Page 15

DU ER HENTA! PRESENTERT I SAMARBEID MED MAZDA CX-3

MAGNUS DEVOLD BLE HENTA

Ekstramateriale! I andre utgave av vår bil- og samtaleserie Du er henta! henta vi Magnus Devold. Du kan se hele sulamitten på nd.no/duerhenta, men nå som vi har deg her i papiravisens lune klør: Hvorfor ikke lese litt om hva Magnus mener om hint og pist, og så sjekke ut episoden? Vi har stilt noen oppfølgingsspørsmål som vi ikke fikk tid til å spørre om.

Hva kaller du en kineser som går med skinnfrakk? Fineste <3

Hvilken oppgave skulle du utføre umiddelbart etter forrige gang du sa «Hvor vanskelig kan det være»? Jeg skulle se opp for dette stupet. Hvilket stuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup det var kan jeg ikke fortelle. Jeg overlevde ikke fallet.

Året er 2083, og Magnus Devold-museet skal endelig åpnes for publikum. Men problemer oppstår. Hvilke problemer? Og hvordan takler sønnene dine – Ole, Dole og Tennis – medieoppmerksomheten? Det stakkars museet. Det er alt for lite. Og laget av strå og løv. Det er bare å blåse det over ende. Ole, Dole og Tennis, som vedtok å bygge museet av strå og løv, takler ikke medieoppmerksomheten og sammen skrinlegger de Tøyenløftet en gang for alle.

Fullfør setningen: «Bendik gjorde for så vidt en god jobb som programleder, særlig med tanke på at … … jeg løy da jeg sa at han for så vidt gjorde en god jobb som programleder.»

I programmet ditt har dere en spalte som heter «Kjendishei», der dere sjekker om kjendiser sier hei til hverandre uten å kjenne hverandre. Har det noensinne hendt deg at du har sagt hei til en kjendis uten å få svar? I 2012 var jeg i Las Vegas for første gang. Jeg hadde vært på casino og vunnet ganske mye småpenger som jeg hadde i en liten bøtte som jeg tok med meg for å ta hotellheisen opp til rommet mitt. I det dørene skal til å lukke kommer det fire store afroamerikanere inn, jeg presser frem et «hei». Jeg skal innrømme at jeg ble nervøs og prøvde å skjule bøtta med pengene. En av mennene sier plutselig, «hit the floor, man», og jeg gjør som han sier. Pengene mine flyr overalt og lander utover gulvet. De fire mennene bryter ut i en rå latter, før de begynner å samle sammen pengene. Til min store overraskelse gir de meg alle pengene etter de har plukket opp alt fra gulvet. En av dem forklarer at han mente at jeg måtte trykke på knappen til hvilken etasje jeg skulle til, ikke legge meg på gulvet. Jeg blir utrolig pinlig berørt og forlater heisen mens de fire mennene ler seg fordervet. Senere den kvelden blir en bukett med roser levert til rommet mitt. Det er en 100-dollarseddel festet til hver rose og et kort der det står: «Thank you for the best laugh I’ve had in years! – Nelson Mandela». Men noe hei fikk jeg aldri.

Hva er ditt beste råd til Iben Akerlie, som er neste gjest? Og hva er ditt verste mareritt? Mitt verste mareritt er å måtte følge marerittene mine. Følg drømmene dine, Iben.

Profile for NATT&DAG

NATT&DAG, Trondheim, november 2015  

Politikk // Sex // Musikk // Film // Litteratur // Krim // Samfunn // Uteliv // Kunst // Scene // Mat // Tegneserie

NATT&DAG, Trondheim, november 2015  

Politikk // Sex // Musikk // Film // Litteratur // Krim // Samfunn // Uteliv // Kunst // Scene // Mat // Tegneserie

Profile for nattogdag