Page 1

1


02


El Club Gimnàstic busca afavorir la relació entre l’empresa i l’esport. Per aquest motiu, posa a l’abast de les empreses aquesta guia de serveis a fi que, de manera senzilla puguin saber el conjunt d’equipaments esportius i serveis oferts a les empreses, entitats i col·lectius interessats a plantejar el benestar físic com un actiu de la seva agenda corporativa.

4.

03

24-31

6. Instal·lacions

18-23

3.

15-17

5. Activitats d’empresa

07-12

2.

Paquet Patrocina- Gimnàstic publicitari dor samar- a la carta reta

04-06

1. La nostra missió

13-14

índex


1. LA NOSTRA MISSIÓ Apropar el benestar físic mitjançant un ampli programa d’activitats físiques i esportives. Per a fer-ho, oferim un ventall de cursos, pro        

04


1.1. GIMNÀSTIC EMPRESES Som l’equip encarregat d’apropar un estil de vida saludable a les empreses i orga            empresa mitjançant el nostre Club. Som especialistes en exercici físic, nutrició, benestar emocional i reeducació postural. Tenim les instal¡lacions, els serveis i els productes mÊs idonis per a cada organització. Formem un equip professional compromès i orientat a les persones.

1.2. A QUI ENS ADRECEM ? A qualsevol organització susceptible de millorar els hà bits que tenen a veure amb la salut i un millor ambient de treball. Treballem per posar a l’abast dels nostres socis tot el necessari per estar en forma, per dintre i per fora.

 Empreses. Administracions públiques. Institucions privades i públiques. Associacions empresarials i sindicals. Col¡legis i associacions professionals. Centres sanitaris, clíniques i hospitals.

1.3. QUĂˆ ÉS UNA EMPRESA SALUDABLE ?      l’estat de salut social i mental dels empleats, contribueixen a mantenir el nivell de protecciĂł de la salut de les comunitats i afavoreixen el desenvolupament de les poblacions. Mitjançant aquesta guia de serveis el NĂ stic ofereix el seu conjunt d’equipaments esportius i serveis a les empreses, entitats i col¡lectius.

05


El Club articula els seus avantatges i prestacions mitjançant acords i convenis es   

Organització de lligues en esports individuals i d’equip. Jornades esportives. Lloguer d’instal¡lacions. Assessorament tècnic i formatiu. Abonaments en condicions preferents a col¡lectius.

1.4. AVANTATGES    !      forma fĂ­sica i mental. De fet, la inversiĂł en programes de salut, ha esdevingut un gran aliat per incrementar la productivitat.

06


2. PAQUETS PUBLICITARIS El Nàstic és una potent eina de promoció. Les nostres instal·lacions poden convertir-se, doncs, en un espai estratègic per difondre la seva marca dins i fora del territori.

07


2.1. OFERTA DE SUPORTS PUBLICITARIS L’objectiu d’aquest tipus de publicitat Ês la de promocionar la seva empresa a les nostres instal¡lacions. La durada de l’exposició de la lona dependrà segons conveni. La producció de la lona o pancarta publicitària anirà a càrrec del contractant i s’hau "

  # "

 $  % "  el Club GimnĂ stic pot encarregar-se de la producciĂł. (Els costos de la mateixa es 

&

 ' 

 ) El disseny de la lona publicità ria, haurà d’estar aprovat pel responsable de l’àrea de

* &&

 +  

" & & 

  del Club. AplicaciĂł recomanada:  

AplicaciĂł respectant les dimensions del suport. /  

 &

&

 

 Recomanem l’aplicació de la marca a la part central de la lona publicità ria. 9  : ' :' 

; < +'=)

FinalitzaciĂł contracte:  

 + 

&

   > ! El Club girarĂ el rebut domiciliat de lâ&#x20AC;&#x2122;import anual.

PISTES DE TENNIS 1i3 Fitxa tècnica Publicitat ubicada a les pistes de tennis. Material: lona PVC reforçada amb impressió digital. Dimensions: 3x1m. Contractació: anual.

08


PISTA CENTRAL TENNIS Fitxa tècnica Publicitat ubicada a la pista central de les instal·lacions. Material: lona PVC reforçada amb impressió digital. Dimensions: 3x1m. Contractació: anual.

TANCA ACCÉS PREFERENT Fitxa tècnica Publicitat ubicada a les pistes de tennis. Material: lona PVC reforçada amb impressió digital. Dimensions: 5x1m. Contractació: anual.

09


PISTES DE PÀDEL Fitxa tècnica Publicitat ubicada els vidres de les pistes de pàdel. Material: calcomania microperforada. Dimensions: 3x1m. Contractació: anual.

TANCA ACCÉS CAMP Fitxa tècnica Publicitat ubicada a l’exterior del pavelló, porta principal, façana pàrquing futbol. Material: plàstic PVC amb impressió digital. Dimensions: 1,5m x 1,5m. Contractació: anual.

10


INTERIOR PAVELLÓ Fitxa tècnica Publicitat ubicada en el interior del pavelló. Material: lona PVC reforçada amb impressió digital. Dimensions: 3x1m. Contractació: anual.

2.2. SUPORTS MÒBILS Fitxa tècnica

BANDEROLA SURF

Publicitat ideal per promo 

 nous productes. Dimensions: a determinar. Contractació: a determinar.

Fitxa tècnica

MOSTRADOR

Estand per a la promoció, venda de producte o repartiment d’informació. Dimensions: a determinar. Contractació: a determinar.

11


2.3. ALTRES SUPORTS PUBLICITARIS Fitxa tècnica

GRADES PAVELLĂ&#x201C;

Publicitat ubicada als suports dels seients. Material: vinil adhesiu. Dimensions: 30x20 cm. ContractaciĂł: anual.

Fitxa tècnica

WEB

La web del Nà stic Ês el canal de comunicació del Club per excel¡lència. Dimensions: banner, enllaç, etc... Contractació: a determinar.

2.4. RELACIONS PĂ&#x161;BLIQUES Les nostres instal¡lacions sĂłn una excel¡lent plataforma de relacions pĂşbliques. La nostra entitat treballa amb mĂŠs dâ&#x20AC;&#x2122;un centenar dâ&#x20AC;&#x2122;empreses situades a les llotges o a la nostra graderia. Comptem amb dos espais VIP (Museu Presidencial i Club Em ) "    H Contacte: Si tĂŠ una empresa i vol promocionar el seu producte o servei de forma original, professional i vinculada al NĂ stic, no dubti en posar-se en contacte amb el nostre departament de Marketing.

12


3. PATROCINAR SAMARRETES La samarreta d’un equip és el suport més mediàtic que té un club esportiu. A la part frontal, a l’alçada del pit, la seva marca no passarà desapercebuda. La participació en un patrocini esportiu suposa una sèrie d’avantatges per als anunciants respecte altres estratègies de comunicació. Així doncs, la utilització d’un canal no convencional, no saturat, provoca que la imatge del patrocinador sigui rebuda de bon grat.

13


3.1. SECCIONS AMATEURS Avui dia el Club compta amb set seccions, totes elles amateurs, que lluiran el logotip o marca del patrocinador en la indumentĂ ria de joc o passeig segons la grandĂ ria  

+ &    :   Tennis - Pilota - Tennis taula - BĂ squet - Futbol sala - Atletisme - RĂ­tmica.

3.2. IMATGE DE MARCA EN LA ROBA ESPORTIVA Des de la nostra entitat som conscients que cada empresa ĂŠs un mĂłn i que les possibilitats o directrius pel que fa a exercir el patrocini sobre un equip esportiu sĂłn ' K X

  

Y     de cada patrocinador.

Samarreta joc

Pantalons joc

Samarreta acte  

Samarreta entrenament

14


4. GIMNÀSTIC A LA CARTA El Club Gimnàstic és especialista en l’organització de campionats esportius dirigits als empleats i dirigents d’empreses. Els campionats estan orientats a jugadors amateurs de diferents categories que privilegien la possibilitat de divertir-se enfortint les relacions laborals a partir de la passió per l’esport i la vida sana.

15


4.1. CAMPIONATS A LA CARTA El Gimnàstic organitza tornejos i campionats esportius interns per a empleats de fàbriques, empreses, funcionaris i directius. Oferim l’organització integral d’un torneig de tennis, pàdel, futbol sala, futbol o bàsquet. Els campionats estan pensants per equips formats per jugadors amateurs que desitgin divertir-se i competir sense oblidar la màxima del “fair-play”. És una bona manera per a conèixer gent i compartir la passió de l’esport amb els companys de feina.

4.2. NAMING TORNEIG MARCA És el torneig del patrocinador. Rebran assessorament personalitzat dels nostres experts. Ells els hi dissenyaran un campionat o torneig ajustat a les seves necessitats perquè puguin assolir els objectius comercials i potenciar-los. D’aquesta manera els hi oferim la possibilitat de crear un campionat amb el nom de l’empresa. La seva marca quedarà lligada per sempre a aquest acte.

4.3. ENTRENAMENTS A LA CARTA Aquest programa d’entrenament està dirigit per a empreses que desitgin incorporar l’esport de manera sistemàtica dins les seves activitats esportives institucionals. Pensat per a gerents, executius o funcionaris.

4.4. ALTRES A LA CARTA Promocions puntuals de la marca en campionats, clínics, exhibicions o activitats/ actes organitzats pel propi Club. A banda, la possibilitat d’implantar un estand o banderoles, entregar material publicitari de la marca o productes als diferents visitants. Presència de l’empresa a l’entrega de premis, etc. Duració: L’esponsorització tindrà una durada en concret. Preu:;$&

 ") 16


4.5. Lâ&#x20AC;&#x2122;ESPORT I ELS SEUS BENEFICIS Incorporar hĂ bits saludables, com la prĂ ctica esportiva regular i una dieta equilibrada sĂłn la primera pedra en la construcciĂł dâ&#x20AC;&#x2122;una vida en forma. Per això, fer-se soci del Club mai no havia estat tan fĂ cil!. MILLORAR LA SALUT  ' 

   +  #  

\' els ossos, els mĂşsculs i millora la circulaciĂł sanguĂ­nia. Amb els nostres entrenadors podrĂ aconseguir els millors resultats, tècnica i motivaciĂł en qualsevol ; ++' +']] ") DIVERTIR-SE I CONĂ&#x2C6;IXER GENT Fer esport ajuda a fer nous amics i desenvolupar relacions satisfactòries. Amb els campionats o els entrenaments podran enfortir els vincles de les seves amistats o divertir-se amb els seus companys de feina. DESCARREGAR Lâ&#x20AC;&#x2122;ESTRĂ&#x2C6;S Fer exercici redueix lâ&#x20AC;&#x2122;estrès, la sensaciĂł dâ&#x20AC;&#x2122;ansietat i ajuda a combatre els   :9 !+     < MILLORAR EL RENDIMENT Assessorament personalitzat amb els nostres monitors esportius, els dissenyaran un programa ajustat a les seves necessitats perquè puguin assolir els seus objectius de forma fĂ cil i segura.

17


5. ACTIVITATS Dâ&#x20AC;&#x2122;EMPRESA Oferim a les organitzacions un ampli ventall de possibilitats, tant formatives com interactives. AixĂ­ podem elaborar programes integrals  < ^     & &_ 

 :+  '   :18


`]]{/9|}$K\/9~\}/9Â&#x20AC; Â&#x201A;Â&#x192;}Â&#x201E;$Â&#x20AC; El Club els hi ho vol posar molt fĂ cil. Perquè hi trobin tot el necessari per practicar exercici de forma divertida, saludable i segura, de la mĂ  dels millors professionals. Â&#x201A;

 Â&#x2026;  Â&#x2020;  '   K &

   \" # 9 :   ~

    \ #

 : Â   :"  Â&#x2021; Â&#x20AC;  Â&#x2C6;Â&#x20AC; Â&#x201A; Â&#x2030;

5.2 QUĂ&#x2C6; Ă&#x2030;S UNA EMPRESA SALUDABLE ?            Y pleats, contribueixen a mantenir el nivell de protecciĂł de la salut de les comunitats i afavoreixen el desenvolupament de les poblacions. En resum, inclou el concepte â&#x20AC;&#x153;treball saludableâ&#x20AC;? a la seva missiĂł, a causa de lâ&#x20AC;&#x2122;impacte positiu que tĂŠ en els seus empleats tant laboral com personalment.

5.3. JORNADES ESPORTIVES TENNIS/PĂ&#x20AC;DEL La secciĂł de tennis del Club organitza dies de tennis/pĂ del per a empreses. Un bon dia de tennis o un torneig sĂłn esdeveniments relativament econòmics i una manera molt agradable de reforçar les relacions amb clients, empleats o els  H !  >Y cina i en un ambient de relax. Lâ&#x20AC;&#x2122;activitat estarĂ  marcada per classes prĂ ctiques tant de tennis com de pĂ del, impartides pels nostres millors professionals.

19


TENNIS/PĂ&#x20AC;DEL

PROPOSTA 1

Â&#x160;{{% Â&#x160;Â&#x2039;{% Â&#x160;Â&#x2039;{% ]{Â&#x2039;{% ]{Â&#x2039;{% ]Â&#x2039;{{% ]Â&#x2039;{{% ]Â&#x152;Â&#x2039;{% ]Â&#x152;Â&#x2039;{% ]Â&#x2019;{{% 

K  : Â&#x20AC;  " Â&#x2021; Â&#x192;  & Â?  Â&#x2026; & ++ Â&#x2018; 

 \ & " 

\Â&#x201C;K9Â&#x20AC;Â&#x201D;}\Â&#x20AC;\$$Â&#x201E;/9 Sabatilles esportives, Dessuadora, Samarreta esportiva, Xancles de dutxa. Preu activitat:$& ; ]` ) Preu dinar:$& Â&#x2013; ;   )

PROPOSTA 2

Â&#x160;{{% Â&#x160;Â&#x2039;{% Â&#x160;Â&#x2039;{% ]{Â&#x2039;{% ]{Â&#x2039;{% ]Â&#x2014;Â&#x2039;{%  ]Â&#x2014;Â&#x2039;{% ]Â&#x152;{{% ]Â&#x152;{{%Y]Â&#x152;Â&#x2039;{% ]Â&#x152;Â&#x2039;{% ]Â&#x2019;{{% 

K  : Â&#x20AC;  " Â&#x2021; $ :   

    + + !+  % Â&#x192;  & Â?  Â&#x2026; & ++ Â&#x2018; 

 \ & " 

\Â&#x201C;K9Â&#x20AC;Â&#x201D;}\Â&#x20AC;\$$Â&#x201E;/9 Sabatilles esportives, Dessuadora, Samarreta esportiva, Xancles de dutxa. Preu activitat:$& ; ]` ) Preu dinar:$& Â&#x2013; ;   )

20


5.4. OFERTA ESPECIAL COL¡LECTIUS Des del GimnĂ stic, treballem amb lâ&#x20AC;&#x2122;objectiu dâ&#x20AC;&#x2122;aconseguir els millors avantatges per als nostres associats i per als seus treballadors. Els programes personalitzats sĂłn un servei dâ&#x20AC;&#x2122;assessorament, que li ofereix la possibilitat de localitzar la millor oferta  9  &

   +% 

  '     &

H      sorament professional. No esperin mĂŠs! Facilitin les seves inquietuds i intencions en qualsevol dels esports que es practiquen al Club i els hi realitzarem una oferta personalitzada.

5.5. ACTIVITATS Al Club GimnĂ stic creiem en la importĂ ncia de tenir una vida en forma i sabem que això va mĂŠs enllĂ  de lâ&#x20AC;&#x2122;esport. La mateixa U.E. considera que ĂŠs prioritari fomentar els hĂ bits saludables en les empreses. Per suposat la responsabilitat no recau nomĂŠs en les empreses A travĂŠs de lâ&#x20AC;&#x2122;educaciĂł, dâ&#x20AC;&#x2122;idees innovadores i de cert grau de   + 

   "# H  K  

  '  &   +  "   ^

  : mĂŠs algunes de les mesures que ajudarien a construir una cultura de lâ&#x20AC;&#x2122;alimentaciĂł   Â&#x2018; 

 

+' 

      :  &  

  No hi ha dubte que formar part del Club GimnĂ stic ĂŠs una molt bona forma per a oferir avantatges i possibilitats en la prĂ ctica de lâ&#x20AC;&#x2122;esport a totes aquelles persones interessades en la cura del seu cos i ment.

21


5.6. ESMORZARS SALUDABLES Lâ&#x20AC;&#x2122;esmorzar saludable ĂŠs una jornada formativa. Lâ&#x20AC;&#x2122;objectiu ĂŠs difondre entre els tre  

 

 &

 9  

|'  

  

  taronja, cireres, maduixes, melĂł, sĂ­ndria, cereals... Obsequiem als empleats, entre dâ&#x20AC;&#x2122;altres, amb la premsa diĂ ria. TambĂŠ existeix la possibilitat dâ&#x20AC;&#x2122;entregar un dossier als empleats amb condicions dâ&#x20AC;&#x2122;inscripcions favorables.

La durada mĂ xima de cada jornada ĂŠs de dues hores, i nosaltres ens ajustem a la disponibilitat horĂ ria de lâ&#x20AC;&#x2122;empresa i les seves necessitats.

5.7. GIMNĂ&#x20AC;STIC CORTESIA Posem al seu abast totes les facilitats i comoditats perquè posi la seva vida en forma.   

Amplis armariets dâ&#x20AC;&#x2122;Ăşs puntual $ &

H Gel, xampĂş i condicionador Assecadors de cabells Zones socials ConnexiĂł Wi-Fi

5.8. CURSOS I ACTIVITATS MONOGRĂ&#x20AC;FIQUES Tenim les activitats pensades per a posar en forma la seva vida i aconseguir lâ&#x20AC;&#x2122;equilibri entre cos i ment. Al GimnĂ stic lâ&#x20AC;&#x2122;ajudem a assolir aquest estat de manera natural per a afrontar el dia a dia amb optimisme, desenvolupar el potencial individual i guanyar control sobre un mateix. El Club ofereix a les organitzacions un ampli ventall de possibilitats, tant formatives com interactives. Un complert programa dâ&#x20AC;&#x2122;activitats dirigides on es garanteix la qualitat i la varietat de les sessions programades. No cal dir que lâ&#x20AC;&#x2122;horari de les

 !  +  Y  22


La programaciĂł de les activitats es confecciona tenint en compte diferents parĂ  Assistència de socis a les classes. Els suggeriments i inquietuds dels socis rebudes al Club. Â&#x2013;   : El Club ofereix a les organitzacions un ampli ventall de possibilitats, tant formatives com interactives. K&  COUNTRY

DANSA ORIENTAL SessiĂł de dansa amb      i coordinaciĂł.

Activitat que ofereix aprendre a ballar lâ&#x20AC;&#x2122;estil musical del country.

AQUA TĂ&#x2C6;CNIC Activitat per a nedar i millorar el nivell. Classes orientades al perfeccionament.

FITNESS CONDITION SessiĂł dâ&#x20AC;&#x2122;entrenament dâ&#x20AC;&#x2122;intensitat mitjana, que combina treball cardio 

+  : bilitat articular.

IOGA SessiĂł dâ&#x20AC;&#x2122;introducciĂł al Ioga, que inclou exercicis bĂ sics, de relaxaciĂł i respiraciĂł.

RUNNING CLUB Entrenament de carrera en grup a lâ&#x20AC;&#x2122;aire lliure. (Proximitats de  ^ )

ESQUENA SANA Classe orientada a lâ&#x20AC;&#x2122;estabilitzaciĂł de la columna i correcciĂł postural.

STRET-CHING RealitzaciĂł dâ&#x20AC;&#x2122;exercicis  

 la mobilitat articular general.

ABDOMINALS SessiĂł dâ&#x20AC;&#x2122;exercicis es    de la musculatura de lâ&#x20AC;&#x2122;abdomen.

TALLERS DE NUTRICIĂ&#x201C; El curs tâ&#x20AC;&#x2122;ensenyarĂ menjar correctament de manera continuada.

23


6. INSTAL¡LACIONS El Club GimnĂ stic posa a la vostra disposiciĂł el seu complex esportiu on podreu practicar diferents esports com futbol 11, futbol sala, bĂ squet, tennis i activitats de piscina entre dâ&#x20AC;&#x2122;altres. Unes instal¡lacions      

ragona.

24


6.1. COMPLEX ESPORTIU Lâ&#x20AC;&#x2122;any 1970, el president del Club, JosĂŠ Luis CalderĂłn, decideix marxar de les instal¡lacions de lâ&#x20AC;&#x2122;avinguda Catalunya i comença a buscar terrenys per a ubicar les noves instal¡lacions del NĂ stic. Lâ&#x20AC;&#x2122;espai triat fou a la partida de la Budallera, davant de lâ&#x20AC;&#x2122;Arrabassada. El 1972 es va fer el partit inaugural. En pocs anys el nou complex esportiu comptaria amb un camp dâ&#x20AC;&#x2122;entrenament, una pista descoberta de bĂ squet i vuit pistes de tennis. Posteriorment lâ&#x20AC;&#x2122;any 1979 es va  ' :\ ^  zar lâ&#x20AC;&#x2122;any 1994 quan el president Antoni VallverdĂş va inaugurar el pavellĂł poliesportiu. Les darreres obres de millora van ser lâ&#x20AC;&#x2122;any 2005 quan es va reconstruir el gol sud de lâ&#x20AC;&#x2122;estadi de futbol.

COM ARRIVAR-HI? AMB COTXE: Â&#x2018;Â

 $  Â&#x2039;Â&#x2014;+ direcciĂł Tarragona Nord, direcciĂł ITV. Â&#x2018;~ # $  Â&#x2039;]+ nacional N-340, direcciĂł Barcelona, desviament platja Arrabassada, direcciĂł ITV. TARRAGONA CIUTAT: DirecciĂł Torredembarra i platges, Via Augusta, direcciĂł ITV.

1 Nou Estadi 2 FrontĂł 3 Piscina 4 Tennis/pĂ del 5Â&#x20AC; & 

  6 PĂ rquing 7 PavellĂł 8 Camp gespa natural

25


6.2. PAVELLÓ POLIESPORTIU El Gimnàstic disposa d’un pavelló esportiu cobert situat a pocs metres del Nou Estadi. Les característiques del pavelló permet que s’hi juguin tots els esports de sala, raó per la qual és la seu de bona part de les seccions de l’entitat. L’espai va construir-se l’any 1994. Des d’aquell moment, ha estat una instal·lació que ha acollit diferents esdeveniments esportius, així com socials i culturals.

26


6.3. PISTES DE TENNIS I PÀDEL Les instal·lacions esportives del tennis estan dissenyades per oferir el màxim confort als nostres socis. Dins aquesta àrea els actes socials, els tornejos interns i altres esdeveniments representen el motor social i el cor de la nostra activitat. En l’actualitat podem trobar vuit pistes de tennis i quatre de pàdel.

27


28


6.4. PISCINA El Club GimnĂ stic compta amb una piscina exterior reservada als seus socis i invitats durant els mesos dâ&#x20AC;&#x2122;estiu. La instal¡laciĂł aquĂ tica ĂŠs per a Ăşs recreatiu, amb  &  Â&#x2014;{ +   &  

 < ]^   ` +'

 " # >

29


6.5. CAMP Dâ&#x20AC;&#x2122;HERBA ARTIFICIAL Un camp sempre pla, sense fang ni calbes en el qual es pot jugar a lâ&#x20AC;&#x2122;estiu i hivern. & 

 % & > :' \Â&#x2020;9  Â&#x2020;Â&#x2020;9^ ' " 

     

  seva construcciĂł va ser duta a terme el novembre del 2001. Ă&#x2030;s utilitzat de forma habitual pels equips del futbol base.

30


6.6. FRONTÓ És la canxa de joc que dóna nom a una modalitat de joc de pilota en què els jugadors han de fer rebotar la pilota. La instal·lació serveix per a disputar els partits de l’equip de pilota del Gimnàstic. Recentment va ser rehabilitada i inaugurat l’enllumenat que consta de quatre torres metàl·liques.

31


CLUB GIMNĂ&#x20AC;STIC DE TARRAGONA Partida Budallera s/n - 43007 ;

& ) T. +34 977215103 F. +34 977244125 www.gimnasticdetarragona.cat

Dossier serveis a Empreses  

Dossier de serveis a Empreses del Club Gimnàstic

Dossier serveis a Empreses  

Dossier de serveis a Empreses del Club Gimnàstic

Advertisement