Page 7

Handbook of Western Palearctic Birds - Passerines (Vol I+II set) HWPB: Passerines er den mest komplette og omfattende fotografiske guiden til spurvefugler i Vest-Palearktis. Bindene er skrevet av to av verdens mest respekterte ornitologer: Shirihai og Svensson. Verket er fullt oppdatert på alt om identifikasjon med fokus på ulike drakter, mytestadier, alder og kjønn. Lyd- og andre identifikasjonskriterier behandles også i tillegg til detaljert taksonomi. Den detaljerte teksten støttes av mer enn 5000 fotografier, med et omfattende utvalg av fjærdrakter som illustrerer hver underart eller morf av hver art i regionen. Rariteter er selvfølgelig med.

Bestselgende ikke norske bok 2018 - Pris kr 1590

Norges sommerfugler

Skyddsvärd Skog — Ny bok mai 2019 Beskriver karplanter, moser, lav og sopp som kan brukes som praktiske verktøy og indikatorer på høye naturverdier i skog. I tillegg er det beskrevet ulike biotoper og deres skjøtselsbehov. Mer enn 600 arter er beskrevet med mer enn 800 bilder.

Er du interessert i å lære våre dagsommerfugler og nattsvermere å kjenne, så er dette boken du skal skaffe deg. Boka presenterer alle våre 872 arter større sommerfugler – dagsommerfugler og nattsvermere, men ikke møll (micro-moths). Norges sommerfugler er faglig oppdatert og komplett!

Boken er en viktig kunnskapskilde for alle som har interesse for skog og naturvern.

Pris kr 398 + bokfrakt Opplev og utforsk sommerfugler & Norges sommerfugler Spar 90 kr, kjøp de to sommerfuglbøkene samlet til kun kr 598

Boka er en revidert og utvidet utgave av klassikeren “Signalarter”.

Humler i Norge – Flott oversikt!

Gyldendals flora - Ny revidert utgave!

Komplett og oppdatert oversikt over de norske humlene, skrevet av våre fremste humlekjennere. Boka beskriver kjennetegn, utbredelse og levesett for våre 35 arter. Alle artene er levende beskrevet og illustrert med flotte bilder tatt i naturen. Gjennom avansert teknikk er dessuten alle arter fotografert i helfigur med en unik detaljrikdom.

Pris kr 498

3. utgaven av Gyldendals flora er fullstendig revidert på bakgrunn av nye DNA-undersøkelser. Oppdaterte opplysninger om slektskapet mellom plantefamiliene. Flere arter har fått nye illustrasjoner med tydeligere detaljer. De reviderte kartene viser artenes aktuelle utbredelsesområder. 928 sider.

Boka lærer deg å lage humlekasser og gode humlehager.

Pris kr 300

Pris kr 787

Illustrated Checklist of the Birds of the World Nordens fjärilar - Ny bok mai 2019! Den første illustrerte sjekkliste noensinne over verdens fugler er egentlig to verk i ett. En fullstendig oppdatert taksonomisk sjekkliste, samt illustrasjoner og utbredelseskart for alle verdens fuglearter. Omfatter de opprinnelige plansjer fra HBW-serien, samt flere hundre nye illustrasjoner, ca 1600 sider.

Fortsatt nedsatt på Bind II Pris Bind I - Kr 1890

- Kr 1690 (kr 2250)

Komplett I & II - Kr 3600 (kr 4240)

En fälthåndbok - Av Bo Söderström

Nordens fjärilar er en komplett felthåndbok over alle dagsommerfugler som kan ses i Sverige og de andre nordiske landene. Boken, som er en omfattende revidert utgave av den kritikerroste Svenska fjärilar, inneholder nå fullstendige beskrivelser av alle de 152 arter av dagsommerfugler og smygere du kan se i Norden. 600 fotografier. Eneste oppdaterte sommerfuglhåndbok på markedet med komplett faglig informasjon Pris om alle norske- og nordiske dagsommerfugler. kr 249

Natur og Fritid AS, Fyrveien 6, 4563 Borhaug. e-post: post@naturogfritid.no

Profile for Natur og Fritid

Sommerkatalog 2019  

Sommerkatalogen 2019 fra Natur og Fritid AS. https://www.naturogfritid.no

Sommerkatalog 2019  

Sommerkatalogen 2019 fra Natur og Fritid AS. https://www.naturogfritid.no