Issuu on Google+

WINDOW SEATING BOX SUGGESTED CREATES DYNAMISM IN THE COURTYARD

EXISTING LIBRARY BAY

PROPOSED FIRST FLOOR OVERLOOKING THE SEMI FORMAL INTERACTION SPACE

LVL MATCHES THAT OF ROOF SLAB OF THE OTHER BLOCK

DOWN

UP

ENTRANCE

LVL +0’ 0”

LVL MATCHES THAT OF THE CONNECTION

LVL -0’ 6”

A

C

B

ENTRANCE INTO THE PROPOSED SEMI FORMAL LIBRARY SPACE

DOUBLE HEIGHT BAY INCORPORATED ALONG THE MAIN LIBRARY BAY ALLOWING FOR A SEMI FORMAL INTERACTION SPACE WITH A HIGHLY PERFORATED EDGE MIMICKING THE ABUTTING WOODS

FOLDED ROOF SLAB WITH SKYLIGHTS

PLANS : A - GROUND LEVEL PLAN B - FIRST LEVEL PLAN C - ROOF PLAN

COURTYARD AMPHITHEATRE CREATED BY LANDSCAPING THE INTERSTIAL SPACES BETWEEN THE BUILDINGS INCREASE LIGHT

SEE THE SKY HOT AIR

SEE THE WOODS

BE PART OF THE SPACE

DIAGRAMMATIC CONCEPTUAL SECTION

CENTER FOR SOCIAL AND ECONOMIC CHANGE DESIGN PROPOSAL BY THE BODHI TREE

MAY 2009


Library extension