Page 3

editorial Comencem la temporada!! I quina millor manera de fer-ho que presentant-vos el número dos de la nostra revista, on podreu llegir amb detall tot el que ha anat passant els últims mesos a la Nau, com també alguns dels nostres projectes en marxa. Volem destacar, sobretot, un parell d'informacions. La primera, la trobada de la IETM (una xarxa internacional d'arts escèniques) que es realitzarà al novembre a València. Aquesta trobada comptarà amb la presència de més de 700 participants d’arreu del món que debatran sobre les arts escèniques. És un fet important que volem compartir amb vosaltres per animar-vos a participar-hi. Des de la Nau, hem format part del comitè organitzatiu i de continguts, tot aportant el nostre granet de sorra, cosa que ens ha fet viure i veure de prop el que serà aquesta trobada tan interessant. La segona novetat és l’acord que hem tancat amb la Secretaria de Cultura de Jalisco (Mèxic), que us detallem en les pàgines interiors, i que s'ha produït en el marc de la Muestra Teatral de Teatro. Hem creat un pont entre Jalisco i Catalunya per a la mobilitat de gestors i companyies que, com la IETM, s’emmarca dins l’estratègia d’internacionalització que per a la Nau Ivanow serà aquest curs un dels objectius estratègics.

Quan diem internacionalització no ens referim només al fet que la Nau Ivanow, com a projecte, estigui present arreu del món i en àmbits diversos, sinó que volem que les companyies catalanes tinguin una porta oberta a l’exterior on poder compartir el seu treball i donar-lo a conèixer. Aconseguir-ho, també ha de ser part de la nostra tasca com a centre de creació. Coneixerem una altra de les companyies residents a la Nau i també algunes de les institucions amb què col·laborem. Comencem, doncs, un nou curs carregat de bons propòsits i amb la mirada posada més enllà de les nostres fronteres, una mirada que ens portarà a fer un llarg camí de la mà de molts companys de viatge que a poc a poc us anirem presentant i que esperem que aneu seguint. Que comenci el viatge! Us hi apunteu?

La revista

de la

NAU IVANOW

www.nauivanow.com · info@nauivanow.com · @nauivanow c. Hondures, 30 · 08027 Barcelona

Exemplar gratuït Prohibida la seva venda

La Nau Ivanow no es fa responsable de les opinions expressades pels signants dels articles d’aquest exemplar.

Edició: Nau Ivanow Foto portada i contraportada: Roser Blanch. Fotografies: Col·legi de Teatre de Barcelona, Roser Blanch, Jordi Buxó, Kiku Piñol, Roger Martrat i David Marin. Col·laboració: La Ruta 40, Col·legi de Teatre de Barcelona, Jacobo Pallarés, Maria G. Rovelló. La revista de la Nau

Ivanow - 3

Profile for Nau Ivanow

Creació escènica Núm. 2. Setembre 2016  

La revista de la Nau Ivanow

Creació escènica Núm. 2. Setembre 2016  

La revista de la Nau Ivanow

Advertisement