Page 31

ANNONSE

FARVEL KUNSTIG VIPPEFORLENGELSE MAX FACTOR INTRODUSERER LASH EXTENSION EFFECT MASCARA Drømmer ikke alle kvinner om lange, dramatiske vipper? Kanskje dette er årsaken til at mange nå velger å få påsatt profesjonelle, dyre, kunstige vipper. De fungerer, men det er kostbart, holder bare i tre måneder, og kan faktisk skade dine egne, naturlige øyevipper. Nå finnes det en ny mascara som er et enestående alternativ til dette – Lash Extension Effect fra Max Factor.

HEMMELIGHETEN BAK LANGE, DRAMATISKE VIPPER LIGGER I HJØRNENE… Det som virkelig gir øynene effekt, er å fremheve vippene i hjørnene. Det er derfor profesjonelle makeupartister bruker en kombinasjon av mascara og kunstige vipper i øyekroken, hvor de naturlige vippene er kortere og vanskeligere å nå. Lash Extension Effect kan gjøre dette på en helt naturlig måte, og gir dine øyne en vakker, panoramalignende vifte av vipper som du helt enkelt ikke trodde var mulig.

HVORDAN FUNGERER DET? Grunntanken bak Lash Extension Effect er inspirert av profesjonelle, kunstige vipper, med en formula som faktisk inneholder bittesmå, forlengende nylonfibre – utrolig, ikke sant? Den andre hemmeligheten er selve børsten. Den lange og lett buede utformingen gjør at den kan nå hver eneste vippe og gi dem lengde. Det er akkurat som kunstige vipper i flytende form, og de holder hele dagen!

SKAP MAKSIMAL LENGDE KUN VED BRUK AV MASCARA!

”BLIKKFANG” – DRAMATISKE ØYNE PÅ 5 MINUTTER! Her er fokuset på vippene. Øyeskyggens delikate gyldne og brune nyanser gir en fantastisk kontrast til den sorte Lash Extension Effect-mascaraen. Slik skaper du denne looken selv:

NYHET

“Start med et jevnt lag Second Skin Foundation i hele ansiktet for en lett og naturlig look. Påfør Colour Perfection Duo Eyeshadow Supernova Pearls # 420, den lyseste fargen, til hele øyet – over og under. Legg deretter den mørkeste fargen i globallinjen, og dra den ut litt ved kantene for å løfte øyet. Det er viktig å blande de to øyeskyggene litt i hverandre for å få en jevn og naturlig overgang. For å gi ekstra lengde til hver eneste vippe, bruker du sort Lash Extension Effect Mascara. For å fremheve kinnbena, kan du bruke Flawless Perfection Blush Subtle Amber # 245. Avslutt med å gi leppene et strøk med Lipfinity Colour & Gloss Glowing Sepia # 600.”

Jan Thomas, Ansvarlig Makeup Artist Max Factor

RÅD: “For å få mest mulig ut av din mascara, bør du først påføre den på oversiden av vippene, og deretter nedenfra og opp. Dette sikrer at hver vippe dekkes helt og får ekstra lengde og volum.”

WWW.MAXFACTOR.NO

1862_LEE_Adv_241x360+4_NO_k1.indd 1

15/02/2010 10:18

Profile for NATT&DAG

NATT&DAG Oslo mars 2010 - jentenummer  

NATT&DAG Oslo mars 2010 - jentenummer

NATT&DAG Oslo mars 2010 - jentenummer  

NATT&DAG Oslo mars 2010 - jentenummer

Profile for nattogdag