Page 11

FRA KLUBBSCENE T I L N AT T K LU B B PÅ SAMME KVELD NATTKLUBB 23-03.30 HVER TORSDAG, FREDAG OG LØRDAG FRA KL 23.00 BLIR LILLE OLE BULL FORVANDLET TIL EN PULSERENDE NATTKLUBB. HER FÅR DU OPPLEVE DJ’S SOM LOSER DEG TRYGT GJENNOM NATTEN TIL HEMNINGSLØSE OG SPRETNE RYTMER.

PROGRAM MAI2014 LILLE OLE BULL LØRDAG 3. MAI

LILLE OLE BULL + LØRDAG 24. MAI LILLE OLE BULL KLUBBSCENE CC: GRATIS > 00:00 100,- < 00:00

03. MAI ID: 24

KEVIN FAUSKE & ANTHONY CHASE & MORTEN VEE & LYSGAARD & IBEN ELSTER & DIDDIT!

#OLEBALLIN WWW.FACEBOOK.COM/OLEBALLIN

TORSDAG 8. MAI

Ole Ballin’ OLE BALLIN’ ET ER FAST KONSEPT PÅ LILLE OLE BULL KLUBBSCENE I BERGEN. VI STARTER MED EN DEILIG STAFETT DER VI HAR MED DIDDIT, ANTHONY CHASE, MORTEN VEE, JACOB LYSGAARD, IBEN ELSTER & KEVIN FAUSKE.

FREDAG 16. MAI

Session Victim LØRDAG 24. MAI

LILLE OLE BULL

FREDAG 30. MAI

THE LATE JAMES BROWN ASIDE, YOU WON’T SEE ANYONE WITH SUCH A VISCERAL CONNECTION WITH SOUL THAN SESSION VICTIM IN THE MIDST OF A DJ SET OR LIVE SHOW.

LØRDAG 31. MAI

LILLE OLE BULL

LILLE OLE BULL

LILLE OLE BULL

LILLE OLE BULL

AreaFY

Dan Cohen

Olle Abstract

DJ Tarjei Strøm

I FLERE ÅR HAR AREAFY ALIAS ESPEN DRIVENES JOBBET SEG OPPOVER I UNDERGRUNNEN OG ER SISTE SKUDD PÅ STAMMEN I DET VOKSENDE «VESTKYST»-RAPMILJØET I BERGEN. GAV UT 4 SINGLER I 2013, ALLE ANBEFALT AV NRK URØRT OG FÅTT MEDFØLGENDE SPILLETID PÅ RADIO.

DAN COHEN ER I NORGE BEST KJENT SOM DEN DYKTIGE GITARISTEN TIL JACE EVERETT. I USA HAR DAN ALLEREDE GITT UT TO SOSLALBUM MED ENORM RESPONS, NOEN STØRRE RADIO HITS OG FLERE LÅTER BRUKT I TV- OG FILM PRODUKSJON. DAN SITT TREDJE ALBUM BLUEBIRD ER ET LITE MESTERVERK.

OLLE ABSTRACT HAR SPILT DANSEMUSIKK PÅ KLUBB SIDEN BEGYNNELSEN AV 90-TALLET. HAN VAR EN DJENE SOM VAR MED Å SKAPE KLUBBSCENEN I OSLO PÅ TIDLIG 90-TALL. FRA 1994 OG I NESTEN 15 ÅR VAR ABSTRACT SINE MIXER SOUNDTRACKET PÅ P3 HVER LØRDAGSKVELD. OLLE SPILLER GROOVY HOUSE IBLANDET SPRETNE RYTMER OG TUNG DISCO.

EN SVÆRT AKTIV HERREMANN, TIL VANLIG ER HAN Å FINNE PÅ TURNEER VERDEN RUNDT SOM TROMMESLAGER I DATAROCK OG RALPH MYERZ & THE JACK HERREN BAND, ELLER LAND OG STRAND HER HJEMME MED LARS VAULAR OG ARENAPRODUKSJONER MED YLVIS.

BILLETTSERVICE.NO / GRUPPER/HOTELLPAKKER 09901. SE HELE VÅRPROGRAMMET PÅ FACEBOOK / LILLE OLE BULL

Ole Bull Huset - alt det beste under samme tak

Profile for NATT&DAG

NATT&DAG, Bergen, mai 2014  

Utgaven om forbrytelse og straff

NATT&DAG, Bergen, mai 2014  

Utgaven om forbrytelse og straff

Profile for nattogdag