Page 1

Catalog produse - 2011

Totul pentru Unghii Perfecte


Noi culori

Noi geluri

Noi geluri de constructie din gama 2M Beauty, vezi pagina 3.

Noi pensule

Am adaugat peste 100 de culori noi la gelurile color 2M Beauty, vezi paginile 6-10

GELlack 2M

Noi sabloane Au aparut mult asteptatele GELlack-uri de la 2M Beauty, vezi pagina 17 Noi pensule pentru gel si sabloane cu sigla 2M Beauty, vezi paginile 26, 18

2


Geluri UV 2M Beauty

O

U !

15gr. - 50ron; 30gr. - 78ron; 50gr. - 120ron Fiber Clear

U

!

N

Gel UV transparent, de consistenta medie, usor de aplicat si modelat. Este imbogatit cu fibra de sticla astfel primeste o rezistenta marita.

N O

Fiber Extreme White

O

U

!

Gel UV extrem de alb, de consistenta medie. Datorita insertiei de fibra de sticla gelul devine foarte rezistent si usor de aplicat. Se poate modela cu usurinta, si se intareste rapid.

Fiber Pink

N O

U !

N

O

U

!

N

Gel UV roz-transparent, de consistenta medie, imbogatit cu fibra de sticla. Datorita compozitiei speciale este un gel trifazic (adica se poate folosi la toate cele trei etape a constructiei), deci poate fi folosit ca gel de baza, gel de constructie si gel de modelare.

Fiber Pink Cherry Gel UV roz inchis, semi-transparent, de consistenta medie, imbogatit cu fibra de sticla. Datorita compozitiei speciale este un gel usor de aplicat, cu rezistenta marita. Datorita culorii de roz inchis, poate fi folosit si pentru camuflaj.

Snow Girl

Un gel UV cu densitate medie, transparenta. Se recomanda pentru intarirea unghiilor naturale. Se poate indeparta si prin dizolvare. Gel UV pentru aplicat unghii false, se usuca in lampa uv.

U !

Take off

Top Gel cu pensula 13ml - 35 ron

N O

N

O U

!

Gel UV transparent cu glitter, care se poate folosi atat pentru construit unghii cat si pentru decorat. Are un luciu intens si aderenta marita.

Gel de luciu de inalta calitate, pentru o stralucire de lunga durata. Gelul acesta nu crapa, nu se exfoliaza, si isi pastreaza luciul timp de 3-4 saptamani. Este un pic mai gros decat gelurile de luciu de la alte firme, astfel se poate aplica mai usor. Protejeaza unghia falsa de la razele UV. Se intareste in lampa uv in 3 minute, nu necesita fixare.

3


Geluri UV 2M Beauty 15gr. - 50ron; 30gr. - 78ron; 50gr. - 120ron 3 in 1 gel Gel uv cu densitate medie, trifazic, adica gel de baza, gel de constructie, si de luciu. Se poate aplica usor si este autonivelant. Cu acest gel uv puteti construii unghii fara a avea nevoie de alte geluri.

Master gel Este gel uv transparent, dens, destinat constructiei. Se intinde repede, se intareste in 2-3 minute, adera foarte bine si rezulta unghii rezistente la soc.

2 in 1 gel Gel transparent UV, cu o nuanta usor rozalie. Este un gel de constructie si gel de baza intr-una. Cu o densitate medie, se poate folosi atat la construit cat si la tipsuri.

Natural gel Este gel uv de camuflaj, care este perfecta pentru prelungirea bazei unghiei, cu nuanta naturala a unghiei, nu este transparent. Aderenta foarte buna, timp de intarire scazut, este extraordinar pentru unghii french, sau pentru persoane cu baza unghiei foarte mica si cu unghiile roase. Se intareste in lampa uv.

1 in 1 gel Gel UV special conceput pentru aplicarea unghiilor cu tips. Este un gel transparent, usor de aplicat si modelat. Pentru a obtine unghii false cu luciu ridicat se recomanda aplicarea unui gel de luciu peste acest gel.

Bonding sealer gel Gel uv de baza care se usuca la lampa UV. Asigura adeziunea mai buna a straturilor de gel, astfel ocolind desprinderea extensiilor, dezvoltarea micozelor.Are o consistenta usoara, se extinde pe unghia naturala intr-un strat foarte subtire, aproape invizibila, si se pune in lampa uv 1 minut.

Kevo gel O noutate pe piata gelurilor UV, dezvoltata in mod special pentru necesitatiile secolului XXI. Este un gel de construit transparent, care datorita compozitiei speciale, asemanator kevlarului este ultra durabil, iar unghiile construite cu acesta sunt de lunga durata, rezistente la rupere. Gelul are un efect de ardere redusa, si contine un filtru UV pentru a impiedica ingalbenirea unghiilor.

White builder gel Gel UV alb natural pentru unghii french. Cu o consistenta densa, este ideala pentru modelarea varfurilor unghiilor French. Este recomandat pentru incepatoare in acest domeniu, la constructii unghii false french sau la persoane care doresc unghii french naturale.

2 in 1 Refill gel Este un gel UV cu densitate medie transparenta cu o nuanta usor rozalie. Este gel pentru umplut si pentru intarirea unghiilor naturale. Este gel de umplut si luciu intr-un singur gel. Are aderenta marita, dar este necesara folosirea primerului. Gel UV pentru aplicat unghii false, se usuca in lampa uv.

4


Geluri UV 2M Beauty 15gr. - 50ron; 30gr. - 78ron; 50gr. - 120ron Baby Pink gel Este gel UV prelungirea bazei unghiei, cu culoare roz delicat, nu este transparenta. Aderenta foarte buna, timp de intarire scazuta, este extraordinar pentru unghii french, sau pentru persoane cu baza unghiei foarte mica si cu unghiile roase, sau unghii patate si cu imperfectiuni.

Flex gel Gel UV transparent, fara efect de ardere in lampa, de o consistenta medie. Comparand cu alte geluri traditionale, acest gel este mai flexibil (pe unghie dupa ce s-a intarit), astfel cu acesta se poate intari unghia naturala, sau se pot crea unghii false flexibile, mai naturale, mai putin casante. Se recomanda folosirea Bonding Sealerului inainte de aplicarea acestui gel, pentru a mari eficienta gelului.

Pimer non acidic 13ml - 16 ron

Super French gel Gel Uv extra alb . Cu o consistenta usoara, mai mult lichida, este ideala pentru modelarea varfurilor unghiilor French. Se foloseste la tipsuri, la umplut, la modelarea unghiilor. Usor de folosit, nu se ingalbeneste. Inainte de folosire trebuie amestecat bine cu un bat de portocal. Important: se aplica intr-un strat foarte subtire, daca se aplica prea gros (ca gelurile albe de construit) nu se intareste.

Ice gel Un gel UV nou, de la producatorul de top 2M Beauty. ICE Gel este un gel de construit cu o nuanta albastruie cu aderenta ridicata, puternica, de lunga durata si cu un luciu ridicat. Se poate aplica usor, si nu arde in lampa. Este recomandat vara, avand o consistenta densa, la temperaturile ridicate nu curge !

Degresant non acidic puternic, pentru pregatirea unghiilor naturale inainte de aplicarea gelului sau acrylului.

2M Bond 13ml - 14 ron Agent de adeziune extra puternica, recomandat in special la unghiile problematice. Se aplica in strat subtire (ca un lac), nu necesita lampa UV. Functioneaza ca un adeziv dublu, se lipeste de unghia naturala, si atrage spre unghie straturile de geluri de deasupra. Se aplica dupa pregatirea unghiei, si dehidratare, dar inainte de gelul da baza (Bonding Sealer). Este non acidic, de aceea nu irita unghiile. Nu se albeste dupa aplicare, timpul de uscare este de 3-5 minute.

2M Noline 13 ml - 14 ron Se foloseste in loc de degresant sau dupa degresare si ajuta la umplerea unghiilor, la aderarea mai buna a gelului sau acrylului. Este un ajutor la reinprospatarea, umplerea unghiilor false.

2M Nail Prep 13ml - 14 ron Solutie dezvoltat special pentru a fi folosit cu produsele 2M Beauty. Are efect dehidratant si anti micoza. Se aplica in strat subtire avand grija sa nu dehidrateze unghiile prea tare. La persoanele cu unghiile uscate nu este indicat folosirea. Se poate folosi atat cu geluri cat si cu acryl.

Lichid fixare gel; 100 ml - 12 ron; 500ml - 38 ron Lichid pentru fixarea (curatarea suprafetei) unghiilor cu gel. Curata atat pensulele cat si aparatul UV. Lichid pentru indepartarea stratului lipicios dupa intarirea gelului. Se aplica pe patratele de sters si se sterge suprafata unghiilor. Se mai numeste si Cleanser!

5


Geluri UV color profesionale din gama 2M Beauty 5gr. - 21 ron

Natural

Culori fara sclipici

Culori fara sclipici

Bordo

Mov

Roz

Albastru

Galben

6


Geluri UV color profesionale din gama 2M Beauty 5gr. - 21 ron

Rosu

Mov

Semitransparent

Culori cu sidef

Culori fara sclipici

Rosu

Auriu

Neon Argintiu Culori cu sidef

Roz

Bordo

7


Deschis

Metalizat

8

Culori cu sclipici foarte fin

Culori cu sclipici foarte fin

Geluri UV color profesionale din gama 2M Beauty 5gr. - 21 ron

Roz

Mov

Galben si maro

Verde

Rosu

Albastru


Geluri UV color profesionale din gama 2M Beauty 5gr. - 21 ron

Metalizat

Roz, Bordo

Deschis

Culori cu sclipici mare

Culori cu sclipici mediu

Deschis

Auriu

Mov

Albastru

Verde, Portocaliu Roz

Albastru

9


Geluri UV color profesionale din gama 2M Beauty 5gr. - 21 ron

Culori diamond

Diamond

3D - 34 Lei

3D S - 28 Lei

10


Geluri UV Nail Star 30gr - 78 ron

Clear gel Gel UV pentru construit cu fibra de sticla transparenta. Compozitia traditionala a gelului care contine si fibra de sticla face din acest gel unul ideal pentru construit, fibra de sticla marind semnificativ rezistenta unghiilor false. Important de stiut, ca gelurile cu fibra de sticla la introducerea in lampa uv pot produce un sentiment de ardere pentru 3-5 secunde.

Extreme White gel White gel Gel UV pentru construit cu fibra de sticla de culoarea alba.

Pink gel Gel UV pentru construit cu fibra de sticla de nuanta roz.

Gel UV extrem de alb pentru unghii french. Se poate folosi si pentru modele nail art din gel. Are a densitate ideala,usor de aplicat si modelat.

Rose gel Gel UV cu fibra de sticla pentru construit, roz laptos.

Snow Queen gel Pink Cherry gel Gel UV cu fibra de sticla pentru construit, roz inchis, semi-transparent.

Gel UV cu fibra de sticla pentru construit, transparent cu mici particule albe si argintii. Datorita acestora gelul are o stralucire asemanatoare a zapezii proaspete. Se intareste la lumina UV. Atentie: Inainte de a folosi gelul amestecati bine, ca particulele sa se uniformizeze in gel!!!

11


Geluri color Nail Star 5 gr - 20 ron

12

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

88

89

90

91

92

93

94

95

96

97

98

99

100

101

102

103

104


Geluri bi-color (cameleon) din gama Impressionails 7gr. - 32ron

Gelurile bi-color, cunoscute si sub numele de geluri cameleon, sunt geluri speciale care isi schimba culoarea la ridicarea temperaturii ambiente. Aceste geluri puteti folosi la fel ca celelalte tipuri de geluri color, in combinatie cu orice gama de geluri de constructie, fara sa aveti probleme cu ruperea sau desprinderea unghiilor. In pozele alaturate aveti un exemplu cu unghii realizate folosind geluri bi-color, care isi schimba culoarea din portocaliu in galben, la ridicarea temperaturii.

Blue to Violet

Cherry to Yellow

Green to Yellow

Orange to Yellow

Plum to Milk

Ruby to Sky

Sea to Green

Violet to Blue

13


Cursuri profesionale organizate periodic

Tehnica unghiilor construite cu gel, nivel incepator

Tehnica unghiilor construite cu gel, nivel avansat (stiletto, edge, pipe)

Tehnica unghiilor construite cu acryl, nivel incepator

Tehnica unghiilor construite cu acryl, nivel avansat (stiletto, edge, pipe)

Unghii construite cu tehnica combinata folosind gel si acryl

Nail Art cu vopsele acrilice, nivel 1

Nail Art cu vopsele acrilice, nivel 2 (tehnica One Stroke) Nail Art cu vopsele acrilice, nivel 3 Nail Art cu geluri color Nail Art cu geluri color si cu geluri 3D Nail Art cu acryl color 3D Intretinerea unghiilor false si folosirea pilei electrice

14


Kituri pentru aplicat unghii false cu gel UV de la 2M Beauty Kit Gel UV 2M Nr. 1 - 432 ron Lampa UV 2 tuburi Bonding Sealer 15 gr. 2 in 1 Gel 30 gr. Extreme White Gel 30 gr. Primer non acidic Pensula gel 2M Lichid fixare gel 100ml Pile - buc. Buffer - 2 buc. Tips ultra form - 100 buc. Lipici 7 gr. Nail cutter Deget exersat

Kit Gel 2M UV Nr. 2 - 459 ron Lampa UV 2 tuburi Bonding Sealer 15 gr. Master Gel 30 gr. White Builder Gel 30 gr. 2 in 1 Gel 30 gr. Primer non acidic Pensula gel 2M Lichid fixare gel 100ml Pile - 2 buc. Buffer - 2 buc. Sablon - 100 buc. Deget exersat

Kit Gel 2M UV Nr. 3 - 279 ron

Kit Gel UV 2M Nr. 4 - 323 ron

Lampa UV 2 tuburi 3 in 1 Gel 30 gr. Primer non acidic Pensula gel 2M Lichid fixare gel 100ml Pile - 2 buc. Buffer - 2 buc. Sablon - 100 buc. Deget exersat

Lampa UV 2 tuburi 3 in 1 Gel 30 gr. Primer non acidic Pensula gel 2M Lichid fixare gel 100 ml Pile - 2 buc. Buffer - 2 buc. Tips ultra form - 100 buc. Nail cutter Lipici 7 gr. Deget exersat

Kit Gel 2M UV Nr. 5 - 501 ron Lampa UV 2 tuburi Bonding Sealer 15 gr. 3 in 1 Gel 30 gr. Extreme White Gel 30 gr. Baby Pink gel 30 gr. Primer non acidic Pensula gel 2M Lichid fixare gel 100ml Pile - 2 buc. Buffer - 2 buc. Tips ultra form - 100 buc. Nail cutter Lipici 7 gr. Deget exersat

Kit Gel 2M UV Nr. 7 - 640 ron Lampa UV 4 tuburi Bonding Sealer 15 gr. Master Gel 30 gr. Extreme White Gel 30 gr. Natural Gel 30 gr. Primer non acidic Pensula gel 2M Lichid fixare gel 100 ml Pile - 2 buc. Buffer - 3 buc. Sablon 500 buc. Perie Deget exersat

Kit Gel 2M UV Nr. 6 - 760 ron Lampa UV 4 tuburi Bonding Sealer 15 gr. 3 in 1 Gel 30 gr. Wxtreme White Gel 30 gr. Natural Gel 30 gr. Primer non acidic Pensula gel 2M Lichid fixare gel 100 ml Pile - 2 buc. Buffer - 3 buc. Tips Ultra Form - 100 buc. Tips French - 100 buc. Tips Clear - 100 buc. Nail cutter Lipici 7 gr. Perie; Dizolvant tipsuri; Deget exersat

Kiturile sunt disponibile si fara lampa UV.

15


Kituri pentru aplicat unghii false cu gel UV de la 2M Beauty Kit Gel UV 2M nr. 8 - 375 ron

Kit Gel UV 2M nr. 11 - 630 ron

Lampa uv 2 tuburi Fiber Pink gel 30 gr. Extreme White gel 30 gr. Top Gel 13 ml Primer non acidic Pensula gel 2M Lichid fixare gel 100 ml Pile - 2 buc. Buffer - 2 buc. Sablon - 100 buc. Perie cu maner Deget exersat

Lampa uv 4 tuburi Fiber Clear gel 30 gr. Fiber Pink gel 30 gr. Extreme White gel 30 gr. Top Gel 13 ml Gel color 2M Beauty - 2 buc. Primer non acidic Pensula gel 2M - 2 buc. Lichid fixare gel 100 ml Pile - 5 buc. Buffer - 3 buc. Sablon - 100 buc. Perie cu maner Deget exersat

Kit Gel UV 2M nr. 9 - 420 ron

Kit Gel UV 2M nr. 12 - 790 ron

Lampa uv 2 tuburi Fiber Pink gel 30 gr. Extreme White gel 30 gr. Top Gel 13 ml Primer non acidic Pensula gel 2M Lichid fixare gel 100 ml Pile - 2 buc. Buffer - 2 buc. Tips Ultra Form - 100 buc. Nail Cutter Lipici 7 gr. Perie cu maner Deget exersat

Lampa uv 4 tuburi Fiber Clear gel 30 gr. Fiber Pink gel 30 gr. Extreme White gel 30 gr. Fiber Pink Cherry gel 30 gr. Top Gel 13 ml Gel color 2M Beauty - 3 buc. Primer non acidic Pensula gel 2M - 2 buc. Lichid fixare gel 100 ml Pile - 5 buc. Buffer - 3 buc. Tips Ultra Form - 100 buc. Tips Clear - 100 buc. Nail Cutter Lipici 7 gr. Perie cu maner Deget exersat

Kit Gel UV 2M nr. 10 - 660 ron

Kit Gel UV 2M nr. 13 - 788 ron

Lampa uv 4 tuburi Fiber Clear gel 30 gr. Fiber Pink gel 30 gr. Extreme White gel 30 gr. Top Gel 13 ml Gel color 2M Beauty - 2 buc. Primer non acidic Pensula gel 2M - 2 buc. Lichid fixare gel 100 ml Pile - 2 buc. Buffer - 2 buc. Tips Ultra Form - 100 buc. Nail Cutter Lipici 7 gr. Perie cu maner Deget exersat

Lampa uv 4 tuburi Fiber Clear gel 30 gr. Fiber Pink gel 30 gr. Extreme White gel 30 gr. Fiber Pink Cherry gel 30 gr. Bonding Sealer gel 15 gr. Top Gel 13 ml Gel color 2M Beauty - 3 buc. Primer non acidic Pensula gel 2M - 2 buc. Lichid fixare gel 100 ml Pile - 5 buc. Buffer - 3 buc. Sablon - 500 buc. Perie cu maner Deget exersat

16


GELlack 2M Beauty 15ml - 28 ron GELlack este un gel hibrid, adica o combinatie de lac cu gel UV, care se usca in lampa UV si tine pe unghie timp de 3-4 saptamani, fara sa crape sau sa se exfolieze. Se poate aplica la fel de usor ca un lac de unghii (avand 82 pensula) si se poate indeparta prin dizolvare. 54 63 45

86

71

43 72

88 42

74

89 36 91

15 35 16

92 34 94

17 32

18

95 96

GELlack UV 2M Base Gel 15ml - 28 ron GeLlack UV 2M - Base gel creeaza o legatura adeziva intre unghie si gelurile GELlack. Base gel functioneaza ca un gel de baza pentru produsele din gama GELlack. Se intareste in 10 secunde intro lampa cu LED-uri sau 40 de secunde intr-o lampa UV traditionala.

28 26

20

24

GELlack UV 2M Top Coat 15ml - 28 ron GELlack UV 2M Top Coat este un gel de sigilare si de luciu, proiectat pentru gelurile hibrid GELlack. Top Coat creaza un luciu intens, care nu isi pierde intensitatea, nu crapa si nu se exfoliaza. Top Coat este un gel de tip soak off, adica dizolvabil, care se poate indeparta rapid si usor. GELlack Top Coat se intareste in 30 de secunde intr-o lampa cu LED-uri sau in 2 minute intr-o lampa UV traditionala.

17


Accesorii pt. unghii false Sablon 2M Tiger

Sablon 2M Stiletto

1buc. - 0.1ron 500buc - 40ron

1buc. - 0.1ron 500buc - 43ron

Sablon EF

1buc. - 0.1ron 500buc - 35ron

Sablon Impressionails

1buc. - 0.1ron 500buc - 41ron

Sablon 2M Clear

1buc. - 0.1ron 500buc - 40ron

Sablon 2M Pink

1buc. - 0.1 ron 500buc - 36 ron

Sablon 4PRO

1buc. - 0.1 ron 500buc - 41 ron

Sablon reutilizabil set 5buc. - 28ron

Dozator din plastic 9ron

Deget exersat pt. sablon 7ron

Deget exersat pt. tips 7ron

Ulei cuticule 15ml - 10 ron; 75ml - 20ron Ulei hidratant pentru ingrijirea cuticulelor, imbogatit cu vitamine, parfumat. Aplicati acest ulei pe cuticule si baza unghiei (dar in nici un caz direct pe unghie)si masati usor pana se absoarbe. Este recomandat atat pentru unghiile mainilor cat si a picioarelor. Puteti alege din urmatoarele parfumuri:

18

Dozator cu capac metalic 18ron

- Ananas (Pineapple) - Aloe vera (Aloe Vera) - Ciocolata (Chocolate) - Capsuni (Strawberry) - Cirese (Wild Cherry) - Frezie (Frezia) - Cocos (Coconut) - Lamaie (Lemon) - Merisor (Cranberry) - Papaya (Papaya) - Frezie + Merisor (Frezia+Cranberry)


Accesorii pt. unghii false

Protector pt. degete 10ron

Perie simpla pt. deprafuit 4ron

Burete Nail Art 22ron

Patrat pt. sters 500buc. - 14ron

Penseta pt. unghii 2M 25ron

Pahar pentru dizolvant 15ron

Fibra Sticla 12ron

Perie plexi pt. deprafuit 10ron

Suport pt. pensule 17ron

Recipient pt. liquid din portelan 8ron

Instrument pt. amestecat gel 15ron

4PRO - Sanitizer 500ml 55ron

Suport pt. pile 17ron

Set tuburi curba C 32ron

19


Sistemul acrylic 2M Beauty Acryluri 2M la 35gr. - 45 ron

Clear

Crystal Clear

White

Praf acrylic transparent, de ultima generatie, cu adaos de anti-ingalbenire.

Praf acrylic ultra transparent, de ultima generatie, cu adaos de anti-ingalbenire.

Praf acrylic alb pentru french, de ultima generatie.

Pink

Cover Pink

Rose

Praf acrylic roz, de ultima generatie, cu adaos de anti-ingalbenire.

Praf acrylic roz natural, pentru prelungirea bazei unghiei, de ultima generatie, cu adaos de anti-ingalbenire.

Praf acrylic roz special, pentru prelungirea bazei unghiei sau construit, de ultima generatie, cu adaos de anti-ingalbenire.

Acrylurile diamond 2M cu sclipici, pentru unghiile stralucitoare, 7gr. - 18 ron Clear

Pink

White

Acryl transparent cu sclipici.

Acryl roz cu sclipici.

Acryl alb cu sclipici.

Silver

Gold

Acryl transparent cu sclipici argintiu.

Acryl transparent cu sclipici auriu.

Rose Acryl roz cu sclipici roz inchis.

20

Natural Acryl roz natural cu sclipici.

Liquid acrylic 2M Beauty 60ml - 45 ron; 100ml - 78 ron Monomer dezvoltat pentru prafurile acrylice 2M Beauty. Asigura un timp de uscare medie, optima pentru aplicarea si modelarea acrylului.


Sistemul acrylic 4Pro Prafuri acrylice traditionale, cu un raport calitate/pret foarte bun, cu adaos pentru impiedicarea ingalbenirii. 15gr. - 20 ron; 60gr. - 50 ron; 118gr. - 98 ron

.

Clear

White

Praf acrylic transparent, cu o compozitie clasica.

Praf acrylic alb pentru french, cu o compozitie clasica

Acrylic liquid 60ml - 25 ron; 118ml - 48 ron; 500ml - 130 ron Monomer pentru aplicarea prafurilor acrylice.

Brush Cleaner

Primer 7ml - 22 ron Solutie acidica de pregatire a unghiilor naturale, cu efect degresant. Creste aderenta intre unghia naturala si acrylul, gelul.

Cover Pink

Pink Praf acrylic roz, cu o compozitie clasica.

Praf acrylic roz natural pentru prelungirea bazei unghiei, cu o compozitie clasica.

Remover

100ml - 16 ron 100ml - 15 ron Lichid pentru curatarea Solutie destinata pentru pensulelor de ramasitele de acryl. indepartarea tuturor Nu uitati ca totdeauna dupa ce ati produselor artificiale folosit pensula la aplicarea acrylului, (acryl, tipsuri, lipici) acesta trebuie bine curatat de aplicate pe unghie. ramasitele de acryl, ca pensula sa nu se strice.

Dehidratant 30ml - 18 ron Solutie petru dehidratarea unghiilor naturale, se aplica inainte de Primer.

Praf acrylic color, in 18 culori frumoase, pentru modelare 3D. 6gr. - 12 ron

Black

Shine green

Brown

Shine pink

Green

Shine silver

Neon pink

Shine violet

Neon yellow

Shine white

Pastel blue

Shine yellow

Shine cooper

Turquoise

Shine gold

Violet

Mango

Yellow

21


Culori noi

Prafurile color din gama 2M va ajuta ca sa creati flori 3D superbe pentru decorarea unghiilor false. 7gr. - 18 ron

45

46

47

48

49

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

22


Unghii french construite din acryl, in 8 pasi simpli. 1. Unghia este pregatita, prin pilirea suprafetei. Dupa care se aplica un dehidratant (Nail Prep), daca este nevoie si un degresant (Primer). 5. Folosind un acryl roz transparent se umple golul dintre french si cuticule din doua gogoase, prima gogoasa mai mare il punem la mijlocul unghiei formand C-ul,iar cel de-al doilea gogoasa mai mica la cuticule, intinzand spre mijloc.

2. Dupa uscarea degresantului se aseaza sablonul.

6. Se acopera toata suprafata unghiei cu o gogoasa de acryl transparent sau roz-transparent.

3. Prima data se aplica acrylul alb pentru french. Pentru acesta se umezeste bine pensula in liquidul acrylic. Se indeparteaza surplusul de liquid din pensula. Varful pensulei se introduce in praful acrylic. Pe varful pensulei se va forma o gogoasa moale. Acesta se va aseza pe sablon. 7. Se pileste unghia la forma dorita, indepartand surplusul de material.

4. Cu ajutorul pensulei se va forma linia smile, se lucreaza dinspre mijloc spre margini, tinand pensula intr-un unghi de 45 de grade. Linia smile se poate corecta dupa ce stergeti pensula. 8. In mod traditional se obtine luciul prin pilire, folosind pile foarte fine. Dar se poate aplica si un strat de gel de luciu, sau lac transparent. Dupa uscarea luciului, aplicam ulei de cuticule pentru hidratarea acestuia.

23


Pachete complete de diverse marimi, bazate pe sistemul acrylic 2M Beauty Puteti alege kitul in functie de necesitatile si bugetul dvs. Garantam, ca pretul kitului este mai mica decat pretul produselor cumparate separat. Kit Acryl 2M Nr. 1 - 131 ron

Kit Acryl 2M Nr. 2 – 234 ron

Acryl cover pink 35 gr. Acrylic liquid 60 ml Pensula acryl Primer non acidic Sablon - 100 buc. Pile - 2 buc. Buffer - 2 buc. Deget pt. exersat

Acryl Cover Pink 35 gr. Acryl White 35 gr. Pensula acryl Acrylic Liquid 60 ml Primer non acidic Tips Ultra Form - 100 buc. Recipient liquid Buffer - 2 buc. Nail cutter Dizolvant tipsuri Pile - 2 buc. Lipici 7 gr. Deget pt. exersat

Kit Acryl 2M Nr. 4 – 414 ron Kit Acryl 2M Nr. 3 – 285 ron Acryl Clear 35 gr. Acryl White 35 gr. Acryl Pink 35 gr. Acrylic Liquid 60 ml Pensula acryl Primer non acidic Tips Ultra Form - 100 buc. Recipient liquid Buffer - 2 buc. Nail cutter Dizolvant tipsuri Perie cu maner Pile - 4 buc. Lipici 7 gr. Deget pt. exersat

Kit Acryl 2M Nr. 5 – 340 ron Acryl Cover Pink 35 gr. Acryl White 35 gr. Acryl Clear 35 gr. Acryl Pink 35 gr. Acryl Diamond 7 gr. Acrylic Liquid 60 ml Pensula acryl Primer non acidic Sablon 500 buc. Recipient liquid Buffer - 3 buc. Lichid curatare pensula Perie cu maner Pile - 6 buc. Deget pt. exersat

24

Acryl Cover Pink 35 gr. Acryl White 35 gr. Acryl Clear 35 gr. Acryl Pink 35 gr. Acryl Diamond 7 gr. Acrylic Liquid 60 ml Pensula acryl Primer non acidic Tips Ultra Form - 100 buc. Tips French - 100 buc. Tips Clear - 100 buc. Recipient liquid Buffer - 3 buc. Nail cutter Dizolvant tipsuri Perie cu maner Pile - 6 buc. Lipici 7 gr. Deget pt. exersat


Pachete complete de diverse marimi, bazate pe sistemul acrylic 4Pro Nail Tech Puteti alege kitul in functie de necesitatile si bugetul dvs. Garantam, ca pretul kitului este mai mica decat pretul produselor cumparate separat. 1. Kit Acryl 4PRO nr. 1 - 158ron 2. Kit Acryl 4PRO nr. 2 - 179ron Kitul contine toate produsele necesare pentru incepatoare in domeniul unghiilor construite cu acryl: - Acryl transparent 15gr. - Acryl alb 15gr. - Acrylic liquid 60ml - Primer - Dehidratant - Pensula pt. acryl - Pila 2M - 2buc. - Buffer - 2buc. - Brush Cleaner 100ml - Sablon 100 buc. - Remover 100ml

Kitul contine toate produsele necesare pentru a putea construi unghii false din acryl (french, prelungirea bazei unghiei): - Acryl transparent 15gr. - Acryl alb 15gr. - Acryl cover pink 15gr. - Acrylic liquid 60ml - Primer - Dehidratant - Pensula pt. acryl - Pila 2M - 2buc. - Buffer - 2buc. - Brush Cleaner 100ml - Remover 100ml - Sablon 100 buc.

4.Kit Acryl 4PRO nr. 4 - 391ron

3.Kit Acryl 4PRO nr. 3 - 219ron Kitul contine toate produsele necesare pentru a putea construi unghii false din acryl (french, prelungirea bazei unghiei, unghii color, flori 3D din acryl): - Acryl transparent 15gr. - Acryl alb 15gr. - Acryl cover pink 15gr. - Acryl pink 15gr. - Acryl color 6gr. - 2buc. - Acrylic liquid 60ml - Primer - Dehidratant - Pensula pt. acryl - Pila 2M - 2buc. - Buffer - 2buc. - Brush Cleaner 100ml - Remover 100ml - Sablon 100 buc.

5.Kit Acryl 4PRO nr. 5 - 202ron Kitul contine toate produsele necesare pentru incepatoare cu tipsuri si acryl: - Acryl transparent 15gr. - Acryl alb 15gr. - Acrylic liquid 60ml - Primer - Dehidratant - Pensula pt. acryl - Pila 2M - 2buc. - Buffer - 2buc. - Brush Cleaner 100ml - Remover 100ml - Tips Ultra Form 100buc - Nail cutter - Lipici 7gr.

Kitul contine toate produsele necesare pentru a putea construi unghii false din acryl (french, prelungirea bazei unghiei, unghii color, flori 3D din acryl). Toate prafurile sunt la gramaj mare, care face acest pachet ideal pentru mari consumatori. Kitul contine urmatoarele: - Acryl transparent 60gr. - Acryl alb 60gr. - Acryl cover pink 15gr. - Acryl pink 60gr. - Acryl color 6gr. - 4buc - Acrylic liquid 118ml - Primer - Dehidratant - Pensula pt. acryl profesional - Pila 2M - 4buc. - Buffer - 3buc. - Brush Cleaner 100ml - Remover 100ml - Sablon 500 buc.

6.Kit Acryl 4PRO nr. 6 - 261ron Kitul contine toate produsele necesare pentru unghii false cu tipsuri si acryl (french, prelungirea bazei unghiei, unghii color, flori 3D din acryl): - Acryl transparent 15gr. - Acryl alb 15gr. - Acryl cover pink 15gr. - Acryl pink 15gr. - Acryl color 6gr. - 2buc. - Acrylic liquid 60ml - Primer - Dehidratant - Pensula pt. acryl - Pila 2M - 2buc. - Buffer - 2buc. - Brush Cleaner 100ml - Remover 100ml - Tips Ultra Form 100 buc. - Nail cutter - Lipici 7gr.

25


Pensule profesionale pt. gel

Pensula gel drept Red Beauty cu par alb Nr. 4 - 18 ron; Nr. 6 - 18 ron Pensula gel ascutit Red Beauty cu par natural Nr. 0 - 19 ron; Nr. 1 - 20 ron; Nr. 2 - 21 ron

Pensula gel drept Pink Nr. 5 - 17 ron; Nr. 6 - 18 ron Pensula gel drept Red Beauty cu par natural Nr. 2 - 19 ron; Nr. 4 - 20 ron; Nr. 6 - 21 ron

Pensula gel inclinat Pink Nr. 4 - 18 ron; Nr. 6 - 19 ron

Pensula gel inclinat Red Beauty cu par natural Nr. 0 - 19 ron; Nr. 1 - 20 ron; Nr. 2 - 21 ron

Pensula gel 3D - 20 ron

Pensula gel decor Pink - 18 ron

Pensula gel one stroke Red Beauty Nr. 0 - 18 ron; Nr. 1 - 19 ron; Nr. 2 - 20 ron; Nr. 4 - 21; Nr. 6 - 22

26

Pensula gel inclinat Black Beauty Nr. 4 - 20 ron; Nr. 6 - 22 ron


Pensule profesionale pt. acryl

Pensula acryl rotund 2M Black Beauty Nr. 5 - 24; Nr. 6 - 35; Nr. 7 - 41

Pensula acryl 2M Pink tip Kolinsky Nr. 00 - 14; Nr. 2 - 15; Nr. 3 - 16; Nr. 5 - 21; Nr. 6 - 33; Nr. 7 - 37

Pensula acryl ascutit 2M Black Beauty Nr. 0 - 19; Nr. 1 - 20; Nr. 2 - 21; Nr. 4 - 22

Pensula acryl 2M Pink tip migdale Nr. 8 - 44; Nr. 10 - 50

Pensula acryl 2M Black Beauty tip migdale Nr. 8 - 46; Nr. 10 - 52

Pensula acryl ascutit 2M Pink Nr. 4 - 20; Nr. 6 - 22

Pensula acryl drept 2M Black Beauty Nr. 4 - 20; Nr. 6 - 22 Pensula acryl drept 2M Pink Nr. 4 - 20; Nr. 6 - 22

27


Tipsuri de inalta calitate in cutie de 100buc., adica 10 marimi * 10buc.

UF - Ultra Form

DC - Deep Curve

CL - Clear

FR - French

SL - French Smile

Tipsuri drepte - 28ron 400buc. - 105ron

Tipsuri curbate 28ron

Tipsuri transparente 34ron

Tipsuri albe pt. french 30ron

Tispru french cu smile accentuat 30ron

Rezerve tips pentru tipsurile Ultra Form, Deep Curve, Clear, French si French Smile sunt disponibile cate 50buc. din aceeasi marime de la marimea 1 la 10, la pretul de 15ron pt. tipsurile UF, DC si 17ron pt. tipsurile CL, FR, FR Smile. Tipsuri extra lungi Sunt recomandate pentru ornamentare. Sunt disponibile tipsuri normale si transparente. Un pachet contine 10 tipsuri de aceeasi marime. Marimile sunt de la nr. 01 pana la nr. 10. Un pachet costa 4 ron.

Accessorii pentru aplicat tipsuri

Nail Cuttere pentru scurtat tipsuri, metalic - 22ron

28

Lipiciuri pentru tips, 3gr la 3.50ron si 7gr cu pensula la 8.50ron


Pile profesionale 2M Beauty, in 8 forme si 5 duritati

Pile profesionale 2M Beauty

Pile la pretul de 4 ron

Rosu - 80/100 Drept

Bumerang

Picatura

Trapezoid

Auriu - 100/100 Negru - 100/180

Pile la pretul de 5 ron

Mov - 100/150 Semiluna

Pila celulara foarte dura, dreapta si semiluna 6 ron

Val

Oval

Buffere pentru finisat, 2.5 ron/buc, set de 10buc. la 20 ron

Alb - fina

Gri - 100/150

Jumbo

i at t ou N Pila jumbo shark 100/150 - 4 ron

Pila lemn shark 100/150 - 3 ron

Portocaliu - medie Pila luciu dreapata la 5 ron si jumbo la 8 ron Mov - dura

Pila jumbo cu teflom 80/80 - 7 ron

Pila Lemn ingust 100/180 3 ron

Bloc pentru lustruit 5 ron

Pila dreapta cu teflon 80/80 - 5 ron

Pila dreapta albastru 100/100 - 4 ron

Pila dreapta roz 100/150 - 4 ron

Pila lemn albastru 150/220 - 3 ron

29


Stiletto albastru pas cu pas

1. Pregatim unghiile naturale in mod corespunzator: impingem cuticulele, pilim marginile libere si suprafata unghiilor, degresam (cu primer). 2. Asezam sablonul in forma dorita, construim unghia si prelungim optic baza unghiilor (folosind un gel de camuflaj).

3. Formam linia smile din gel color, dupa care cu un gel transparent aplicam glitter mix si folii scoici taiate marunt. Sigilam unghia cu un gel de modelare. 4. Finisam unghiile cu o pila fina, avand grija sa nu ramana bordura la cuticle.

5. Cu vopsea acrilica alba desenam modelul dorit si aplicam cristale swarovski de diferite marimi. 6. Aplicam Top gel pentru a reda luciul unghiilor si hidratam cuticulele folsind ulei de cuticule.

30


Arata lumii ca si tu faci parte din reteaua NailShop.ro! Postere Gratuite

Suport maini brodat "NailShop.ro" 24ron

Puteti sa le comandati si gratuit. Daca faceti cumparaturi de minim 100ron atunci 2, daca de minim 200ron atunci toate cele 4 postere le primiti gratuite.

Culori disponibile

Revista NailArt - 8ron/nr. Prima revista de specialitate in limba romana, dedicata nail artului. Cele 52 de pagini al acestei reviste sunt umplute de unghii ornamentate prin cele mai diverse metode. Iar realizarea fiecarei model este descris pas cu pas, ca sa puteti si dvs. incerca toate ornamentarile care va plac.

Tricou dama brodat "NailShop.ro" 30ron

31


Instrumente manchiura Foarfece profesionale Szilagyi, din otel inoxidabil

3. Drept pt. unghii - 45 ron

2. Arcuit pt. cuticule - 45 ron

1. Drept pt. cuticule - 45 ron

Instrumente pt. manichiura

Metalic Nr. 1 5 ron

Metalic Nr. 2 5 ron

Cu doua capete 10 ron

Cu doua capete din metal 22 ron

Plastic simplu 3 ron

Plastic design 6 ron

Platic cu 2 capete 3 ron

Bat portocal 0.5 ron

Vas pt. manichiura in diverse forme si culori - 10 ron

Suporturi pentru mani Suport maini piele falsa - 20 ron

Suport maini plus - 24 ron

Manichiura japoneza Set manichiura japoneza 170 ron Pasta pentru manichiura japoneza 50 ron Pila 2M Metal Gold

Pudra pentru manichiura japoneza 50 ron Pila 2M Metal Bronze

Pile drepte cu praf de metal, avand duritatea de 120/180 pentru pilirea unghiilor naturale. - 4 ron

32

Pila lustruit 17 ron Pila 2M Metal Silver


Instrumente pedichiura Instrumente pentru pedichiura de inalta calitate, din otel inoxidabil, pentru uz profesional 30ron/buc.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Pila talpa 2M - 6 ron

Suport picior pt. pedichiura 180ron Suport picior metalic, cu perna invelita in piele alba. Inaltimea reglabila, si dimensiuile reduse rezulta intr-un suport ideal pentru saloanele mici, sau pedichiuristele ambulante.

Despartitor degete - 1,50 ron

11

12

13

14

15

16

17

18

Cleste - 55 ron

Papuci pedichiura - 2 ron

33


Sistemul de Manchiura SPA de la BioCreativeLabs

Folosind puterea stiintei si a naturii, tratamentul nostru bogat in vitamine de citrice si antioxidanti este un sistem inovativ si usor de utilizat, care repara pielea uscata cu rezultate senzationale. Experimenteaza si tu senzationala Mani Sation in 4 pasi usoare si eficiente: regenerare, reintinerire, revitalizare si reintregire. Mani Sation incetineste procesul de imbatranire si reintinereste pielea. Secretul sta in hidratarea mainilor, care sunt intotdeauna expusi la factori daunatori. Protejand pielea de aceste factori daunatori, cum ar fi radiatiile UV, putem reduce daunele cauzate de radicalii liberi. Folosirea indelungata si in cantitatea potrivita a acidului alfa-hidroxid in combinatie cu antioxidanti si ingrediente antibacteriali sunt de importanta primordiala in: - prevenirea daunelor cauzate de mediul inconjurator - curatare in adancul porilor - prevenirea dehidratarii - protectie naturala impotriva bacteriilor si infectiilor Vitamina E, adaugata la lotiuni, creme si la alte produse de ingrijirea pielii, precum si administrarea ei orala, joaca un rol important in lupta impotriva imbatranirii pielii. Cremele obisnuite nu patrund in adancul tesuturilor, formeaza doar un scut, fara sa ajute la insanatosirea pileii. Mani Sation foloseste cele mai bune hidratanti si uleiuri esentiale, si combinandu-le ajuta pielea sa arate mai tanara prin reducerea ridurilor. Vitamina C (acidul ascorbic) este unul dintre putinele produse care au eficienta dovedita de stiinta si de timp. Vitamina K ajuta la reducerea aparitiei petelor pe piele. Efectele tratemntului: - toleranta la efectele daunatoare ale soarelui - piele hidratata - piele regenerata datorita vitaminelor active A, C, E si K

34


Manichiura SPA pas cu pas

Manisation Soak

Manisation Exfoliant

Step 1 Step 2 Improspateaza, purifica si hidrateaza Exfoliere fina cu zahar natural, lime ca prin extractul de portocale, tangerina, si antioxidant, extract de lamaie si grapefruit si vitaminele C, E si K, portocale (vitamina C, E si K), precum si prin extractul de aloe. care intinereste si reinnoieste pielea. Curata in mod natural prin Celulele moarte de piele se hidratarea si inmuierea cuticulelor andeparteaza prin masaj usor si iese care astfel pot fi usor indepartate. la iveala stratul de piele sanatoasa, invigurat si hidratat. Instructiuni: Primul pas pentru a avea mainile frumoase! Pompati sapunul Instructiuni: Aplicati o cantitate mai intr-un vas de manichiura. Produce o mare din Manicure Exfoliant pe toata spuma usoara. Lasati mainile la suprafata m창inii, masati insistand pe inmuiat cel putin 2 minute. partea superioara a mainii, unde sunt de obicei petele si unde este Ingrediente de baza: Mandarina, vizibila imbatranirea pielii. care ajuta exfolierea, salvia care dezinfecteza pielea si actioneaza Ingrediente de baza: Acid glicolic ca un antibacterial natural. pentru stralucirea naturala a pielii, zahar pentru a indeparta pielea uscata, Aloe Vera pentru hidratarea naturala 89 ml - 18 ron, 355 ml - 39 ron, care actioneaza ca un scut protector. 1000 ml - 70 ron 89 ml - 18 ron, 910 ml - 115 ron

Manisation Masque

Manisation Lotion

Step 3 Step 4 Revitalizeaza mainile prin extractul Hraneste si intregeste prin hidratarea de grapefruit cu proprietati de intensiva a extractului de aloe si fructe. antioxidant, vitamine esentiale Acest balsam anti-imbatranire nu este C, E si K. Aceasta masca calmanta gras, hidrateaza in profunzime si inchide se absoarbe prin porii deschisi, porii. Este incheierea perfecta a fiecarei permitand intrarea in profunzime manichiuri, pielea devine mai ferma, a particulelor care hidrateaza. mai catifelata si vizibil mai tanara. Are un efect imediat vizibil. Instructiuni: Hidrateaza si hraneste Instructiuni: Aplicati o cantitate generoasa pielea mainii in profunzime datorita din Manicure Lotion pe maini si brate si proprietatilor antioxidante ale bucurati-va de efectul relaxant. extractului de grapefruit si a Masati balsamul in piele pana la absorbtia vitaminelor esentiale C, E si K. completa. Aplicati un strat din Manicure Masque pe mana, ferind cuticulele Ingrediente de baza: Mandarina pentru si patul unghiei. Pt. o mai buna curatare, glicerina pentru hidratare si hidratare impachetati mainile in pentru formarea scutului protector, folie si prosop cald, si lasati sa se musetelul pentru calmare, vitamina E absoarbe cca. 20 minute pentru nutritie si mentinerea tineretii Ingrediente de baza: Vitamina E pielii. pentru nutritia pielii si protejarea ei de soare, grapefruit pentru curatare 89 ml - 18 ron si pentru evitarea decolorarii pielii. 89 ml - 18 ron, 910 ml - 95 ron

35


Sistemul de Pedichiura SPA de la BioCreativeLabs

Folosind puterea stiintei si a naturii, tratamentul nostru bogat in antioxidanti si cu levantica pentru calmare este un sistem inovativ si usor de utilizat, care repara pielea uscata cu rezultate senzationale. Experimenteaza si tu senzationala Pedi Sation in 6 trepte usoare si eficiente: regenerare, exfoliere, lustruire, reintinerire, revitalizare si renovare. Pedichiura nu mai este doar o activitate utila prin care indepartam stratul de piele moarta, ci mergem mai departe si refacem pielea prin utilizarea uleiurilor esentiale. Aceste uleiuri au efect asupra trupului si a spiritului prin 2 cai principale: sistemul olfactiv si prin piele. Prin sistemul olfactiv (adica prin miros) au acces la sistemul nervos central, iar prin aplicarea lor pe piele intra in vasele capilare si in tesuturile celulelor. Fiecare ulei esential ajuta la echilibrul emotiilor pana la un anumit punct si sunt cunoscuti pentru proprietatile lor de stimulare si relaxare. Arborele de ceai este un ingredient de baza, are proprietati antiseptice si antibacteriale care ajuta la curatarea si odorizarea piciorului. Fiecare ulei esential poate reduce stresul si stimuleaza circulatia sangelui. Utilizarea uleiurilor esentiale si ale vitaminelor asigura o piele sanatoasa si poate fi benefica si spiritului. Pentru a pastra echilibrul in pedichiura, gama noastra completa asigura hidratare intensiva prin untul de shea de exemplu. Pe cand alte tratamente de pedichiura nu par sa dea rezultate, Pedi Sation difera de acestea si prin capacitatea de a ajuta la regenerarea celulelor prin ingredientele sale, cum ar fi si arnica. Efectele tratamentului: - protectie naturala impotriva bacterilor si infectiilor - senzatie de relaxare prin utilizarea celor 5 simturi - hidratare continua

36


Pedichiura SPA pas cu pas

1

3

2

4

Pedisation Soak

Pedisation C3 Callus Exfoliator

Pedisation Scrub

Pedisation Polish

Relaxeaza, igienizeaza si reimprospateaza piciorul. Uleiul natural de menta stimuleaza in timp ce uleiul esential din levantica si arborele de ceai curata si hidrateaza. Proprietatile miraculoase de vindecare a plantei arnica calmeaza si reface pielea, ridicand acest produs deasupra celorlalte produse din categoria ei. Instructiuni: Acesta este primul pas in tratamentul aromatherapy pentru picior. Turnati din produsul Pedi Sation Soak in apa calda si lasati piciorul la inmuiat 15 minute. Inmuierea pregateste cuticula si pielea uscata pentru indepartarea mai usoara. Ingrediente de baza: uleiurile din arborele de ceai dezinfecteaza, menta odorizeaza, levantica calmeza.

Exfoliaza calusul cu complexul miraculos C3 (Critical Callus Complex). Datorita formulei secrete dezvoltata de BioCreativeLabs, aceasta crema indeparteaza rapid si in mod sigur calusul. Intre ingredientele cremei gasim extractul natural de Aloe, care inmuiaza pielea uscata, si ajuta la indepartarea stratului de calus. Micro-perlele cu extract de laventica ajuta la indepartarea pielii moarte. Uleiul din arborele de ceai dezinfecteaza in timp ce ajuta la patrunderea extractului de arnica in adancimea pielii, care accelereaza procesul de vindecare. Glicerina creeaza un scut hidratant si regenereaza in mod natural celulele pielii. Instructiuni: Dupa ce pielea s-a inmuiat aplicati un strat de Pedi sation Calus Exfoliator pe pielea uscata a calusului pentru 2-4 minute (dar nu mai mult de 7 minute). Ingrediente de baza: Aloe pentru a ajuta la inmuierea pielii, micro perle cu continut de laventica pentru exfoliere, glicerina pentru hidratare, arnica pentru regenerarea pielii.

Exfoliaza fin piciorul. Cand iese la suprafata pielea moale ca de bebelus si sanatoasa, proprietatile curative miraculoase ale plantei arnica si ale untului de shea ajuta la hidratarea si la refacerea pielii piciorului. Indicatii: Aplicati din Pedi Sation Scrub doar pe partea de jos a piciorului. Extractul de levantica si menta calmeaza piciorul. Untul de Shea va asigura hidratarea constanta a pielii. Ingrediente: Arnica pentru regenarera pielii, levantica pentru calmare, uleiurile esentiale si untul de shea pentru hidratare.

Sarea de mare naturala, imbogatit cu extract de eucalipt, menta si uleiuri de laventica indeparteaza celulele moarte ale pielii, in timp ce racoreste, hidrateaza si reinvigoreaza picioarele. Acest tratament bazat pe masaj relaxant usureaza picioarele ingreunate, in timp ce restabileste frumusetea pielii, si da o stralucire sanatoasa picioarelor. Indicatii: Aplicati din Pedi Sation Polish sub genunchi si doar pe partea de sus a piciorului. Este conceputa pentru a exfolia pielea sensibila unde Foot Scrub ar fi prea dur. Uleiurile esentiale de eucalipt si menta relaxeaza muschii incordati. Ingrediente: Sare de mare pentru exfoliere fina, uleiul esential de eucalipt pentru calmarea muschilor obosite.

200 ml - 28ron, 1000 ml - 95ron

200 ml - 28ron

910 g - 135ron

112 ml - 40ron, 450 ml - 85ron

5

6

7

8

Pedisation Masque

Pedisation Lotion

Pedisation Critical Repair Creme

Pedisation Cooling Gel

Revitalizeaza si reinnoieste pielea prin racorirea data de levantica si menta. Proprietatile castravetelui si a untului de shea calmeaza, hidrateaza si reda sanatatea pielii. Rezultatele sunt vizibile imediat. Indicatii: Aplicati un strat din Pedi Sation Masque pe intreg piciorul, dar nu in mod direct pe unghii. Lasati sa se absoarbe in intregime (5-10 minute). Ingrediente: Castravete pentru racorire si reimprospatare, argila pentru calmare si indepartarea impuritatilor, menta pentru prospetime.

Uleiul esential de levantica si arborele de ceai catifeleaza si inchide porii, hidrateaza si revitalizeaza. Proprietatile curative ale plantei arnica si untului de shea patrund adanc in piele si redau elasticitatea si tineretea pielii. Indicatii: Aplicati o cantitate generoasa de Pedi Sation Lotion pe picior. Masati piciorul pana la absorbtia totala. Folositi produsul de cate ori este necesar. Ingrediente: Arnica si unt de shea.

Cu acest tratament aplicabil direct la locul problemei puteti vindeca in mod natural pielea ranita. In timp ce extractul de laventica calmeaza si amelioreaza, uleiul de arbore de ceai dezinfecteaza, astfel ajutand vindecarea. Proprietatile sanatoase a arnicai, si a untului de Shea, intorc spre bine starea dureroasa a pielii uscate si crapate, ajutand celulele sanatoase a peilii sa se dezvolte. Indicatii: Aplicati crema reparatoare in zonele de unde s-a indepartat calusul, sau unde gasiti piele uscata sau fisurata. Ingrediente: Arnica pentru regenerarea pielii uscate si crapate, untul de shea pentru hirdatare intenziva.

Tratamentul "Rece ca gheata"! Instantaneu calmeaza si revigoreaza picioarele obosite, si pline de durere. Dezinfecteaza si parfumeaza datorita amestecului de menta. Mentolul patrunde adanc in piele pentru a calma picioarele. Indicatii: E ultimul si cel mai important pas pentru a avea o pedicura perfecta si de durata. Aplicati o cantitate generoasa pe picior, va inchide porii si astfel hidratarea va fi adanca si durabila. Acest gel racoritor va ajuta si la calmarea durerilor musculare. Ingrediente: Menta pentru racorire, invigorare si pentru hidratare intensiva.

200 ml - 28ron, 910 g - 95ron

200 ml - 28ron, 1000 ml - 95ron

200 ml - 28ron, 1000 ml - 95ron 200 ml - 28ron, 450 ml - 45ron

37


Echipamente profesionale Lampi UV pentru toate gusturile

4*9W - 290ron

2*9W - 160 ron

6*9W - 430 ron Tuburi de schimb - 18 ron

Sterilizatoare profesionale, pentru saloane

Dublu cu UV - 410 ron

Aspirator praf pe masa - 200 ron

38

Simplu cu UV - 200 ron

Aspirator incorporabil - 290 ron

Cu quartz - 200 ron

Aparat pt. tratamente cu parafina - 300 ron


Pile electrice pentru toti

280 ron

JD600

310 ron

JD300

315 ron

2M tech - Jd4500

360 ron

JD500 pink

340 ron

JD7500

460 ron

JD 2500

ESCORT

DESIGN

JD500

340 ron

SILVER SLIM

720 ron

800 ron

330 ron

39


Accesorii pt. echipamente Freze din carbid care se pot folosi pentru indepartarea usoara si rapida a unghiilor false din gel sau acryl. 35ron/buc.

Cilindric

Con

Con Ingust

Paralel

Trapezoid

Cilindric Mic

Bila

Freze cu praf de diamant. Se foloseste la pilirea unghiilor si cuticulelor. 28ron/buc.

Cilindric

Cilindric Ingust

Con

French

Set Freze Diamant 30ron/set

Benzi de pilit pentru pile electrice, in seturi de 5buc., disponibile in 3 varinte: dura, medie si fina. 3.5 ron/set

Suport pentru banda pila destinat pilelor electrice 5 ron/buc.

Pentru epilat!

Aparat epilat, pentru incalzirea rezervelor de ceara - 100 ron pt. 1 rezerva

40

Rezerva ceara simpla - 6 ron Rezerva ceara cu aroma - 7 ron

Ulei dupa epilat 150 ml - 15 ron Rola epilat - 45 ron Banda epilat - 15 ron


Lacuri si accesorii Tratamente BioCreativeLabs 15ml - 16ron. Aditia de ulei de argan organic in tratamentele pentru unghii BioCreative, rezulta in produse exceptionale. Uleiul de argan este numit aurul Marocului, pentru ca acolo creste arborele de argan. Este extrem de bogat in vitamina E si steroli, cu proprietati antioxidante mult peste medie. Acest ulei este folosit cu succes atat in scopuri cosmetice cat si medicale, de aceea a fost adaugat si in tratamentele BioCreative.

Base Coat Lac de baza pentru unghii naturale.

Top Coat Lac acoperitor transparent cu uscare rapida.

Base Coat Strengthener Lac de baza pentru intarirea unghiilor naturale.

Top Coat Shine Lac acoperitor transparent cu uscare rapida si un luciu foarte puternic si stralucitor.

Cuticle Remover Tratament special pentru a usura indepartarea cuticulei nedorite. Se aplica pe cuticula, si se lasa cateva minute ca sa-si faca efectul, dupa care se indeparteaza cuticula.

Ulei Cuticule Pentru ingrijirea cuticulelor.

Accesorii

Rezerve - 5 ron/5 buc. Creion corector pt. indepartat lac de unghii 12 ron

Rezerve - 6 ron/5 buc. Creion cu ulei pentru ingrijirea cuticulei 14 ron

Dizolvant lac de unghii fara acetona 100ml - 3.4ron

Spray uscarea lacurilor cat mai rapid 25ron

41


Lac de unghii Moyra, raport calitate/pret excelent!

No.:1

No.:2

No.:3

No.:4

No.:5

No.:6

No.:7

No.:8

No.:9

No.:10

No.:11

No.:12

No.:13

No.:14

No.:15

No.:16

No.:17

No.:18

No.:19

No.:20

No.:21

No.:22

No.:23

No.:24

No.:25

No.:26

No.:27

No.:28

No.:29

No.:30

No.:31

No.:32

No.:33

No.:34

No.:35

No.:36

No.:37

No.:38

No.:39

No.:40

No.:41

No.:42

No.:43

No.:44

No.:45

No.:46

No.:47

No.:48

42


100 de culori stralucitoare, la doar 5 ron/buc.!

No.:49

No.:50

No.:51

No.:52

No.:53

No.:54

No.:55

No.:56

No.:57

No.:58

No.:59

No.:60

No.:61

No.:62

No.:63

No.:64

No.:65

No.:66

No.:67

No.:68

No.:69

No.:70

No.:71

No.:72

No.:73

No.:74

No.:75

No.:76

No.:77

No.:78

No.:79

No.:80

No.:81

No.:82

No.:83

No.:84

No.:85

No.:86

No.:87

No.:88

No.:89

No.:90

No.:91

No.:92

No.:93

No.:94

No.:95

No.:96

No.:97

No.:98

No.:99

No.:100

43


Lacuri decor Moyra Lacuri decor Moyra, cu pensula subtire, pentru decorarea clasica a unghiilor false si naturale, la pretul de doar 8 ron/buc.

1

3

2

18

17

5

4

19

20

6

21

7

23

22

9

8

10

25

24

11

26

13

12

27

28

15

14

29

30

Tratamente Moyra Excellence - 7 ron

1

2

3

4

5

7

8

9

10

11

1 - Tratament cu extract de plante 2 - Top Coat cu protector UV si uscare rapida 3 - Intaritor pentru unghii cu calciu 4 - Intaritor pentru unghii cu cheratina 5 - Ulei cuticule cu avocado 6 - Gel cu lychee pt inmuierea cuticulei 7 - Ulei cu extract de lotus 8 - Inalbitor pt unghii 9 - Tratament cu proteine pentru cresterea unghiilor 10 - Revitalizant pt unghii cu extract de caviar 11 - Tratament pt unghii cu vitamine

6

Tratamente Moyra - 5 ron

12

44

13

14

15

16

17

18

19

12 - Top Coat transparent 13 - Top Coat roz 14 - Gel de calciucu alge 15 - Ulei pt cuticule 16 - Intaritor pt unghii alb 17 - Intaritor pt unghii mov 18 - Ridge filler base coat 19 - Top Coat UV

16

31


Vopsele acrilice Vopsele acrilice 2M Polycolor la 20 ml - 11 ron si 5 ml - 4 ron

Seturi de vopsele acrilice produse de firma Polyocolor, renumita pentru vopselele de inalta calitate, ambalat de 2M Beauty in mici recipiente de 5ml, cu capac. Datorita ambalajului utilizarea vopselelelor este si mai usoara decat pana acum. Seturi de 4*5ml - 11 ron

45


Cristale Swarovski

277

280

280ab

280hem

282

283

284

285

286

288

289

291

308

319

360

362

369

383

390

391

394

398

501

502

539

542

SS5 SS8 SS12 SS16

SS3 - 1.4mm

46

SS5 - 1.8mm

SS8 - 2.4mm

SS12 - 3.1mm

SS16 - 3.9mm

280

277

249

246

243

237

SS3

542

249

502

246

501

243

237

362

236

308

234

286

229

280hem

228

280ab

227

236

226

234

223

229

220

228

215

227

214

226

213

223

212

220

211

215

209

214

208

213

207

212

206

209

205

211

204

208

203ab

206

203

205

202

204

001vol

203ab

001gsha

203

001cos

202

001ab

001vol

001

001gsha

001cos

001ab

001

Cristale Swarovski direct de la fabrica, pentru unghiile cu adevarat stralucitoare! Cristalele de marimea SS3, SS5, SS8, SS12 sunt la 5ron/20buc., iar de marimea SS16 la 5ron/10buc.


Glitter Mix - combinatie superba de pulbere stralucitor si forme mini cu care se pot crea unghii decorate stralucitoare 6 ron/buc.

Glitter Mix

1

2

3

4

5

6

8

9

10

11

12

103

105

106

108

109

111

112

113

114

115

116

117

118

119

121

123

124

133

134

125

126

127

128

129

130

131

132

136

137

139

140

141

142

143

144

7

145

47


Patratele si cercuri gaurite pentru nail art la 6ron/cutie.

48

B01

B08

B09

B16

B19

B21

B22

B23

B25

CT06

CT09

CT10

CT28

CT29

CT33

CT35

CT39

CT42

CT44

CT45

CT50

E10

E11

E12

E13

E14

E21

S08

S09

S12

S13

S16

S20

S22

S26

S27

S28

S30

S31

S244

S246

S250

S253

TS49

TS50

TS59

TS78

TS85

TS319

TS320


Disc cu nail arturi la doar 20ron/buc. Discuri cu strasuri in 12 culori diferite

Albastru

Albastrudeschis

Argint

Auriu

Ciklam

Mov

Movinchis

Negru

Rosu

Roz

Rozdeschis

Verde

Discuri cu strasuri in 9 forme diferite

Cerc

Cerc mini

Diamant

Flori

Flori mari

Picatura

Seminte

Steluta

Ying Yang

Disc cu flori artificiale din plastic sau acryl

01

Pietre semitransparente

02

03

Trandafiri 3D din metal Inimioare din textil

04

Flori mini 3D

05

Cruci din textil

06

Iepurasi din textil

07

Fluturasi din textil

49


50 SNGB-002

SNGB-004

SNGB-005

SNGB-011

SNGB-012

SFL-002

SFL-005

SFL-010

SFL-011

SFL-012

DNSG-1

DNSG-5

DNSG-7

DNSG-9

DNSG-11

JNSG-12

JNSG-10

JNSG-09

JNSG-07

JNSG-06

3DJ-340

3DJ-330

3DJ-328

3DJ-320

3DJ-319

Matrite - 6ron


3DFGS-114

3DFGS-117

BBT-21

BBT-23

3DFGS-120

3DFGS-113

BBT-16

BBT-25

3DFGS-112

BBT-8

SS3D-10

SS3D-8

SS3D-7

SS3D-5

SS3D-2

EFS-8

EFS-7

EFS-5

EFS-4

EFS-2

NSA-20

NSA-17

NSA-16

NSA-15

NSA-12

Matrite - 6ron

51


Produse nail art colorate pentru unghii false la 6ron/cutie Scoici pisate pentru aplicarea in unghiile false din gel sau acryl! Peste 45 de culori, la pretul de 6ron/cutie.

CS-01

CS-02

CS-03

CS-04

CS-06

CS-10

CS-12

CS-14

CS-15

CS-16

CS-02L

CS-03L

CS-04L

CS-05L

CS-06L

CS-07L

CS-08L

CS-09L

CS-10L

CS-11L

CS-12L

CS-14L

CS-15L

CS-16L

CS-17L

CS-18L

CS-20L

CS-21L

CS-22L

CS-25L

CS-26L

CS-27L

CS-28L

CS-30L

CS-33L

CS-34L

CS-35L

CS-37L

CS-38L

CS-39L

CS-40L

CS-41L

CS-42L

CS-43L

CS-44L

CS-45L

CS-46L

CS-47L

Perle colorate pentru decorarea unghiilor false sau naturale. 5ron/cutie.

PR-1

PR-2

PR-3

PR--4

PR-5

PR-6

PR-7

PR-8

PR-9

PR-10

PR-11

PR-12

PRAB-1

PRAB-2

PRAB-3

PRAB-4

PRAB-5

PRAB-6

PRAB-7

PRAB-8

PRAB-9

PRAB-10

PRAB-11

PRAB-12

52


Produse nail art colorate pentru unghii false la 6ron/cutie Flori 3D din portelan, in mai multe culori si forme la 6ron/cutie.

3D3-1

3D3-2

3D3-3

3D3-4

3D3-5

3DC-2

3DC-4

3DC-6

3DC-9

3DC-11

3DC-12

3DD-2

3DD-4

3DD-6

3DD-9

3DD-11

3DD-12

3D3-6

3D3-7

3D3-8

3D3-9

3D3-10

3D3-11

3D3-12

Flori uscate care se pot aplica in gel sau acryl. 6ron/cutie.

01

02

03

04

05

09

10

11

12

13

14

15

16

26

27

28

17

29

06

07

08

15 16 14 Folii colorate pisate, pentru crearea unor modele extravagante. 6ron/cutie.

18

19

20

21

23

24

30

31

32

33

34

35

25

36

53


Produse nail art colorate pentru unghii false la 6ron/cutie

Forme Mini

02

03

04

05

07

New01

New02

07

New03

New04

New03

New04

Forme Maxi

02

03

04

05

Pulbere stralucitor

6

7

8

9

46

48

49

64

10

11

65

17

76

78

18

22

81

84

23

36

39

45

Romb

01

54

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12


Produse nail art colorate pentru unghii false la 6ron/cutie

Pietre Diamond 12AB

02

09

10

01

01

02

05

06

08

10

11

12

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

13

16

18

19

22

Pietre RS

Pietre Plexi Glitter

24

25

26

27

28

29

30

Pietre Plexi 31

32

33

37

40

41

42

44

45

46

48

49

54

55

58

60

10

11

12

61

64

65

Pietre AS 01

02

05

06

08

55


Produse nail art colorate pentru unghii false la 6ron/cutie

Decor Metal

109

110

111

101

102

102

103

104

105

106

107

108

112

201

202

204

205

207

209

211

212

Fire Glitter

09

10n

00

01

02

03n

03

04

05

07

10

11

12

13

14

15

16

01

02

03

04

05

06

07

08

11

12

13

14

15

16

17

18

Perlute Sticla

09

10

Perlute Metal

01

56

02

03

04

05

07


Produse nail art colorate pentru unghii false la 6ron/cutie Confetti

B02

B03

B05

B06

B08

B09

B11

B12

B13

B14

B16

B20

B21

B23

B25

B26

CT01

CT03

CT06

CT07

CT11

CT24

CT28

CT32

CT33

CT35

CT37

CT39

CT42

CT44

CT45

CT50

CT59

CT67

CT68

CT86

S01

S02

S03

S08

S09

S12

S13

S16

S18

S20

S21

S26

S27

S28

S30

S31

TS45

TS89

TS319

Nisip color

01

02

04

05

07

08

09

10

11

12

14

13

Folie magica

01

02

03

05

06

08

11

12

57


Produse nail art colorate pentru unghii false la 6ron/cutie

Flori Textil Mici

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

Flori Textil Mari

03

06

08

07

11

12

Pene Colorate

01

02

101

102

103

105

106

107

108

109

110

201

202

203

204

205

58


Produse nail art colorate pentru unghii false la 6ron/cutie Folii scoici, 20 ron/buc. Flori 3D flexibile, set de 2 buc. la 9ron. 101

102

01

03

02

04

06

07

103

104 106 08

11

13

12

15

14

109

Inel pt. picior - 5 ron/buc.

110

111 TR03

TR08

TR09

TR10

TR11 112

TR18

TR17

TR19

TR21

114

TR27

118

TR36

TR28

TR41

120

TR47

Bilute gaurite, 6 ron/buc.

121

122 31

32

33

34

35

36

37 123

38

40

43

41

45

44

124

125 46

48

49

52

54

54B

54C 126

59


Piercing de aplicat pe unghii 6ron/buc.

D2

D3

D5

D6

D11

D12

D21

D22

D23

DS9

EF-F01

EF-F03

EF-F04

EF-F05

EF-F06

ER-01

ER-02

ER-03

ER-04

ER-05

ER-06

ER-07

ER-08

ER-09

ER-10

ER-11

ER-12

ER-13

ER-14

ER-15

ER-16

ER-17

ER-18

ER-19

ER-20

ER-21

ER-22

ER-23

ER-24

ER-25

ER-26

ER-27

ER-28

ER-29

ER-30

ER-31

ER-32

ER-33

ER-34

ER-35

ER-36

ER-37

ER-38

ER-39

ER-40

ER-41

ER-42

ER-43

ER-44

ER-45

ER-46

ER-47

ER-48

ER-49

ER-50

ER-51

ER-52

ER-53

ER-54

ER-55

ER-56

ER-57

ER-58

ER-59

ER-60

ER-61

ER-62

ER-63

ER-64

ER-65

ER-67

ER-68

ER-69

ER-70

ER-P

ER-75

ER-76

ER-77

ER-78

ER-79

ER-80

ER-81

ER-82

ER-83

ER-84

ER-99

ER-89

ER-90

ER-91

ER-92

ER-93

ER-94

ER-95

ER-96

ER-97

ER-98

G1S5

G1S6

SD12

SD24

SD25

SD26

SD27

SD28

SD05

SD06

60


Accesorii pentru Nail Art

1

2

3

4

1 - par curt 2 - par mediu 3 - par lung 4 - cap inclinat 5 - evantai

5

Pensule pentru Nail Art - 13 ron Seturi de pensule pt. Nail Art

10 pensule Nail Art, cu par special care se pot folosi cu gel, acryl sau vopsele acrilice 50 ron

4 pensule Nail Art, cu par artificial 20 ron

Set Pensule decor EF-C 4 buc. - 12 ron

Set Pensule decor EF-B 4 buc. - 12 ron

Set Pensule decor EF-A 4 buc. - 12 ron

Acuri decor

Instrument decor metal 2 capete - 22 ron

Ac decor din metal 15 ron

Disc pt. pietre si produse nail art, alb sau negru 5 ron

Ac decor cu maner din lemn 10 ron

Ac decor cu 2 capete si maner din lemn 15 ron

Margareta pentru exersat sau prezentat Nail Arturi, alb sau transparent 7 ron

Instrument decor cu 2 capete si maner din plastic 10 ron

Display pt. Nail Art Suport de culoarea alba, pt. a putea prezenta clientelor 40 de modele diferite. 20 ron

61


Genti pentru manichiuriste!

EF2 - 48 ron Marime: 14.5cm*12cm*11,5cm

B1645 - 115 ron

Pereti din plastic transparent.

Marime: 20cm*20cm*16cm 4 tave, cu deschidere in doua directii.

B341 - 95 ron

BM03 - 175 ron

Marime: 19,5cm*19cm*15cm

Marime: 36cm*21,8cm*24cm

Deschidere in doua directii. Suprafata din aluminiu.

BM13 - 165 ron Marime: 29,5cm*22cm*24cm Pereti din aluminiu, 4 tave din lemn, cu deschidere in doua directii.

62

Pereti din aluminiu, 4 tave care se deschid larg in doua directii.

Br203 - 210 ron Marime: 36cm*22cm*35,5cm Pereti din aluminiu, 4 tave cu deschidere larga in doua directii si un compartiment adanc, unde incape si aparate mai mici (lampa, pila electrica).


UnghiiPerfecte.ro locul de intalnire a manichiuristelor din tara

63


Comenzi prin Program Luni-Vineri 8.00 - 17.00

0753-348979 0725-348979 0359-416464

www.NailShop.ro vanzari@nailshop.r

Catalog produse 2011 - NailShop.ro  

Catalogul de produse pe anul 2011 care puteti cumpara de la NailShop.ro

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you