nacht 01.04 01.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

HHH ❨H❩

f HOTEL OLYMPUS PALACE na va 299 7233 SALOU • brochure p. 25 €

A A A A B B B B B B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D C C E E E E A A A A

299 303 303 354 392 392 392 392 392 439 439 401 401 442 469 469 469 521 593 599 599 662 705 705 684 684 684 684 664 664 638 638 638 575 460 466 439 439 433 383 339 339 339 339

6+1, 12+2: afr van 27/4 tot 4/5 incl.

464 515 553 603 641 641 641 641 641 694 694 712 743 784 811 852 811 915 967 1.019 1.063 1.126 1.169 1.169 1.149 1.133 1.133 1.143 1.112 1.112 1.097 1.034 878 779 705 736 709 658 615 564 521 521 -

26,90 26,90 26,90 34,40 40,00 40,00 40,00 40,00 40,00 40,00 40,00 40,00 40,00 46,10 50,60 50,60 50,60 50,60 50,60 50,60 50,60 59,20 65,60 65,60 65,60 65,60 65,60 65,60 65,60 65,60 65,60 65,60 65,60 56,40 49,40 44,00 40,00 40,00 40,00 32,50 26,90 26,90 26,90 26,90

-4,50 -4,50 -4,50 -5,70 -6,60 -6,60 -6,60 -6,60 -6,60 -6,60 -6,60 -6,60 -6,60 -7,70 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -8,40 -9,80 -10,90 -10,90 -10,90 -10,90 -10,90 -10,90 -10,90 -10,90 -10,90 -10,90 -10,90 -9,40 -8,20 -7,30 -6,60 -6,60 -6,60 -5,40 -4,50 -4,50 -4,50 -4,50

-2,20 -2,20 -2,20 -2,90 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,80 -4,20 -4,20 -4,20 -4,20 -4,20 -4,20 -4,20 -4,90 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -5,40 -4,70 -4,10 -3,70 -3,30 -3,30 -3,30 -2,70 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20

nacht 01.03 01.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

A B C D E -2,60 -3,90 -4,90 -6,40 -3,90 -1,70 -2,60 -3,30 -4,30 -2,60 +13,30 +19,80 +24,70 +32,40 +19,80 +5,20 +4,30 +3,70 +2,60 +4,30 +7,40 +7,40 +7,40 +7,40 +7,40 +24,40 +30,90 +35,80 +43,60 +30,90 +7,20 +7,20 +7,20 +7,20 +7,20 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -60% -65% -70% -75% -65% -30% -35% -35% -40% -30%

413 464 552 552 552 597 603 671 671 826 879 985 949 949 926 913 850 607 599 543 449 449 -

1+1 2+1 NECKERMANN VOORDELEN

387 476 514 514 559 523 595 620 725 772 879 922 886 875 863 849 642 588 561 467 423 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 2S 2 pers., promoprijs 3A 3 pers. 1A 1 pers., double single use 3C 3 pers., zwembadz. 2C 2 pers., zwembadz. 1C 1 pers., double single use, zwembadz. vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A, 2C: 2 volw. + 1 kind 2-6j. (KB) 2A, 2C: 2 volw. + 1 kind 7-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72310 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHH ❨H❩

f HOTEL H10 EUROPA PARK na va 299 7233 SALOU • brochure p. 26 €

SPANJE - COSTA DORADA 1/12/11 16:23


HHHH

42

A A A A A A A A B B C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D C C B B E E E E A A

299 303 303 303 303 303 303 327 344 443 481 444 444 444 440 514 569 621 693 699 699 716 725 725 704 704 704 736 739 739 713 713 713 618 479 498 481 430 386 386 380 357 339 339

462 462 462 462 462 485 503 578 634 739 778 755 755 829 880 995 1.009 1.113 1.165 1.172 1.181 1.198 1.207 1.207 1.187 1.203 1.227 1.269 1.262 1.262 1.246 1.151 970 853 764 758 702 650 606 583 560 536 -

26,90 26,90 26,90 26,90 26,90 26,90 26,90 30,40 33,10 40,80 46,60 46,60 46,60 46,60 46,60 57,70 66,00 66,00 66,00 66,00 66,00 67,80 69,20 69,20 69,20 69,20 69,20 73,90 77,50 77,50 77,50 77,50 77,50 63,20 52,50 49,20 46,60 38,90 33,10 33,10 33,10 29,50 26,90 26,90

-2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,20 -2,50 -2,70 -3,30 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -3,80 -4,70 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,50 -5,60 -5,60 -5,60 -5,60 -5,60 -6,00 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -6,30 -5,10 -4,30 -4,00 -3,80 -3,10 -2,70 -2,70 -2,70 -2,40 -2,20 -2,20

6+1: afr van 27/4 tot 22/6 incl, afr 21/9 12+2: afr van 27/4 tot 15/6 incl, 17+4: afr van 27/4 tot 8/6 incl.

E -6,10 -3,20 -3,20 +15,00 -0,80 +3,10 +7,00 +17,50 +11,90 -5% E -10% -50% -45% -45%

-1,10 -1,10 -1,10 -1,10 -1,10 -1,10 -1,10 -1,20 -1,30 -1,70 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -1,90 -2,30 -2,70 -2,70 -2,70 -2,70 -2,70 -2,70 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -3,00 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -3,10 -2,60 -2,10 -2,00 -1,90 -1,60 -1,30 -1,30 -1,30 -1,20 -1,10 -1,10

nacht 01.04 16.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

A B C D -4,90 -7,30 -10,60 -13,50 -2,60 -3,90 -5,60 -7,10 -2,60 -3,90 -5,60 -7,10 +15,00 +15,00 +15,10 +32,50 -1,40 -2,20 -4,50 -6,40 +1,70 +2,50 +1,90 +1,60 +4,80 +7,00 +8,40 +9,80 +17,50 +17,50 +17,50 +17,50 +11,90 +11,90 +11,90 +11,90 -5% -5% -5% -5% A B C D -10% -10% -10% -10% -45% -50% -55% -40% -40% -50% -50% -35% -45% -50% -55% -40%

412 412 412 435 528 663 628 698 827 982 989 1.016 980 1.011 1.044 1.031 935 649 614 518 489 448 -

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

386 386 386 427 580 584 584 706 868 914 941 950 914 959 970 957 692 638 530 486 440 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

034-042_NEC_Autocar Z12.indd 42

Info & reservering: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3S 3 pers., balkon, landzijde, promoprijs 2S 2 pers., balkon, landzijde, promoprijs 3A 3 pers., balkon 1A 1 pers., double single use, balkon 4B 4 pers., balk. of ter., duplex 3B 3 pers., balk. of ter., duplex 2B 2 pers., balk. of ter., duplex all inclusive all inclusive, kind 2-12j. senioren (vanaf 60j.) KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2B: 2 volw. + 1e, 2e kind 2-12j. (KB) 3B: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 2A, 2S: 2 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

PERIODE

NVB NACR 72303 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, balkon

f HOTEL ESTIVAL PARK na va 299 7236 LA PINEDA • brochure p. 29 €

A A A A A A A A B B C C C C C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D C C B B A A A A E E

269 272 272 272 272 272 272 291 306 407 448 411 411 411 407 482 538 590 662 667 667 683 690 690 670 670 670 694 691 691 665 665 665 570 432 459 448 393 347 347 342 323 308 308

341 341 341 375 530 536 536 661 823 870 893 900 864 896 901 888 625 584 478 431 392 -

399 399 399 399 399 418 433 507 563 670 711 689 689 764 816 932 947 1.050 1.102 1.107 1.115 1.130 1.138 1.138 1.117 1.125 1.144 1.178 1.165 1.165 1.150 1.055 875 766 684 682 630 575 529 510 490 471 -

22,20 22,20 22,20 22,20 22,20 22,20 22,20 25,10 27,30 35,50 41,70 41,70 41,70 41,70 41,70 52,90 61,30 61,30 61,30 61,30 61,30 62,80 63,90 63,90 63,90 63,90 63,90 67,60 70,30 70,30 70,30 70,30 70,30 56,10 45,50 43,30 41,70 33,40 27,30 27,30 27,30 24,40 22,20 22,20

-50% -45% -50% -45%

-45% -40% -45% -40%

6+1: afr van 27/4 tot 22/6 incl, afr 21/9 12+2: afr van 27/4 tot 15/6 incl, 17+4: afr van 27/4 tot 8/6 incl

-40% -40% -40% -40%

-40%

E +2,00 +4,60 -0,20 +0,90 +2,00 +4,60 +4,60 +17,50 +11,90 E -10%

-0,90 -0,90 -0,90 -0,90 -0,90 -0,90 -0,90 -1,00 -1,10 -1,40 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -2,10 -2,50 -2,50 -2,50 -2,50 -2,50 -2,50 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,70 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,80 -2,30 -1,80 -1,80 -1,70 -1,40 -1,10 -1,10 -1,10 -1,00 -0,90 -0,90

1+1 2+1 2+2 2+3 2+4 3+1 3+2 3+3 NECKERMANN VOORDELEN

-55% -50% -55% -50%

-40% -35% -40% -35%

-40%

-50%

-45%

-55%

D +6,00 +13,90 -0,70 +2,80 +6,00 +13,90 +13,90 +17,50 +11,90 D -10%

-1,80 -1,80 -1,80 -1,80 -1,80 -1,80 -1,80 -2,00 -2,20 -2,90 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -3,40 -4,30 -5,00 -5,00 -5,00 -5,00 -5,00 -5,10 -5,20 -5,20 -5,20 -5,20 -5,20 -5,50 -5,70 -5,70 -5,70 -5,70 -5,70 -4,50 -3,70 -3,50 -3,40 -2,70 -2,20 -2,20 -2,20 -2,00 -1,80 -1,80

nacht 01.04 16.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

A B C +2,20 +3,10 +4,60 +5,10 +7,10 +10,90 -0,30 -0,40 -0,50 +1,00 +1,40 +2,20 +2,20 +3,10 +4,60 +5,10 +7,10 +10,90 +5,10 +7,10 +10,90 +17,50 +17,50 +17,50 +11,90 +11,90 +11,90 A B C -10% -10% -10%

363 363 363 382 471 611 576 647 778 933 938 961 925 949 968 955 860 582 558 457 433 399 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers., app. 2A 2 pers., app. 6B 6 pers., 2kamer-app. 5B 5 pers., 2kamer-app. 4B 4 pers., 2kamer-app. 3B 3 pers., 2kamer-app. 2B 2 pers., 2kamer-app. all inclusive all inclusive, kind 2-12j. KINDERKORTING (%) half pension 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2B: 2 volw. + 1e, 2e, 3e, 4e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 3B: 3 volw. + 1e, 2e, 3e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 4B: 4 volw. + 2 kind. 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2A: 2 volw. + 1e, 2e kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72303 B 4A Prijs per pers. in 4-pers.appartement, half pension

HHHH

f APP ESTIVAL PARK na va 269 7236 LA PINEDA • brochure p. 29 €

A A A A B B B B B B B B B B C C C C C C C C D D D D D D D D D D D D E E B B B B A A A A

319 322 322 360 388 388 388 388 388 434 434 397 397 467 515 515 515 567 640 645 645 713 760 760 739 739 739 739 718 718 693 693 693 625 507 500 464 464 459 403 356 356 356 356

414 480 508 508 552 517 640 686 792 838 953 1.001 964 954 941 928 712 633 597 494 448 -

502 539 567 605 633 633 633 633 633 686 686 733 785 855 904 945 904 1.008 1.059 1.117 1.164 1.232 1.279 1.279 1.258 1.243 1.243 1.253 1.222 1.222 1.206 1.139 979 863 777 796 759 704 657 602 555 555 -

B -4,10 -2,70 +20,60 +7,00 +8,80 +12,40 +20,30 +24,70 +7,20 B -10% -70% -35% -35% -65% -35% -70% -35%

Honeymoon: - 10% korting voor de bruid (2A, 2C)

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN

A -2,90 -1,90 +14,60 +8,20 +9,60 +12,40 +14,40 +17,50 +7,20 A -10% -70% -35% -35% -60% -30% -65% -35%

443 480 546 546 546 590 625 744 744 899 957 1.072 1.035 1.035 1.013 999 932 667 639 578 476 476 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 2S 2 pers., bad, promoprijs 3A 3 pers., bad 1A 1 pers., bad 4B 4 pers., fam.kamer, bad 3B 3 pers., fam.kamer, bad 2B 2 pers., fam.kamer, bad 3C 3 pers., jr-suite, bad of douche, zwembadzijde 2C 2 pers., jr-suite, bad of douche, zwembadzijde vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2B: 2 volw. + 1e kind 2-6j. (KB), min. 2 kind. 2B: 2 volw. + 1e kind 7-12j. (KB), min. 2 kind. 2B: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2A, 2C: 2 volw. + 1 kind 2-6j. (KB) 2A, 2C: 2 volw. + 1 kind 7-12j. (KB) 3B: 3 volw. + 1 kind 2-6j. (KB) 3B: 3 volw. + 1 kind 7-12j. (KB)

PERIODE

27.04-30.04 01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72384 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, bad

HHHH

C -5,60 -3,70 +28,40 +5,40 +7,70 +12,40 +28,00 +34,10 +7,20 C -10% -80% -40% -40% -75% -35% -75% -40%

29,70 29,70 29,70 35,20 39,40 39,40 39,40 39,40 39,40 39,40 39,40 39,40 39,40 49,70 57,50 57,50 57,50 57,50 57,50 57,50 57,50 66,80 73,80 73,80 73,80 73,80 73,80 73,80 73,80 73,80 73,80 73,80 73,80 63,80 56,30 49,10 43,80 43,80 43,80 35,50 29,40 29,40 29,40 29,40

D -7,20 -4,80 +36,40 +3,80 +6,70 +12,40 +36,00 +43,70 +7,20 D -10% -80% -40% -40% -80% -40% -80% -40%

-3,70 -3,70 -3,70 -4,40 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -6,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -7,20 -8,30 -9,20 -9,20 -9,20 -9,20 -9,20 -9,20 -9,20 -9,20 -9,20 -9,20 -9,20 -7,90 -7,00 -6,10 -5,40 -5,40 -5,40 -4,40 -3,70 -3,70 -3,70 -3,70

E -5,50 -3,70 +27,80 +5,60 +7,80 +12,40 +27,40 +33,40 +7,20 E -10% -75% -40% -40% -70% -35% -75% -35%

-2,50 -2,50 -2,50 -2,90 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -3,30 -4,10 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -4,80 -5,50 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -6,10 -5,30 -4,70 -4,10 -3,60 -3,60 -3,60 -3,00 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40

nacht 01.03 01.04

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

f HOTEL H10 SALAURIS PALACE na va 319 7233 SALOU • brochure p. 27 KORTING €

HHHH

A A A A A A A B B B B B B B B B B C C C C C C C C C C C C C C C D D D E E E E B B A A

285 286 286 286 286 286 323 351 398 398 361 361 413 448 448 448 548 657 662 662 682 692 692 672 718 752 752 731 731 705 690 645 600 532 525 489 489 484 432 388 350 323 323

363 363 363 428 501 465 557 589 780 863 893 904 948 972 960 886 698 669 633 537 427 -

1+1 2+1 2+2 3+1 NECKERMANN VOORDELEN 6+1: afr 29/6

381 381 381 381 412 436 468 491 544 544 566 599 643 672 755 744 889 972 979 988 1.005 1.015 1.054 1.062 1.086 1.115 1.125 1.094 1.081 1.027 976 828 749 718 745 714 670 631 555 493 462 -

20,70 20,70 20,70 20,70 20,70 20,70 25,40 28,90 28,90 28,90 28,90 28,90 35,50 40,40 40,40 40,40 46,50 51,00 51,00 51,00 52,80 54,20 54,20 54,20 60,00 64,30 64,30 64,30 64,30 64,30 62,40 56,70 51,00 51,00 44,90 40,40 40,40 40,40 33,80 28,90 24,20 20,70 20,70

-2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -2,60 -3,20 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -4,40 -5,00 -5,00 -5,00 -5,80 -6,40 -6,40 -6,40 -6,60 -6,70 -6,70 -6,70 -7,50 -8,00 -8,00 -8,00 -8,00 -8,00 -7,80 -7,10 -6,40 -6,40 -5,60 -5,00 -5,00 -5,00 -4,20 -3,60 -3,00 -2,60 -2,60

E -3,90 -4,90 -3,30 +8,40 -2,20 -0,40 +3,20 +11,60 +0,50 +2,40 +6,30 +14,70 +4,20 +16,30 E -10% -70% -35% -65%

-1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -1,70 -2,10 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,90 -3,40 -3,40 -3,40 -3,90 -4,20 -4,20 -4,20 -4,40 -4,50 -4,50 -4,50 -5,00 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,30 -5,20 -4,70 -4,20 -4,20 -3,70 -3,40 -3,40 -3,40 -2,80 -2,40 -2,00 -1,70 -1,70

nacht 01.03 01.05

per persoon/nacht (niet cum.) BOEK VOOR

KORTING

A B C D -2,00 -3,40 -5,40 -5,00 -2,50 -4,20 -6,70 -6,20 -1,70 -2,90 -4,50 -4,20 +8,40 +8,40 +27,30 +27,30 +0,20 -1,50 -4,00 -3,50 +1,20 +0,10 -1,70 -1,30 +3,20 +3,20 +3,20 +3,20 +11,60 +11,60 +30,50 +30,50 +2,90 +1,20 -1,30 -0,80 +4,10 +2,90 +1,30 +1,60 +6,30 +6,30 +6,30 +6,30 +14,70 +14,70 +33,60 +33,60 +4,00 +4,10 +5,30 +5,30 +13,70 +15,00 +15,00 +16,30 A B C D -10% -10% -10% -10% -55% -60% -40% -45% -30% -35% -40% -35% -55% -60% -35% -40%

387 387 424 489 533 550 637 686 926 935 966 975 1.055 1.033 1.004 898 707 679 622 488 423 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 2S 2 pers., promoprijs 4A 4 pers., stand. 3A 3 pers., stand. 1A 1 pers., double single use, stand. 4B 4 pers., lat. zz., stand. 3B 3 pers., lat. zz., stand. 2B 2 pers., lat. zz., stand. 1B 1 pers., double single use, lat. zz., stand. 4C 4 pers., zeez, stand. 3C 3 pers., zeez, stand. 2C 2 pers., zeez, stand. 1C 1 pers., double single use, zeez, stand. vol pension all inclusive KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A, 2B, 2C: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A, 2B, 2C: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A, 3B, 3C: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB)

PERIODE

01.05-03.05 04.05-07.05 08.05-10.05 11.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72315 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension, stand.

f HOTEL BEST NEGRESCO na va 285 7233 SALOU • brochure p. 27 €

Boek voor 16/1: tot €100 extra voordeel per dossier, zie p. 2 (= annuleringsverzekering €5 per persoon)

A A A A A A A B B B B C C C C C C D D D D D D E E E E E E E E C C C C B B B B A A

319 320 320 320 320 320 395 416 379 379 438 479 479 479 531 604 641 664 670 670 670 649 698 734 734 714 714 688 688 688 590 449 491 491 448 411 411 406 378 356 356

411 411 411 411 504 490 595 634 739 842 871 871 920 946 934 920 652 634 560 522 468 -

496 496 496 496 524 545 626 647 684 729 789 830 871 830 965 1.041 1.067 1.091 1.096 1.096 1.145 1.161 1.194 1.231 1.241 1.210 1.210 1.195 1.097 915 817 744 769 737 694 657 628 602 574 -

29,50 29,50 29,50 29,50 29,50 29,50 33,70 36,80 36,80 36,80 45,80 52,50 52,50 52,50 52,50 52,50 57,30 60,90 60,90 60,90 60,90 60,90 68,20 73,70 73,70 73,70 73,70 73,70 73,70 73,70 59,00 48,00 48,00 48,00 41,60 36,80 36,80 36,80 32,60 29,50 29,50

-3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -3,60 -4,10 -4,50 -4,50 -4,50 -5,60 -6,40 -6,40 -6,40 -6,40 -6,40 -7,00 -7,40 -7,40 -7,40 -7,40 -7,40 -8,30 -9,00 -9,00 -9,00 -9,00 -9,00 -9,00 -9,00 -7,20 -5,80 -5,80 -5,80 -5,10 -4,50 -4,50 -4,50 -4,00 -3,60 -3,60

-2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,40 -2,70 -3,00 -3,00 -3,00 -3,70 -4,30 -4,30 -4,30 -4,30 -4,30 -4,60 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -4,90 -5,50 -6,00 -6,00 -6,00 -6,00 -6,00 -6,00 -6,00 -4,80 -3,90 -3,90 -3,90 -3,40 -3,00 -3,00 -3,00 -2,60 -2,40 -2,40

nacht 01.02 01.04

KORTING

per persoon/nacht (cum.) BOEK VOOR

6+1: verblijf volledig tussen 28/4 en 2/6, tussen 22/9 en 29/9 Geen toeslag 1 pers (1A=2A): zie prijstabel

1+1 2+1 2+2 2+3 2+4 3+1 3+2 3+3 NECKERMANN VOORDELEN

A B C D E -2,60 -3,30 -4,60 -5,60 -6,90 +0,00 +15,00 +15,00 +25,00 +25,00 -3,90 -5,00 -6,90 -8,40 -10,30 -2,60 -3,30 -4,60 -5,60 -6,90 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 +0,00 -2,50 -2,50 -2,50 -2,50 -2,50 +9,40 +9,40 +9,40 +9,40 +9,40 A B C D E -10% -10% -10% -10% -10% -60% -35% -35% -35% -40% -30% -35% -35% -35% -40% -55% -35% -30% -30% -35% -60% -35% -35% -35% -40% -55% -35% -35% -35% -40% -30% -30% -35% -35% -40% -55% -35% -35% -35% -40% -55% -35% -35% -35% -35% -30% -30% -35% -35% -35% -60% -35% -35% -35% -40% -30% -35% -35% -35% -40% -60% -35% -35% -35% -40% -30% -35% -35% -35% -40%

439 439 439 467 561 585 686 686 873 923 929 941 1.027 1.004 990 893 624 637 557 524 475 -

10d/7n 13d/10n 14d/11n 17d/14n

KORTING-TOESLAG/NACHT/PERSOON 3A 3 pers. 1A 1 pers. 4B 4 pers., fam.kamer 3B 3 pers., fam.kamer 2B 2 pers., fam.kamer logies&ontbijt vol pension KINDERKORTING (%) 1 volw. + 1 kind 2-11j. 2A: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 2A: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3A: 3 volw. + 1 kind 2-12j. (KB) 2A: 1 volw. + 1 kind 2-12j. 3B: 3 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 3B: 3 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 3B: 3 volw. + 3e kind 2-12j. (KB) 4B: 4 volw. + 1e kind 2-12j. (KB) 4B: 4 volw. + 2e kind 2-12j. (KB) 2B: 2 volw. + 1e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2B: 2 volw. + 2e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2B: 2 volw. + 3e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind. 2B: 2 volw. + 4e kind 2-12j. (KB), min. 2 kind.

PERIODE

27.04-03.05 04.05-14.05 15.05-17.05 18.05-21.05 22.05-24.05 25.05-28.05 29.05-31.05 01.06-04.06 05.06-07.06 08.06-11.06 12.06-14.06 15.06-18.06 19.06-21.06 22.06-25.06 26.06-28.06 29.06-02.07 03.07-05.07 06.07-09.07 10.07-12.07 13.07-16.07 17.07-19.07 20.07-23.07 24.07-26.07 27.07-30.07 31.07-02.08 03.08-06.08 07.08-09.08 10.08-13.08 14.08-16.08 17.08-20.08 21.08-23.08 24.08-27.08 28.08-30.08 31.08-03.09 04.09-06.09 07.09-10.09 11.09-13.09 14.09-17.09 18.09-20.09 21.09-24.09 25.09

NVB NACR 72535 A 2A Prijs per pers. in 2-pers.kamer, half pension

HHHH

f HOTEL VILLA ROMANA na va 319 7233 SALOU • brochure p. 28 €

SPANJE - COSTA DORADA 1/12/11 16:23


BELANGRIJK OM TE WETEN Aanvullend op de Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen vzw krijgt u hierbij belangrijke informatie en/of aanvullingen. De Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen vzw, samen met deze rubriek “Belangrijk om te weten”, alsook met de “Bijzondere reisvoorwaarden en belangrijke extra informatie”, maken bijgevolg de op uw contract toepasselijke contractsvoorwaarden uit. Vervoer - Het vervoer van buitenmaatse bagage (bv. fietsen, duikflessen, golfmateriaal, enz..) moet op voorhand aangevraagd worden. De buitenmaatse bagage wordt vervoerd tegen betaling van een supplement. Dit supplement dekt enkel het vervoer in de autocar. Ter bestemming dient de reiziger zelf, en op zijn kosten, in te staan voor de transfer van zijn buitenmaatse bagage naar en van zijn verblijfplaats. Neckermann kan in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor eventueel verlies, diefstal of aangerichte schade die vreemd is aan de uitvoering van het contract. Dit sluit de aansprakelijkheid niet uit van hoteliers en vervoersmaatschappijen volgens verdrag en/of wet van toepassing in hun land. - Het vervoer van huisdieren is niet toegelaten bij autocarvakanties. Speciale noden Mensen met een beperking - Om eventuele problemen in het buitenland te vermijden moet de reiziger, ongeacht de aard van de beperking, hiervan melding maken bij boeking. - Om problemen op de vakantiebestemming te vermijden, dienen specifieke thema’s (gezondheid, handicap) bij reservatie te worden gemeld aan Neckermann, zodat wij de mogelijkheid hebben specifieke maatregelen te treffen indien nodig. Wij vragen u uitdrukkelijk te melden of u aangepaste voorzieningen nodig heeft, bijvoorbeeld op de kamer (zoals aangepaste breedte deuren, verlaagde lavabo, etc.) de kosten vallen ten laste van de reiziger. - Helaas bestaat niet overal ter wereld begrip voor de in België geldende opvatting dat mensen met een beperking zich maximaal moeten kunnen integreren in de maatschappij. Uw verblijf Hotelkamer - Uw hotelkamer is de dag van aankomst in principe ten vroegste beschikbaar vanaf 14 u. De dag van terugkeer dient u de kamer te verlaten ten laatste om 12 u. - Door toevoeging van één of meerdere bedden wordt de beschikbare ruimte in een kamer en de privacy meestal beperkt. Bedden die aan een kamer worden toegevoegd voor een 3de en/of 4de volwassene of kind, kunnen bestaan uit sofa, bijzetbed of opklapbed (eerder geschikt voor kinderen). - In het algemeen is een kamer van een stadshotel minder groot. - De afgebeelde foto’s van de accommodatie zijn een “woonvoorbeeld” of “kamervoorbeeld”, grootte en/of inrichting kunnen verschillen. Appartement of woning - Bij alle appartementen opgenomen in deze brochure is het regelmatig reinigen en wisselen van lakens inbegrepen. Het kan voorkomen dat u ter plaatse een waarborg moet betalen. - Aantal personen per woning: wij geven steeds duidelijk de maximumcapaciteit van de vakantiewoningen door. Bij boeking bent u verplicht het juiste aantal personen op te geven. Elke wijziging dient u te melden. Wanneer u met meer personen aankomt dan op de voucher staat vermeld, kan u de toegang worden ontzegd of een toeslag worden aangerekend. Airconditioning - Er bestaan meerdere systemen, van individueel regelbaar over individueel activeerbaar tot centraal gestuurd. Naargelang de plaatselijke omstandigheden (energiebesparingen ingevolge plaatselijke reglementeringen, stroomonderbrekingen, e.a.) kan het functioneren ervan beperkt worden tot een aantal uren per dag en/of nacht. - Indien de airconditioning in regel slechts een beperkte periode van het seizoen in werking wordt gesteld, wordt dit vermeld bij de kamerbeschrijving in de brochure. Deze melding bij de kamerbeschrijving heeft voorrang op de beschrijving op uw hotelvoucher, waar geen exacte periode wordt vermeld. Terminologie - “bad/handdouche” of “bad/douche”: u beschikt over een badkamer met bad en u kunt in de badkuip een douche nemen. “bad, douche” betekent dat u over een badkamer met bad én douche beschikt. - Bij de beschrijving van een “keuken” of “kitchenette” staat er nooit dat daar ook een koelkast bij hoort. Dit vinden wij immers vanzelfsprekend. - De term “appartement” wordt gebruikt wanneer u over meer dan één ruimte beschikt én minstens één van de ruimtes kan worden afgesloten door een deur of een schuifdeur. De termen “familiekamer” of “juniorsuite” worden gebruikt om aan te geven dat de beschikbare ruimte meer dan gemiddeld is. In deze gevallen zijn er echter geen afzonderlijke kamers, tenzij anders beschreven. Indien u over meerdere ruimtes beschikt, bevindt het tv-toestel zich meestal in de woonkamer. - Met een “satelliet-tv” ontvangt men niet noodzakelijk Nederlandstalige zenders. - Een kamer met “zeezicht” houdt in dat u vanuit uw kamer min of meer uitkijkt over de zee. Lateraal zeezicht betekent dat u zijdelings de zee kan zien, frontaal zeezicht betekent dat u recht op de zee kijkt. Echter, het is steeds mogelijk dat het zeezicht (deels) wordt belemmerd door begroeiing (bijvoorbeeld palmbomen).Zeezijde betekent dat uw kamer zich bevindt aan de kant van de zee, maar niet dat u ook zeezicht hebt. Maaltijden Bij ieder hotel in deze brochure staat vermeld of het hotel buffetten of vaste menu’s serveert. Alle prestaties starten steeds met het avondmaal (bij half pension, vol pension of all inclusive) op de dag van aankomst en eindigen met het ontbijt op de dag van vertrek.

Bij late aankomsten in het hotel kan de hotelier een koude schotel of snack voorzien. Is dit niet het geval, dan kan de reiziger via onze reisleiding op de bestemming vragen of de hotelier hem een vervangmaaltijd kan aanbieden tijdens zijn verblijf. Wel vestigen wij er de aandacht op dat een gemiste maaltijd op de dag van aankomst en/of de dag van terugkeer, ingevolge de voorziene vluchturen, geen recht geeft op enige vergoeding bij terugkeer. Half pension - Bestaat uit het ontbijt en één hoofdmaaltijd (meestal het avondmaal) per overnachting. Vol pension - Onder vol pension verstaat men het ontbijt, de lunch en het avondmaal per overnachting. All Inclusive - Een selectie van maaltijden is inbegrepen gedurende het hele verblijf (volgens beschrijving in de hoteltekst). In sommige hotels stopt de all inclusive om 12u. op de dag van de terugreis. Dranken - Bij half pension en vol pension zijn de dranken voor middag- en avondmaaltijden niet inbegrepen, tenzij anders vermeld. - Bij all inclusive zijn meestal enkel lokale (alcoholische) dranken inbegrepen, tenzij anders vermeld. Het komt voor dat bepaalde dranken of bepaalde bars mits betaling zijn. - Personen jonger dan 18 jaar worden in sommige hotels verboden om alcohol te consumeren. Buffet/bediening aan tafel - De hoteldirectie heeft het recht om tijdens een seizoen, bij bijvoorbeeld een te lage bezetting, het buffet te vervangen door bediening aan tafel en vice-versa. Bovendien heeft de wijze van bediening niet noodzakelijk een invloed op de kwaliteit van de maaltijden. Kinderporties en babymaaltijden - Als kinderen gratis in kamer met ontbijt, in half of vol pension of in all inclusive verblijven of grote kortingen krijgen, heeft de hotelier het recht kinderporties of kindermenu’s te serveren. - Babymaaltijden dienen echter wel te worden betaald en dit ter plaatse in het hotel. Avondkledij - In heel wat hotels wordt van de heren verwacht dat ze een lange broek dragen in het restaurant, zeker voor het avondmaal. Niet zelden wordt een korte broek of short geweigerd. Infrastructuur/Faciliteiten In de mate van het mogelijke worden alle gratis hotelfaciliteiten zoals safe, minibar, ligstoelen en sportfaciliteiten duidelijk vermeld. Indien de vermelding gratis niet voorkomt bij bepaalde faciliteiten betekent dit dat deze ofwel betalend zijn, ofwel dat het ons bij het drukken van de brochure niet bekend is of deze al dan niet gratis zijn. Zwembaden - In onze beschrijvingen geven we soms de precieze periode op wanneer een openluchtzwembad open of verwarmd is. Dit is evenwel afhankelijk van het weer. Het spreekt immers voor zich dat het zwembad niet zal worden verwarmd of geopend indien het regent of stormt. Indien er niet duidelijk in de tekst staat dat het zwembad verwarmd is, mag u er van uitgaan dat dit niet het geval is. - Onder een “privézwembad” verstaat men een zwembad voor privégebruik: dit betekent dat andere gasten geen gebruik mogen maken van dit zwembad, dit betekent niet dat het zwembad volledig onttrokken is aan de blikken van andere gasten. Internet en Playstation - Het gebruik van Internet, Playstation en andere spelconsoles is steeds tegen betaling, tenzij anders vermeld in de hotelbeschrijving. Laagseizoen - Het kan op enkele bestemmingen voorkomen dat strand- en sportvoorzieningen, zwembaden, glijbanen, restaurants, verhuurbedrijven e.d. tijdens een deel van het seizoen gesloten zijn en bijvoorbeeld het openbaar vervoer minder vaak rijdt. Tevens kan het gebeuren dat animatieprogramma’s in de hotels in deze periode geen of slechts gedeeltelijk doorgang vinden. Helaas ligt dit buiten onze invloed. - Sommige voorzieningen (zoals bijv. een buitenterras van het restaurant) kunnen afhankelijk van de weersomstandigheden, niet het hele seizoen beschikbaar zijn. - In deze zomerbrochure bieden wij afreizen tijdens de herfstvakantie aan. Vanaf eind oktober kan het echter voorkomen dat bepaalde faciliteiten (zoals aquapark, glijbanen, bepaalde bars en restaurants) gesloten zijn. Bouwwerken - Nieuwbouw: in de brochure vindt u ook een aantal vakantieverblijven die nog gebouwd of afgewerkt moesten worden bij het in druk gaan van deze brochure. In zo’n geval vermelden wij dit met de term “Maquette”. Deze vakantieverblijven hebben we dus niet vooraf kunnen bezoeken en hierdoor kan het gebeuren dat onze beschrijving niet 100% overeenstemt met de uiteindelijke realisatie. Soms kan een bouwwerkzaamheid door onvoorziene omstandigheden vertraging oplopen. Wij proberen dit steeds zo goed mogelijk op te volgen en signaleren u tijdig eventuele problemen (voor zover we er natuurlijk zelf van op de hoogte zijn). - Werkzaamheden buiten uw vakantieverblijf: het kan voorkomen dat in de buurt van uw vakantieverblijf bouwactiviteiten plaatsvinden. Meestal gaat het dan om de aanleg van nieuwe wegen en/of gebouwen. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor daden van derden waarmee we geen contract hebben. Het spreekt voor zich dat we u op de hoogte houden over werken waarvan we op de hoogte zijn. - Werkzaamheden in of aan uw vakantieverblijf: indien er werkzaamheden uitgevoerd worden waardoor geluidsoverlast en visuele hinder ontstaat of waardoor bepaalde faciliteiten niet toegankelijk zijn, stellen wij u hiervan in de mate van het mogelijke vóór uw afreis op de hoogte.

Excursies Ter plaatse geboekt - Deze excursies worden georganiseerd door een lokale instantie en kan u via onze reisleiding ter plaatse boeken. De reisleiding vertelt u er alles over daags na aankomst op uw vakantiebestemming. Deze excursies vallen evenwel buiten de verantwoordelijkheid van Neckermann. Elke betwisting dient onmiddellijk ter plaatse te worden geregeld. - Alle prijzen en wisselkoersen, vermeld op de introductiepagina’s van iedere bestemming in de kleurenbrochure, zijn slechts richtprijzen. De wisselkoersen en prijzen zijn indicatief en vastgesteld in september 2011. - De taal van de begeleiding van de excursies kunnen we u niet garanderen.

DE ALGEMENE REISVOORWAARDEN VAN DE GESCHILLENCOMMISSIE REIZEN Artikel 1: Toepassingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de contracten tot reisorganisatie en reisbemiddeling zoals verstaan onder de Belgische wet van 16 februari 1994 tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling. Artikel 2 Promotie 1. De gegevens in de reisbrochure binden de reisorganisator of de reisbemiddelaar die de brochure hebben uitgegeven, tenzij: a) wijzigingen in deze gegevens duidelijk, schriftelijk en vóór het afsluiten van het contract ter kennis van de reiziger zijn gebracht; de brochure moet daarvan uitdrukkelijk melding maken; b) er zich naderhand wijzigingen voordoen ingevolge een schriftelijk akkoord tussen partijen bij het contract. 2. De reisorganisator en/of reisbemiddelaar kan voor bepaalde of onbepaalde duur het geheel of een gedeelte van zijn reispromotie schrappen. Artikel 3 Informatie vanwege de reisorganisator en/of reisbemiddelaar De reisorganisator en / of reisbemiddelaar zijn verplicht: 1. vóór het sluiten van het contract tot reisorganisatie of tot reisbemiddeling aan de reizigers schriftelijk mede te delen: a) de algemene informatie betreffende paspoorten en visa en de formaliteiten op gebied van gezondheidszorg die voor de reis en verblijf noodzakelijk zijn, opdat de reizigers de nodige documenten in orde zouden kunnen brengen. Reizigers van niet- Belgische nationaliteit moeten bij de betrokken ambassade(s) of consulaat(aten) informeren welke administratieve formaliteiten zij moeten vervullen; b) informatie over het aangaan en de inhoud van een annulering- en/ of bijstandsverzekering; c) de algemene en bijzondere voorwaarden van toepassing op de contracten. 2. ten laatste 7 kalenderdagen voor de vertrekdatum, volgende inlichtingen aan de reizigers schriftelijk te verstrekken: a) dienstregelingen en tussenstops en aansluitingen alsook, indien mogelijk, de door de reiziger in te nemen plaats; b) naam, adres, telefoon-, faxnummer en/of e-mail adres van hetzij de plaatselijke vertegenwoordiging van de reisorganisator en/of -bemiddelaar, hetzij de plaatselijke instanties die de reiziger bij moeilijkheden kunnen helpen, hetzij rechtstreeks de reisbemiddelaar of de reisorganisator. c) Voor reizen en verblijven van minderjarigen in het buitenland, de informatie waardoor rechtstreeks contact mogelijk is met het kind of met de persoon die ter plaatse voor diens verblijf verantwoordelijk is. De hierboven vermelde termijn van 7 kalenderdagen is niet van toepassing in geval van laattijdig gesloten contract. Artikel 4 Informatie vanwege de reiziger De reiziger moet de reisorganisator en/of reisbemiddelaar alle nuttige inlichtingen verstrekken die hem uitdrukkelijk gevraagd worden of die redelijkerwijze een invloed kunnen hebben op het goede verloop van de reis. Wanneer de reiziger verkeerde inlichtingen verstrekt en dit tot extra kosten leidt voor de reisorganisator en/of reisbemiddelaar, mogen die kosten in rekening worden gebracht. Artikel 5 Totstandkomen van het contract 1. Bij het boeken van de reis zijn de reisbemiddelaar of -organisator ertoe gehouden een bestelbon aan de reiziger te overhandigen conform de wet. 2. Het contract tot reisorganisatie ontstaat op het ogenblik dat de reiziger, al dan niet via de namens de reisorganisator optredende reisbemiddelaar, van de reisorganisator de schriftelijke bevestiging van de geboekte reis ontvangt. Wijkt de inhoud van de bestelbon af van die van de reisbevestiging of gebeurt de bevestiging niet binnen uiterlijk 21 dagen na de ondertekening van de bestelbon, dan mag de reiziger ervan uitgaan dat de reis niet werd geboekt en heeft de reiziger recht op de onmiddellijke terugbetaling van alle reeds betaalde bedragen. Artikel 6 De Prijs 1. De in het contract overeengekomen prijs kan niet worden herzien, tenzij dit uitdrukkelijk in het contract is voorzien samen met de precieze berekeningswijze ervan, en voor zover de herziening het gevolg is van een wijziging in : a) de op de reis toegepaste wisselkoersen en/of b) de vervoerskosten, met inbegrip van de brandstofkosten en/of c) de voor bepaalde diensten verschuldigde heffingen en belastingen. Er moet dan wel aan de voorwaarde worden voldaan dat bedoelde wijzigingen ook aanleiding zullen geven tot een verlaging van de prijs. 2. De in het contract vastgestelde prijs mag in geen geval worden verhoogd binnen de 20 kalenderdagen die de dag van het vertrek voorafgaan. 3. Zo de verhoging 10 % van de totaalprijs te boven gaat, kan de reiziger het contract zonder vergoeding verbreken. In dit geval heeft de reiziger recht op onmiddellijke terugbetaling van al de bedragen die hij aan de reisorganisator heeft betaald. Artikel 7 Betaling van de reissom 1. Behalve uitdrukkelijk anders overeengekomen, betaalt de reiziger, bij de ondertekening van de bestelbon, als voorschot, een gedeelte van de glo-

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

043-045_NEC_Autocar Z12.indd 43

43

1/12/11 16:25


bale of totale reissom zoals in de bijzondere reisvoorwaarden bepaald. 2. Indien de reiziger, nadat hij vooraf in gebreke werd gesteld, nalaat het voorschot of de reissom te betalen die van hem wordt geëist, zal de reisorganisator en/of reisbemiddelaar het recht hebben de overeenkomst met de reiziger van rechtswege te beëindigen, met de kosten ten laste van de reiziger. 3. Behalve indien op de bestelbon anders wordt overeengekomen, betaalt de reiziger het saldo van de prijs uiterlijk 1 maand vóór de vertrekdatum, en op voorwaarde dat hem vooraf of tezelfdertijd de schriftelijke reisbevestiging en/of reisdocumenten bezorgd worden. Artikel 8 Overdraagbaarheid van de boeking 1. De reiziger kan, vóór de aanvang van de reis, zijn reis overdragen aan een derde, die wel moet voldoen aan alle voorwaarden van het contract tot reisorganisatie. De overdrager dient tijdig vóór het vertrek de reisorganisator en, in voorkomend geval, de reisbemiddelaar, van deze overdracht op de hoogte te brengen. 2. De overdragende reiziger en de overnemer zijn hoofdelijk gehouden tot de betaling van de totale prijs van de reis en de kosten van de overdracht. Artikel 9 Andere wijzigingen door de reiziger Vraagt de reiziger om een andere wijziging, dan mag de reisorganisator en/of de -bemiddelaar alle kosten aanrekenen die daardoor worden veroorzaakt. Artikel 10 Wijziging door de reisorganisator vóór de afreis 1. Indien, vóór de aanvang van de reis, één van de wezenlijke punten van het contract niet kan worden uitgevoerd, dient de reisorganisator de reiziger zo spoedig mogelijk, en in elk geval vóór de afreis, daarvan op de hoogte te brengen en hem in te lichten over de mogelijkheid het contract te verbreken zonder kosten, tenzij hij de door de reisorganisator voorgestelde wijziging aanvaardt. 2. De reiziger dient zo spoedig mogelijk, en in elk geval vóór de afreis, de reisbemiddelaar of reisorganisator van zijn beslissing in kennis te stellen. 3. Zo de reiziger de wijziging aanvaardt, dient er een nieuw contract of een bijvoegsel bij het contract te worden opgesteld waarin de aangebrachte wijzigingen en de invloed daarvan op de prijs worden meegedeeld. 4. Zo de reiziger de wijziging niet aanvaardt, mag hij de toepassing vragen van artikel 11. Artikel 11 Verbreking door de reisorganisator vóór afreis 1. Indien de reisorganisator, vóór de aanvang van de reis, het contract verbreekt wegens een niet aan de reiziger toe te rekenen omstandigheid, heeft de reiziger de keuze tussen: 1) ofwel de aanvaarding van een nieuw aanbod van een reis van gelijke of betere kwaliteit, zonder dat hij een supplement dient te betalen: zo de reis die ter vervanging wordt aangeboden van mindere kwaliteit is, moet de reisorganisator het verschil in prijs zo spoedig mogelijk terugbetalen. 2) ofwel de terugbetaling, zo spoedig mogelijk, van alle door hem op grond van het contract betaalde bedragen. 2. De reiziger kan eveneens, in voorkomend geval, aanspraak maken op een schadeloosstelling voor het niet-uitvoeren van het contract, tenzij: a) de reisorganisator de reis annuleert omdat het minimum aantal reizigers, voorzien in het contract en nodig voor de uitvoering van de reis, niet werd bereikt en de reiziger, binnen de in het contract voorziene termijn en ten minste 15 kalenderdagen vóór de vertrekdatum hiervan schriftelijk op de hoogte werd gebracht; b) de annulering het gevolg is van overmacht, waaronder overboeken niet is inbegrepen. Onder overmacht wordt verstaan abnormale en onvoorzienbare omstandigheden die onafhankelijk zijn van de wil van diegene die zich erop beroept en waarvan de gevolgen ondanks alle voorzorgsmaatregelen niet konden worden vermeden. Artikel 12 Gehele of gedeeltelijke niet-uitvoering van de reis 1. Indien tijdens de reis blijkt dat een belangrijk deel van de diensten waarop het contract betrekking heeft, niet zal kunnen worden uitgevoerd, neemt de reisorganisator alle nodige maatregelen om de reiziger passende en kosteloze alternatieven aan te bieden met het oog op de voortzetting van de reis. 2. Zo er een verschil is tussen de voorgenomen en de daadwerkelijk verleende diensten, stelt hij de reiziger schadeloos ten belope van dit verschil. 3. Indien dergelijke regeling onmogelijk blijkt of indien de reiziger deze alternatieven om deugdelijke redenen niet aanvaardt, moet de reisorganisator hem een gelijkwaardig vervoermiddel ter beschikking stellen dat hem terugbrengt naar de plaats van het vertrek, en, in voorkomend geval, de reiziger schadeloos stellen. Artikel 13 Verbreking door de reiziger De reiziger kan te allen tijde het contract geheel of gedeeltelijk verbreken. Indien de reiziger het contract verbreekt wegens een aan hem toe te rekenen omstandigheid, vergoedt hij de schade die de reisorganisator en / of -bemiddelaar lijden ten gevolge van de verbreking. De schadevergoeding kan forfaitair bepaald worden in de bijzondere voorwaarden of in het reisprogramma, maar mag ten hoogste éénmaal de prijs van de reis bedragen. Artikel 14 Aansprakelijkheid van de reisorganisator 1. De reisorganisator is aansprakelijk voor de goede uitvoering van het contract, overeenkomstig de verwachtingen die de reiziger op grond van de bepalingen van het contract tot reisorganisatie redelijkerwijs mag hebben, en voor de uit het contract voortvloeiende verplichtingen, ongeacht of deze verplichtingen zijn uit te voeren door hem zelf dan wel door andere verstrekkers van diensten en zulks onverminderd het recht van de reisorganisator om deze andere verstrekkers van diensten aan te spreken. 2. De reisorganisator is voor de daden van nalatigheid van zijn aangestelden en vertegenwoordigers, handelend in de uitoefening van hun functie, evenzeer aansprakelijk als voor zijn eigen daden en nalatigheden. 3. Indien een internationaal verdrag van toepassing is op een in het

44

contract tot reisorganisatie inbegrepen dienst, wordt de aansprakelijkheid van de reisorganisator overeenkomstig dat verdrag uitgesloten of beperkt. 4. Voor zover de reisorganisator niet zelf de in het reiscontract voorziene diensten verleent, wordt zijn aansprakelijkheid voor stoffelijke schade en de vergoeding van de derving van het reisgenot samen beperkt tot tweemaal de reissom. 5. Voor het overige zijn de artikelen 18 en 19 van de wet van 16 februari 1994 van toepassing. Artikel 15 Aansprakelijkheid van de reiziger De reiziger is aansprakelijk voor de schade die de reisorganisator en/of -bemiddelaar, hun aangestelden en / of hun vertegenwoordigers door zijn fout oplopen, of wanneer hij zijn contractuele verplichtingen niet is nagekomen. De fout wordt volgens het normale gedrag van een reiziger beoordeeld. Artikel 16 klachtenregeling 1. Vóór de afreis: Indien de reiziger een klacht heeft voor de afreis moet hij deze zo snel mogelijk per aangetekend schrijven of tegen ontvangstbewijs indienen bij de reisbemiddelaar en/of reisorganisator. 2. Tijdens de reis: Klachten tijdens de uitvoering van het contract moet de reiziger zo spoedig mogelijk ter plaatse, op een gepaste en bewijskrachtige manier, melden, zodat naar een oplossing kan worden gezocht. Daarvoor moet hij zich - in deze volgorde - wenden tot een vertegenwoordiger van de reisorganisator, of een vertegenwoordiger van de reisbemiddelaar of rechtstreeks tot de reisbemiddelaar, of ten slotte rechtstreeks tot de reisorganisator. 3. Na de reis: Werd een klacht ter plaatse niet bevredigend opgelost of kon de reiziger onmogelijk ter plaatse een klacht formuleren, dan moet hij uiterlijk één maand na het einde van de reisovereenkomst bij de reisbemiddelaar of anders bij de reisorganisator per aangetekend schrijven of tegen ontvangstbewijs een klacht indienen. Artikel 17 Verzoeningsprocedure 1. Ingeval van betwisting moeten de partijen eerst onderling een minnelijke regeling nastreven. 2. Mislukt deze poging tot minnelijke regeling binnen een termijn van 1 tot 3 maanden, dan kan elk van de betrokken partijen aan het secretariaat van de Cel Verzoening van de vzw Geschillencommissie Reizen vragen om een verzoeningsprocedure op te starten. Alle partijen dienen ermee in te stemmen. 3. Hiertoe zal het secretariaat aan de partijen een informatiebrochure, een verzoeningsreglement en een “overeenkomst tot verzoening” bezorgen. Zodra de betrokken partijen deze overeenkomst (gezamenlijk of afzonderlijk) hebben ingevuld en ondertekend, en zodra elke partij een bedrag van 50 euro heeft betaald, zal de verzoeningsprocedure opgestart worden. 4. Overeenkomstig de in het reglement beschreven eenvoudige procedure, zal een onpartijdige verzoener daarna contact opnemen met de partijen teneinde een billijke verzoening tussen de partijen na te streven. 5. Het eventueel bereikte akkoord zal in een bindende schriftelijke overeenkomst vastgelegd worden. Secretariaat van de “Cel verzoening”: telefoon: 02/206.52.38 fax: 02/206.57.74 - e-mail: verzoening.gr@skynet.be Artikel 18 Arbitrage of Rechtbank 1. Wordt geen verzoeningsprocedure ingesteld of mislukt deze, dan heeft de eisende partij in principe de keuze tussen een procedure voor de gewone rechtbank of een arbitrageprocedure voor de Geschillencommissie Reizen. 2. Voor de geëiste bedragen vanaf 1250 euro kan elke verwerende partij via aangetekende brief aan de eiser een arbitrageprocedure weigeren. Zij beschikt hiervoor over een termijn van 10 kalenderdagen na ontvangst van de aangetekende brief waarin wordt aangegeven dat een dossier met een vordering vanaf 1250 EUR werd geopend bij de Geschillencommissie Reizen. Onder de 1250 euro staat de mogelijkheid om de arbitrageprocedure te weigeren enkel open voor de reiziger. 3. Deze arbitrageprocedure wordt geregeld door een geschillenreglement, en kan slechts worden opgestart nadat binnen een periode van 4 maanden volgend op het (voorziene) einde van de reis (of eventueel vanaf de prestatie die aanleiding gaf tot het geschil) geen minnelijke regeling kon worden bereikt. Geschillen m.b.t. lichamelijke letsels kunnen enkel door de rechtbanken beslecht worden. 4. Het paritair samengesteld arbitraal college doet, overeenkomstig het geschillenreglement, op een bindende en definitieve wijze uitspraak over het reisgeschil. Hiertegen is geen beroep mogelijk. Secretariaat van het arbitraal college, en algemeen secretariaat van de Geschillencommissie Reizen: - telefoon: 02/206 52 37 (9u tot 12 u) - fax: 02/206 57 74 - Koning Albert II laan 16, 1000 Brussel - e-mail: clv.gr@skynet.be

BIJZONDERE REISVOORWAARDEN EN BELANGRIJKE EXTRA INFORMATIE VOOR REIZEN EN/OF VERBLIJVEN GEBOEKT VANAF 02/11/2011 Aanvullend op de Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen vzw krijgt u hierbij enkele belangrijke nota’s bij verschillende artikels, alsook verklarende informatie en/of aanvullingen De Algemene Reisvoorwaarden van de Geschillencommissie Reizen vzw, samen met deze Bijzondere Reisvoorwaarden en Belangrijke Extra Informatie, alsook met de voorschriften opgenomen onder de rubriek “Belangrijk om weten”, maken bijgevolg de op uw contract toepasselijke contractsvoorwaarden uit. Artikel 1: Toepassingsgebied Gezien het belang hiervan voor wat betreft de verbintenissen van partijen, wordt de reiziger erop gewezen dat, naargelang de aard van de

dienst(en)/prestatie(s) waartoe Neckermann zich verbindt, hij met deze gebonden is door, hetzij een contract tot reisorganisatie, hetzij een contract tot reisbemiddeling. 2) Art. 2: Promotie Deze brochure werd te goeder trouw opgemaakt volgens de op het ogenblik van de redactie beschikbare gegevens. Eventuele fouten of wijzigingen zullen u meegedeeld worden in de vorm van errata of wijzigingsberichten. In sommige omstandigheden kan Neckermann genoodzaakt zijn een bepaalde reisformule tijdelijk of volledig te schrappen, waarbij zij wel ter beschikking blijft om de (kandidaat-) reiziger een alternatief aan te bieden. 3) Art. 4: Informatie vanwege de reiziger 1. Verplichtingen m.b.t. documenten De reisdocumenten omvatten onder meer de vervoersbewijzen en de bons/bewijzen voor de andere gereserveerde diensten, samen met de praktische reisinformatie. Deze reisdocumenten zijn ter beschikking a) ofwel bij de Neckermann-vakantiewinkel uiterlijk 7 dagen vóór afreis b) ofwel mogelijks op de autocar, indien de inschrijving of wijziging van inschrijving gebeurt vanaf 21 dagen vóór afreis of in geval van een lijnvlucht. In het geval bedoeld onder (b) zal de reiziger een reservatienummer van zijn Neckermann-vakantieadviseur krijgen, waarmee hij zijn documenten kan verkrijgen op de autocar, mits mededeling van dit reservatienummer. Indien de inschrijving minder dan 7 werkdagen voor afreis werd gemaakt, worden de documenten mogelijks, naar soevereine beoordeling van Neckermann, naar de reiziger verstuurd per koerier. De koerierskosten zijn dan voor rekening van de reiziger. Indien een late inschrijving geen originele reisdocumenten vereist, is het mogelijk dat deze reisdocumenten, die beperkt zijn in hoeveelheid, rechtstreeks worden doorgefaxt naar de reiziger. Elke reiziger moet in het bezit zijn van geldige identiteitspapieren voor de gereserveerde reis. Zijn identiteitspapieren en reispas dienen geldig te zijn tot minimum 6 maanden na de datum van terugkeer. De reiziger heeft de verplichting kennis te nemen van de informatie gepubliceerd bij elke bestemming in de kleurenbrochure. Desgevallend dient hij hieromtrent inlichtingen te bekomen bij het consulaat van het betrokken land of op www.diplomatie.belgium.be. Reizigers van niet-Belgische nationaliteit zijn verplicht hun nationaliteit spontaan aan te geven aan de Neckermann-vakantieadviseur en dienen informatie in te winnen bij het consulaat van het land van bestemming. Neckermann zal geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het geval hieromtrent eender welke probleem zou kunnen ontstaan. Minderjarigen moeten in het bezit zijn van hun eigen bewijs van identiteit, met foto. Sommige gemeentes hanteren de nieuwe elektronische “kids ID” tegen betaling, waarbij de aanvraagperiode drie à vier weken bedraagt. Het is dus belangrijk dat de reiziger de kids ID voor kinderen tijdig aanvraagt bij de gemeente. Het identificatiekaartje dat bij de geboorte wordt afgeleverd, is niet geldig voor reizen naar het buitenland. Minderjarigen kunnen niet worden opgenomen in de reispas van hun ouders en moeten over een eigen reispas beschikken. Neckermann benadrukt dat de reizigers de verplichting hebben zich grondig te informeren m.b.t. de specifieke toepasselijke regelgeving omtrent minderjarigen. Indien een reiziger bij de afreis niet de nodige documenten kan voorleggen, zal hij de daaruit voortvloeiende kosten niet op Neckermann kunnen verhalen. Voor huwelijksreizen met extra hotelkortingen dient de reiziger een officieel attest van huwelijk, afgeleverd door een officiële instantie, over te maken aan de receptie van het hotel bij aankomst. Tenzij anders vermeld bij de hotelbeschrijving in de brochure, worden huwelijkskortingen enkel toegestaan indien de reis plaatsvindt binnen de zes maanden na de huwelijksdatum. 2. Verplichtingen m.b.t. mededeling van informatie Op het ogenblik van de reservatie, heeft de reiziger de verplichting om elk element dat op één of andere manier het goede verloop van de reis in het gedrang zou kunnen brengen (nationaliteit, gezondheid, eetgewoontes,…), te melden aan de Neckermann-vakantieadviseur. Indien bepaalde dergelijke elementen zich zouden voordoen nà reservatie, heeft de reiziger de verplichting deze onmiddellijk te melden. Alle kosten die verbonden zijn aan de gevolgen van de niet-naleving van deze verplichting, vallen ten laste van de reiziger, onverminderd het recht van Neckermann om de door haar geleden schade terug te vorderen. 4) Art. 6: De Prijs Overeenkomstig artikel 11 van de eiscontractenwet van 16 februari 1994 kan de prijs van het Reiscontract worden herzien als een gevolg van een wijziging in (i) de wisselkoersen, (ii) de taksen en (iii) de vervoerskosten (met inbegrip van de brandstofkosten) en dit tot en met 21 dagen voor afreis. Eventuele herzieningen dienen aanleiding te geven tot zowel een verhoging als een verlaging van de prijs. De mogelijkheid tot herziening van bepaalde bestanddelen van de prijs wordt in onderhavige Reisovereenkomst als volgt bepaald: (i) voor wat betreft wisselkoersen is de prijs vast en zal er geen herziening gebeuren (ii) voor wat betreft taksen: de taksen en heffingen die betrekking hebben op de aangekochte dienst, bekend op datum van 10 augustus 2011 zijn in de prijs inbegrepen. Wijzigingen hieraan of invoering van nieuwe taksen zullen aanleiding geven tot een prijsherziening, en zullen netto worden verrekend en (iii) aangaande vervoerskosten (brandstofkosten) zal eventueel een prijsherziening mogelijk zijn omwille van wijzigingen aan de prijzen van brandstof die de autocarmaatschappijen aanrekenen. Dergelijke wijzigingen, die zich voordoen na de afsluiting van de overeenkomst, zullen netto worden verrekend aan de consument. Ingeval van wijzigingen in de vervoerskosten en/of taksen die betrekking hebben op de gekochte dienst zal een prijswijziging mogelijk zijn tot 21 dagen voor afreis. Indien een dergelijke prijswijziging optreedt zal deze netto doorgefactureerd worden en zult u persoonlijk geïnformeerd worden. De wet voorziet dat de klant kosteloos kan annuleren indien de verhoging meer dan 10% van de reissom bedraagt. In de prijs van de pakketreizen is inbegrepen, tenzij anders vermeld bij de programmabeschrijving in de kleurenbrochure:

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

043-045_NEC_Autocar Z12.indd 44

1/12/11 16:25


• het vervoer heen en terug, zoals vermeld op de reisdocumenten en het bagagevervoer (handbagage inbegrepen); • de excursies, evenals de verplaatsingen per vliegtuig, trein, boot en/of bus die inbegrepen zijn in de prijs zoals voorzien in het programma; • het verblijf in de door u gekozen accommodatie, alsook de eventuele maaltijden; • de diensten van onze reisleiding/vertegenwoordiger(ster) ter plaatse; • BTW; • uw bijdrage in de verplichte verzekerings- en veiligheidstoeslagen; De volgende kosten zijn niet inbegrepen in de prijs van de pakketreizen: kosten voor reispas, visum, inenting of andere formaliteiten, annuleringsverzekeringen en andere aanvullende verzekeringen, bijkomende kosten voor speciaal hulpbetoon, niet-inbegrepen dranken, facultatieve uitstappen, niet-verplichte fooien, persoonlijke uitgaven, vervoer van en naar de vertrekplaats van de autocar, de eventuele dossierkosten die door de Neckermann-vakantieadviseur apart kunnen worden aangerekend. In de prijs van een hotelboeking (zonder transport) is enkel inbegrepen: tenzij anders vermeld bij de programmabeschrijving in de kleurenbrochure / op de website : • het verblijf in de door u gekozen accommodatie, alsook de eventuele maaltijden; • BTW ; • uw bijdrage in de verplichte verzekerings- en eiligheidstoeslagen; Gelet o.a. op plaatselijke wetten en gebruiken, zijn bepaalde kosten ter plaatse te betalen (vermeld in de hoteltekst). Meestal is ter plaatse ook een lokale toeristenbelasting verschuldigd aan de plaatselijke overheid die eveneens het bedrag ervan begroot, en dat soms na het drukken van de brochure nog kleine wijzigingen ondergaat. Indien de reiziger een speciale voorkeur heeft (bijvoorbeeld naast elkaar gelegen kamers, een bepaald kamernummer, een specifieke ligging) zullen wij deze overmaken aan de betrokken dienstverlener, maar kunnen wij geen enkele garantie geven m.b.t. de realisatie van de speciale voorkeur. Telefonisch gemelde prijzen zijn niet bindend en worden enkel als richtlijn meegedeeld. Het reisprogramma en de prijzen in deze brochure en in de “special offers” gelden tot uitputting van de capaciteiten die gepland zijn bij het drukken van de brochure. Het tijdstip van uitputting gebeurt onafhankelijk van onze wil, maar wij blijven steeds ter beschikking om u een alternatief aan te bieden. 5) Art. 7: Betaling van de reissom 1. Boekingen op meer dan 45 dagen vóór afreis Bij de ondertekening van de bestelbon, betaalt de reiziger een voorschot van 33 % van de totale reissom, met een minimum van € 89,00. Dat minimum mag het bedrag van de totale reissom niet overschrijden. Eventuele administratiekosten en reisverzekeringen moeten steeds geheel worden betaald bij de betaling van het voorschot. Uiterlijk 45 dagen vóór afreis, betaalt de reiziger het saldo. Indien de reiziger betaalt met een kredietkaart, dan dient hij de totale reissom onmiddellijk te voldoen. Elke laattijdige betaling geeft Neckermann, van rechtswege en zonder ingebrekestelling, recht op: - een conventionele intrest van 12 % per jaar op het nog verschuldigd bedrag vanaf de datum waarop de betaling eisbaar wordt; - een forfaitaire som van 10 % van de totale reissom als vergoeding voor de geleden schade, met een minimum van € 75,00. Indien Neckermann een aanmaning of aangetekende ingebrekestelling uitstuurt wegens niet of niet-tijdige betaling van de reiziger, zal zij hiervoor een bijkomende administratieve kost van € 15,00 kunnen aanrekenen. 2. Boekingen op minder dan 45 dagen vóór afreis Indien de reiziger boekt op minder dan 45 dagen vóór afreis, dan dient hij de gehele reissom, inclusief eventuele administratiekosten en verzekeringen, onmiddellijk te voldoen. Bij gebreke hieraan, heeft Neckermann het recht, van rechtswege en zonder ingebrekestelling, de reis te annuleren en annulatiekosten aan te rekenen, onverminderd haar recht om bijkomende intresten en schadevergoeding te vorderen. Eventuele door de reiziger betaald voorschotten zullen hierbij worden verrekend met de kosten van Neckermann. De reiziger aanvaardt deze mogelijkheid tot annulatie en erkent dat hij geen enkele vordering lastens Neckermann zal instellen ten gevolge van een dergelijke annulatie door Neckermann. 6) Art. 8: Overdraagbaarheid van de boeking De vergoeding in geval van overdracht van de boeking wordt bepaald op € 20 per persoon. Voor lijnvluchten zijn de specifieke kosten van de luchtvaartmaatschappij van toepassing. Voor meer info: contacteer uw Neckermann-vakantieadviseur. 7) Art. 9: Andere wijzigingen door de reiziger 1. Wijzigingen vóór afreis Wijzigingen aan een geboekte reis worden aanvaard tegen betaling van kosten, naast een eventuele prijsaanpassing. Volgende kosten moeten in ieder geval worden betaald, zelfs indien de wijzing te wijten is aan toeval of overmacht: a) kleine wijziging Voor een kleine wijziging worden volgende kosten aangerekend: - vanaf de inschrijving tot en met 45 dagen vóór de dag van vertrek met de autocar: 3 % van de reissom per persoon; - vanaf 44 dagen tot en met 30 dagen vóór vertrek: 5 % van de reissom per persoon; - vanaf 29 tot en met 8 dagen vóór vertrek: 25 % van de reissom per persoon; - vanaf de 7de dag vóór vertrek: 80 % van de reissom per persoon. Onder kleine wijziging wordt verstaan: - wijziging van de naam, leeftijd, taal van de reisdocumenten, kamertype, verblijfsformule en geboekte regime; - verhoging van de bezetting van een geboekt kamer- of verhuringstype binnen de maximaal toegestane bezetting; - verlaging van de bezetting van een geboekt kamer- of verhuringstype

zonder dat de prijs hiervan wijzigt; - het bijboeken van een extra dienst zoals bijvoorbeeld een kinderbed, televisietoestel, huisdier, linnen…; - het toevoegen van speciale wensen zoals bijvoorbeeld naast elkaar gelegen kamers, een bepaald kamernummer, een specifieke ligging… b) belangrijke wijziging: bij wijziging van de verblijfsaccommodatie, vertrekdatum en/of terugkeerdatum, gelden de normale annuleringsvoorwaarden, zie 9) Art. 13 Verbreking door de reiziger. 2. Wijzigingen tijdens de reis Wijzigingen van de terugreisdatum ter plaatse zijn in principe niet meer mogelijk. De reiziger die toch zijn reis vroegtijdig onderbreekt, heeft geen recht tot terugbetaling van de niet-genoten diensten. Alle extra kosten (o.m. transport, administratie, enz.) zijn ten laste van de reiziger. 2. Wijzigingen tijdens de reis Wijzigingen van de terugreisdatum ter plaatse zijn in principe niet meer mogelijk. De reiziger die toch zijn reis vroegtijdig onderbreekt, heeft geen recht tot terugbetaling van de niet-genoten diensten. Alle extra kosten (o.m. transport, administratie, enz.) zijn ten laste van de reiziger. 8) Art. 13: Verbreking door de reiziger Annuleringen moeten steeds schriftelijk en aangetekend gebeuren, of persoonlijk door de inschrijver/reiziger in de Neckermann-vakantiewinkel waar hij zijn annulering ondertekent. a) De vergoeding hierbij is als volgt bepaald: - tot 60 dagen voor vertrek: 6% van de reissom per persoon - van de 59e t/m de 45e dag: 10% van de reissom per persoon - van de 44e t/m de 30e dag: 15% van de reissom per persoon - van de 29e t/m de 8e dag: 50% van de reissom per persoon - vanaf de 7e dag voor vertrek: 80% van de reissom per persoon - op de dag van vertrek of in geval van het niet aanwezig zijn bij de afreis: 100% van de reissom per persoon De eventuele administratiekosten blijven ten laste van de reiziger. Opmerking: indien de hotelier hogere kosten oplegt dan hierboven vermeld worden die hogere kosten aangerekend. b) extra’s: - voor de annulering van extra’s (ook indien deel uitmakend van een pakket) worden steeds de kosten aangerekend van de desbetreffende leveranciers; - voor de annulering van extra’s waarvoor de klant een origineel ticket ontvangt minder dan 28 dagen voor afreis zijn de kosten steeds 100%; - voor de annulering van extra’s waarvoor de klant een voucher ontvangt, bedragen de kosten 50% bij annulering tussen 15 en 8 dagen voor afreis en 100% bij annulering minder dan 8 dagen voor afreis. c) annuleringsverzekering: De premie wordt steeds 100% in rekening gebracht 9) Art. 14: Aansprakelijkheid van de reisorganisator Sommige excursies, sportactiviteiten, toeristische manifestaties, enz. kunnen ter plaatse worden geboekt bij vreemde ondernemingen die geen deel uitmaken van Neckermann. Dergelijke activiteiten die niet behoren tot het oorspronkelijke reispakket, vallen buiten de verantwoordelijkheid van Neckermann. Klachten m.b.t. die activiteiten, dienen ter plaatse te worden geformuleerd. Neckermann kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of hinder veroorzaakt door de daden van derden. 10) Art. 16: Klachtenregeling Elke tekortkoming van het reiscontract dient de reiziger zo spoedig mogelijk ter plaatse mede te delen aan de dienstverlener (bv. hotel) of de vertegenwoordiger van Neckermann ter plaatse. De reiziger kan tevens contact opnemen met het Neckermann Servicenummer (vermeld in de reisdocumenten), alwaar 24 uren per dag, 7 dagen op 7, een professionele medewerker klaarstaat om hem op een efficiënte wijze te helpen. Indien de reiziger niet over het geëigende klachtenformulier kan beschikken, moet hij zijn klacht rechtstreeks formuleren aan het reisagentschap of Neckermann in België, teneinde beiden de mogelijkheid te geven om een oplossing te zoeken. Een tijdige melding van een tekortkoming zal in vele gevallen een minder vakantiegenot vermijden, terwijl een laattijdige melding een invloed zal hebben op de grootte van een eventuele schadevergoeding. 11) Garantiefonds Reizen Neckermann maakt deel uit van de internationale reisorganisatie Thomas Cook. Uw vakantiebudget is bij ons in veilige handen. Verder is Neckermann lid van het Garantiefonds Reizen, Metrologielaan 8, B-1130 BRUSSEL (fax: +32(0)2.240.68.08 - e-mail: mail@gfg.be). Deze verzekering loopt tot 31 december 2011 en wordt nadien verlengd bij dezelfde of bij een andere officieel erkende verzekeringsmaatschappij. Vraag de garantievoorwaarden bij uw reisagent. Daarin vindt u terug onder welke voorwaarden u, bij financieel onvermogen, terugbetaling kan vragen van de betaalde reissommen, of, wanneer de reis reeds een aanvang heeft genomen, de verderzetting van de reis of de repatriëring. Meer info vindt u ook op www.garantiefonds-reizen.be.

Info & reservatie: www.neckermann.be • 070/233.966 • Neckermann vakantiewinkel

043-045_NEC_Autocar Z12.indd 45

45

1/12/11 16:25


Geniet. Je bent uitstekend beschermd.

Wij boekten onze vakantie heel vroeg om van de interessante prijzen te profiteren. Uit voorzorg neem ik altijd een annuleringsverzekering, ook omdat mijn moeder suikerziekte heeft. En maar goed ook: twee dagen vóór ons vertrek moest mama dringend onder het mes door een complicatie. Ik heb meteen onze reis geannuleerd. Gelukkig maar dat ik een annuleringsverzekering Neckermann Gold had genomen! De annuleringskosten werden volledig terugbetaald.

Hilde De Mot - Lanaken

Neckermann biedt je de keuze tussen verschillende formules: De Neckermann Annuleringsverzekering (enkel af te sluiten bij boeking van je vakantie) De Neckermann Annuleringsverzekering:

De Neckermann Annulering Gold:

Terugbetaling van de annuleringskosten tot max. €10.000 p.p. in geval van:

De meest complete annuleringsdekking op de Belgische markt. Naast de klassieke annuleringsdekking ook terugbetaling van annuleringskosten bij:

4 % van de brochureprijs

 ziekte, ongeval, overlijden van jezelf, of van een familielid (2de graad)  onvrijwillige werkloosheid  ongeval op de weg van thuis naar het vertrekpunt  herexamen  tegenreactie op vereiste inentingen  echtscheiding, … ( Vrijstelling : € 25 p.p. )

6 % van de brochureprijs

   

voorafbestaande ziektes weigering van een visum feitelijke scheiding, … uitbreiding annulering tot 3 reisgezellen

De Neckermann Assistance Plus Een UNIEKE assistance-verzekering

• Assistance personen

• Kapitaal reisongevallen

 overlijden en blijvende invaliditeit ......................................... € 12.500 /pers

 repatriëring bij ziekte, ongeval of overlijden ............................ reële kosten

 medische kosten in het buitenland ...................................... € 50.000 /pers.

 medische nabehandelingskosten in België (ingevolge een ongeval) ......................................................... € 6.250 /pers.

DUUR

INDIVIDUEEL

FAMILIE*

minder dan 8 nachten

€ 19,50

€ 48,85

 kosten voor vroegtijdige terugkeer

van 8 tot 11 nachten

€ 24,65

€ 61,65

 reiskosten van een familielid dat u in het ziekenhuis in het buitenland komt bezoeken

van 12 tot 14 nachten

€ 28,05

€ 70,25

bijkomende 7 nachten

€ 10,80

€ 26,65

 opsporings- en reddingskosten ............................................. € 2.500 /pers.

* vanaf 3 personen

 rechtsbijstand ........................................................................ € 1.250 /pers.

Onder familie wordt verstaan: 1 - alle personen, ongeacht het aantal, van éénzelfde gezin die samen onder één dak wonen; 2 - meereizende minderjarige kinderen (max. 2) die geen deel uitmaken van het gezin; 3 - kinderen van gescheiden ouders, die niet samen bij één ouder wonen.

• Compensatiereis

 waardebon voor een nieuwe reis bij een vroegtijdige repatriëring

• Reisgoed

 verlies, diefstal en beschadiging ........................................... € 1.250 /pers.

 laattijdige aflevering op de bestemming ................................... € 250 /pers.

Dit document is een samenvatting zonder enige contractuele waarde. De verzekeringen zijn opgesteld door en vallen onder de verantwoordelijkheid van A.G.A. International S.A. – Belgian branch (hierna genoemd: Mondial Assistance), Zwaluwenstraat 2 te 1000 Brussel, verzekeringsmaatschappij vergund onder codenummer 2769 om de takken 1, 2, 7, 16 en 18 te beoefenen – ondernemingsnummer: 0837.437.919. N_auca_NL_S_2012

N_auca_NL_S_2012.indd 1 46 046_NEC_Autocar Z12.indd

29/11/1116:26 17:00 1/12/11


Ontdek het uitgebreide Neckermann aanbod. November 2011 - November 2012

Citytrips

Amsterdam Athene Barcelona Berlijn Boedapest Dublin Firenze Istanbul Keulen Kopenhagen

Krakau Lissabon Londen Lyon Madrid Malaga Marrakech Milaan New York Nice

Parijs Porto Praag Rijsel Rome Sevilla Stockholm Valencia VenetiĂŤ Wenen

+

Vakantieplan? Laagste prijzen bij Neckermann.

ÂŽ

coverC NEC_Autocar z12.indd 1

30/11/11 14:57


En nu naar Neckermann! 1

www.neckermann.be

Word fan NECKERMANN belgium

2 070/233.966, de Neckermann vakantielijn, 7 dagen op 7

Onze vakantie-adviseurs staan tot je dienst: maandag tot vrijdag 08u00 tot 22u00, zaterdag 09u00 tot 19u00, zondag 10u00 tot 18u00.

3 Neckermann vakantiewinkels in je buurt DE PANNE 8660 tel. 058.41.39.45

Anderlecht 1070 tel. 02.524.11.20

Wayezstraat 115 anderlecht@neckermann.be

BRUSSEL 1000 tel. 02.250.01.50

De Brouckèreplein 17 bru.brouckere@neckermann.be

Etterbeek 1040 tel. 02.647.98.30

Waversesteenweg 737 etterbeek@neckermann.be

Ganshoren 1083 tel. 02.465.00.80

Keizer Karellaan 269 ganshoren@neckermann.be

Duinkerkelaan 40 depanne@neckermann.be

Open eerste zondag van de maand van 14u tot 18u

KNOKKE 8300 tel. 050.61.11.80

Dumortierlaan 7 knokke@neckermann.be

SINT-TRUIDEN 3800 tel. 011.68.08.36

Luikerstraat 52 sttruiden@neckermann.be

KORTRIJK 8500 tel. 056.21.98.17

Voorstraat 36 kortrijk@neckermann.be

TONGEREN 3700 tel. 012.26.27.88

Maastrichterstraat 105 tongeren@neckermann.be

Alfons Pieterslaan 40 oostende@neckermann.be

KRAAINEM/STOKKEL 1950 tel. 02.782.26.85

ROESELARE 8800 tel. 051.24.04.05

Manestraat 2 roeselare@neckermann.be

Laken 1020 tel. 02.262.10.97

De Wandstraat 132 laken@neckermann.be

TIELT 8700 tel. 051.40.09.96

Ukkel 1180 tel. 02.344.12.68

Stwg. op Alsemberg 738 ukkel@neckermann.be

TORHOUT 8820 tel. 050.22.28.80

Oostendestraat 18 torhout@neckermann.be

St. Lambertstraat 202/103 woluwe@neckermann.be

WAREGEM 8790 tel. 056.60.65.61

Stationsstraat 59 waregem@neckermann.be

Kortrijkstraat 1 tielt@neckermann.be

Parking gratis voor klanten Dagelijks open tot 19u00 - zaterdag tot 18u00

NIJVEL 1400 (shopping center) tel. 067.22.03.72

Chaussée de Mons 18 nijvel@neckermann.be

Dagelijks open tot 19u00 - zaterdag tot 18u00

WATERLOO 1410 tel. 02.354.01.93

Ch. de Bruxelles 257 waterloo@neckermann.be

Parking gratis voor klanten

WAVER 1300 tel. 010.24.13.79

Rue Haute 5 waver@neckermann.be

VLAAMS-brabant AARSCHOT 3200 tel. 016.56.71.09

ANTWERPEN 2000 tel. 03.225.16.55

Meirbrug 4-8 Meir 2 antw.meir@neckermann.be

ANTWERPEN 2020 tel. 03.216.28.92

Abdijstraat 30 antw.abdijstraat@neckermann.be

BRASSCHAAT 2930 tel. 03.651.96.23

Bredabaan 426 brasschaat@neckermann.be

Oost-vlaanderen AALST 9300 tel. 053.77.16.00

Lange Zoutstraat 23 aalst@neckermann.be

BEVEREN-WAAS 9120 (shopping De Warande) Warande 64 tel. 03.755.69.01 beveren@neckermann.be Op zaterdag open van 10u00 tot 18u00 (2u gratis parking in de Warande)

DEINZE 9800 tel. 09.386.93.35

Gentstraat 44 deinze@neckermann.be Oude Vest 27 dendermonde@neckermann.be

EEKLO 9900 tel. 09.377.91.99

Markt 42 eeklo@neckermann.be

GENT 9000 tel. 09.238.16.00

Antwerpsesteenweg 68 gent.stamandsberg@neckermann.be

GENT 9000 tel. 09.241.18.18

Koningin Astridlaan 167 gent.astridlaan@neckermann.be

GENT 9000 tel. 09.225.25.48

Zonnestraat 27 gent.centrum@neckermann.be

GEEL 2440 tel. 014.59.30.90

Nieuwstraat 70 geel@neckermann.be

Parking Kouter en Kortemeer gratis voor klanten

HEIST-OP-DEN-BERG 2220 tel. 015.24.59.22

Bergstraat 31 heist@neckermann.be

GERAARDSBERGEN 9500 tel. 054.41.67.11

HERENTALS 2200 tel. 014.22.28.40 Martelarenstraat 20 aarschot@neckermann.be

Tegenover Super GB

DENDERMONDE 9200 tel. 052.22.60.16

Antwerpen

Waals-brabant

MAASMECHELEN 3630 (shopping M2) Koninginnelaan 115 tel. 089.77.42.41 maasmechelen@neckermann.be

Stationsstraat 1 ieper@neckermann.be

OOSTENDE 8400 tel. 059.50.49.41

Woluwe 1200 (shopping center) tel. 02.772.23.23

Kerkstraat 13 lommel@neckermann.be

IEPER 8900 tel. 057.20.85.83

2 gratis parkeerplaatsen achter de vakantiewinkel

Potaardestraat 6 kraainem@neckermann.be

LOMMEL 3920 tel. 011.55.56.69

LIER 2500 tel. 03.480.63.42

Oudenaardsestraat 9 geraardsbergen@neckermann.be

Collegestraat 6A herentals@neckermann.be

LOKEREN 9160 tel. 09.348.82.06

Markt 18 lokeren@neckermann.be

Antwerpsesteenweg 312 lier@neckermann.be

NINOVE 9400 tel. 054.32.27.90

Graanmarkt 8 ninove@neckermann.be

ASSE 1730 tel. 02.453.15.25

Weverstraat 39 asse@neckermann.be

MECHELEN 2800 tel. 015.20.91.43

Ijzerenleen 66 mechelen@neckermann.be

OUDENAARDE 9700 tel. 055.20.64.09

Broodstraat 22 oudenaarde@neckermann.be

DIEST 3290 tel. 013.33.60.61

Koning Albertstr 40 diest@neckermann.be

MERKSEM 2170 tel. 03.646.63.37

Bredabaan 507 merksem@neckermann.be

SINT-NIKLAAS 9100 tel. 03.777.29.11

Houtbriel 33 stniklaas@neckermann.be

DILBEEK 1700 tel. 02.569.10.84

Verheydenstraat 20A dilbeek@neckermann.be

MOL 2400 tel. 014.31.06.04

Graaf De Broquevillestraat 11/1 mol@neckermann.be

WETTEREN 9230 tel. 09.366.11.31

Fl. Leirensstraat 47 wetteren@neckermann.be

HALLE 1500 tel. 02.360.36.36

Basiliekstraat 68 halle@neckermann.be

MORTSEL 2640 tel. 03.440.68.10

Mechelsestwg 6 mortsel@neckermann.be

ZELZATE 9060 tel. 09.345.76.16

Potaardestraat 6 kraainem@neckermann.be

SCHILDE 2970 tel. 03.384.31.28

Turnhoutsebaan 236 schilde@neckermann.be

ZOTTEGEM 9620 tel. 09.361.23.53

KRAAINEM/STOKKEL 1950 tel. 02.782.26.85 LEUVEN 3000 tel. 016.20.24.48

Bondgenotenlaan 108 leuven@neckermann.be

Parking Kinepolis gratis voor klanten, donderdag open tot 20u (21/6 - 30/8)

TERVUREN 3080 tel. 02.768.09.65

TIELT/WINGE 3390 tel. 016.47.47.27

Markt 13 tervuren@neckermann.be Winkelcentrum Gouden Kruispunt 29 goudenkruispunt@neckermann.be

TURNHOUT 2300 tel. 014.47.11.90 WIJNEGEM 2110 (shopping center) tel. 03.355.19.55

Otterstraat 20 turnhout@neckermann.be Turnhoutsebaan 5/277 wijnegem@neckermann.be

Grote Markt 69 zelzate@neckermann.be Hoogstraat 1A zottegem@neckermann.be

Eveneens te Aarlen • Charleroi • Eupen • Fléron • Gerpinnes • Gilly • Hornu • Huy • La Louvière • Luik • Bergen • Moeskroen • Namen • Rocourt • Doornik • Verviers • Esch-Sur-Alzette • Luxemburg

Tegenover Casa Dagelijks open tot 20u00 - vrijdag tot 21u00

WILLEBROEK 2830 tel. 03.866.29.08

A. Van Landeghemplein 14 willebroek@neckermann.be

Ook open op zondag van 10u00 tot 18u00 (01/04-30/06 en 01/10-31/12, op maandag gesloten)

TIENEN 3300 tel. 016.81.51.64

Nieuwstraat 32 tienen@neckermann.be

Limburg

VILVOORDE 1800 tel. 02.252.10.00

Bergstraat 2 vilvoorde@neckermann.be

BREE 3960 tel. 089.46.87.08

Opitterstraat 9 bree@neckermann.be

ZAVENTEM 1930 tel. 02.721.38.44

Stationsstraat 28 zaventem@neckermann.be

GENK 3600 tel. 089.35.77.18

Stationsstraat 27 genk@neckermann.be

HASSELT 3500 tel. 011.30.00.80

Guffenslaan 17 hasselt@neckermann.be

West-vlaanderen BRUGGE 8000 tel. 050.33.67.94

Smedenstraat 22 brugge@neckermann.be

Parking ‘t Zand gratis voor klanten

BRUGGE ST. KRUIS 8310 tel. 050.82.38.68 Naast Carrefour

coverD NEC_Autocar z12.indd 1

Maalsesteenweg 330 C brugge.stkruis@neckermann.be

KURINGEN-HASSELT 3511 tel. 011.30.00.90 Bij Carrefour

Kuringersteenweg 439 kuringen@neckermann.be

De Neckermann vakantiewinkels zijn open: - van maandag tot vrijdag : 09u30 – 18u00 - zaterdag : 10u00 – 17u00 - Verschillende Neckermann vakantiewinkels hebben langere openingsuren en/of hebben een middagpauze. In de Belgische Neckermann vakantiewinkels kan je betalen met

of met de Citi Neckermann World MasterCard of met de kaart

V.U.: Peter van den Steen, p.a. – TCAB N.V. Tramstraat 65, 9052 Gent - BTW BE 0476.635.729 (RPR Gent) – Lic. 7025 – ING: 390-0462850-21 – Swift: BBRUBEBB – IBAN: BE 17 3900 4628 5021 – Verschijningsdatum: december 2011.

Brussel

30/11/11 14:54

Autocarvakanties  

Neckermann Autocarvakanties Zomer 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you