Page 36

UTELIV ANBEFALINGER

FJORDEN BABY! USF Verftet (Bergen), 28. november Fjorden Baby! skuffer aldri. Om en god del av krusningene etter den musikalske Loddefjord-bølgen vi opplevde for noen år siden har lagt seg, er (ny-)nyveiverne i Fjorden Baby! eksponenter for en slags grunnleggende kraft som tilsynelatende ikke lar seg temme av omverdenens skiftende preferanser og trender. De gir faen, ganske enkelt, både i det å tilfredsstille forventninger og å utnytte momentum (det har vært fryktinngytende stille over bandet i det siste, uten at det trengte å bety noe, tydeligvis) og å la seg presse inn i noen sjangerbås. Sturle Kvilekvals zombie-persona på scenekanten gjør ham til en, ja, minneverdig frontfigur, som på uforklarlig vis gang på gang makter å dra med seg publikum i en suggererende konsertopplevelse.

1

Benytt deg av fordelene mens du studerer og bli KLAR for arbeidslivet. Les mer om hvordan vi gjør din studiehverdag enklere på samfunnsviterne.no/student Meld deg inn: Kodeord KLAR til 2012

DESTROYER Hulen (Bergen), 17. november Perfect Sounds Forever leverer den ene ansamlingen perfekte lyder etter den andre, og kanadiske Destroyer er slett ingen skamplett på bookinggjengens rulleblad. Eks-The New Pornographers-medlem Dan Bejar har med Destroyer velfortjent kapret indieverdens oppmerksomhet, og etter suksessen med albumet Kaputt (2011) har det vært stilt enorme forventninger oppfølgerplaten Poison Season – forventninger som har blitt møtt med ditto gode anmeldelser over den ganske anmelderskare. Til Bergen kommer Destroyer med splitter ny plate og et band som teller åtte medlemmer. Det må jo bli bra.

1

36

NOVEMBER 2015

Samfunnsviterne_annonse_natt&dag_mag_129x360mm_HR.indd 1

29.06.15 10.11

Profile for NATT&DAG

NATT&DAG, Trondheim, november 2015  

Politikk // Sex // Musikk // Film // Litteratur // Krim // Samfunn // Uteliv // Kunst // Scene // Mat // Tegneserie

NATT&DAG, Trondheim, november 2015  

Politikk // Sex // Musikk // Film // Litteratur // Krim // Samfunn // Uteliv // Kunst // Scene // Mat // Tegneserie

Profile for nattogdag