Page 15

15

Hentenaar Uw makelaar

Grand Gala Jubilee Hoogeveense Harmonie

In 2013 viert orkestvereniging Hoogeveense Harmonie haar tachtigste verjaardag. Als oudste orkestvereniging van Hoogeveen mag dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Gala Jubilee zal het prachtige harmonieorkest met maar liefst 60 musici optreden met niemand minder dan de Nederlandse zanger Syb van der Ploeg. In een wervelend muzikaal programma zal zowel het harmonieorkest als Syb van der Ploeg, maar zeker ook het publiek aan haar trekken komen.

Daarom organiseert de Hoogeveense Harmonie op 16 november een groot gala in theater De Tamboer. Onder de naam Grand

Programma

Op het muzikale programma staat onder ande-

Odink Keukens

TYNAARLO – Odink Keukens vierde medio juni een bijzonder jubileum. Het is namelijk alweer 12,5 jaar geleden dat Odink Keukens-eigenaar Gert Odink begon met het verkopen van keukens. Odink begon thuis en verhuisde later naar de showroom aan de Industrieweg op het bedrijventerrein. De kracht van het bedrijf is dat het klanten plezier laat beleven in het kopen van een keuken.

Bij Odink Keukens vindt de klant namelijk keukens in alle soorten en maten. Ambachtelijke keukens en ultramodern design is de firma niet vreemd, vandaar dat klanten de zaak van Gert Odink dan ook weten te waarderen. Doordat Odink sinds enkele jaren ook eigenaar is van OK Keukens, kan het de klanten keukens aanbieden in vele prijsklassen. “Wij zijn net een kameleon. Wij kunnen ons aan elke situatie aanpassen, want we hebben zowel een goed aanbod voor starters, als voor mensen met een iets dikkere portemonnee. Daardoor zijn we ondertussen een echte totaalleverancier. Wij zijn er niet op uit om alleen maar luxe te verkopen, maar kijken heel nuchter naar iedere situatie. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor de klant zijn voor ons dan ook belangrijke kernwaarden en dat weet de klant te waarderen.”

Plezier

Odink Keukens doet haar uiterste best om klanten te laten ervaren dat het kopen van een keuken heel leuk is vervolgt Odink. “Wij onderscheiden ons van veel andere keukenzaken en dat is ook onze kracht. Klanten moeten plezier beleven bij het uitzoeken van een keuken. Als dat lukt, dan is de deal helemaal geslaagd. Dat is overigens ook onze doelstelling voor de komende 12,5 jaar.”

Informatie

Odink Keukens is gevestigd aan de Vriezerweg 6 in Tynaarlo en is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer informatie over Odink Keukens is te vinden op www.odinkkeukens. nl. Belangstellenden kunnen contact opnemen door te bellen via 0592 – 580999.

re muziek van Rogier van Otterloo, Kyteman, Freddie Mercury, Frank Boeijen en natuurlijk de hits van Syb van der Ploeg, met onder meer de hits ‘Nije Dei’ en ‘Woorden zonder woorden’. Ook andere bekende Nederlandse muziek zoals Pastorale van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook ‘Kronenburg park’ en nog veel meer komen voorbij. Variatie, kwaliteit en plezier zullen de belangrijkste ingrediënten zijn van dit unieke gala.

Kaarten

Wist u dat de Hoogeveense Harmonie het beste harmonieorkest van Drenthe is? Nee, kom dan zeker luisteren naar het Grand Gala Jubilee op 16 november in de Unive zaal van De Tamboer! Kaarten zijn te verkrijgen via de website www.hoogeveenseharmonie.nl of via 0528-270063.

Hentenaar  
Hentenaar