Page 1

w w w. h e n t e n a a rm a ke l a a rd i j . n l

s e p te mb e r

2 01 3

-

n u m m e r

6 7

uw

Makelaar Voor

Zuidwest

Drenthe

Huidige woningmarkt verbetert zich voorzichtig De afgelopen maanden van 2013 is het in toenemende mate, maar wel heel voorzichtig, waarneembaar dat het aantal kopers op de woningmarkt enigszins toeneemt. Dit merken wij aan zowel het aantal bezichtigingen als wel aan het toegenomen aantal woningtransacties. Het is helaas niet zo dat de woningprijzen nu zullen gaan stijgen. Helaas is daar de komende jaren, economisch gezien, volgens mij nog geen zicht op, door onder andere de toenemende werkeloosheid en onzekerheid over behoud van werk, de lastenverzwaring, de dalende koopkracht, stijgende rente op de kapitaalmarkt, de schuldencrisis, een meer

dan groot woningaanbod en de helft minder aan kopers ten opzichte van 2008. Als de betaalbaarheidfactor binnen de woningmarkt afneemt door onder andere prijsstijging en/ of hypotheekrentestijging en/of zwaardere verstrekkingnormen, zal dit inhouden dat kopers minder kunnen lenen en daardoor minder kunnen betalen voor hun koopwoning. Juist een stijgende betaalbaarheidfactor, zoals we in de afgelopen jaren hebben meegemaakt (door dalende vraag- en verkoopprijzen), is van wezenlijk belang voor het stijgend aantal woningtransacties. Naast een scherpe en marktconforme vraagprijs, is mede ook de grootte, de kwaliteit en

de uitvoering van de woning van groot belang bij de keuze van de koper. Vooral doordat het woningaanbod zo ontzettend groot is en er nog maar de helft van het aantal kopers ten opzichte van 2008 zich op de woningmarkt bewegen, zijn de kopers uiterst kritisch geworden. Wilt u als verkoper succesvol verkopen, dan is een juiste vraagprijs in relatie tot de te verkopen woning van essentieel belang. Een verkeerde insteek qua vraagprijs betekent in bijna alle gevallen een negatieve verkoop, met een veel lagere opbrengst met een veel te lang verkooptraject. De kwaliteit en het succes van de verkoop wordt niet alleen bepaald door de ken-

nis en vakmanschap van uw makelaar, maar vooral ook door de verkopers zelf! Een verkoper zal moeten accepteren dat binnen de ‘nieuwe wereld’ de opbrengst van zijn of haar woning een totaal ander bedrag is dan voor aanvang van de crisis in augustus 2008. Ook is van belang dat de te verkopen woning er goed onderhouden en verzorgd uitziet. Vanaf 01 januari van dit jaar tot nu toe heeft ons kantoor meer dan 130 woningtransacties verricht en met enige gepaste trots mogen wij stellen dat onze heldere visie op de woningmarkt en de inzet van alle collega’s binnen Hentenaar Makelaardij hieraan ten grondslag hebben gelegen.

Wij verwachten dat het laatste kwartaal van dit jaar net zo succesvol mag zijn als in de voorgaande maanden. Wij maken van uw kijkwoning een koopwoning die wel verkocht wordt! Pascal Hentenaar.

TE HUUR: AANTREKKELIJKE WINKELUNITS OP A-LOCATIE In het nieuwe Winkelcentrum

“Sukerbarg”te Zuidwolde Dr. de

TE HUUR!! In het unieke, nieuwe winkelcentrum (oplevering december 2013), prominent gelegen aan de Hoofdstraat te Zuidwolde Dr. Casco winkelunits van resp. 75m², 100m², 150m² of 250m². Alle winkels gelegen op mooie A-locatie, direct bij de nieuwe Jumbo, de Aldi en andere winkels met ruim voldoende parkeergelegenheid en traffic. Info: B.V. Hentenaar Makelaardij te Zuidwolde. P. Hentenaar 0528-371496

Huurprijs van €95,-- per m² per jaar


Hentenaar Uw makelaar HOOGEVEEN VALKENSTEDE 105

In de zuidvleugel van Valkenstede op 2e verdieping zeer recent opgefrist appartement gelegen m. inpandig berging (beg.gr. bijna direct onder app.). Het complex beschikt o.a. over alarmeringssysteem, videofoon, liftinstallatie, pedicure, kapper e.d.. IND. Entree, dichte keuken v.v. inb. apparatuur, woonkamer met mooie laminaatvloer en lichte kleurstelling wandafwerking. De badk. en slpk. m. vaste kasten bereikbaar via portaal. Er worden regelmatig sociale activiteiten georganiseerd. Zie voor de huurvoorwaarden onze website.

KOEKANGE LYNX 3

Huur € 665,-

Geheel gerenoveerde recreatiewoning, genaamd 'The pink house', welke is gelegen in het midden van het rustige bungalowpark 'Marterhaar', grenzend aan diverse natuurgebieden. De woning heeft een volledig omheinde tuin met een eigen toegangshek, en is ingericht met een onderhoudsvriendelijk gazon met vijvertje, 2 overdekte terrassen en diverse beplanting. Het huis is ruim en licht en heeft 1 slaapkamer. Het huis is bedoeld voor rustzoekers, romantici, senioren of voor een belegger die de woning voor eigen gebruik en/of verhuur wil gebruiken. Koopsom € 79.500,- k.k.

HOOGEVEEN BOEKWEITLAAN 101

HOOGEVEEN HULSTSTRAAT 43

Op mooie locatie, m. vrij uitzicht op "Hertenkamp" gelegen op 3e woonlaag HOEKAPPARTEMENT met berging op de begane grond. IND.: Entree m. toilet; dichte keuken m. vaste kast, balkon achterzijde en nette keukeninrichting; badkamer m. wastafel en doucheruimte; 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer m. balkon aan voorzijde, heerlijke doorzonwoonkamer met extra lichtinval door zijraam. BIJZ.: Dubbel glas en nieuwe kozijnen 1995; VVE bijdrage E 120,- incl. stookkosten; Een appartement met eigen smaak op een prachtige locatie. Het is mogelijk om een garage bij te kopen.

Op 1e woonlaag gelegen 3-KAMER APPARTEMENT m. ruime BERGING in souterrain. Door de hoekligging extra raam in de zijgevel, en vrij uitzicht richting de kanaaldijk en het park! IND.: Hal, mk, toilet, lichte woonkamer door extra raam in zijgevel, keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, prov.kast, wma cv-ketel (Intergas HR 2012), badkamer met douchecabine en vwt, 2 slpk. waarvan 1 toegang geeft tot het ruime balkon. BIJZ.: Het appartement is v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Royale berging in het souterrain.

Koopsom € 100.000,- k.k.

Koopsom € 85.000,- k.k.

HOOGEVEEN IRISSTRAAT 17

HOOGEVEEN DR. DASSENSTRAAT 47

ZUIDWOLDE DE STUW 6 14

Prachtig uitzicht over openbaar groen en hertenkamp, op loopafstand van winkelcentrum en op korte afstand van het centrum van Hoogeveen is dit 3-KAMER APPARTEMENT met balkon, berging en eigen GARAGE gelegen. IND.: Hal, vernieuwd toilet, keuken voorzien van inbouw. app., balkon, 2 slaapk., 2e balkon, badkamer met douche en wastafel, doorzonwoonkamer m. prachtig uitzicht. BIJZ.: Verwarming middels blokverwarming, bijdrage VvE E150,- incl. voorschot stookkosten. Leuk app. m. prachtig uitzicht en op korte afstand van het centrum!

Goed onderhouden, actueel uitgevoerd APPARTEMENT op de 3e etage met mooi uitzicht en een berging op de b.g. IND.: Entree, vernieuwd toilet en badkamer met douchehoek, moderne keuken met enige inbouwapp., grote woonkamer, ouderslaapkamer met kastenwand en heerlijk balkon. BIJZ.: Voorzien van recente C.V.-install. (HR-2006), laminaatvloeren, deels kunststof kozijnen met dubbel glas, moderne afwerking etc. Servicekosten ca. E85,- p. maand. Er is een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren.

Net buiten Zuidwolde, temidden van uniek landschap op een kleinschalig, goed verzorgd parkje uitstek. onderh., moderne RECREATIEBUNGALOW metTUINHUIS en mooie tuin met zonneterras. Ind.o.a.: entree, luxe badk. met douche, zwevend toilet en wastafelm., zongerichte woonkamer m. schuifpui en mooie wand- en vloerafw., half open keuken m. luxe hoekkeuken (2002), bijkeuken; 1e Verd.: 2 slaapk. en overloop met schuifkast. Geheel geïsoleerd, dubb. glas, mooie wandafwerking, C.V. met recente VR-combiketel. Een woning waar u zo in kunt gezien het uitst. onderh. en mooie uitvoering.

Koopsom € 107.500,- k.k.

Koopsom € 109.500,- k.k.

Koopsom € 116.500,- k.k.

HOOGEVEEN DE FAZANT 31

HOOGEVEEN KRUISSTRAAT 1

Op korte afstand van winkelcentrum "De Wielewaal", scholen, opstapplaats openbaar vervoer en speeltuin met aan de voorzijde vrij uitzicht over openbaar groen met vijverpartij, gerenoveerde TUSSENWONING met aangebouwde stenen berging/bijkeuken en keurig aangelegde besloten achtertuin en achterom op een perceel van ca. 139 m². IND.: Entree m. toilet en kelderkast; doorzonkamer m. vrij uitzicht; keuken met keukeninr.; berging. 1e VERD.: 4 Slpk.; badk. m. douche en wastafel. 2e VERD.: Vlizotrap nr zolder. BIJZ.: Zonnegas-combi ketel (huur). In het jaar 2001 is de woning grotendeels gerenoveerd. Koopsom € 124.500,- k.k.

In hartje centrum van Hoogeveen gelegen APPARTEMENT met BERGING en EXTRA GROOT BALKON op het zuiden! IND.: Entree met inloopkast, bergkast met opstelplaats cv-ketel, zonnige woonkamer met laminaatvloer en toegang naar het meer dan royale dakterras/ balkon, open keuken met afzuigkap, ruime slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad, toilet, vaste wastafel en wasmachine-aansluiting. BIJZ.: Het gehele appartement is v.v. laminaatvloeren; bijdrage VvE E130,=/maand. Het complex is voorzien van een lift- en intercominstallatie. De mech. ventilatie is recent vernieuwd binnen de VvE. Koopsom € 114.500,- k.k.


Hentenaar Uw makelaar

3

Pedicuresalon Margreet

ECHTEN – Gedreven mag Margreet Sloots met recht worden genoemd. Vanaf het moment dat ze haar eigen pedicuresalon opende in 2010 is er volop bedrijvigheid aan de Zegeringen 8. Tijd om stil te zitten is er dan ook niet. De voetspecialiste investeert ondertussen nog volop in haar eigen ontwikkeling, waarmee ze haar doelgroep in de toekomst zo goed mogelijk van dienst wil zijn.

Op dinsdag en donderdag staat ze klaar voor mensen met specifieke voetproblemen. Wat het werk de moeite waard maakt laat zich eenvoudig omschrijven legt Margreet uit.

Aanpak

’’Ik haal er voldoening uit om de klachten van mensen met specifieke voetklachten op professionele wijze te verhelpen en te verzorgen. In het eerste contact stellen we allereerst de aard van de klacht vast en vervolgens kijken we in overleg naar de meest geschikte oplossing. Een ingegroeide teennagel vereist natuurlijk een andere aanpak dan de behandeling van een diabetische voet. De voeten van diabetespatiënten kunnen namelijk extra kwetsbaar zijn en hierdoor is een speciale behandeling geboden, die meestal wordt vergoed door de zorgverzekering.’’

Werkgebied

Ondertussen heeft een groot aantal mensen de weg gevonden richting Pedicuresalon Margreet. Niet voor niets breidde het werkgebied van de specialiste in de afgelopen jaren flink uit. ’’Ik heb klanten in Ruinen, Echten, Zuidwolde en Hoogeveen. Vooral de mond op mond reclame heeft mij veel nieuwe contacten opgeleverd. Gezien het feit dat ik beschik over een salon aan huis op de begane grond is mijn werkruimte ook zeer toegankelijk voor mensen die vanwege hun klachten moeite hebben met lopen. Daarnaast kunnen mensen bij mij terecht voor cos-

metische behandelingen. Hiervoor heb ik een cursus nailarts afgerond bij Nicolle met het merk Magnetic. Van een de behandeling kunnen de mensen vervolgens zes weken genieten. Kortom, wie op zoek is naar een pedicuresalon waar voldoende tijd en aandacht is voor de cliënt, is bij Pedicure Salon Margreet volledig aan het juiste adres.’’

Winnaar prijsvraag bekend

Pedicure Salon Margreet Zegeringen 8 7932PL Echten Mobiel. 06-29229119 e-mail. margreetsloots@gmail.com

Benieuwd wat Hentenaar Makelaardij te bieden heeft?

Scan bovenstaande barcode met uw mobiele telefoon en de website van Hentenaar verschijnt op uw telefoon. Makkelijker kan haast niet.

Colofon

Onlangs heeft Hentenaar Makelaardij voor haar verkopers een prijsvraag uitgeschreven met de vraag hoeveel huizen er het eerste half jaar van 2013 zijn verkocht. Verkopers konden hiermee kans maken op een prachtige buitenkeuken. Het juiste antwoord op deze prijsvraag was D - 102 woningen. Uit alle juiste inzendingen is mevrouw Kooij Okken als prijswinnaar getrokken. De prijs zal binnenkort aan haar worden overhandigd.

Hoogeveen, Alteveerstraat 2, 0528-277001

Uitgeverij: NDC mediagroep, Groningen

Zuidwolde, Hoofdstraat 66, 0528-371496

Oplage: 46.700 Redactie: Pascal Hentenaar, Lisette Hentenaar, Martin Cusiel Ontwerp en opmaak: RedactieVormgeving NDC mediagroep in Groningen Advertenties: NDC mediagroep, Jeroen Hummel jeroen.hummel@ndcmediagroep.nl / 06 46765888

hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl

zuidwolde@hentenaarmakelaardij.nl


Hentenaar Uw makelaar HOOGEVEEN DE FAZANT 35

Met mooi uitzicht, goed onderhouden, leuk uitgevoerde TUSSENWONING m. geïsoleerde bijkeuken, tuinschuur en onderhoudsvriendelijke tuin. IND.: Entree met vern. toilet, vern. meterkast; zonnige woonk., dichte keuken m. nette keukeninr., deur naar geïsoleerde bijkeuken. 1e VERD.: Overloop, 4 slpk., vern. en vergrote badk.. 2e VERD.: Via vern. vlizotrap bereikbare bergzolder. BIJZ.: In 2001 is de woning grotendeels gerenoveerd. Zonnegas-combi ketel ( 2 jaren huur, daarna contract afgelopen).; Vanaf 2005 tot heden gemoderniseerd. Een modern, goed onderhouden woning waar u zo in kunt!

HOOGEVEEN KANAALWEG 46

Koopsom € 134.500,- k.k.

Keurige TUSSENWONING met hobbyschuur en diepe, zongerichte (z/w) tuin, nabij het centrum. Perceel ca. 182 m2. IND.: Entree, ruime wonkamer, trapkast en uitbouw met eetkeuken met nette keukeninrichting met inbouw apparatuur, badkamer met douche, wastafel en toilet. 1e VERD.: 2/3 slaapkamers, kast en vlizotrap naar zolder (extra kamer mogelijk). Aangebouwde schuur met elektra en verwarming. BIJZ.: Met cv (HR-ketel 2011), veelal dubbel glas, zonnewering, achterom langs nr. 48 etc.. Een leuke woning met mogelijkheden om een fijne locatie. Koopsom € 124.500,- k.k.

HOOGEVEEN ROERDOMPLAAN 83

HOOGEVEEN ROERDOMPLAAN 145

In rustige en kindvriend. omgeving, ruim bemeten HOEKWONING met fijne, royale tuin met schuur en achterom op 205m². Degelijk bouw. IND.: Hal, toilet, trapkast, zonnige woonkamer m. open haard en vrij uitzicht, dichte keuken met eiken hoekkeuken en enige inbouw apparatuur. 1e VERD.: 3 ruime slpk (vaste kasten), badk.m. 2e toilet en bad. 2e VERD.: royale 4e slpk. m.dakkapel en grote overloop. V.v. Vaillant HR-ketel van 2011, deels dubbl. glas; onderhoudsarme puivulling en buitenschilderwerk 2012, ed. Gewoon een degelijk huis met veel ruimte op een aantrekkelijke locatie. Koopsom € 159.000,- k.k.

In rustige, kindvriendelijk, ruim omgezette woonomgeving nabij basisschool gelegen HOEKWONING m. tuin op het Zuiden v.v. zonne- en schaduwterras m. overkapping en berging. IND.: Entree m. toilet, ruime doorzonwoonkamer m. stucwerk, houtkachel en uitzicht op groen straatbeeld, schitterende hoekkeuken v.v. vaatwasser, combi-magnetron, oven, 5-pits gaskookplaat, rvs schouw, boiler en een granieten aanrechtblad. 1e VERD.: 3 ruime slpk (2 met vaste kasten), badk. m. ligbad, douche, 2e toilet, luxe hoekwastafel en een designradiator. 2e VERD.: 2 extra slpk. (1 m. dakkapel). Koopsom € 149.000,- k.k.

HOOGEVEEN STATIONSPLEIN 49

HOOGEVEEN SLOUTERSVERLAAT 44

Nabij NS-station en centrum gel. APPARTEMENT op 2e verd. met GARAGE en BALKON op het zuiden. IND.: Entree, toilet (2006), moderne, half-open keuken (2012) v.v. inbouwapp., praktische bijkeuken/berging met wma, ruime, zonnige woonkamer v.v. zonnescreens en fraai uitzicht, 2 slaapkamers, badkamer v.v. 2e toilet, douchecabine, ligbad en wtm. Balkon bereikbaar middels schuifpui, gel. op het zuiden en met een prachtig uitzicht over het levendige Stationsplein. Cv-ketel 2008. Garage op het afsluitbaar binnenterrein. Bijdrage VvE E127,=/maand. Koopsom € 159.500,- k.k.

Op rustige locatie m. uitzicht op de dijk van de Hoogeveensche vaart aan de voorzijde is deze TUSSENWONING m. aangeb. bijkeuken gelegen. IND.: Entree m. toilet; Z-vormige woonk. m. gestuukte wanden en laminaatvloer; half-open keuken m. inb. app. en deur n. de in spouw uitgev. berging/bijkeuken. 1e VERD.: Overloop m. 3 slpk. incl. dakkapellen en 1 m. kastenwand. Badk. v.v. lichte kleurstelling m. douchecabine, wast. en toilet. 2e VERD.: overloop m. berging en 4e slpk m. parketvloer. Een leuke starterswoning voor een aantrekkelijke prijs, welke naar eigen smaak verbouwd kan worden. Koopsom € 149.500,- k.k.

HOOGEVEEN SCHUTSPLEIN 48

ZUIDWOLDE VENEKAMP 12

Dit prachtige APPARTEMENT op 1e Verdieping heeft eigen GARAGE op het afgesloten parkeerterrein, uitzicht over Schutstraat en met directe toegang tot gezamenlijke daktuin. IND.: Hal, keurige toilet; woonk. met ruim balkon; open keuken v.v. keurige inrichting met keramische kookplaat en afzuigkap; bijkeuken. In totaal 2 slpk, waarvan 1 met directe toegang tot de mooie badkamer. BIJZ.: VvE E 100,= per maand; lift- en videofoon. In 2013 worden gevels geïmpregneerd en gevoegd. Laat u eens verrassen wat dit royale appartement m. garage u te bieden heeft. Koopsom € 169.500,- k.k.

In een ruim opgezette, plezierige en groene woonomgeving, nabij scholen, dorpskern en mooi aan openbaar groen gelegen, leuke TUSSENWONING met fijne, vrije tuin en aangebouwde berging op 172 m2 grond. Bwj. 1980. IND.: Hal, nette badkamer met toilet, wastafel en stoom/douchecabine, zeer ruime woonkamer met mooie vloer en tuindeur naar overdekt terras en de tuin, dichte keuken met net keukenblok (L-vormig) met enige inb. app., trapkast. 1e VERD.: 1 grote slaapkamer (evt. 2 te maken), grote inloopberging en overloop. BIJZ.: Met screens, isolatie, dubbel glas, cv, etc.. Koopsom € 157.500,- k.k.


Hentenaar Uw makelaar HOOGEVEEN BILDERDIJKLAAN 89

Op goede locatie, pal in het centrum gelegen, HOEKWONING met GARAGE en SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND. Perceelgrootte 267 m2. Indeling: Hal, toilet/doucheruimte, kelder, keuken met lichtkoepel, royale kamer en suite, tussenhal, moderne badkamer, slaapkamer. 1E VERD.: Overloop, 3 slaapkamers, balkon aan voor- en achterzijde, gedateerde badkamer, vaste trap naar ... 2e VERD.: 1 Kamer met vaste wastafel, bergruimte. BIJZ.: De woning is op punten gedateerd, maar biedt vele mogelijkheden!

HOOGEVEEN SIRIUS 1

Koopsom € 174.500,- k.k.

In rustige straat in ruim opgezette woonwijk is deze zeer goed onderhouden, in veelal lichte kleurstelling uitgevoerde HOEKWONING m. royale schuur, onverkapping en achterom gelegen op 192 m2. IND.: lichte entree met trapkast, toilet; doorzonwoonkamer m. screens; nette L-vormige keuken m. div. inb. app. en tuindeur naar overdekt terras met elektra. 1e VERD.: Overloop m. 3 slpkrs en badk. voorzien van toilet, wastafelmeubel en douchecabine. 2e VERD.: Ruime overloop met knieschotten en 4e slpk. BIJZ.: Vanaf 2005 tot heden is de woning nagenoeg geheel vernieuwd. Koopsom € 162.500,- k.k.

HOOGEVEEN DE ZAAIER 140

HOOGEVEEN HOOFDSTRAAT 159-54

Op een schitterende hoeklocatie m. uitzicht over het direct aangrenzende, mooie Steenbergerpark waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de kinderboerderij, luxe en goed onderhouden, zonnigTERRASAPPARTEMENT m. extra zijraam en 2 terrassen gelegen op Westen. Bij dit appartement behoort een garage welke gelegen is direct tegenover de hoofdingang. Verder is er een gemeensch. fietsenberging en ruim voldoende parkeer mog.. Het gehele complex wordt uitstekend onderhouden en er is een gezonde V.V.E. Het is een mooi appartement voor een zeer aantrekkelijke prijs. Koopsom € 175.000,- k.k.

Direct in de Hoofdstraat met schitterend uitzicht, op de 5e verdieping van "De Stoeke", royaal, deels geactualiseerd, HOEKAPPARTEMENT met 3 balkons, 2 ruime slaapk. en berging op de 1e verd. IND.: Entree met toilet en garderobenis, berging; royale woonkamer met veel lichtinval, balkon en mooi uitzicht; halfopen keuken met vernieuwde keuken v.v. inb.app.; bijkeuken; ruime slaapk. m. balkon en badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet; 2e slaapkamer met kleine badkamer v.v. douche en wastafel. BIJZ: Bijdrage VvE E 95,= per maand; parkeervergunning E 48,= per jaar. Koopsom € 169.500,- k.k.

HOOGEVEEN DEN BESTENSTRAAT 32

HOOGEVEEN DE ZAAIER 136

In woonpark Aardenburg met vrij uitzicht over openbaar groen gel. HOEKWONING m. GARAGE, tuin Z en vrijst. SCHUUR met overdekt terras. Bwj 1996. Perceelgrootte 221 M2. IND.: Entree, vern. toilet, keuken m. inbouwapp. (app. grotendeels vern. 2010), woonkamer met sfeervolle gashaard, eiken parket-vloer, achterentree met doorgang naar de garage. 1E VERD.: Overloop, 3 slpk, in 2012 vernieuwde badk.. 2E VERD.: Overloop met wma, c.v.-ketel (Remeha 2011), ruime slpk m. dakraam en bergruimte. BIJZ.: Deze woning combineert veel leefruimte m. het gemak van wonen in het centrum!

Aan park, direct bij winkelcentrum zonnig en comf. TERRASAPPARTEMENT m. GARAGE, groot dakterras, lift, fietsenberging en grenzend a. park. IND: ruime hal, berging, toilet,, compl. badk. m. ligbad, douche-hoek en wastafelmeubel; 2 slpkrs (1 slpk. m. deur naar terras), zonnige, ruime woonk. m. zeer royaal zonneterras (zuid), ruime half open keuken m. inb. app. Terras m. zonne- schermen. BIJZ.: Lage stookkosten; VvE bijdrage 167,83 p.m. Geheel geïsoleerd. Als u beschermd en comf. wilt wonen, zal dit mooie appartement u zeker aanspreken.

Koopsom € 184.500,- k.k.

Koopsom € 174.500,- k.k.

HOOGEVEEN VAN LEEUWENHOEKSTRAAT 122

HOOGEVEEN TAPUITLAAN 93

GESCHAKELDE WONING aan het water met een enorme diepe tuin. IND: Hal, mk, trapopg, toilet, tuingerichte woonkamer met tuindeur naar het terras en sfeervolle open haard. Er is een moderne open keuken v.v. inb app. 1e VERD.: Overloop, 1 grote slaapkamer (van oorsprong 2), badkamer v.v. wastafelmeubel, ligbad/ doucheruimte, toilet. Op de overloop is tevens een kastruimte. 2e VERD.: Overloop, 2 slaapkamers, CV-ruimte. BIJZ.: De ligging is zeer bijzonder vanwege de tuin die aan het water grenst. Het is een kindvriendelijke straat en de omgeving is erg groen. Kortom, een prachtig huis om eens een kijkje te nemen. Koopsom € 184.500,- k.k.

Aan een rustig hofje gelegen, geschakelde woning met carport, slaapkamer en badkamer op de begane grond. De tuin is Zuid-Westen en onderhoudsvrij. IND.: Ruimte entree m. trapopgang, toilet, badkamer v.v. douchecabine en wastafel, slaapk.; woonkeuken m. trapkast en keurige keukeninrichting m. inb.app.; tuingerichte woonkamer (35m²) m. veel privacy, en dubb. tuindeur. 1e VERD.: Overloop m. 2e badk. v.v. ligbad, toilet, designradiator en wastafel; 2 slpk, (kan 3e slpk gecreëerd worden). BIJZ.: 2005 deels nieuw glas en gereconstrueerde kozijnen; c.v. ketel 2009. Een goede indeling, geschikt v. vele kandidaten. Koopsom € 179.500,- k.k.


Hentenaar Uw makelaar ZUIDWOLDE ETSTOEL 8

HOOGEVEEN RIJN 33

ELIM CARSTENSWIJK 38

In rustige, prettige en kindvriendelijke omgeving, uitgeb. 2 onder 1 kap met ca.50m² grote GARAGE/HOBBYRUIMTE en een fijne zongerichte tuin op ca. 280m² grond. IND.: Entree, toilet, royale living m. mooie grindvloer m. vloerverwarming, rookkanaal voor houtkachel en leefkeuken m. moderne hoekkeuken m. inductie kookplaat, koelkast, afwasm, combimagnetron en afzuigkap, bijkeuken. 1e VERD.: 3 slkrs, badk. m. bad, douchecabine, toilet en wastafel, overloop en berging. 2e VERD.: Ruime zolderetage m. mog. voor extra kamer e.d.. BIJZ.: Geïsoleerd, C.V., screens, keurig schilderwerk etc..

Op een prachtige locatie m. schitterend uitzicht over Hoogeveensche Vaart, nabij gezondheid- / winkelcentra De Weide, is dit complex Hooge Rijn gelegen. Het appartement is op de 2e verd. m. in de kelder eigen garage. IND.: Royale hal m. gaderobenis, berging, toilet, badkamer met ligbad, douchecab. en dubb. wastafel in royaal meubel, 2 slpk (1 m. schuifw. bij woonk. te trekken). De woonk. op z-o met op zonlicht autom. screens en balkondeur. De open keuken is netjes en m. div. inb. app., in de bijkeuken met mog. v. vaatwasser. Een prachtig app. op een goede locatie m. inpandige garage.

In rustige en kindvriendelijke woonomgeving, ruime, vrijst. SEMI-BUNGALOW m. grote garage m. verwarming / elektrische segmentdeur e.d. alsmede hobby-/werkruimte van ca. 6,20 x 3,65m. m. eigen ingang en zongerichte tuin op totaal ca. 562 m² grond. IND.: Ruime hal, toilet, bijkeuken, zonnige woonk. m. rookkanaal, keuken, 2 slaapk., mooie badk. m. whirlpool, douchecabine e.d.. 1e VERD.: 2 ruime slaapk., 2e toilet, bergkamertje en voldoende bergruimte. Met C.V., veelal dub. glas, actueel sanitair etc.. Een fijn huis op een rustige locatie met veel extra bijruimte voor hobby, werk, praktijk e.d..

Koopsom € 194.500,- k.k.

Koopsom € 197.500,- k.k.

Koopsom € 198.500,- k.k.

NOORDSCHESCHUT COEVORDERSTRAATWEG 26

HOOGEVEEN DE MAAIER 163

Tussen Hoogeveen en Noordscheschut, smaakvol verbouwd, comf. en karakteristiek, vrijst. WOONHUIS (bwj 1931) met grote garage (7,5 x 6 m.) met hobbyzolder en zuid gerichte tuin. IND.: Kelder, hal, toilet, kamer en suite met schuifdeuren/rookkanaal, keuken met luxe keukeninr. (2009) met inb.app., bijkeuken. 1e VERD.: 3 slpk., overloop m. bordestrap, badk. m. bad, douchecabine e.d.. 2e VERD.: Bergzolder. BIJZ.: Voorzien van C.V. (2012), zonwering, dub. glas, isolatie, deels muur- en dakisolatie, goed schilderwerk etc.. Echt een mooi huis welke met zorg en smaak is verbouwd, waar u zo in kunt!!

Mooi op 2e verd., met fraai uitzicht gelegen APPARTEMENT met GARAGE en BERGING op de begane grond. IND.: Entree/hal, toilet, woonkamer 50m2, schuifpui naar balkon, open keuken v.v. inb. app., bijkeuken/berging met wma en cvketel, slaapkamer 19m2, ruime badkamer v.v. ligbad, wtm, douchehoek en 2e toilet, 2e slaapkamer 12 m2 met grote inloopkast (douche mogelijk, aansluitingen aanwezig). BIJZ.: Volledig geïsoleerd; draai-/kiepramen; videofoon- en liftinstallatie; bijdrage VvE ca. E 150,- per maand.

Koopsom € 198.500,- k.k.

Koopsom € 199.500,- k.k.

HOOGEVEEN DE MAAIER 179

HOOGEVEEN DE MAAIER 171

ZUIDWOLDE REUVENKAMP 3

Zeer Royaal bemeten APPARTEMENT (ca. 115 m2) op de 4e etage met BERGING en GARAGE. IND.: Centrale hoofdingang, chique hal met natuurstenen vloer, trapopgang en glazen lift. Roy hal, toilet, bijkeuk v.v. WA. Living met veel raampartijen. Complete half open keuken met inb.app. Masterbedroom met kastenwand en eigen badkamer voorzien van wastafelmeubel, douchecab en ligbad en toilet, vloerverwarming. Er is een tweede ruime slaapkamer met eigen badk v.v. wastafel en douche- ruimte. BIJZ.:Kleinschalig appartementencomplex, zeer mooie ligging nabij het park en alle voorzieningen.

Op schitterende locatie gelegen, goed onderhouden, luxe, royaal APPARTEMENT (3e verd.) met een royaal terras NO (heerlijk genieten v/d ochtend-zon), ruime berging en een garage. IND.: Entree m. gardorobenis, bijkeuken/wasruimte, toilet; living (ca. 46 m²) met schitterend vrij uitzicht, schuifpui naar het ruime, zonnige terras (n/o); half open keuken met inbouwapp.; 2 roy. slaapkamers, 2 badkamers. BIJZ.: Goede isolatie; draaikiepramen; videofoon- en liftinstallatie; bijdrage VvE ca. E 135,= per maand; berging en garage op begane grond.

Nabij school en de dorpskern gelegen, royaal, solide HELFT v.e. DUBB. m. GARAGE met BERGZOLDER en royale tuin (zuid)van ca. 18m. diep. Gr. 326m². IND.: Hal, luxe toilet, ruime living met gas inzethaard, eethoek met schuifpui naar terras, half open keuken met actuele hoekkeuken met inbouw apparatuur, bijkeuken. 1e VERD.: 3 slaapkamers, grote badkamer met dubbele wastafel met meubel, hangend toilet, douchehoek en vloerverwarming. 2e VERD.: 4e slaapk. en bergruimte. BIJZ.: Recente combiketel, deels dubbel glas, zonnescherm e.d.. Een degelijk en groot huis op een fijne locatie.

Koopsom € 199.500,- k.k.

Koopsom € 199.500,- k.k.

Koopsom € 199.500,- k.k.

ZUIDWOLDE GAFFEL 5

HOOGEVEEN TOLDIJK 29

In rustige en prettige woonomgeving m. veel groen, actueel uitgev. HELFT v.e. DUBBEL WOONHUIS m. aangeb. GARAGE m. grote zolder en ruime tuin (pal zuid) m. tuinhuis (met zolder) en achterom. Bwj. 1985 op ca 265 m2. IND.: Entree, toilet, zonnige woonkamer, eethoek m. schuifpui, half open keuken m. mod. hoekkeuken m. inb. app., bijkeuken m. binnendoor naar de garage. 1e VERD.: 3 slpkrs (1 slpk m. vaste kastenwand), badkamer. 2e VERD.: 4e slpkr m. veel glas, overloop m. berging. BIJZ.: V.v. C.V., isolatie, veelal dubb. glas, zonnescherm e.d.. Echt een mooi huis op een rustige en aantr. locatie. Koopsom € 206.500,- k.k.

Karakteristiek, knus, vrijst. woonhuis met ruime tuin en parkeerruimte op 508m². Bwj.'21. Ca. 20 jaar geleden uitgebouwd en in 1998 dak vernieuwd en kunst. ramen/kozijnen aangebracht. IND.: entree, keldertje, toilet, ruime woonkeuken m. uitzicht over tuin en handgemaakte hoekkeuken met inb. app., bijkeuken annex berging, straat/tuin gerichte woonkamer met erker, houtkachel en tuindeur. 1e Verd.: 2 slp. en badk. m. douche, 2e toilet e.d. v.v. dakisolatie, laminaatvloeren, dubbel glas, kunststof ramen en kozijnen etc.. Echt een charmant geheel op een fijne locatie. Koopsom € 209.000,- k.k.


Hentenaar Uw makelaar

7

De ZorgZaak

De ZorgZaak, met zorgwinkels in Hoogeveen, Meppel, Assen en Emmen bestaat dit jaar twintig jaar. Veel is er in dat tijdsbestek veranderd, maar de essentie is voor de zorgorganisatie altijd gelijk gebleven. Al twintig jaar biedt De ZorgZaak met veel toewijding haar cliënten huishoudelijke verzorging, persoonlijke verzorging, verpleging en/ of begeleiding en dat zal in de toekomst niet anders zijn.

In 1993 werd de ZorgZaak opgericht vanuit het idee dat het anders moest in de zorg. Dat het vanaf die tijd ook anders is gegaan is het resultaat van goede samenwerking vertelt woordvoerder Ben Kah namens de Zorgzaak.

Verandering

Mooi bij Janika en Karin ZUIDWOLDE – Sinds 1 augustus dit jaar is Mooi by Janika & Karin gevestigd aan de Hoofdstraat 29A in Zuidwolde. Een klein, maar gezellig winkeltje met dameskleding van maat 36 tot en met maat 58.

De kleding die verkocht wordt is vrouwelijk, variërend van sportief en casual tot zakelijk en feestelijk en voor een brede leeftijdscategorie. Ook het prijsniveau is voor een brede groep vanaf het midden tot het hoogsegment. Voor Janika en Karin is het belangrijk dat de klant tevreden de deur uitgaat en zich prettig voelt in de winkel. Ook lekker zelf rondkijken en passen is geen enkel probleem bij Mooi by Janika & Karin. Wil de klant geholpen worden; dan doen ze dat graag met een eerlijk advies. Een kopje koffie of thee hoort daar vanzelfsprekend bij.

Merken

De inkoop verzorgen Janika en Karin zelf. De merken die verkocht worden zijn onder meer de Deense

merken Kaffe en Cream; vrouwelijk maar sportief en casual. Daarnaast kunnen klanten er terecht voor het Nederlandse merk Lien en Giel; dit is een uitgesproken stijl. Verder is er het Nederlandse merk Van Avendonck met klassiek en zeer vrouwelijk kleding. Zeer geschikt voor feestelijke kleding, maar ook voor zakelijke doeleinden. Only-M is ook Nederlands en staat bekend met lekkere draagbare kleding. Omdat de broek goed moet zitten is er gekozen voor de Para Mi broek met een goede pasvorm en brede keuze. Voor de grote maten is gekozen voor de merken Sybel. Ook hierin is volop keus in stijl en kleur. Ook Joëlle en Aimee is er voor de grote maten. Vrouwelijk sportief, maar ook gekleed. Kortom, volop keuzemogelijkheid dankzij het

brede aanbod van Mooi by Janika & Karin.

Modeshow

Tweemaal per jaar wordt er een modeshow gehouden. Op 26 september is de modeshow voor de winter in samenwerking met Everbody Lingerie uit Dedemsvaart, Kapsalon Duende uit Zuidwolde en met Beaufoot pedicure en schoonheidssalon uit Zuidwolde. De show wordt gehouden bij Buitenherberg ter Linde in Zuidwolde. Verder kunnen de mensen Mooi by Janika & Karin volgen op Facebook. Daar worden de nieuwtjes, acties en foto’s van nieuw binnengekomen kleding gepresenteerd.

‘’Nog steeds wordt er elke dag hard gewerkt vanuit het idee dat we het anders moeten doen, maar tegenwoordig door 700 mensen. De ZorgZaak scoorde afgelopen jaar een 9 op klanttevredenheid en een 8,3 op medewerkers tevredenheid. Dit is voor ons een bevestiging dat we, ook in tijden van bezuinigingen, nog steeds op de juiste weg zijn.’’ De ZorgZaak biedt thuishulp en thuiszorg aan mensen, waarmee cliënten zo lang mogelijk zelfstandig en op een veilige en plezierige manier thuis kunnen blijven wonen. In de winkels van De Zorgzaak staan de medewerkers eveneens klaar om mensen voor korte of langere tijd zo optimaal mogelijk ondersteu-

Locaties

Locatie Hoogeveen (hoofdkantoor) Duymaer van Twistweg 8 Tel. 0528 - 341965 Locatie Hoogeveen (zorgwinkel) Grote Kerkstraat 1 Tel. 0528 - 714365

ning te bieden met een scala aan zorgproducten vervolgt Kah.

Ondersteuning

’’Veel mensen zijn in een bepaalde fase van hun leven voor korte of langere tijd afhankelijk van hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan ouderdom, blessures of kraamtijd. Bij de ZorgZaak bieden wij mensen een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen. De hulpmiddelen kunnen worden bekeken en gekocht bij één van onze zorgwinkels. Voor een aantal hulpmiddelen bestaat ook de mogelijkheid om deze te lenen of te huren.’’

Informatie

Nieuwsgierig naar wat De ZorgZaak voor u, of iemand uit uw omgeving, kan betekenen. Neem voor meer informatie een kijkje op www. dezorgzaak.nl of breng een bezoek aan één van de winkels in Hoogeveen, Meppel, Assen en Emmen.

Locatie Assen (zorgwinkel) Oudestraat 3 Tel. 0592 - 308512 Locatie Emmen (zorgwinkel) Houtweg 293 7823 PV Emmen Tel. 0591 - 760038

Locatie Meppel (zorgwinkel) Kerkplein 17 Tel. 0522 - 246669

Van der Meulen Nails & Beauty

ZUIDWOLDE – Van der Meulen Nails & Beauty bestond in juni precies een jaar. Over belangstelling heeft eigenaresse Janneke van der Meulen weinig reden tot klagen. De klanten die ze ondertussen verwelkomde vinden de weg ook altijd weer terug vertelt Janneke.

’’Ik probeer mensen altijd zo gastvrij mogelijk te ontvangen in een prettige ontspannen sfeer. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we vervolgens de wensen, alvorens ze ten uitvoer worden gelegd. De keuze om een studio aan huis te beginnen is achteraf bekeken dan ook een juiste beslissing geweest. Ik ontvang inmiddels mensen uit de hele provincie.’’

Verzorging

Van der Meulen Nails & Beauty staat onder meer klaar voor een ieder die van prachtige verzorgde nagels en handen houdt. Ook voor nagelbijters en mensen met probleemnagels is Van der Meulen Nails & Beauty het juiste adres. U kunt er voor verschillende behandelingen terecht zoals acryl kunstnagels, een i gel behandeling en manicure. Nagels kunnen met acryl in alle kleuren en vormen worden behandeld zoals French manicure, naturel, kleur, nagelbedverlenging, glitters, 3D bloemen, nailart, ronde nagels, vierkante nagels, stiletto nagels en korte nagels. I gel is zeer geschikt voor een ieder die van mooi gelakte nagels houdt, maar geen kunstnagels wenst. U heeft de keuze uit een complete

kleurencollectie. I gel is een semipermanente nagellak die 2-4 weken houdbaar is. Niettemin is er tegenwoordig nog meer mogelijk aan de Steenbergerweg 1 vervolgt Janneke.

Vitaliteit

’’Natuurlijk is het verzorgen van het uiterlijk belangrijk. Niets voor niets was dat in de beginfase mijn vertrekpunt, maar echte schoonheid zit ook van binnen. Vandaar dat ik me ondertussen ook sterk maak voor het geven van voedingsadviezen. Ik werk met een geweldig vitaliteitsprogramma onder de naam ‘Leren Voor Je Gezondheid’, voorheen ‘Weet Hoe Je Eet’. De opzet van het programma is het afvoeren van afvalstoffen uit bijvoorbeeld darmen, bloedvaten en vetreserves. Wanneer deze afvalstoffen niet worden afgevoerd, kunnen ze zorgen voor overbelasting, waardoor klachten kunnen ontstaan. Door het lichaam te ontdoen van deze overtollige ballast kan een betere stofwisseling worden gecreëerd. De zelfhelende werking van het lichaam kan terug keren, waardoor het lichaam in staat is zichzelf schoon en gezond te houden. Het programma kan een gunstige werking hebben op allergieën, bloeddruk, bloedsuiker

Informatie

cholesterol, concentratie, darmflora, diabetes type 2, energie en vitaliteit, gewrichten, hart en vaatstelsel, hersenen, hoofdpijn, huid, insulineresistentie, libido, menopauze, migraine, ondergewicht, overgewicht, prostaat, pre zwangerschap, schildklierfunctie, slaapkwaliteit, spieren, vermoeidheid en het zenuwstelsel.’’

Nieuwsgierig wat Van der Meulen Nails & Beauty voor u kan betekenen. Zoek gerust eens vrijblijvend contact of kijk voor meer informatie en/of prijzen op de website. Van der Meulen Nails & Beauty Steenbergerweg 1 7921 GE Zuidwolde e-mail. info@jannekevandermeulen.com Internet. www.jannekevandermeulen.com Mobiel. 06-48798763


Hentenaar Uw makelaar ZUIDWOLDE HOOFDSTRAAT 91

HOOGEVEEN DE WRONGEL 6

HOOGEVEEN WEEGBREE 7

Op een zeer aantrekkelijke locatie, midden in dorpskern, tegenover de kerk/kerkplein en nabij de winkels, te actualiseren HELFT V.E. DUBBEL (1959) met garage/hobbyruimte van ca. 29m² en een royale achtertuin van ca. 22m op 383m² grond. IND.: Ruime hal, toilet, straatgerichte woonkamer, keuken, kelder en deur naar tuin.1e VERD.: 3 ruime slaapkamers, doucheruimte met 2e toilet, douche e.d..2e VERD.: Vlizotrap naar royale bergzolder voor eventuele uitbreiding e.d.. BIJZ.: Voorzien van C.V. met moederhaard, geiser, deels dubbel glas e.d.. Een woning met mogelijkheden om mooi te wonen.

Gelegen in aantrekkelijke woonwijk "Trasselt", goed onderh. HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS m. verl. GARAGE en zonnige tuin op ca. 256m². IND.: entree, toilet, straatger. woonkamer m. massief eiken parketvloer en prov., open keuken v.v. inb. app.. 1e VERD.: 3 slaapk. (oudersk. v.v. kastenwand), badkamer m. douchehoek, ligbad, 2e toilet en vwt, vaste trap naar .. 2E VERD.: bergzolder, kamer mog., wma en cv-ketel. BIJZ.: De woning is v.v. dak-, muur- en vloerisolatie en vrijwel geheel van dubbele beglazing. De garage is ca. 3 x 8 m en is voorzien van een electrisch bedienbare deur.

Prachtig en vrij gelegen, openbaar groen vh Oude Diepje m. vrij uitzicht, onderhoudsarme, SEMI-BUNGALOW ('95) m. garage en een mooie onderhoudsarme tuin en berging op 363m². IND.: Slaapk. m. tuindeuren en eigen badk. m. whirlpool, douchecabine, toilet e.d., 2e toilet, zonnige living met tuindeur, parketvloer, airco en vrij uitzicht, half open keuken met inb.app., bij- keuken. 1e VERD.: 2e Slpk. n hobbyruimte. BIJZ.: HR-ketel (ca. 2010), centraal stofzuigsysteem, kunststof ramen/kozijnen m. dubb glas, plat dak ca. 5 jaar terug vernieuwd, mech. afzuiging, zonneschermen etc. etc..

Koopsom € 209.500,- k.k.

Koopsom € 215.000,- k.k.

Koopsom € 215.000,- k.k.

ZUIDWOLDE HOOFDSTRAAT 120B

HOOGEVEEN DE WANNE 16

Exclusief, luxe en groot appartement/penthouse met garage, 2 overdekte terrassen (ca.9/15m2), lift, videofoon e.d. Gelegen op de 2e verdieping van kleinschalig complex. IND.: Entree, ca. 52 m2 grote living met mooi uitzicht en terras, open keuken met slaapkamers van resp. 16m2 en 20m2 (met groot overdekt dakterras van ca. 15m2), luxe badkamer met douchecabine, hangend toilet en wastafelmeubel. BIJZ.: geheel geisoleerd,C.V., witte sierpleister wanden, geheel met laminaatvloer etc. Een heerlijk, luxe en royaal appartament. Koopsom € 216.500,- k.k.

In rustige en kindvriendelijke woonomgeving, verrassend royaal uitgevoerde, HALF-VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde bijkeuken, binnendoor bereikbare GARAGE, CARPORT, ruime oprit, royale 1e verdieping door kap op de garage en een zonnige achtertuin met achterom en tuinhuis op ca. 313 m². IND.: Entree, toilet, L-woonkamer, half-open keuken met inbouwapp., bijkeuken, garage. 1e VERD.: Overloop, 4slaapk., badkamer (ligbad, douche, toilet en badmeubel). 2e VERD.: Vaste trap naar zolderkamer en bergruimte. Opstelplaats cv-ketel Intergas HR 2009. Koopsom € 219.500,- kk

HOOGEVEEN KAPTEYNLAAN 22

RUINEN KROEZENMAAT 16

In mooi, groen en rustig bungalowpark, goed onderhouden, bijna vrijstaande BUNGALOW met garage en heerlijke zonger. vrije tuin met berging. IND.: Royale hal met garderobe; vern. toilet; tuinger. woonk. met schuifpui, parketvloer en gaskachel (kan ook hout); portaal met ouderslpk., bergkast en eigen badk. m. ligbad, toilet en wastafel; 2e en 3e slpk. m. 2e luxe badk.; straatger. keuken m. nwe keukeninr. (wit) m. zitgelegenh., natuurstenen werkblad en inb.app.; ruime bijkeuken/berging e.d.. BIJZ.: Garage van 1985 m. spouwmuren en electr. roldeur; keuken 2006; badk. 2011. Koopsom € 224.500,- k.k.

In een rustige, mooie woonomgeving, uitst. onderhouden, zeer complete HELFT v.e. DUBBEL m. garage (nu sauna, douche en 2e bijkeuken), carport en onderhoudsarme, zonnige tuin m. groot tuinhuis, 2 terrassen m. zonwering etc. IND.: Entree m. toilet, ruime L-kamer m. laminaat, tuinkamer m. schuifpui (evt. slaapkamer), half open keuken m. inb. app., bijkeuken, 2e bijkeuken m. aanrecht, douche en sauna. 1e VERD.: 3 slaapkamers, nette badkamer. 2e VERD.: 4e kamer en berging. BIJZ.: Geheel geïsoleerd/dubb. glas. Een compleet huis waar u zo in kunt. Koopsom € 228.500,- k.k.

FLUITENBERG VELDKAMP 36

HOOGEVEEN KEPLERLAAN 8

Op slechts enkele kilometers afstand van Hoogeveen gel. goed onderhouden HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met GARAGE op een perceel van 316 m2. IND.: Entree, hangend toilet, Lwoonk. m. schuifpui, open keuken m. inbouwapp., bijkeuken, in spouw uitgevoerde en geïsoleerde, extra ruime garage. 1E VERD.: overloop, 3 slpk., roy. badk. v.v. douchecabine, ligbad, hangend toilet en wast.tafel.. 2E VERD.: vaste trap n bergzolder met werkplek, extra kamer mogelijk. BIJZ.: De woning is v.v. dak-, muur- en vloerisolatie en dubbele beglazing. Al met al een fijne gezinswoning op een mooie locatie! Koopsom € 225.000,- k.k.

Gelegen in rustige en mooi "groen" bungalowpark, goed onderhouden, vrijst., SEMI-BUNGALOW m. inpandige garage, ruime oprit en besloten, pal zongerichte tuin op 591m² grond. IND.: Entree m. toilet, slaap- /studeerkamer m. tuindeur n. terras, L-vormige living (ca. 43m²) m. open haard en laminaatvloer, half open keuken m. actuele hoekkeuken m. inb. app., binnendoor verwarmde garage. 1e VERD.: 4 slpk., overloop m. kastenwand, berging m. wasm. en ruime badk.. 2e VERD.: Bergzolder. BIJZ.: C.V. (HR-ketel 2009), dak- / muurisolatie, ged. dubbel glas etc.. Het achtergelegen pad is voor 1/24e onverdeeld aandeel eigendom. Koopsom € 247.500,- k.k.


Hentenaar Uw makelaar ZUIDWOLDE DE MARSENSTEDE 6

HOOGEVEEN DE SCHOOF 35

ZUIDWOLDE STEENDERKAMP 30

Temidden van parkachtig aangelegd openbaar groen, in excl. appartementencomplex De Marsenstede, royaal APPARTEMENT (1e etage) m. eigen parkeerruimte in kelder, aparte berging, lift, videofoon etc.. IND.: Entree, toilet, 2 slpkrs, badk. m. bad, douchecabine, toilet en dubb. wast., fraaie, royale living m. mooi vrij uitzicht en aansl. groot terras (zuid), half open keuken m. nette keuken m. enige inb. app., bijkeuken c.q. berging. BIJZ.: V.v. isolatie, dubb. glas, parketvloer, sierpleisterwanden, C.V, isolatie, screens etc.. Echt een comfortabel en ruim app. op een aantrek. locatie

In rustige buurt gel. HELFT V. DUBBEL WOON- HUIS met kantoor/ praktijkruimte (SLAAPK. EN BADK. MOGELIJK!) en zonnige achtertuin. Perceel 315m2. IND.: Hal, toilet, woonkamer, open keuken m. granietenblad en inbouwapp., bijkeuken, doorgang n. praktijkruimte v.v. eigen entree, toilet, wachtkamer en behandel-kamer/ kantoor, keukenblok. 1E VERD.: 3 slaapk. , badk. m. douche en 2e toilet, vaste trap naar 2E VERD.: 1 kamer, bergruimte. BIJZ.: De woning is voll. geïsoleerd en aan achterzijde v.v. zonnescreens. De praktijkruimte is tevens v.v. airconditioning.

In een rustige en geliefde woonomgeving, goed onderhouden d.m.v. garage geschakelde SEMI-BUNGALOW m. inpandige GARAGE/CARPORT en een diepe, vrije tuin m. hobbyschuur op 337m² gr. Vanuit garage traplift naar slaapk. IND.: Hal, toilet, royale, zonnige living m. veel glas, tuindeur, houtkachel en vide, eetgedeelte m. actuele half open keuken m. inb. app.. 1e VERD.: 3 slaapk., balkon, luxe badkamer m. grote doucheruimte, hangend toilet, wastafelmeubel e.d.. 2e VERD: Studiehoek en 4e slaapkamer m. kastenwand. Met HR-combiketel, deels dubb. glas, red cedar ramen/kozijnen, zonnescherm, etc..

Koopsom € 229.000,- k.k.

Koopsom € 229.500,- k.k.

Koopsom € 229.500,- k.k.

ZUIDWOLDE DR ETSTOEL 1

HOOGEVEEN GRUYTHUYSENLAAN 60

HOOGEVEEN WITBOL 3A

Zeer royale, luxe 2 onder 1 kap m. garage/carport en fijne tuin met tuinhuis en prieel op 302m². IND.: Zeer royale living m. uitgebouwde leefkeuken met tuindeuren en actuele keuken met alle inb. app.; bijkeuken; veelal vloerverwarming begane grond. 1e Verd.: 3 slaapkamers, luxe badkamer m. bad, douche, dubb. wastafel, hangend toilet e.d.. Ramen m. rolluiken. 2e VERD.: 4e slaapkamer en kastenwand op overloop. BIJZ.: Fraaie vloerafwerking, HR-combikjetel 2007, isolatie, geisoleerde garage m. zolder, fijne kindvriendelijke woonomgeving m. park etc. etc. Echt een ruim en comfortabel gezinshuis.

Mooie woning, nabij centrum met alle voorzieningen (o.a. slapen/badkamer) op begane grond!! In het "groene" Aardenburg, in rustige omgeving, HELFT v.e. DUBB. SEMI-BUNGALOW met carport en zonnige tuin met tuinhuis en achterom. Bouwjaar 1996. Grondoppervlakte ca. 270m². IND.: Hal, ouderslaapk., badk. met douche, toilet en wastafelmeubel, zonnige, woonkamer (uitzicht over parkje), trapkast e.d., half open keuken met inbouw app., bijkeuken. 1e VERD.: 2 slaapk. (kasten), bergkamer (eventueel voor 2e badkamer) en overloop. BIJZ.: Geheel geïsoleerd; zonnescherm; lichte kleuren etc..

In rustige straat, goed onderh., VRIJST. SEMI-BUNGALOW m.inp. garage, ruime oprit, keurige tuin (zuidwest) op ca. 338m². IND.: Entree m. plavuizenvl. en toilet; tuinger. woonk. m.veel lichtinval, houtkachel, plavuizenvl. m.vloerverw., schuifpui en buitenzonw.; straatger. woonkeuken m.L-vormige keukeninr. v.v. inb.app; ruime slpk.; badk. m.lichtkoepel, dubb. wastafel, douchecab., bad, toilet; garage m.elektr. deur, betonvl., water/elektra e.d. 1e VERD.: Overl. m.luik nr deels bevl. zolder; 2 slpk.; 2e badk. m.douche, toilet en wastafel. BIJZ.: Deels kunststof koz.; zonnecollectoren ('09).

Koopsom € 245.000,- k.k.

Koopsom € 239.500,- k.k.

Koopsom € 247.500,- k.k.

HOOGEVEEN SCHUTSTRAAT 171

PESSE HOOGEVEENSEWEG 30

Direct nabij het centrum gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS m. AANGEBOUWDE GARAGE/LOODS. Perceel 782 m2! Door de ligging en ruimte biedt dit object vele mogelijkheden! IND.: Roy. entree, toilet, prov.kelder, uitgebouwde woonk. m. gashaard, woonkeuken, bijkeuken, aangeb. looods waarin oa. 2 hobbyruimtes, c.v.-ruimte, garage 54 m2. 1E VERD.: overloop, 3 slaapk., toilet, badk. m. ligbad, douchehoek, dubb. wast. en deur naar balkon. 2E VERD.: overloop, 2 slaapk. BIJZ.: De bijgebouwen opgesplitst in 3 ruimten, totale opp ca. 120 m2. Verwarming middels c.v.-gas. Koopsom € 249.500,- k.k.

Karakteristiek VRIJSTAAND HERENHUIS uit de jaren '30 nabij "Spaarbankbos" met uitzicht over landerijen en bossen. IND.: Entree m. toilet, trapopg. Werkkamer. Ruime woonkamer m. houtkachel. Keuken m. inb.app., openslaande deuren, kelder, bijkeuken. 1e VERD.: overloop, 3 slpk en moderne badk v.v. 2e toilet, wastafelmeubel, douchecabine. 2e VERD.: Zeer roy zolderverd. bereikb middels een vaste trap. BIJZ.: De woning op zich is al bijzonderheid vanwege het mooie karakter en de prachtige daklijnen. Dit huis van binnen zien, wilt u een goed oordeel kunnen vellen, wat een uniek object. Koopsom € 249.500,- k.k.

HOOGEVEEN KLIJNSMASTRAAT 24

HOOGEVEEN VAN LEEUWENHOEKSTRAAT 88

HOOGEVEEN DE BEUGEL 6

Op korte afstand van het stadscentrum, in woonpark "Aardenburg", HELFT van DUBBEL woonhuis met uitgebouwde keuken, slaap- en badkamer op de begane grond en fraaie tuin (Zuid) met vrijst. berging en achterom op circa 253 m². IND.: Entree, toilet, L-woonkamer, half-open keuken v.v. inbouwapparatuur (samen 37 m2). Ruime slaapkamer beg. grond annex badkamer met douchecabine, 2e toilet en vwt. 1e VERD.: Ruime overloop; 2 slaapkamers (13 m2 en 10 m2); vernieuwde badkamer met ligbad en vwt. 2e VERD.: Middels vaste trap naar royale bergzolder.

Schitterende locatie aan de vijver en in een rustige, ruim opgezette woonomgeving, direct tegenover speeltuin, goed onderhouden, deels reeds gemod., royaal bemeten HELFT V.E. DUBBEL m garage en grote, zonnige tuin (vanaf ca. 10.30 uur al zon op terras) op uniek perceel v. ruim 470m² grond! Totaal 4 slpk. en mog. 5e te realiseren. Vloer nageïsoleerd (2012). De keuken is 2 a 3 jaren geleden vernieuwd. Al met al een degelijk en goed onderhouden royale helft van een dubbel woonhuis op een schitterende locatie met vrij uitzicht op een supermooie, grote grondkavel.

In een aantrek., kindvriendelijke en rustige locatie, direct bij park, basisscholen, sporthal, winkels e.d., ruime HELFT v.e. DUBBEL (bwj. 1990) met GARAGE en een diepe, zongerichte tuin op 258 m2 grond. IND.: Hal, luxe toilet, grote L-kamer met houtkachel, parketvloer en tuingericht eetgedeelte met half open keuken met moderne keuken met alle apparatuur. 1e VERD.: 3 slpkamers, balkon, moderne badkamer met fraai tegelwerk, grote glazen douchehoek, zwevend toilet, dubbele wastafel e.d.. 2e VERD.: 4e slpkamer, grote overloop, berging e.d.. Met isolatie, dubbel glas etc..

Koopsom € 249.500,- k.k.

Koopsom € 249.500,- k.k.

Koopsom € 254.500,- k.k.


Hentenaar Uw makelaar ZUIDWOLDE BOSLAAN 36A

Direct bij wandelgebied, scholen, uitst. onderhouden vrijstaande woning m. garage, brede oprit en omliggende, knusse tuin op de zon. Bwj. 1973. In 1984 extra tuin- of slaapkamer aangeb. IND.: Entree, toilet, provisiekelder, L-kamer m. weids uitzicht, parketvloer en houtkachel, dichte keuken m. eiken keuken, bijkeuken en extra kamer. 1e VERD.: 3 ruime slpkrs (1 met balkon), overloop m. kasten, badkamer m. bad, douche, toilet e.d.. 2e VERD.: 2 kamers. BIJZ.: M. zonwering, veelal dubb. glas, muurisolatie, bron, ged. gestoffeerd, goed schilderwerk etc.. Een aantrek. huis op een mooie hoeklocatie.

ZUIDWOLDE HOOFDSTRAAT 0ONG

Koopsom € 256.500,- k.k.

Stelt u zich eens voor: Wonen in hartje Zuidwolde, in een heerlijk appartement met alle voorzieningen bij de hand. Het kan in de Sukerbarg! De Sukerbarg wordt een aangenaam gebouw op de hoek van de Hoofdstraat en de Wethouder Klunderstraat. Op de begane grond komen winkels en daarboven 7 appartementen met een oppervlakte van ca. 111 m2 tot ca. 163 m2 en grote terrassen aan de voor- en achterzijde. Onder het complex wordt een parkeerkelder gecreëerd met tevens een eigen berging. Oplevering ca. eind 2013. Prijzen vanaf E 259.500,tot E 344.500,- v.o.n.. Koopsom € 259.500,- v.o.n.

ZUIDWOLDE KRAYENKAMP 17

HOLLANDSCHEVELD JAN WINTERSDIJKJE 52

Op een werkelijk mooie locatie, omgeven door openbaar groen en park, aan 1 zijde d.m.v. een garage geschakelde, zeer actueel en luxe uitgevoerde SEMI-BUNGALOW m. inpandige garage en prachtige, in 2012 nieuw aangelegde, vrije en royale tuin m. div. terrassen en "groen" uitzicht op ca. 374 m² grond. De woning is dusdanig aantrekkelijk en modern dat u op internet de uitgebr. omschrijving, de foto's en de tekeningen kunt zien. Er is een verbouwingstekening aanwezig voor een extra slaapof werkk. op de begane grond. Als u kiest voor luxe en kwaliteit is deze woning zeker een bezichtiging waard. Koopsom € 259.500,- k.k.

Op een schitterende hoeklocatie van Jan Wintersdijkje met Zuideropgaande, mooi uitzicht over landerijen aan zijkant v.h. perceel, een zeer royale semi-bungalow met geschakelde garage, schuur (ca. 20m²) en tuin op ca. 801m² grond. IND.: Ruime entree met vide, toilet en slaap-/werk-/ speelkamer; grote doorzonwoonkamer; ruime woonkeuken v.v. L-keuken m. div. inb.app.; bijkeuken. 1e VERD.: Overloop 4 royale slaapkamers en badkamer voorzien van 2e toilet, ligbad, doucheruimte en wastafel. BIJZ.: ca. 2010 nieuwe dakpannen, panlatten en isolatie; 2007 nw. keukenfronten; 2002 nw ketel, etc. etc. Koopsom € 267.500,- k.k.

ALTEVEER NIEUWSTRAAT 22

GEESBRUG IEPENLAAN 15

HOLLANDSCHEVELD JAN WINTERSDIJKJE 17

Werkelijk mooi en actueel uitgevoerde, zeer leefbare, vrijstaande woning m. grote garage/hobby en mooie tuin met overdekt terras op ca. 488m² grond. Slaapkamer m. eigen badkamer op beg gr.. IND.: Entree, luxe toilet, grote living m. rookkanaal en aansl. ruime eetkamer m. tuindeuren, dichte keuken m. hoekkeuken m. inb. app., slaapk m. badk., bijkeuken, werkkamertje en provisiekelder. 1e VERD.: 3 slaapk., 2e badk. m. hoekbad, luxe douche, toilet e.d. en vliering. BIJZ.: Voorzien van C.V., muur- en vloerisolatie, deels kunststof ramen/kozijnen, grotendeels dubb.glas en laminmaatvloeren., erker in woonk. etc.etc..

Dicht bij boswachterij Gees/natuurgebieden, in een vriendelijk dorpje, op loopafstand van winkels/scholen, meer dan uitstekend onderhouden, luxe en complete vrijstaande BUNGALOW (200m²) m. garage, glazen carport en een schitterend aangelegde, vrije tuin met div. terrassen, tuinberging e.d. op 865m² grond. Bwj.1993 en naderhand opnieuw verfraaid en vernieuwd. IND.: Grote entree m. luxe toilet, mooie woonkamer m. vrij uitzicht over park en m. rookkanaal, parket e.d., luxe woonkeuken, bijkeuken, grote kelder, 3 ruime slaapk., luxe badkamer etc..

Gelegen in landelijke woonomgeving, net buiten de dorpskern, VRIJST. WONING m. garage, en royale tuin van ca. 37 meter diep m. vrij uitzicht over landerijen op ca. 1156m² grond. IND.: Entree m. vern. toiletruimte, straatger. woonk., mod. keuken v.v. div. inb. app. en eetk. m. dubb. tuindeur; bijkken, portaal en badk. Mog. een slpk. 1e VERD.: Overloop m. vaste kasten, 2 slpk. v.v. rolluiken, badk., grote slaapk. gesplitst in 2 ruimtes, 1 m. toegang tot dakterras. De woning ligt in een aantrek. en prettige woonomgeving, m. vrij uitzicht aan achterzijde en bevat nog paar uit te voeren verbeteringen.

Koopsom € 259.500,- k.k.

Koopsom € 265.000,- k.k.

Koopsom € 269.500,- k.k.

HOOGEVEEN KEPLERLAAN 20

KERKENVELD KERKENBOVENVEEN 39

HOOGEVEEN VAN GALENSTRAAT 12

Er zijn woningen waarbij kwaliteit, uitvoering en lokatie het verschil maken! Zeer mooi gelegen, modern uitgevoerde, comf., SEMI-BUNGALOW m. garage, royale oprit en zuidgerichte tuin op 586m². IND.: Grote hal; toilet; slpk.; zonnige living (ca. 43m²) m. vrij uitzicht; keuken. 1e VERD.: C.V.-ruimte; 4 kamers (1 m. balkon); badk. m. toilet, dubb. wastafel en bad. 2e VERD.: Vlizotrap n. royale bergruimte. BIJZ.: V.v. deels dubbel glas, dakisolatie, koperen afwerking schuine muren, witte wanden binnenshuis, veel lichtinval etc.. Zowel buiten als binnen treft u kwaliteit en ruimte aan m. moderne afwerking.

Rustig en tegen het weiland gelegen, modern uitgevoerde, comf. en royale SEMI-BUNGALOW met garage en schitt. omliggende, vrije tuin met weids uitzicht en chalet op 663 m2 grond. IND.: Slaapkamer met tuindeur en luxe badkamer, hal, toilet, bijkeuken, royale, speelse living met vide en open haard, dichte keuken met actuele U-keuken en inb. app.. 1e VERD.: 3 slaapkamers, 2e badkamer, 3e toilet, overloop met werkhoek, berging e.d.. BIJZ.: Geheel geïsoleerd, HR-combiketel, speelse architectuur, veel lichte kleuren/lichtinval, goed onderhouden. Een heerlijk huis in een rustige woonomgeving.

Schitterende locatie nabij centrum m. alle voorzieningen dicht in de buurt, geheel gemod. Semi-bungalow m. een totaal leefprogramma op de begane grond. De woning is in 2004 tot 2008 nagenoeg geheel verbouwd/ gewijzigd. In 2004 is de entree partij gewijzigd, keuken n. open luxe keuken, badkamer/toilet vernieuwd, betonnenvloer m. vloerverwarming, nieuwe c.v. ketel. In 2005 is de carport geplaatst. Het dak is geisoleerd en v.v. een dakkapel over de gehele achterzijde van de woning (2008). Teveel om op te noemen, kom deze unieke bungalow zelf bewonderen.

Koopsom € 269.500,- k.k.

Koopsom € 274.500,- k.k.

Koopsom € 279.500,- k.k.


Hentenaar Uw makelaar ZUIDWOLDE WETHOUDER KLUNDERSTRAAT 2

HOOGEVEEN HOOFDSTRAAT 228-13

HOOGEVEEN LEK 13

Nabij de dorpskern/basisscholen, op een ruime zichtlocatie, goed onderhouden, royale SEMI-BUNGALOW met ruime garage (elektrische deur) en zuid/west gerichte tuin rondom met tuinchalet en overdekt terras. Bwj.'87 en opp.ca. 672m². IND.: Slaapkamer met eigen badkamer, grote hal met toilet, ruime living met inzet haard, schuifpui en zicht op de tuin en de straat, eetkeuken met blank eiken keuken met alle inbouw apparatuur, bijkeuken. 1e VERD.: 3 kamers, grote hobbykamer en 2e badkamer met toilet, douche etc., bergzolder. Geïsoleerd/HR-combiketel. Een fijn huis op een fraai locatie.

Op schitterende locatie midden in het stadscentrum, met aantrekkelijk uitzicht over Hoofdstraat, luxe, actueel, royaal APPARTEMENT op de 1e verdieping met royaal terras (ca. 25 m²/westen), een eigen berging en eigen parkeerplaats in het souterrain. IND.: Entree met luxe toilet; Hoofdstraat-gerichte, ruim uitgevoerde woonkamer; half-open keuken met hoogwaardige keukeninr.; twee royale slaapkamers; royale badkamer met douchecabine v.v. stoel, 2e toilet, designradiator en badmeubel; bijkeuken. BIJZ.: Drempelvrij appartement; beschermd wonen; hoogwaardige schuifwandenkasten; mooi geheel.

Gelegen aan oude bomenwal, omgeven door openbaar groen, nabij winkelcentrum, basisscholen e.d., ruime, vrijst. SEMIBUNGALOW m. aangeb. GARAGE en fijne tuin op ca. 476m² rond. IND.: Halpartij, toilet, slaapk. m. badk. m. douche en wastafel, straatgerichte, ruime L-kamer m. parketvloer en vrij uitzicht, dichte keuken m. nette (witte) keuken en inb. app., bijkeuken. 1e VERD.: 3 slaapk. (1 m. kastenwand en balkon), badk. m. whirlpool, douchebabine, wastafel en toilet, overloop m. bergkast. 2e VERD.: Bergzolder. V.v. C.V., dubb. glas, isolatie e.d.. Een mooie type woning op een aantrek. locatie.

Koopsom € 279.500,- k.k.

Koopsom € 289.500,- k.k.

Koopsom € 297.500,- k.k.

ZUIDWOLDE HOOFDSTRAAT 168

HOOGEVEEN HOOFDSTRAAT 228-26

Comfortabel, vrijst. WOONHUIS m. carport, hobby-/werkruimte en een onderhoudsarme tuin aan de voor- en zijkant van de woning. Gr. 463m². IND.: Entree, kelder, royale living m. moderne gashaard (2012), grote leefkeuken m. uitzicht op tuin en hoekkeuken m. inb. app., bijkeuken m. toilet en berging van ca. 4,4 x 3,4m (evt. slaapk. m. aangr. badk.), hobby- of praktijkruimte ca. 2,5 x 6,15m. 1e VERD.: 3 slaapkamers, balkon, comf. badk. m. bad, douchecabine, toilet e.d.. 2e VERD.: Vlizotrap naar praktische bergzolder. Een compleet, uitst. onderhouden huis m. fijne leefruimte en praktische tuin. Koopsom € 298.500,- k.k.

Op een mooie locatie midden in het centrum van Hoogeveen met uitzicht over de Hoofdstraat, met winkels, restaurants, theater de Tamboer, bioscoop, apotheek op loopafstand. Het appartement is zeer royaal, keurig bewoond, heeft een royaal terras met veel privacy en vrij eenvoudig de 3e slaapkamer terug te realiseren. In de kelder is een eigen parkeerplaats en berging aanwezig. Het complex is voorzien van lift en videofooninstallatie. Het is een keurig, netjes bewoond, met veel lichtinval en zeer royaal appartement van 164 m2 groot in het stadscentrum van Hoogeveen. Koopsom € 294.500,- k.k.

FLUITENBERG DE SANTBRINCKE 50

RUINEN WESTERSTRAAT 63

IN PRIJS VERLAAGD. Aan rand vh mooie Spaarbankbos vrijst. SEMI-BUNGALOW m. garage en tuin op 1.044m² grond. Op korte afstand v. station, centrumvoorzieningen en snelweg. Vanuit uw woning wandelt/fietst u heerlijk de prachtige natuur in! IND.: Entree/hal, toilet, 2 slpk., comf. badk. m. oa 2e toilet, lichte woonkamer m. schuifpui naar terras, half open keuken m. inb.app., garage. 1e VERD.: 2 slpk., berging, werkkamer (mog. 2e badk.). Een heerlijke zonnige, leefbare woning op een zeer aantrekkelijke en "natuurlijke" locatie waar u zich snel en goed thuis zult voelen! Koopsom € 298.500,- k.k.

Recentelijke gemoderniseerde vrijstaande woning m. royale dubb. garage m. geisoleerde bovenruimte v. atelier/hobby. De onderhoudsarme besloten tuin met borders en vijverpartij is gelegen op zuiden. IND.: Roy. halpartij m. vern. toilet, vern. badk. v.v. ligbad, douchehoek en wast.meubel, trapopgang, bijkeuken m. veel kastruimte en tuindeur. De straatgerichte woonk. is sfeervol en m. houtkachel en dubbl. tuindeur; dichte keuken m. vern. uitgebreide inb.keuken m div.inb.app.. 1e VERD.: 3 slpkrs en 4e ruimte bereikbaar via slpk. m. extra bergruimtes. BIJZ.: Woning gemoderniseerd va 2003 tot heden! Koopsom € 349.500,- k.k.

ELIM CARSTENSWIJK 134

VEENINGEN OUD VEENINGEN 14A

KERKENVELD BRAAMBERGERWEG 7

Net even buiten het dorp, temidden van de landerijen, rustig en vrij gelegen, mooi en smaakvol uitgevoerde, vrijstaande BOERDERIJ met diverse bijgebouwen, tuin, boomgaard, moestuin en weiland op 1,46 hectare. IND.: Entree/gang, slaapkamer, woonkamer met vrij uitzicht, leefkeuken, bijkeuken, toilet, luxe badkamer met whirlpool, douchecabine e.d.. 1e VERD.: 2 mooie slaapkamers, grote overloop, kastenwand en grote bergzolder. Voorzien van C.V., vloerisolatie 1e verd., compl. nieuw (schroef-)dak met riet uit 2000, parketvloer, tegelvloer etc.. Uitgebreide info via onze internetpagina of Funda.nl.

In mooi landschapp., rustig gebied, verbouwde HELFT van een DUBB. WOONBOERDERIJ m. vrijst. GARAGE/BERGING (45m²) m. 2 PAARDENSTALLEN en zonnige tuin m. dierenweide en terras op ca. 1115m² grond. Evt. nog 9200m² weiland bij te koop. IND.: Hal, toilet, living m. haard, laminaatvloer en weids uitzicht, luxe leefkeuken m. keuken m. alle inb. app., bijkeuken, ouderslpk. m. luxe badk.. 1e VERD.: 3 slpkrs, toilet, 2e badk., kastenwand e.d.. 2e VERD.: Vlizotrap naar bergzolder. BIJZ.: M. isolatie/dubb. glas, C.V. etc.. Een uitst. onderhouden object waar u zo in kunt. Ook voor paardenliefhebbers.

In landelijke buitengebied, in 2009 herbouwde, zeer royale, onderhoudsarme WOONBOERDERIJ (type HALF VRIJSTAAND) m. dubb. garage, dieren-/ponystal, dierenweide en royale tuin m. chalet op 1897m² grond. IND.: Halpartij, toilet, 2 slaapk., luxe badk. m. whirlpool, douchecabine, toilet e.d., bijkeuken, royale living, grote leefkeuken m. luxe keuken m. alle inb. app.. 1e VERD.: 2e badkamer, 3 slaapk., zelfstandige woonunit (wonen/slapen/eten) of gastenverblijf met eigen keuken. 2e Verd.: Vaste trap naar grote zolderruimte. Uitst. geïsoleerd, vloerverwarming beg.gr., kunststof ramen/kozijnen etc..

Koopsom € 315.000,- k.k.

Koopsom € 319.500,- k.k.

Koopsom € 324.500,- k.k.


Hentenaar Uw makelaar HOOGEVEEN BAKKERNESLAAN 8

HOOGEVEEN HET HAAGJE 162

VEENINGEN MARKEWEG 12

Excl., heerlijk royaal HERENHUIS m. grote garage/carport en fijne besloten tuin m. tuinhuis, terrassen e.d.. Bwj. 2000. Fijne ligging in aantrek. woonomgeving op loopafstand v.h. centrum. IND.: Entree, toilet, slaapk., ca. 45 m2 grote living m. 2 grote erkers, keuken ca. 15 m2. m. tuindeuren en actuele keuken m. inb. app., bijkeuken. 1e VERD.: 4 slpk., luxe badk. m. bad, douche, dubb. wast. en toilet, bergkast en vlizotrap naar zolderruimte. Beg. grond geheel m. tegelvloeren m. vloerverwarming, compleet geïsoleerd/dubb. glas, draai-kiepramen, zonneschermen, cv, laminaatvloeren boven etc..

In het centrum, op een veel privacy biedende kavel van totaal 803m2 ligt dit luxe verbouwde VRIJSTAANDE WOONHUIS met roy. GARAGE. Ind oa: Entree/hal, woonkamer in voorhuis v.v. natuurstenen vloer met vloerverw. en schouw, slaapkamer met vwt, toilet, slaap/werkkamer, badk. met douche en wma, riante woon/leefkeuken met granieten blad en uitgebreide inbouwapp., serre met schuifpui. 1e VERD.: Masterbedroom met dakkapel, luxe badkamer (travertin). Aangebouwde garage van 5 x 6 (spouw), bergruimte op verdieping.

Nabij het mooie dorp Zuidwolde, vrij gelegen, mooi verbouwde HELFT v.e. DUBB. WOONBOERDERIJ m. div. bijgebouwen, 2 paardenstallen, vrije tuin (zuid) en weiland op ca. 8300m² grond. Nabij op- en afrit A28. IND.: Entree, 3 slpkrs, luxe badkamer, saunaruimte, zonnige living m. open haard, actuele keuken, bijkeuken e.d.. 1e VERD.: 3 kamers waarvan 2 slpkrs en atelier. Berging. BIJZ.: M. C.V., veelal isolatie, dubb. glas, ruim parkeerterrein, nieuwe houten toegangshekken, weiland met schuilstal, grote hobbyschuur (ca.60m²) etc.. Echt een aantrekkelijk object met veel leefruimte binnen en buiten.

Koopsom € 344.500,- k.k.

Koopsom € 349.500,- k.k.

Koopsom € 349.500,- k.k.

HOLLANDSCHEVELD HOLL.OPGAANDE 99A

HOOGEVEEN HOOFDSTRAAT WITBOL 18 24

HOOGEVEEN HOOFDSTRAAT 24

VOOR SNELLE BESLISSER! NOTARIELE OVERDRACHT VOOR 31-12-2013 KOOPSOM SLECHTS E350.000,= K.K. Aan de landerijen, op korte afstand v. dorpskern, hoogw. gebouwde, rietgedekte VRIJSTAANDE VILLA (bwjr '09) m. garage (ca. 47m²) v.v. bergzolder en roy. tuin op ca. 1270m². IND.: Entreepartij met vide; woonk.; half-open keuken; royale eetkamer m. vrij uitzicht; ruime slpk. m. toegang tot badk.; bijkeuken; garage v.v. vaste trap nr zolder. 1e VERD.: 3 Slpk. (resp. 37m², 19m² en 16,5 m²); badk. 2e VERD.: Vlizotrap nr zolder. BIJZ.: Keukeninr. en sanitair kunnen ( eigen rekening) worden uitgezocht.

Op een éénschitterende v.d. mooiste locatielocaties m. uitzicht in over het vijver, centrum, op loopafzeer stand karakteristiek, vh ouderuim diepje, bemeten, in ruimsfeervol, opgezette monumentaal woonwijk, zeer en multiroy., degelijke functioneel vrijstaande (qua bestemmingsplan) woning. De woning vrijstaand heeft eenHERENHUIS hele prakti(bwj.1902) sche tuinindeling met vele m. prachtige, veel privacy karakteristieke en vrij uitzicht en autenthieke over waterpartij. kenmerken IND.: die Entree dit pand m. kantoor zo bijzonder en toilet; maken. L-woonk. De achtertuin v. ca. 48 ligt m2 m. op het vloerverwarming, zuiden en biedt directe dubb.toegang tuindeuren, tot achtergelegen houtkachel paren keerterrein. screens. U-vormige Het pand keuken is goed m. divers onderhouden. inb. app.. Qua Bijkeuken bestemen mingsplan garage. 1e VERD.: is er veel 4 royale mogelijk: slaapk., wonen badk. in combinatie v.v. vloerverw., m. detailhoekhandel, bad, wastafelmeubel, dienstverlening, douchehoek horeca, maatschappelijke en 2e toilet. Een voorzieninroyale, gen degelijke etc.. Voor vrijst.dewoning uitgebreide op een omschrijving schitterendezie locatie!! Funda.nl

Op één v.d. mooiste locaties in het centrum, zeer karakteristiek, ruim bemeten, sfeervol, monumentaal en multifunctioneel (qua bestemmingsplan) vrijstaand HERENHUIS (bwj.1902) met vele prachtige, karakteristieke en autenthieke kenmerken die dit pand zo bijzonder maken. De achtertuin ligt op het zuiden en biedt directe toegang tot achtergelegen parkeerterrein. Het pand is goed onderhouden. Qua bestemmingsplan is er veel mogelijk: wonen in combinatie m. detailhandel, dienstverlening, horeca, maatschappelijke voorzieningen etc.. Voor de uitgebreide omschrijving zie Funda.nl

Koopsom € 350.000,- k.k.

Koopsom € 359.500,- k.k.

Koopsom € 369.500,- k.k.

HOOGEVEEN REEKALF 16

VEENINGEN SCHOOLWEG 9

ZUIDWOLDE LINIEWEG 1

Mooi gel. in de Erflanden VRIJSTAAND WOONHUIS met GARAGE. Bouwjaar 2006, perceelgrootte 530 m2. IND.: Ruime entree/hal met garderobehoek, toilet; lichte woonkamer (42 m2) met opensl. tuindeuren, gashaard mog.; royale eethoek, keuken (12 m2) met granieten blad en inbouwapp.; bijkeuken; garage. 1E VERD.: Overloop; 4 slaapk.; walk-in closet; fraaie badkamer. 2E VERD.: Middels vlizotrap bereikbare zolderberging. BIJZ.: Deze sfeervolle, goed onderhouden woning wordt verwarmd middels c.v.-gas (Nefit Smartline HR) en is volledig geïsoleerd.

Nabij Zuidwolde, zeer degelijke, echt royale, luxe uitgevoerde, vrijst., SEMI-BUNGALOW m. grote, vrijst., dubb. garage/hobbyruimte m. zolder en praktische tuin m. overdekt terras en 2e terras bij de living. Bwj.2005. IND.: Entree, toilet, living 47m² m. schuifdeur naar leefkeuken van 25m² met half open keuken m. alle inb. app., bijkeuken, studeerk., slaapk. (badk. mog.); natuurstenen vloeren met vloerverwarming. 1e VERD.: 4 slaapkamers, bergk., luxe badkamer. 2e VERD.: Vlizotrap naar bergzolder. BIJZ.: Fraaie afwerking, degelijke materiaalkeuze, hoge kamers/deuren, uitstekende isolatie etc..

Op ca. 1,5 km vanaf Zuidwolde, direct bij schitt. natuurgebied/bos, karakt., royale WOONBOERDERIJ (helft van een dubbel) m. 2 grote bijgebouwen m. paardenstallen, garage, hobby e.d. en fraaie tuin m. tuinhuis op 2375m²!!! grond. Verbouwd vanaf 2001. Bwj. ca. 1850. IND.: Enorme halpartij m. vide, toilet, grote woonk. m. vrij uitzicht, leefkeuken m. luxe keuken m. eiland, 2x bijkeuken, 2 royale slaapkamers, luxe badk.. 1e VERD.: 3 mooie slaapkamers, 2e badkamer, berging en grote vide m. werk-/hobby- ruimte. Geïsoleerd/C.V. etc.. Een zeer comfortabele boerderij op een schitt. landelijke plek.

Koopsom € 374.500,- k.k.

Koopsom € 389.500,- k.k.

Koopsom € 389.500,- k.k.

HOOGEVEEN HET HAAGJE 1-51

ZUIDWOLDE HOOFDSTRAAT 181

Zeer exclusief, comfortabel, luxe dubbel APPARTEMENT ca. 270m², gelegen op de hoek met de Hoofdstraat, op de 5e etage met parkeerkelder. Naast de enorme leef- en slaapruimtes bevindt zich in het appartement nog een compleet saunagebeuren m. sauna, stoomdouche, dompelbad, doucheruimte met stortdouche en gewonen douche met yetstreamers, half open keuken met inb.app, bijkeuken, berging, 2 grote slaapkamers met 2 excl. , grote badkamers met veel comfort, zonnewering, parketvloeren etc. etc.. Kiest u voor ruimte en comfort bel gerust voor een bezichtiging. Koopsom € 398.500,- v.o.n.

Vrij en ruim wonen in een compl. gerestaureerde, royale, vrijst. karakt. woning? Royale vrije tuin en nog te plaaten bijgebouw op 1132 m2 grond. IND.: Entree, kelder, studeerkamer, living m. parketvloer, houtkachel, erker en kastenwand, schuifdeuren naar grote leefkeuken m. tuindeur, hoekkeuken m. Boretti fornuis, afwasmachine e.d., bijkeuken, grote tuinkamer t.b.v. slaap/speelkamer m. tuindeuren, badkamer met o.a. whirlpool en douche, ruime entree aan de achterzijde. 1e VERD.: 4 slpkrs m. vaste kasten. 2e VERD.: Bergzolder. BIJZ. cv, veelal dubb. glas, vloerverw. beg. grond. Koopsom € 398.000,- k.k.


13

Hentenaar Uw makelaar

Hentenaar Makelaardij Hoogeveen en Zuidwolde: Kennis en inzet ten behoeve van uw succes: Vanaf 12 juni t/m 16 september door ons verkocht: • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Atlaslaan 3 Braamskamp Canopus 8 Capella 75 Castor 20 De Fazant 9 De Goornakkers 7 De Mast 10 De Santbrincke 32 Drift 18 Dwingeland 2 Esdoornlaan 1 Europaweg 27 Fictorielaan 9 Fort 40 Het Lage Holt 21 Hoofdstraat 238-35 Jan Slotswijk 106 Julianalaan 6 Jutte 23 Kerkstraat 12 Koekanger Dwarsdijk 75 Koelmanstraat 16

Hoogeveen Zuidwolde Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Pesse Hoogeveen Fluitenberg Zuidwolde Hoogeveen Hoogeveen Noordscheschut Hoogeveen Veeningen Hoogeveen Hoogeveen Elim Zuidwolde Zuidwolde Zuidwolde Koekange Hoogeveen

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Kruisstraat 23 Laveranhof 36 Leeuweriklaan 116 Lotting 14 Meerboomweg 173 Meidoornlaan 11 Meppelerweg 53 Molenoevers 1 Noorder Esweg 13 Noorder Esweg 17 Oldenbandringhstraat 15 Postweg 3 Roerdomplaan 177 Ruysdaelstraat 21 Schelde 28 Schutstraat 12-22 Spiegelstraat 6 Valkenstede 123 Valkenstede 46 Valkenstede 81 Van Leeuwenhoekstraat 100 Vuile Riete 17 Wemmenhoveweg 8

Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Zuidwolde Hollandscheveld Geesbrug Zuidwolde Zuidwolde Zuidwolde Zuidwolde Hoogeveen Echten Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Linde Zuidwolde

• Zuider Esweg 34 • Zwanebloem 24 • Zwolseweg 72

Zuidwolde Hoogeveen Balkbrug

Vanaf 12 juni t/m 16 september door ons aangekocht:

• Leeuwenveenseweg 1 • Koelmanstraat 18 • Maas 39

Zuidwolde Hoogeveen Hoogeveen

Vanaf 12 juni t/m 16 september door ons verhuurd: • • • • • • • • •

Hoofdstraat 156a Hoofdstraat 171a Eisenhowerstraat 29 Sloutersverlaat 44 Boslaan 52 Nicolaas Beetsplein 37 Buizerdlaan 133 De Nije Nering 38 Valkenstede 50

Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Zuidwolde Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen

Wilt u ook uw huis op een reële en succesvolle manier verkopen? Wij doen het graag voor u! Hentenaar Hoogeveen

Hentenaar Zuidwolde

Alteveerstraat 2 7907 AA Hoogeveen T: (0528) 27 70 01 F: (0528) 27 91 09 E: hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl

Hoofdstraat 66 7921 AN Zuidwolde T: (0528) 37 14 96 F: (0528) 37 34 39 E: zuidwolde@hentenaarmakelaardij.nl

www.hypotheekshop.nl/hoogeveen

Je eerste huis onbereikbaar? Wij doen juist voor starters een stap extra! Weet je wel wat je échte mogelijkheden zijn? Wij gaan tot het uiterste om een goede maar vooral verantwoorde hypotheek te vinden. In deze tijd sluiten wij nog steeds veel hypotheken af voor starters. Kom daarom snel eens langs. Misschien ben jij de volgende wel!

Schutstraat 78, Hoogeveen. (0528) 22 70 50 www.hypotheekshop.nl/hoogeveen

DUIDELIJK VERHAAL

Hypotheekshop: Duidelijk verhaal

Onafhankelijk advies of een gesprek bij de bank? Als je je droomhuis hebt gevonden zijn er een paar mogelijkheden om deze te financieren. Je kunt naar je eigen bank gaan voor een hypotheek. Maar krijg je dan ook het beste advies over en de beste begeleiding bij deze belangrijke stap in je leven? Wij durven daar vraagtekens bij te zetten. Huizenkopers kunnen de financiering van hun woning rechtstreeks bij de bank regelen. Een bezoek aan je eigen bank is laagdrempelig en soms qua eenmalige kosten zelfs nog iets goedkoper dan een onafhankelijk advies. De maandlasten (niet eenmalig, maar gedurende dertig jaar!) zijn echter vaak hoger, doordat de kans dat de rente toevallig het laagst is bij die ene bank klein is. Ook zijn de verplichte (overlijdensrisico)verzekeringen vaak niet het goedkoopst bij een bank. Banken vragen iets minder advieskosten voor het regelen van een hypotheek omdat ze minder voor je hoeven uit te zoeken. Bankmedewerkers kunnen namelijk slechts ‘kiezen’ uit hun eigen assortiment. Ze mogen, of kunnen, vaak niet eens een hypotheek van een andere bank aanbevelen. Ook al zou dit voor jou beter zijn. De Hypotheekshop bekijkt niet alleen je hypotheek, maar je hele financiële situatie. En wat veel klanten vooral erg prettig vinden is dat De Hypotheekshop alles voor je regelt. Wij regisseren als het ware alles rondom de aankoop van je woning zodat je je zelf kunt richten op de leukere zaken (de inrichting en de verhuizing). Goed advies kan je pas geven als alle opties zijn overwogen. Dat is precies wat een onafhankelijk hypotheekadviseur doet. Deze staart zich niet blind op de producten van één bepaalde bank of verzekeraar, maar bekijkt wat het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Daarnaast toetst hij of er na betaling van de hypotheeklasten voldoende besteedbaar inkomen resteert om

lekker te kunnen leven. En laat hij zien welke invloed bepaalde gebeurtenissen in iemands leven hebben op het betaalbaar blijven van een hypotheek. Denk hierbij aan werkloosheid, overlijden of echtscheiding. Zijn de bestaande voorzieningen voldoende, moeten er aanpassingen worden aangebracht of wellicht een verzekering worden afgesloten? Maar financieel advies houdt niet op bij het afsluiten van de hypotheek. In vrijwel elk leven treden veranderingen op (denk aan een andere baan, gezinsuitbreiding, minder gaan werken enz.) waardoor het verstandig kan zijn de hypotheek en hieraan gerelateerde producten aan te passen. Ook maatschappelijke veranderingen zoals werkloosheid, rentewijzigingen, huizenprijzen enz. kunnen invloed hebben. Door een breed financieel advies kom je in de toekomst niet voor vervelende verrassingen te staan en ben je uiteindelijk goedkoper uit en beter af. Sta daarom even stil bij het kiezen van een adviseur. Laat je hierbij niet alleen beïnvloeden door de prijs van het advies, maar kijk ook wat je hier de komende jaren allemaal voor krijgt. Voor het maken van een afspraak kunt u terecht bij De Hypotheekshop in Hoogeveen. U vindt ons aan de Schutstraat tegenover Herqua Sports. Ons telefoonnummer is 0528-227050. Aan een eerste (kennismakings-) gesprek zijn geen kosten voor u verbonden.


Hentenaar Uw makelaar ZUIDWOLDE MEPPELERWEG 29A

Op loopafstand v.d. dorpskern, scholen en direct bij het wandelbos "de Falieberg", luxe, royaal, comfort. en uitst. onderh. LANDHUIS m. grote GARAGE m. zolder en fraaie, besloten, royale, zonnige tuin en nieuw tuinhuis, mooie terrassen op 937m² grond. Dit pand heeft naast 4 slpk. en een 2e badkamer op de 1e etage ook een ca. 25m² grote ouderslaapkamer m. eigen, luxe badkamer op de beg. gr.. De ruime woonkamer bestaat uit een aparte zitkamer en een 2e leefruimte. Echt een zeer mooi huis waar u zo in kunt. Voor meer info zie Funda.nl of onze eigen internetpagina.

ZUIDWOLDE TURFLAAN 6

Koopsom € 479.500,- k.k.

Onderhoudsarme en royale vrijst. WONING m. garage en fijne tuin m. terrassen, moestuintje e.d. op ca. 561m² grond. Bwj. 2009. IND.: Entree, toilet, zonnige living (ca.40m²) m. houtkachel, vloerverw. en erker, glazen schuifdeuren naar tuingerichte leefkeuken m. tuindeuren en moderne hoekkeuken m. inb.app., bijkeuken. 1e VERD.: 5 slaapk., badk. m. bad, douche, wast.meubel en toilet, ruime bergkamer. 2e Verd.: Vlizotrap naar praktische bergzolder. Beg. grond sierpleisterwanden, luxe sanitair / tegelwerk; ramen/kozijnen kunststof draai-kiep en dub. glas, laag gasverbruik door goede isolatie. Koopsom € 425.000,- k.k.

KERKENVELD BRAAMBERGERWEG 2

ALTEVEER ALB VAN DAATSELAARSTRAAT 16

Met oprijlaan en eigen bosperceel, zeer royale, luxe, WOONBOERDERIJ m. 30m² grote serre, bakhuisje, schuur en fijne tuin m. eigen bosperceel op bijna 10.000m²grond. IND.: Halpartij ca. 40m², 3 ruime slaapk., badk. m. douchecabine, whirlpool, dubb. wastafel, toilet etc., half open keuken m. mooie keukeninr. en alle inb. app., bijkeuken en ca. 100m² grote living m. oude gebinten, tegelvloer en doorgang naar aangeb. serre; 1e VERD.: 4e Slaapk. en zolderruimte. BIJZ.: Met airco, C.V., isolatie, deels vloerverwarming, mooie afwerking etc.. Nabij Dedemsvaart/Zuidwolde/Hoogeveen. Koopsom € 525.000,- k.k.

Deze grotendeels nieuw (v. '95-'99) opgetrokken woonboerderij is gelegen temidden van rustgevend en landelijk gebied op korte afstand van de tweelingdorpen Kerkenveld-Alteveer en op ca. 10 min. rijden van Hoogeveen. Er is een prachtig aangelegde, relatief onderhoudsarme omliggende tuin m. diverse mooie terrassen, een inpandige garage, vrijst. carport alsmede een multifunctionele schuur m. direct aansl. een groot weiland (ca. 6000m²) voor o.a. het houden van paarden, kleinvee etc.. Al met al een rustgevende en mooie locatie welke u veel privacy biedt. Koopsom € 439.500,- k.k.

KOEKANGE OSHAARSEWEG 40

ZUIDWOLDE SPARRENLAAN 4

Onder excl. architectuur van B+O uit Meppel, compleet verb., karakteristieke, zeer leefbare en echt royale WOONBOERDERIJ m. groot bijgebouw (o.a. 2 paardenstallen, hobbyruimte, garage e.d.), bakhuis, tuin m. fruitbomen, terrassen, buitenrijbak en weiland op bijna 10.000 m2 grond. Omgeven door landelijke rust en natuurschoon. Gelet op de grootte en indeling geschikt voor o.a. wonen in combinatie m. landgoedwinkel, theeschenkerij, atelier, kantoor etc.. Ook geschikt voor dubb. bewoning. Zoekt u ruimte, sfeer, kwaliteit en mogelijkheden, dan is deze boerderij zeker een bezichtiging waard! Koopsom € 749.500,- k.k.

Op een van de mooiste locaties van Zuidwolde, in de schitterende bungalowwijk Klein Zwitserland, prachtig a.d. rand van het bos en direct bij uniek wandelgebied (langs oude esgronden m. water, weilanden, bosschages e.d.), aantr. vrijstaande, royale BUNGALOW met onder gelegen garage e.d.. De omliggende tuin (perceelsgrootte 2241 m2) biedt optimale privacy en ruimte om te genieten van rust en de natuur en bevat o.a. een groot terras en een doorgang naar het aangrenzende bos. Naast de 4 ruime slaapkamers met moderne badkamer is er nog een zonnige living, eetkamer, keuken, bijkeuken e.d.. Koopsom € 469.500,- k.k.

KERKENVELD BURGEMEESTER JANSSTRAAT 3

DE WIJK POSTWEG 6

Rust, ruimte, natuur, privacy, luxe en optimaal comfort...! Te midden van prachtig, landelijk gebied, excl. en comf. LANDHUIS (bwjr 1998/1999) te midden van een schitterende tuin met optimale privacy en rust. Om de vrijheid te garanderen ligt om de tuin zo'n 1.75.00 ha weiland, omzoomd d.m.v. fraaie singelbeplanting. Ideaal voor als u paarden/pony's wilt houden. Totale perceelsgrootte 22.515 m2! Naast de woning staat een multifunctioneel BIJGEBOUW van ca. 14x7,5 met dubb. deuren en vaste trap naar grote etage. Ideaal voor werken, praktijk, atelier etc.etc.. Uitgebreide info via onze website.

Zeer exclusieve, in 2005 herbouwde, comfortabele, rietgedekte, echt smaakvol uitgevoerde WOONBOERDERIJ met nieuw bijgebouw van ca. 40m² t.b.v. landgoedwinkel, atelier, praktijk e.d., een 2e vrijstaand bijgebouw van ca. 100m² met 4 paardenstallen, omliggende tuin en weiland op ca. 5000m² grond. Gelegen aan de rand van het dorp nabij basisschool. Deze prachtige boerderij zal u verrassen qua afwerking, sfeer en ruimte. Voor een goede indruk nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging. Uitgebreide info via Funda.nl

Koopsom € 795.000,- k.k.

Koopsom € 649.500,- k.k.


15

Hentenaar Uw makelaar

Grand Gala Jubilee Hoogeveense Harmonie

In 2013 viert orkestvereniging Hoogeveense Harmonie haar tachtigste verjaardag. Als oudste orkestvereniging van Hoogeveen mag dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Gala Jubilee zal het prachtige harmonieorkest met maar liefst 60 musici optreden met niemand minder dan de Nederlandse zanger Syb van der Ploeg. In een wervelend muzikaal programma zal zowel het harmonieorkest als Syb van der Ploeg, maar zeker ook het publiek aan haar trekken komen.

Daarom organiseert de Hoogeveense Harmonie op 16 november een groot gala in theater De Tamboer. Onder de naam Grand

Programma

Op het muzikale programma staat onder ande-

Odink Keukens

TYNAARLO – Odink Keukens vierde medio juni een bijzonder jubileum. Het is namelijk alweer 12,5 jaar geleden dat Odink Keukens-eigenaar Gert Odink begon met het verkopen van keukens. Odink begon thuis en verhuisde later naar de showroom aan de Industrieweg op het bedrijventerrein. De kracht van het bedrijf is dat het klanten plezier laat beleven in het kopen van een keuken.

Bij Odink Keukens vindt de klant namelijk keukens in alle soorten en maten. Ambachtelijke keukens en ultramodern design is de firma niet vreemd, vandaar dat klanten de zaak van Gert Odink dan ook weten te waarderen. Doordat Odink sinds enkele jaren ook eigenaar is van OK Keukens, kan het de klanten keukens aanbieden in vele prijsklassen. “Wij zijn net een kameleon. Wij kunnen ons aan elke situatie aanpassen, want we hebben zowel een goed aanbod voor starters, als voor mensen met een iets dikkere portemonnee. Daardoor zijn we ondertussen een echte totaalleverancier. Wij zijn er niet op uit om alleen maar luxe te verkopen, maar kijken heel nuchter naar iedere situatie. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht voor de klant zijn voor ons dan ook belangrijke kernwaarden en dat weet de klant te waarderen.”

Plezier

Odink Keukens doet haar uiterste best om klanten te laten ervaren dat het kopen van een keuken heel leuk is vervolgt Odink. “Wij onderscheiden ons van veel andere keukenzaken en dat is ook onze kracht. Klanten moeten plezier beleven bij het uitzoeken van een keuken. Als dat lukt, dan is de deal helemaal geslaagd. Dat is overigens ook onze doelstelling voor de komende 12,5 jaar.”

Informatie

Odink Keukens is gevestigd aan de Vriezerweg 6 in Tynaarlo en is geopend van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer informatie over Odink Keukens is te vinden op www.odinkkeukens. nl. Belangstellenden kunnen contact opnemen door te bellen via 0592 – 580999.

re muziek van Rogier van Otterloo, Kyteman, Freddie Mercury, Frank Boeijen en natuurlijk de hits van Syb van der Ploeg, met onder meer de hits ‘Nije Dei’ en ‘Woorden zonder woorden’. Ook andere bekende Nederlandse muziek zoals Pastorale van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook ‘Kronenburg park’ en nog veel meer komen voorbij. Variatie, kwaliteit en plezier zullen de belangrijkste ingrediënten zijn van dit unieke gala.

Kaarten

Wist u dat de Hoogeveense Harmonie het beste harmonieorkest van Drenthe is? Nee, kom dan zeker luisteren naar het Grand Gala Jubilee op 16 november in de Unive zaal van De Tamboer! Kaarten zijn te verkrijgen via de website www.hoogeveenseharmonie.nl of via 0528-270063.


OPEN HUIS R E B O T 5 OK

r u u 0 0 : 5 1 11:00 -

U bent van harte welkom!

Hentenaar