Page 1

   

Exam Title

: IBM 000-906 : IBM Maximo V6 EAM Implementation

Version : R6.1

www.Prepking.com    


Prepking - King of Computer Certification Important Information, Please Read Carefully Other Prepking products A) Offline Testing engine Use the offline Testing engine product to practice the questions in an exam environment. B) Study Guide (not available for all exams) Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam. Latest Version We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free updates are available for 90 days after the purchase. You should check your member zone at Prepking and update 3-4 days before the scheduled exam date. Here is the procedure to get the latest version: 1.Go towww.Prepking.com 2.Click on Member zone/Log in (right side) 3. Then click My Account 4.The latest versions of all purchased products are downloadable from here. Just click the links. For most updates,it is enough just to print the new questions at the end of the new version, not the whole document. Feedback If you spot a possible improvement then please let us know. We always interested in improving product quality. Feedback should be send to feedback@Prepking.com. You should include the following: Exam number, version, page number, question number, and your login ID. Our experts will answer your mail promptly. Copyright Each PDF file contains a unique serial number associated with your particular name and contact information for security purposes. So if we find out that a particular PDF file is being distributed by you, Prepking reserves the right to take legal action against you according to the International Copyright Laws. Explanations This product does not include explanations at the moment. If you are interested in providing explanations for this exam, please contact feedback@Prepking.com.

www.Prepking.com    


1. What data can be shared across organizations? (Choose TWO) A. PMs B. Items C. Assets D. Job Plans E. Safety Plans Answer: BD

2. The accountant on the client core team wants to know what costs Maximo tracks on work orders. What costs will Maximo track? (Choose THREE) A. Tools B. Labor C. Asset D. Services E. Company F. Work Order Answer: ABD

3. During a business process workshop, the client makes the following statement: "We have an existing asset classification structure that needs to be supported in Maximo. How many classification hierarchy levels can Maximo support?" What is the correct response to the client's question? A. Ten B. Five C. Three D. Unlimited Answer: D

4. Fleet Corporation requires their system to automatically autofill partially-filled fields. How is this accomplished in Maximo? A. JSP default

www.Prepking.com    


B. Maximo customization C. Windows configuration D. Standard Maximo configuration Answer: D

5. R. L. Rivers Company has a requirement to associate an owner to an asset. What type of entity is the owner? A. Craft B. Labor C. Person D. Person Group Answer: C

6. What architecture does Maximo 6 use? A. n-tier B. 1-tier C. 2-tier D. client/server Answer: A

7. What type of associations can be made between People and Assets? (Choose TWO) A. User B. Labor C. Default D. Primary E. Custodian Answer: AE

8. Gander Lumber Company wants to share item data across two business units in different countries. Each business unit has a different financial process. What organization and site structure is recommended?

www.Prepking.com    


A. one organization with two sites B. two organizations with one site each C. an item set and one organization with two sites D. an item set and two organizations with one site each Answer: D

9. What is true about an asset? (Choose TWO) A. can only have one meter B. can be moved between sites C. must be a member of an Item Set D. must be associated with a location E. can be moved between organizations Answer: BE

10. Acme Corporation has a requirement to send emails to administrators when certain assets are approaching the end of their lease. What application is required to send these emails? A. Workflow B. Escalation C. Email Listener D. SLA (Service Level Agreement) Answer: B

11. BMI Corporation has a requirement to categorize work orders by an attribute so they can be viewed and managed as a group. How is this accomplished in Maximo? (Choose TWO) A. Class B. Value List C. Work Type D. Service Group E. Classifications Answer: CE

www.Prepking.com    


12. Mitchell Corporation wants to define an entity that is routinely transferred into a storeroom at a scheduled interval or upon fault detection. This entity can be repaired and re-used. What is the term to describe this entity in Maximo? A. Item B. Asset C. Location D. Rotating Item Answer: D

13. ABC Trucking Company has a requirement to define an entity that is uniquely identified and not typically moved. The entity may contain further entities that can be moved. What term is used to describe this entity in Maximo? A. Item B. Asset C. System D. Location Answer: D

14. ABC Trucking Company has a need to review and either approve or reject new self-registered users. How is this accomplished? A. Workflow B. Escalations C. Bulletin Board D. Communication Templates Answer: A

15. BMI Corporation has a number of assets located in confined spaces. Any work generated for these assets must identify the confined space condition. What application can be used to meet the client requirement?

www.Prepking.com    


A. Locations B. Safety Plan C. Failure Codes D. Preventive Maintenance (PM) E. Material Safety Data Sheet (MSDS) Answer: B

16. Shirley Oil Corporation wants to create a Service Request from incoming email. What is used to achieve the client's requirement? (Choose TWO) A. Workflow B. Notification C. Email Listener Configuration D. Email communication application E. Extend Service Request class file Answer: AC

17. Fleet Corporation has multiple agreements with different vendors. What is the best way to manage the agreements in Maximo? A. Master Contracts B. Purchase Orders C. Terms and Conditions D. Document Attachments Answer: A

18. Acme Oil Company wants to have the ability to perform an action on multiple assets simultaneously. Using the Asset application, what type of actions can be performed? (Choose THREE) A. Moves B. Swaps C. Attribute Changes D. Associate Services

www.Prepking.com    


E. Change Item Number F. Manage Meter Readings Answer: ABC

19. What Maximo entity can be either hierarchical or networked? A. Site B. Locations C. Failure Code D. Item E. Asset Answer: D

20. Fleet Corporation wants shortcuts to create work orders, service requests, and purchase requisitions without having to navigate to each application. How would this be accomplished? A. Use the Self Service module. B. Add Quick Insert icons to each application. C. Set up the Quick Insert Portal on the Start Center. D. Create a new application with Application Designer. Answer: C

21. Mitchell Corporation is a small company and is getting ready to install Maximo. They have two locations; Brussels and Amsterdam. Both sites have the same number of users. The Data Center is in Brussels. What is the best way to setup the system configuration? A. Set up 2 database servers, one in Brussels and one in Amsterdam. B. Locate both the database server and the application server in Brussels. C. Set up the application server in Brussels and a web server in Amsterdam. D. Locate the database server in Brussels and the application server in Amsterdam. Answer: B

22. Mitchell Corporation has a requirement to capture cost against a project budget. How can this be

www.Prepking.com    


achieved? A. Chart of Accounts B. Custom application C. Cost Management application D. New fields to record Project number Answer: C

23. A client gets a blank screen when trying to open the Maximo Workflow Designer. What is the most likely cause for this problem? A. Sun JRE not installed properly B. not enough memory on the server C. latest Windows XP Service Pack needs to be applied D. production database needs to be exported and imported E. Workflow Designer screens need to be imported using the Application Designer Answer: A

24. In an effort to minimize training for service desk personnel, BMI Corporation wants Workflow to present the user with lists of predefined options during the process flow. What Workflow node(s) will meet this requirement? A. Condition B. Interaction C. Sub Process D. Manual Input E. Condition and Manual Input F. Interaction and Manual Input Answer: F

25. BMI Corporation will use their LDAP system to authenticate Maximo users. What must be implemented in order to accomplish the authentication? A. A custom synchronization class must be developed.

www.Prepking.com    


B. Web application server must be configured appropriately. C. MEA Integration Point must be developed and a Maximo Group Security established. D. A custom synchronization class must be developed and a Maximo Group Security established. Answer: B

26. The Maintenance Department wants to monitor compliance with internal response times. What components would be used? (Choose TWO) A. KPI B. SLA C. Labor D. Inventory E. Work Order Answer: AB

27. What application is used to satisfy a business requirement to standardize item descriptions? A. Inventory B. Item Master C. Administration D. Classifications E. Item Specification Templates Answer: D

28. Labor Contracts will be used to track labor and craft rates. When sub-contracted labor is charged to a work order, in which application would the approving authority create the invoice? A. Labor Reporting B. Purchase Orders C. Purchase Contracts D. Contract Management Answer: A

www.Prepking.com    


100% Pass Guaranteed or Full Refund Word to Word Real Exam Questions from Real Test Buy full version of exam from this link below http://www.prepking.com/000-906.htm

Pass4sure 000-906 dumps  

000-906,000-906exam,000-906examquestions,000-906dumps

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you