Page 8

Zaterdag 10 februari 2018

Reisinformatiedag rt

o vo ee

r

Wie meer wil weten over de reizen uit ons programma, is welkom op de Reisinformatiemarkt in Nijkerk. Er zijn presentaties door reisleiders en natuurlijk kunt u terecht met al uw vragen en opmerkingen. Wie meteen een reis wil boeken, kan dat natuurlijk hier ook persoonlijk doen bij onze reisadviseurs. Ook zal er een presentatie zijn over de toekomstplannen van NCRV-Reizen, waarbij u zelf kunt meepraten.

s hij

nB

va

T

y van Henn

Tuyl

Omdat Nijkerk in een prachtige wandelomgeving ligt, hebben enkele échte wandelreisleiders een mooie wandeling uitgestippeld. Vertrek voor de wandeling is om 13:00 uur vanaf De Schakel.

Piet

Reisleiders

Paul Visser

Ze zijn de visitekaartjes van NCRV-Reizen: de reisleiders! Vele gemotiveerde mannen en vrouwen met kennis en ervaring zetten zich volledig in om van uw reis een succes te maken. Ze weten precies waar ze moeten zijn. U kunt altijd op de reisleider terugvallen. Ter plaatse worden vaak lokale gidsen ingehuurd. Zij kennen het gebied en de bestemming als Kees r Herde geen ander. Bij touringcarreizen zal de chauffeur veel gidstaken overnemen. Reisleiders van NCRV-Reizen zijn flexibel en weten dat het uw vakantie is. Met al uw vragen kunt u bij hem of haar terecht.

Nel van d

er Woerd

t

an Ab v sfoort r Ame a

sing

it Id

gr Mar

U bent van harte welkom van 10:00 tot 17:00 uur! Congrescentrum De Schakel Oranjelaan 10 Wim Ege ls 3862 CX Nijkerk

Jan Ovin

ge

mans

k Erik Dij

Greet Bodegom rt

olfe an W

Aad K

e Vries

t

nd

Bo

Ar

Atie Ewoldt

Anja d

8

Anna Louw erse e ie d

Tineke den Bak

ollema

R ian

ar

Da

Menno M

ier

os

M

urg ranenb

Hans van

Walbeek

Lem s

ot

Bert Po

Ellis Gro

othoff

kgraaf

Erik Dij

www.ncrv-reizen.nl • info@ncrv-reizen.nl • 088 - 13 07 360

Ncrv zomergids 2018  
Ncrv zomergids 2018  
Advertisement