Page 6

Zo gaan we op reis Wandelreizen Sportieve reizen zitten in het DNA van NCRV-Reizen. Onze reizen worden altijd begeleid door een reisleider die alles weet over wandelreizen. Bovendien maken we ter plaatse vaak gebruik van lokale gidsen. Zij kennen de beste wandelroutes als geen ander omdat het hun eigen gebied is. Het niveau van de reizen wordt aangeven met ‘voetjes’. Hoe meer voetjes, hoe pittiger de reis...

Fietsreizen Wat is een Nederlander zonder fiets? Daarom hebben we ook een aantal fietsreizen opgenomen. Ter plaatse worden goede toerfietsen ter beschikking gesteld. In sommige gevallen kunt u tegen een toeslag ook een elektrische fiets reserveren. De routes voeren ons veelal langs meren en rivieren zodat Tour de France-achtige uitdagingen achterwege blijven.

Vaarvakanties

Themareizen

Er is op aarde meer water dan land. Dus hebben we ook vaarreizen in ons programma staan. Er is een unieke Riviercruise over de Rijn naar Basel op een luxe hotelschip met elke dag pure verwennerij. De zeecruise hebben we in een bijzonder jasje gegoten: die is namelijk ingepast in een schitterende excursiereis naar Athene. Op deze manier vaart u comfortabel naar o.a. Kreta, Mykonos, Rhodos, de Turkse kust en Patmos.

Het nieuwe hart van NCRV-Reizen! Waar veel vakanties ophouden bij het strand, maken onze themareizen er een bijzondere en onvergetelijke belevenis van. Vier het Orthodox Pasen bij de Roemenen thuis, ga met de NAVO-generaal naar Rusland en naar voormalig Joegoslavië of overnacht in hetzelfde klooster in Erfurt als waar Maarten Luther woonde. Het hele jaar door worden er nieuwe reizen aan toegevoegd.

Verre Reizen Bestaan ze nog: verre reizen? Voor een weekje strand vliegen we al per charter naar het andere einde van de wereld. Met de verre reizen van NCRV-Reizen willen we eigenlijk een beetje ‘om het hoekje kijken’, bij de mensen thuis komen en zien dat de wereld enerzijds grenzeloos is en dat er anderzijds nog zo veel unieks bewaard is gebleven. Juist deze ervaringen vergeet u een leven lang niet meer.

6

www.ncrv-reizen.nl • info@ncrv-reizen.nl • 088 - 13 07 360

Ncrv zomergids 2018  
Ncrv zomergids 2018  
Advertisement