Page 71

-Kurt Nilsen (f. 1978). Trippelaktuell som Idol-dommer, Hver Gang Vi Møtes-deltaker og nytt album Inni En God Periode. Vant Idol i 2003. Vant World Idol i 2004. Ifølge amerikanske medier er Kurt Nilsen grunnen til at denne konkurransen kun har blitt arrangert én gang. Har gitt ut ti skiver med diverse prosjekter. --

1 6

Det var et ræva dilemma.

Ok, nytt musikk-o-lemma: Aldri mer U2 eller aldri mer Youporn, Redtube og alle de andre pornosidene på internett? – Nei, da ryker U2. Det finnes jævlig mye annen musikk.

6

Okay, vi har vært interaktive og spurt folk på sosiale medier hva de ville spurt deg om hvis de fikk sjansen, og så fikk vi dette

Here goes: Hvorfor gråter du ikke på tv? Er du egentlig en iskald psykopat? – Ok. Det er nok av folk som griner på tv uten at jeg må gjøre det. Så der får du et jævlig enkelt svar. Jeg oppfører meg som vanlige folk. Jeg er ikke psykopat.

1

Kan du bekrefte å ha sagt til en 15-åring på 7-eleven: «Gå hem og vask deg, du ser ut som et pizzastykke i trynet!»? – Ja, det har jeg sagt. Grunnen til det var at han hadde blod i hele fjeset.

6

LOL! Volds-Kurt! – Jeg sa det vel ment. Han hadde falt og slått seg og hadde blod i hele trynet også stod han bare der og var kul på det og da sa jeg at: du, gå å vask deg da. Og da begynte han å bli frekk og da sa jeg at du ser jo helt ute ut. Tre uker senere fant jeg ut at det ligger på youtube et sted.

1

«Hvordan har han fått så fantastisk fin stemme? Har han gått til sangpedagog eller noe lignende? Hils!» – Hils tilbake og si at nei, jeg har aldri hatt en pedagog. Jeg har gjort det selv.

6

tilbake.

1

«Kan jeg få nummeret til kokain-dealeren din?» – Hehehe. Flott.

«Om han klarer å være ærlig, skulle det vært kjekt å vite hvor mye han egentlig misliker Jan Fredrik Karlsen.» – Hahaha. Fredrik er fin han. Veldig glad i den mannen, han har gjort mye for meg.

1

Til sist, et firedelt spørsmål: «Marit eller Marion? Marit/Marion eller Mette-Marit? Mette-Marit eller Marit og Marion? Mette Bergmann og Marion eller Mette-Marit og Marit?» – Marit og Marion. Det passer fint det. Vi kjenner hverandre og kan bare holde på og sitte og nyte.

6 1

Nyte? Hvem sa noe om trekant? – Ååå, er det sånn du tenker. Det var ikke sånn jeg tenkte. Jeg tenkte musikalsk. Faen.

02/2013

71

Profile for NATT&DAG

2013-februar-oslo  

2013-februar-oslo  

Profile for nattogdag