Page 1


NAOMIREMIJN

PORTFOLIO


MEDIAVORMGEVING

VORMGEVING

LEERJAAR1


Logo’s Logo mediavormgever Dit is een logo voor de opleiding Mediavormgeving. Dit is de opleiding die ik volg. Eerste jaars opdracht, thema Vormgeving en Ontwerpen.


Logo’s Logo ypsilon Dit is een logo voor ypsilon. Ypsilon is een logo voor een nieuw telefoon merk. Ypsilon is een jong merk wat vooral de jeugd wil aanspreken. Dat is de reden waarom ik deze vormgeving heb gekozen. Eerste jaars opdracht, thema Vormgeving en Ontwerpen.


Tekening Poses

Dit zijn poses naar aanleiding van foto’s. Dit is een oefening van school om beter te leren tekenen. Eerste jaars opdracht, thema Vormgeving en Ontwerpen.


Tekening Portret Dit is een tekening die ik heb gemaakt. De opdracht was om een portret tekening te maken. Eerste jaars opdracht, thema Vormgeving en Ontwerpen.


Tekening Roos Dit is een vrije tekening die ik heb gemaakt van een roos.


Tekening Portret Dit is een tekening die ik heb gemaakt aan de hand van een foto.


Tekening Draak Dit is een tekening die ik heb gemaakt aan de hand van een afbeelding.


Tekening Oog Dit is een tekening die ik heb gemaakt aan de hand van foto.


Tekening Roos Dit is een roos die ik heb getekend aan de hand van een foto.


Tekening Perspectief Dit is een tekening die ik heb gemaakt voor school. De opdracht was om een perspectief tekening te maken van een stad waar je niet in zou willen wonen. Om het een beetje uitdagend te maken heb ik 3 punt perspectief gekozen. Ik heb een drukke industrie stad getekend, omdat ik altijd in rustige dorpjes wil blijven wonen. Eerste jaars opdracht, thema Basis Kennis.


Tekening Stilleven Dit is een tekening die ik heb gemaakt van een huisje. De opdracht was om een tekening te maken van een stil leven. Eerste jaars opdracht, thema Basis Kennis.


Tekening Artikelen Dit is een opdracht van school om producten te tekenen die op dat moment dicht bij je lagen. Eerste jaars opdracht thema Basis Kennis.


Digitale Vormgeving Verpakking Dit is een verpakking voor een zelf bedacht merk en product. De opdracht was om iets nieuws te bedenken voor pindakaas. Hier heb ik een product voor bedacht. Dit is pindakaas met vruchtenhagel. Daar heb ik vervolgens een merk voor bedacht dit heet pindaspikkel. Van daaruit heb ik een verpakking gemaakt. Het ontwerp is ge誰nspireerd door een snoepkraam. Dit heb ik gekozen omdat het vooral jonge kinderen moet aanspreken. Daarom ook dit kleurgebruik. Eerste jaars opdracht, thema Vormgeving en Ontwerpen.


Digitale Vormgeving Boek Dit boek heb ik gemaakt in Photoshop. Dat heb ik gedaan om te leren omgaan met Photoshop.


Digitale Vormgeving Typografie Dit is een typografie die ik heb gemaakt voor school. De opdracht was om jezelf te beschrijven in heel veel worden om te oefenen met het neer zetten van letters. Eerste jaars opdracht, thema Basis Kennis.


Digitale Vormgeving Oog Dit oog heb ik bewerkt in de eerste paar weken van school, om beter om te leren gaan met Photoshop.


Digitale Vormgeving Verpakking Dit is een verpakking voor Douwe Egberts. Deze vormgeving is ge誰nspireerd door oude verpakkingen. Eerste jaars opdracht, SLB-week.


Digitale Vormgeving Verpakking Dit is een verpakking voor Zeeuwsknoopje sieraden. De opdracht was om een verpakking te ontwerpen voor een luxe product, hier heb ik sieraden voor gekozen. Daar uit heb ik t’Zeeuwknoopje gekozen. Eerste jaars opdracht, SLB-week.


Digitale Vormgeving Titel Dit is een titel van een filmblad dat ik heb gemaakt. Ik heb zelf de naam bedacht. Eerste jaars opdracht, thema Vormgeving en Ontwerpen.


Digitale Vormgeving DTP-print media Dit zijn twee bladzijden uit een kookboek dat ik heb ontworpen. Eerste jaars opdracht, thema Vormgeving en Ontwerpen.


Digitale Vormgeving Kunst Dit zijn stromingen van de kunst. Waar uit ik er 2 heb gekozen. Eerste jaars opdracht, thema Vormgeving en Ontwerpen.


Digitale Vormgeving Kunst Dit zijn twee bladzijden uit mijn folder voor Vespa. Eerste jaars opdracht, thema Vormgeving en Ontwerpen.


Digitale Vormgeving Website Voor alle digitale werkstukken die ik niet heb kunnen laten zien in dit portfolio kunt u terecht op mijn website: naomiremijn.helixworks.eu

Mijn portfolio  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you