Page 20

UTELIV ANBEFALT

FISK & VILT 16. september, Internasjonalen, Oslo Folk reagerte med sjokk og vantro da det tidlig i sommer ble kjent at Fisk & Vilt mistet skjenkebevillingen og måtte stenge dørene for godt. Som et ledd i sorgprosessen, eller bare et tappert forsøk på å få kjenne litt på Fisk & Vilt-følelsen igjen, flyttes alt av gammelt interiør, bartendere og DJs inn på Internasjonalen for en kveld. For alle nyinnflyttede studenter som hadde gledet seg til å drikke billig cava i en legendarisk bakgård - men som ikke rakk det, og for alle som sårt savner det. Les mer om alt hiphop-hurlumheiet, og hva Fisk & Vilt har betydd for en rekke gamle bytryner på nd.no/uteliv.

1

ANNA OF THE NORTH (NO/NZ) 10. september, Landmark, Bergen Enn at Anna Of The North brukte våren på å turnere USA og Europa som oppvarmere for Kygo på Cloud Nine-turnéen hans, da? Tipper de (norske Anna og new zealandske Brady) ikke feels so uninspired etter dét, hehe, og det er vel en grunn til at de endelig kommer til Bergen for første gang nå. Så langt i år har de sluppet de to singlene «Baby« og «Us», og enda mer ny chill og cool elektronikamusikk er visstnok like rundt hjørnet.

1

BISHOP NEHRU (US) 14. september, Brukbar / Blæst, Trondheim New Yorkeren Markel Scott (aka Bishop Nehru) er hva man kan kalle en ung, lovende hiphoper. Fortsatt er han bare 19 år gammel, men han har allerede rukket å bli hyllet av Kendrick Lamar, samarbeide med Disclosure og MF Doom, og nå sist slapp han mixtapen Magic: 19 i juni. Artistnavnet hans er en kombinasjon av Tupacs rollefigur i filmen Juice fra ‘92 og en tidligere indisk statsminister og Gandhi-venn. Da sikter du høyt, kompis. Billetter til den unge biskopens første opptreden i Norge koster 250,- på Tikkio.com.

1

20

SEPTEMBER 2016

NATT&DAG, Oslo, september 2016  
NATT&DAG, Oslo, september 2016