Page 1

1

1


2

2


ručice

, Slovenija

NATURA OPLEMENITE VAŠ ENTERIJER ELEMENTIMA OD NAJKVALITETNIJEG BUKOVOG DRVETA Natura predstavlja ekskluzivni program dnevnih soba. Širok izbor elemenata omogućava veliki broj kombinacija za uređenje dnevne sobe i trpezarije.

3


Sa Naturom ostvarujete Vaš lični enterijer koncept. Doživite novi svet promišljenih funkcija i detalja. Mehanizmi za fioke sa usporivačima renomiranog proizvođača Blum obezbeđuje maksimalnu funkcionalnost i komfor pri korišćenju. Osvetljene virtine prezentuju Vaše dekoracije na najlepši način.

4


5

toplin topl plina ina puno puno nogg ddrvrvet rveta

5


6

6


U SARADNJI SA PRIRODOM Korišćenjem prirodnog materijala, različite teksture omogućile su da svaki komad Natura dnevne sobe bude unikatan.

7


OSVETLJENJE ZA ODLIČNO RASPOLOŽENJE Stakleni elementi se mogu po želji opremiti sa jednom ili više LED svetiljki. Natura LED osvetljenje se odlikuje energetskom efikasnošću i dugim vekom trajanja.

8


9

9


10

10


PRIRODNI MATERIJAL I MODERAN DIZAJN Prateći trendove u dizajnu nameštaja, a u skladu sa savremenim potrebama stanovanja, težili smo da napravimo i funkcionalan i moderan nameštaj. Koliko smo u tome uspeli, prosudite sami

11


FUNKCIONALNOST PRE SVEGA Konstrukcija elemenata sa velikim brojem polica i fioka obezbeđuje maksimalnu iskorišćenost Vašeg prostora. Natura nudi veliki broj kombinacija, bilo da su u pitanju donji ili viseći delovi u raznim izvedbama.

12


13

mehanizam slow motion BLUM

13


PRIRODA I DIZAJN PERFEKTNO UJEDINJENI Drvo i moderan dizajn su odlične komponente za oplemenjivanje Vašeg prostora. Masiv bukve je odlična veza sa zadatim čistim formama. Široka paleta elemenata, opreme i pribora odličan su izbor za uklapanje sa kožnim garniturama, kao i garniturama u štofu.

bukva natur

orah

14


Staklena vitrina 60 leva/desna

Staklena vitrina 90 leva/desna Komoda 150 Komoda 90 TV komoda 150

TV komoda 190 Klub sto

PARTNERI U KVALITETU BEZ KOMPROMISA

15


PRIRODNI MATERIJAL ZAŠTIĆEN EKOLOŠKIM BOJAMA Korišćenjem boja i lakova na vodenoj bazi ispunjavamo najstrožije ekološke standarde. Najsavremenijom CNC tehnologijom obrade drveta i korišćenjem najkvalitetnijih okova omogućena je dugotrajnost Vaše Natura dnevne sobe.

Matis d.o.o. 32250 IVANJICA, Šume bb Tel/fax: 032 651 159; 651 060 office@matis.rs veleprodaja@matis.rs www.matis.rs

Matis Natura katalog  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you