Page 45

UTELIV 

TOPP 3 KLUBBEVENT: NITE SITE Klubb Sting. 8. februar. 23:00. Kan jeg bare kopiere noe jeg har skrevet før her? Det blir liksom så stress å skrive variasjoner av det jeg allerede har skrevet. Uansett, i tillegg til å spilt cirka hver eneste dag i fjor, rundet han av året med å bli nominert for årets klubbkonsept her i Stavanger (med et stort lolleblikk aka lollete øyeblikk når man så at bildet som ble brukt var av kostymekisene i franskapende liksomdisco «vi har hørt på Justice» act Nite Sprite, som helt tilfeldig har et helt likt navn utenom to bokstaver, big up). Så slapp jeg å kopiere noe jeg har skrevet før, det kan heller vente til neste måned. Takk til lang parentes, Stavangerprisen, Nite Sprite, Nite Site, misforståelser og meg selv.

1 1

MINOR MAJORITY 15 FEB KL 2200

THOM HELL TIR 4 MARS KL 2100 Purified In Blood LOR 8 MARS

VArmarked SON 23 MARS

UNAUTHORIZED PRESENTS: JON RUNDELL (UK) Klubb Sting. 1. februar. 22:00. CC: 100,Unauthorized-gjengen er tilbake i 2014 med like irriterende facebookstil og booking fra det store utland. De har fått med seg en housekis fra England, Jon Rundell heter

1 2

han. Jeg har aldri hørt om ham, men jeg kan på en måte forestille meg hva det går i. Jeg vet liksom ikke hva mer jeg kan si om dette her. Det er ikke akkurat noe jeg digger, men de skal ha props for å faktisk gjøre noe (beste komplementet man kan få). Greia er bare at det er kun to klubbkvelder (som ikke er på kjipe utesteder og med jævla

kjip musikk) i februar. Hva er det som skjer? Jeg sier alltid at det er hyperaktiviteten rundt julefylla, men kan jeg legge skylda på Spellemann i år? Bare fordi? Dette passer perfekt for de som <3 House Music. Selv blir jeg hjemme og hører på FACT-miksen til Murlo på repeat hele dagen. Props til Unauthorized og meg selv, Morten Surmage.

KrAkesOlv FRE 4 APR

maskinhallen

JAZZFACE - URBAN ROOTS 2 Internett. URL: soundcloud.com/jazzface/urban-roots-2 Her er nødløsninga for denne utgaven av Stavangers mest leste og respekterte utelivsguide. Jeg har ikke gitt opp altså (kanskje litt), jeg gidder bare ikke skrive om studenttorsdag på Taket eller noe. Jazzface (aka Svein Brunstad) gir ut disse megalange miksene sine relativt regelmessig og de er alltid like fete. I denne tar han for seg hiphop, r&b og ting som er litt rare. Soundclouden hans er også stappfull av mikser i forskjellige sjangre og stiler – så kjør det opp 24 timer i døgnet på noe Jazzface-shit.

3 1

WWW.TOUSCENE.COM 02/2014

45

Profile for NATT&DAG

NATT&DAG, Stavanger, februar 2014  

NATT&DAG, Stavanger, februar 2014  

Profile for nattogdag