Page 1


Inelul …buchetul… rochiţa sunt pregătite… ceea ce iţi mai lipseşte este strălucirea mâinilor şi a unghiilor în momentul când toate privirile se vor îndrepta asupra ta. O manichiură frumoasă începe cu îngrijirea mâinilor. Mâinile trebuie să fie mai mult ca oricând fine, hidratate, luminoase, la Nail Art vei avea parte înainte de toate de tratamentele speciale şi masaj, pentru că pregătirea manichiurii este momentul de relaxare de care ai nevoie înainte de marele eveniment. Experţii noştri îţi vor satisface cele mai exigente dorinţe şi îţi vor transforma unghiile în adevarate bijuterii care te vor face să străluceşti întreaga seară.


The Bride... Here comes the beautiful bride


Get that French Manicure you’ve always dreamed of… Marry Me Luxury Spa Manicure Pentru reînnoirea aspectului pielii mâinilor, începem cu o exfoliere a celulelor moarte de pe suprafaţa pielii cu ajutorul unui scrub, apoi revitalizăm pielea cu ajutorul unei măşti hidratante. Pentru o relaxare maximă, mâinile tale vor fi răsfăţate cu creme speciale şi uleiuri esenţiale. French Manicure Un aer clasic şi elegant, clasica manichiură french nu se demodează niciodată şi este potrivită oricărei mirese în devenire. Poate fi realizată prin protecţia pe unghia naturală cu ajutorul gelurilor flexibile sau prin extensia unghiei în diferite forme (pătrate, pipe, monroe, migdala gotică, migdală rusească, stiletto nails etc.). Poţi opta pentru un look strălucitor şi romantic adăugând pietricele Swarovski sau flori acrylice.


Luxury Spa Pedicure Pregătirea picioarelor pentru dans se face printr-o baie de săpun sau pastile efervescente, exfolierea celulelor moarte de pe suprafaţa pielii şi catifelarea prin hidratare intensă. Adevărata relaxare constă într-un masaj cu o cremă care completează hidratarea picioarelor tale lăsând o peliculă protectoare pe suprafaţa pielii. Primul pas către covorul roşu este făcut. French Pedicure Îngrijirea picioarelor şi clasicul french vor da un aer elegant ţinutei tale. Poţi opta pentru o pedichiură cu un french permanent care nu necesită timp de uscare după aplicare şi care va rezista şi în luna ta de miere. Minx pedicure Este un trend îndrăzneţ şi plin de creativitate, care îţi permite să îţi exprimi personalitatea în cele mai neobişnuite culori şi cele mai diversificate modele cu efecte metalice aplicate pe unghiile tale.


Bride Nail Art Contemporary Caviar Perlele de caviar care îmbracă unghiile într-un mod atât de original, frumos şi special, iar unghiile tale vor fi încarcate cu nişte perluţe mici, fine şi diafane. Lovely Lace Dantela pedomină în ţinuta unei mirese, acum poart-o şi pe unghii. Aplează la profesioniştii noştri pentru un rezultat mai bine sculptat şi sofisticat. Velvet Touch Alege unghiile de catifea cu elemente de design minimaliste sau baroc şi vei fi o mireasă extrem de rafinată.


Minx Nails Celebrele folii metalice avangardiste, oferă o gamă irezistibilă de modele putând ţine loc de bijuterie. Sunt perfecte pentru mireasa îndrăzneaţă care doreşte să iasă din anonimat. All red Contrastul dintre rochia alba şi roşul aprins este unul foarte puternic. Roşul reprezintă femeia putenică. Îndrăzneşte să fii unică! Beautifully Bejeweled Pentru un strop de strălucire decorează-ţi unghiile cu paiete şi mici bijuterii asortate, care să confere într-o clipă strălucire şi eleganţă. Adaugă câteva pietre preţioase pe o manichiură franţuzească. Se creează o armonie între verighetă şi strălucirea pietrelor aplicate pe unghii. Artistic Polish Accentele picturilor acrylice manuale pot da un aer vintage şi original manichiurii. Pictura pe unghii necesită o îndemânare profesionistă şi o experienţă de artist. Designul pe unghii poate ajunge până la limita imaginaţiei. Acrylic design 3D Trandafirul este una dintre cele mai iubite şi răspandite flori….. Simbolul dragostei, frumuseţii şi perseverenţei, trandafirii albi sunt asociaţi cu ideea iubirii pure. Specialiştii nail art îţi creează buchetul mult visat pe unghiile tale din acryl 3D. Dashing DIVA Folii dantelate, design minimalist şi unic. Acest serviciu de manichiură se aplică rapid şi usor, nu necesită timp de uscare oferind unghiei un design atrăgator. Body Art Professional Pentru momentele speciale din viaţa ta îţi oferim cele mai exclusive servicii. Exclusiv pentru mirese aplicam tatuaje din glitter decorate cu strasuri swarovskyi.


The Groom... Every fairytale has a handsome prince Manicure for him Îngrijirea mâinilor tale şi perfecţiunea cu care te poţi prezenta, va face din tine un adevarat gentleman. Îţi oferim un serviciu complet de îngrijire a unghiilor si hidratarea cuticulelor şi nu în ultimul rând estetica unghiilor şi a mâinilor. Luxury Spa Manicure for Him Un bărbat îngrijit, va fi mereu în centrul atenţiei. Manichiura reprezintă un detaliu al propriei personalităţi, ce necesită întreaga atenţie. Oferă-ţi răsfăţul maxim de hidratare a mâinilor şi relaxează-ţi simţurile prin masajele aromatice cu creme catifelante.


Pedicure for Him „Feel ready for a new step”- Pregătiţi-vă picioarele pentru dans Îngrijirea picioarelor este o necesitate şi o plăcere care îţi conferă un mare plus estetic. Pregătirea picioarelor pentru răsfăţ se face printr-o baie cu săpun dezinfectant sau pastile efervescente. După curăţarea tălpii, se realizează exfolierea celulelor moarte de pe suprafaţa pielii şi se aplică o mască pentru o hidratare intensă. Adevărata relaxare constă într-un masaj cu o cremă care completează hidratarea picioarelor tale lăsând o peliculă protectoare pe suprafaţa pielii.


Smile and enjoy every moment of this very special day. Târgu-MureĹ&#x; 0744-854.728 / 0365-424.252

Cluj-Napoca 0757-671.144 / 0264-410.333 www.nailart-studio.ro office@nailart-studio.ro

Brosura nunti  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you