Page 1

de complete examenformule

ENERCON® 2

E+C=R

t

en tie = Rendem

oncentra Energie + C

TO DO LIST:

a ri √ G ezon d en ge v

ee rd eten

En √ Stev ig on bi jt +

erco n nemen

√ G a a n jo ggen

en en ... st uderen

er √ St uderen , st ud

Non-stop studeren Minder afleiding, meer concentratie Geen dipje tijdens de examens Fit in de klas én thuis


De examens komen er weer aan. Dat betekent dat je nu druk bezig bent om een enorme hoop kennis in je hoofd op te slaan. Dat vraagt om een scherp geheugen, sterk concentratievermogen en flinke dosis geestelijke en lichamelijke energie. Slimme studenten kiezen in deze periode dan ook voor Enercon van Vitafytea. Deze opvallende productnaam is een samenvoeging van de woorden ‘energie’ en ‘concentratie’. Eén verpakking bevat immers de ideale combinatie van More Energy en Ginkgo Concentra. Twee tabletten die samen één krachtig leersupplement vormen. Een superieur adviesproduct voor iedereen die door middel van meer energie én meer concentratie beter wil presteren op school.

+ 2-in-1 formule: E + C = R2 natuurlijke boost tijdens de + dé examenperiode + ideale maandkuur aan ginseng, ginkgo biloba, vit&min, + rijk Q10, ... Dosering: Vanaf 12 jaar: 1 tablet More Energy + 1 tablet Ginkgo Concentra per dag ’s morgens bij de maaltijd.

Voor meer info: Vraag raad aan uw apotheek of bel naar ons gratis nummer 0032 (0) 50/72.92.24 (B) - 0031 (0) 117 49 26 56 (NL)

Bio-activium®

HO High Quality Naturals

BETROUWBARE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR HET GANSE GEZIN WWW.VITAFYTEA.COM

VU.: VitaFytea, Vlaschaard 2, 4529 PR Eede - Flyer Enercon NL

Een topresultaat!

Enercon - flyer 2011  

De examens komen er weer aan. Dat betekent dat je nu druk bezig bent om een enorme hoop kennis in je hoofd op te slaan. Dat vraagt om een sc...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you