Page 1

STAGIAIRE GEZOCHT Grafisch en/of audiovisueel vormgever

Vind jij het tof om waanzinnige ontwerpen te maken als grafisch vormgever? Of ligt je hart toch meer bij het audiovisuele vakgebied? Als jij iemand ben die creatief, gemotiveerd en resultaatgericht is, ben jij waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen bij Beeldspraak? Als je stage komt lopen bij Beeldspraak TV krijg je veel opdrachten aangeboden om je portfolio uit te bereiden. Als grafisch vormgever ben je veel bezig met het ontwerpen van promotiemateriaal voor verschillende feesten. Tussendoor krijg je ook de kans om voor bepaalde bedrijven iets voor hun huisstijl te ontwerpen. Er is genoeg te doen en anders vinden we wel een manier om je een toffe opdracht te geven.

Beeldspraak TV is een bedrijf waar jonge creatieve talenten huncreativiteit te ontwikkelen. Door veel verschillende opdrachten word jij bij ons constant uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen! Heb je ergens moeite mee, heb je altijd nog wel iets willen leren? Wij zullen ons best doen voor jou om je te begeleiden.

Beeldspraak TV is een audiovisueel bedrijf. Als jij een gedreven AV’er bent hebben we je zeker wat te bieden! Wekels zal je veel bezig zijn met het monteren van video’s, concepten schrijven en krijg je de kans om mee te gaan met filmdagen! Ideaal om je audiovisuele vaardigheden snel te ontwikkelen.

Advertentie  

Advertentie voor mijn stagebedrijf.

Advertisement