Page 6

OVERHØRT

B I F F Y C LY RO

Hoderysting

...

SENTRUM SCENE

FREDAG 22. FEBRUAR

N B! F ÅB Bill. kr. 370,-. 18 år leg. i hovedsal. ILL.! Fri alder på galleriet. www.biffyclyro.com - “Opposites” ute nå!

ROCKEFELLER LØRDAG 23. FEBRUAR

Support: ULTRASOUND BILL. KR. 300,-. 18 ÅR LEG.

JOHN PRINE SENTRUM SCENE Lørdag 2. mars Bill. kr. 350,-. 18 år leg. Unummererte sitteplasser.

ROCKEFELLER TIRS. 5. MARS BILL. KR. 270,-. 18 ÅR LEG.

STEIN TORLEIF

SUPERFAMILY ROCKEFELLER FREDAG 8. MARS BILL. KR. 250,-. 18 ÅR LEG.

Den rundbrennende nachspielministeren har blitt temmet! Ryktene skal ha det til at han har funnet kjærligheten med en syngende vest-afrikansk skjønnhet fra Follo. OBS: søta, ikke slipp han løs på Fisk&Vilt uten oppsyn.

Dette ristet vi på hodet av forrige måned. Følg @hoderysting på twitter og instagram.

Det er kommet oss for øret at folkene bak utestedet oppkalt etter et skytevåpen, som ligger i nærheten av Youngstorget, skal starte et nytt utested. Hvor og når kjenner vi ikke til, men vi er veldig glade for å få et nytt tilskudd til den osloske utelivsfloraen. En av Oslos mest promiskuøse kvinner (ja, kvinne, for dette er en voksen dame) i mediebransjen skal visstnok ha laget en hemmelig Facebook-gruppe der hun utleverer sine mannlige sexpartnere. Første ut er en nysingel forfatter som har fått terningkast én etter en lang oppsummering. Som en annen kvinnelig forfatter over 40 AKA hele Norges riks-MILF så fint sa det i en helt annen setting: Sier du at noen er dårlige i senga, sier du at du er det selv. Grei logikk.

Dagbladet (1. januar) Godt nyttår! Dagbladet presterte å illustrere saken «Mann (23) død etter basketak med 78-åring» med dette bildet på årets første dag. Og i det samme røk alle nyttårsforsettene om å skjerpe seg.

BJELLA DANIEL NORGREN ROCKEFELLER ONSDAG 13. MARS BILL. KR. 270,-. 18 ÅR LEG.

JONAS ALASKA

ROCKEFELLER FREDAG 15. MARS

SENTRUM SCENE FRE. 15.3. BILL. KR. 250,-. 18 ÅR LEG.

Bill. kr. 450,-. 18 år leg i hovedsal. Fri alder på galleriet.

Special guest: DEATH BY UNGA BUNGA

ROCKEFELLER

ROCKEFELLER

Bill. kr. 200,-. 18 år leg.

! FÅ BILL. KR. 225,-. 18 ÅR LEG. BILL.

Torsdag 21. mars

TIRSDAG 16. APRIL

NB

Forsalg: www.rockefeller.no, Posten, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133. NB! Bill.avg. 6

02/2013

Da en norsk forfatter og Gyldendal-redaktør kjent for sitt store temperament var på bokturné i en middels stor distriktsby, var det få oppmøtte. Han tok på seg selger-hatten og lekte litt gæren for å få oppmerksomhet, tok mikrofonen og sa: hei du ja! Er ikke du interessert i Afghanistan? Det skal angivelig ha kommet en guttegjeng fra Afghanistan forbi som sa, walla, vi er fra Afghanistan, hvorpå han svarte: kom bort hit gutter, så skal dere få høre noen fete historier fra Afghanistan! Da kom det blant annet frem at forfatteren blir kåt av jenter med burka. Er det lov å ønske seg mer slikt fra kultureliten hjemme i Oslo også? Et medlem av en av Norges mest eksporterte rapduoer feiret bursdagen sin her forleden natt i kjelleren på et utested i nærheten av Youngstorget. Det var femten stykker i rommet, men det skal ikke ha hindret hovedpersonen selv i å danse i bar overkropp med knarkposer hengene fra ørene.

Aftenposten (8. januar) «Kardemomme by skader barna», skrev en dum og svensk teaterregissør 8. januar. Enda dummere var avgjørelsen til Aftenposten om å trykke den forvirrede teksten. Skulle liksom offentligheten ha noe å tjene på «ordskiftet» som oppsto i kjølvannet av denne kronikken? Og denne svensken – fullstendig utledd og avkledd i offentlighetens lys – burde ikke hun vært beskyttet mot seg selv? Nei, her ofret «Tanta» anstendigheten sin på nettklikkenes alter.

Aftenposten (21. januar) «Tom kran bare falt baklengs.» Vi bare: «what!?» Kan noen vennligst vekke Per Egil Hegge?

Profile for NATT&DAG

2013-februar-oslo  

2013-februar-oslo  

Profile for nattogdag