Page 44

UTELIV TOPP 3 KONSERT:

MONICA HELDAL Cementen. 28. februar. 22:30. CC: 150,Spellemannvinneren som vant dobbelt så mange spellemannpriser som den barføtte bygdesæringen Moddi, kommer til Stavanger helt på tampen av februar. Det blir sikkert veldig koselig, for som Åse Kleveland sa, så leker Heldal med sjangre som folk, blues og noe så utenfor allfarvei som rock. Jeg synes heller hun burde få med seg noen blåsere og spille ska, men det er nå bare min mening. Denne modige artisten som jobber med så marginale sjangere som folk, blues og rock, kommer nok til å gjeste Stavanger igjen, men om man insisterer på å få dette med seg, er kanskje lokalene til Cementen det mest passende for denne typen musikk (sa han uten å ha hørt en eneste note av musikken).

1 1

STORMY WEATHER SHANTY CHOIR Studentersamfunnet Folken. 14. februar. 21:00. CC: 250,Liksom sjømannsviser og maritimt liv med Jon Michelet-romaner under armen og en like til facebooksiden «Norske sjømannstatoveringer», kanskje en liten sånn rød ball som ofte ligger i havet og en krabbeteine og til og med en dose rock&roll på Folken med Stormy Weather Shanty Choir som har vært fast inventar i flere år nå. Denne kvelden blir maispiper faktisk brukt til å røyke pipetobakk og alle har ei i hver havn og det er VELDIG gøy med sjømannsviser i 2014, dere. Det er musikalsk cosplay. Det blir med andre ord helt vanvittig kult.

1 2

ONKLP OG DE FJERNE SLEKTNINGENE + OBEY OKAY Studentersamfunnet Folken. 21. februar. 21:00. CC: 285,Alle tenkte at det Onkl P trengte var et band. Så fikk han det. Jeg tror jeg hørte den nye singelen deres og den var jo helt grei den, om du liker slikt. Sånn der «skranglete» kan være kult uten rap liksom. Med rap så høres det bare ut som den vestlige kulturarven fra 90-tallet eller Jada Pinkett Smith aka Wicked Wisdom, bare i nullerne og tiernes rockespråk – og det er kjipt. Denne konserten blir sikkert kjempekul da, for Onkl P er jo en karismatisk og kul type som har vært på TV en del, firestjerners middag, typen til etc.

3 1

44

02/2014

Profile for NATT&DAG

NATT&DAG, Stavanger, februar 2014  

NATT&DAG, Stavanger, februar 2014  

Profile for nattogdag