Page 8

OVERHØRT GROV GRUNNLOVSFEIRING Mediekona til Norges kanskje største sixpence-fan mottok visstnok en stille Andrea™ på 17. mai-fest i fjor. Håndarbeideren var en profilert home wrecker med dyp kløft, for øvrig kjent som en av Norges minst kjære artister. My Oh My!

HODERYSTING

Dette rystet vi på hodet av forrige måned. AV REDAKSJONEN

SNØSTORM I BLOGGOSFÆREN En norsk blogger, TVpersonlighet og botoxpromotør nyter visst godt av hovedstadens snødekte vinterlandskap. Hun går dermed i skispor tråkket opp av en litt eldre toppblogger som nylig kom ut av silikonskapet.

VG 25. januar VG: Eller kunsten å putte nakne kvinner på forsiden – og samtidig ta avstand fra kroppshysteriet. Gir uttrykket moralsk posering en helt ny valør.

Sikre din perfekte reise i dag og betal kun et lite depositum. Planlegger du å reise, men har ikke råd til å kjøpe billettene enda? På mange av våre reiser kan du sikre deg de billigste reisene mot et lite depositum og så betaler du resten senere. Fly Oslo – Bangkok – Hanoi // Phnom Penh – Saigon – Oslo Pris fra kr.

8.500,-

JULEBORD-FADESE En nachspielglad sportsreporter ble pent bedt om å si opp jobben. Grunnen var angivelig at han på et julebord hadde «motorboata» en kvinnelig kollega foran alle, og deretter prøvd å få henne til å suge ham på dass. Stay classy! STILFULLT Interiør-utgaven av et norsk moteblad med fokus på stil har tatt motebladenes suksessoppskrift (= lage de samme sakene i ny innpakning hver eneste sesong) til sin ytterste konsekvens: De trykker utelukkende re-runs av gamle saker.

Betal kun kr 1000,- og resten 4 uker før avreise

Fly Oslo – Dubai – Bangkok – Sydney – Auckland – Los Angeles - Oslo Pris fra kr.

12.950,-

Betal kun kr 2000,- og resten 4 uker før avreise

KONTAKT OSS FOR TILBUD Gjelder for student, ungdom og lærer fram til 30.04.14. Depositum varierer fra hver enkelt bestilling.

Verdens største reisebyrå for ungdom og studenter

23 31 61 00

WWW.STATRAVEL.NO

8

02/2014

WANNABE FROGNERFRUE En realitykjendis med silikon gone personlig trener uten silikon har tatt sitt streitifiseringsprosjekt til nye høyder ved å begynne å kle seg som en eldgammel frognerfrue, komplett med tweed fra topp til tå. Men dessverre, snuppa: Uansett hvor tykk pelskåpe du kler deg i vil vi alltid kunne se den piggtråd-tribalen. I hodene våre … (og på TV3 play og i gamle utgaver av FHM). Du kan ta jenta ut av bygda osv. ULYDIG HUND Hunden til en barmfager nordnorsk eks-Idoldeltager med sans for PRTeY og eldre menn (men som nylig ble sammen med en jevnaldrende halvdel av den jævligste DJ-duoen landet har sett siden Broiler) har visstnok en hund som ikke er stueren.

ØSTLANDETS BLAD 2. januar Østlandets blad med undersøkende krimjournalistikk.

MOSS AVIS 7. januar Bæsjetrengt?

Profile for NATT&DAG

NATT&DAG, Stavanger, februar 2014  

NATT&DAG, Stavanger, februar 2014  

Profile for nattogdag