__MAIN_TEXT__

Page 10

10

ČRNA KRONIKA

DELOVNI ČAS: pon. - pet.: od 9-13h in 14-18h, sob.: zaprto oz. odprto po dogovoru

Vsem našim strankam se zahvaljujemo za zaupanje. Vesele praznike ter srečno in uspešno Novo leto!

Umrl oče dveh otrok

Kriminalisti in policisti bodo po zaključeni preiskavi z ugotovitvami seznanili Okrožno državno tožilstvo Novo mesto. DOLNJE PRAPREČE, TREBNJE – Poročali smo o hudi delovni nesreči, ki se je zgodila v kraju Dolnje Prapreče. Več podatkov so nam posredovali s Policijske uprave Novo mesto. Policisti so bili okoli 14.30 obveščeni o nesreči pri delu v Šentlovrencu. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih kriminalistov in policistov se je nesreča zgodila v kletnih prostorih novogradnje stanovanjske hiše, kjer se je pri razdiranju opaža podrla stena. Večja količina gradbenega materiala je zasula 34-letnega delavca, ki se je nahajal v kletnih prostorih. in policisti bodo po zaključeni preiskavi z ugotovitvami seznanili Okrožno državno tožilstvo Obdukcija Novo mesto. Državljan Makedonije je zaradi hudih poškodb Oče dve otrok umrl na kraju nesreče. Kriminalisti in policisti okoliščine še preiskujejo, ogleda kraja nesreče Izvedeli smo še, da je bil pokojni delavec so se udeležili tudi preiskovalni sodnik, okrožna mesec dni v Sloveniji, da je bil marljiv in priden. državna tožilka, pristojni inšpektor za delo in V Makedoniji si je pred prihodom v Slovenijo gradbeni inšpektor. Zdravnica je za pokojnega ustvaril tudi družino (dva otroka). odredila sanitarno obdukcijo. Kriminalisti Pripravil: D. P.

Srečno 2018!

V letu 2018 vam želimo veliko prijetnih pogovorov in srečnih sms-ov. Oklešnu pomagal Facebook

»Policisti okoliščine tatvine še preiskujejo in zaradi interesa preiskave podrobnosti v tem trenutku še ne moremo pojasnjevati,« so nam sporočili iz Novega mesta. NOVO MESTO – Tatovi ne poznajo ovir. Tokrat so se spravili na novomeško podjetje Oklešen, ki je širši javnosti poznano tudi po svojih pogrebnih storitvah. V noči na 3. december so se jih lotili nepridipravi: odpeljali so kombi, z njimi je odšel tudi računalnik. Podjetnik Vojko Oklešen je bil šokiran, a je v dani nesreči izvrstno reagiral. Vest o odtujitvi kombija in računalnika je obelodanil na Facebooku, kjer je stekla prava akcija. Vest o nesrečnem dogodku je delilo več kot 500 uporabnikov družbenega omrežja. Namen je bil dosežen! Dobre štiri ure po objavi je Oklešen slavnostno objavil, da so kombi našli! In to prav po zaslugi objave na Facebooku. »Policisti okoliščine tatvine še preiskujejo in zaradi interesa preiskave podrobnosti v tem trenutku še ne moremo pojasnjevati,« so nam sporočili iz Novega mesta. Preiskava torej še ni končana.

Temu primerna in logična je tudi zgovornost mož postave. Slovenske novice pa so v svoji tiskani izdaji poročale, da so nepridipravi v času ropa odpirali tudi žare, ki jih je imel Oklešen v svojih prostorih. Pripravil: D. P.

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

070 833 833

POLAGANJE KERAMIKE

Divjal po Dolenjski 4.929,28 €

Na sodišču mu je bila zaradi kršitve izrečena globa v višini 1200 evrov in devet kazenskih točk.

DOBRA PONUDBA ZA VAS!

PRENOVA KOPALNIC

051 616 308 – www.termoting.si

Pijana v drevo

Ob 21:30 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Mokronogu. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročila 33-letna voznica, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v starejšo hišo.

NOVO MESTO – Novomeški prometniki so na avtocesti ustavili voznika osebnega avtomobila (bil je državljan Jamajke) Porsche 970, ki je na avtocesti, na razdalji dveh kilometrov, vozil s povprečno hitrostjo 239 km/h in tako s prometnim pravilom omejeno hitrost prekoračil za 109 km/h. Na sodišču mu je bila zaradi kršitve izrečena globa v višini 1200 evrov in devet kazenskih točk. Ali je bil v vozilu hiter jamajški atlet ali atletinja, novomeški policisti ne poročajo! Pripravil: D. P.

MOKRONOG – Ob 21:30 uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Mokronogu. Opravili so ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročila 33-letna voznica, ki je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom, zapeljala s ceste in trčila v starejšo hišo. Lažje poškodovano povzročiteljico nesreče so reševalci odpeljali v bolnišnico. Policisti so še ugotovili, da je voznica vozila pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imela 0,79 miligramov alkohola (1,64 g/kg). Odvzeli so ji vozniško dovoljenje, zaradi kršitev ji bodo izdali obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. plačilni nalog in o vožnji pod vplivom alkohola z Pripravil: D. P.

TISK NA CERADNO PLATNO www.magmamedia.si

070 833 833 2

2

Poslovnim partnerjem in strankam želimo lepe praznike ter srečno 2018!

Profile for NaDlani.si

2017 12  

2017 12  

Profile for nadlani
Advertisement